Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Amin canim. Bazen sabirlizlaniyorum neden olmuyo diye. Bi an once olsun diye. Amabazen de etrafimdq ozurlu yada ailesine asi cocuklari goruyorum diyorum Allahim hayirlisini sagliklisini hayirli zamanda ver. Biz bilemeyiz ne zaman uygun bizim icin.

Amin canim. Bazen sabirlizlaniyorum neden olmuyo diye. Bi an once olsun diye. Amabazen de etrafimdq ozurlu yada ailesine asi cocuklari goruyorum diyorum Allahim hayirlisini sagliklisini hayirli zamanda ver. Biz bilemeyiz ne zaman uygun bizim icin.

aynen canım biz ne yaparsak yapalım bağırsak çağırsak yerlere atsak haykırsak nafile allah ne zaman ol drese o zaman olacak aslında bunu bilmek bile yeter o zaman kendi akışına bırakırsın ama bunu yapamıyoruz insan isteyince bekliyor stres yapıyor allahtan sabır diliyorum hep ..

canım hamile misin sen ? ne sormaya çalıştığını anlamadım ben?

ben iki gun once pembe akinti oldum dr gittim neden oldu diyye hamile deyilim onemli bisedir diye ama bise yok dedi bana nedeninide solemedi sacma deilmi sizcede adetime daha var ama pempe su geldi ilk defaa

Son düzenleme:
ben iki gun once pembe akinti oldum dr gittim neden oldu diyye hamile deyilim onemli bisedir diye ama bise yok dedi bana nedeninide solemedi sacma deilmi sizcede adetime daha var ama pempe su geldi ilk defaa

Adetine kaç gün var peki? Doktordan iyi bilemeyiz o önemli bişe yok dediyse öyledir, bazen yumurtlama dönemlerinde de bu tarz akıntılar olabiliyor. Umarım yerleşme kanamandır. Bu kadar stres yapıp kendini kasma lütfen rahat ol. Umarım hamilesindir.

benim esimdede sorun var spermleri cok yavas ama yinede ümitleniyorum adetimi 7 gun vardi

yaktırtma canım dondurt yakma hıc dogum yappamıslar ıcın rahım agzında daralma yapabılıyomussssssss

ya kızlarrr etrafınızdakiler bir sorup soruşturun bakalımmm

Özel okmeydanı hastanesinde dr.Osman Batur a giden varmı?

Birde Hakan topalismailoğlu ben ona gittim çok iyide,muayne vsss fena pahalıııı

canım bende hakanın karısı nevra topalısmaılogluna gıdıyordum bır aralar cok ıyı bır kadın oda

KISLARR
simdi ben bu ay femarayi ictimm yumurtladim sonra hep agrim oldu ya sol yumurtta
iste bugun dr umu aradim femarayi ayni sekildemi iceyim dedim iwit dedii
sonra ben agrim oldu deyince ee icme o zaman kist falan olmus olabilir doktora gorunmen gerek dediii
ama ben burda dr a gidemiyorum
simdi ne yapmaliyimmmmmmmm ???????????
a) sogan kuru basliyayim 15 gun uygulayayim kist varsa gide yoksada rahim temizlenir
hem femarayida yine gunde 1 tane iceyim 5 gun
b)sogan kuru yapimm femarayi icmiyeyim
c)sogan yapmamyim femarayi iceyim
d)hic bi sey yapmayayimmmmmmmmmmm ?????????????

ya hapdan sonra kisti olanlar nasil biseyler hissettiiii
bende kist varmi yokmu cozebilmek icinn soruyorummm ???????????

ayy bana bi cozummmmmmuckssss

Canım sen soğan kürünü uygula sonrada yimirtlamak için tarcin corekotu bal yap.sonucta bu ilaçlarda bitkilerden yapılmıyor mu doğalı varken ilaca gerek yok bence sifa niyetine de iç ins faydasi olur

KISLARR ANKETT CALISMASII YAPICUKKK fikirlerinize ihtiyacim varrr alya mm cevaplamiss

canım femera nasıl bir ilaç bilmiyorum ama bende klomen yüzünden kist oluşmuş kaç gündür ağrım var sanki bişey batıyomuş gibi. doktor ilaç da vermedi kendi erir dedi. inşaAllah öyle de olur.

inş. oluşmamıştır kist sende

canım bence doktorunu dinle femarayı içme soğan kürü yap bu ay yaniii ben b şıkkı diyoruummm

gününüz aydıınnnn yuvanızz mutluuu göbişiniz bebekli olsuuun kızlaaaaaarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…