Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ayy bugunn cok simarasimmmmm varrrrrrrrrrrrrr

:118::119::118::119::118::119::118:
:119::118::119::118::119::118::119::118:
:119::118::119::118::119:

ohhh hadi hayırlısı perimmmmmmmmmm bende duygusallık hiç yok ama sag kasıgım agrıyoo geçen ayda agrımıştı bide gögüslerim kaşınıyoo o kadar benim bu aydan umudum yok ama senden yana umutluyum canım hayırlısı inş. olacagız en kısa ve en hayırlı zamnda :=))))))))))

ayy bugunn cok simarasimmmmm varrrrrrrrrrrrrr

şımar zilli şımar seni tutan mı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kısssssssssssssss şımarıkkkkk yosmaaaaaaaaaaaaaaaa:=) :118:

meriva kullanıcısından alıntı
Benim gibi sabaha kadar internetin başında belirti araynlar için yazayım:
1.Yumurtlamadan bir kaç gün sonra göğüslerim davul gibi oldu dokunamadım şimdi iyi
2.Doyma hissini unuttum sürekli içim kazınıyor
3.Uykum çok geliyor gün içinde dahi uyukluyorum
4.(En çok bundan anladım) gazım var sırt üstü yattığım anda karnım gurul gurul
5.Ve adet olmayı beklerken beyaz akıntı geldi hiç gelmezdi
6.Adet olcakmışım gibi sancım var ve 1 haftadır ara ara kasıklarımda ağrı oluyor
7.Göğüslerimin etrafındaki nokta gibi kabarcıklar çoğaldı ve şişti
8.Göbek deliğimin altından aşağıya kadar çizgi belirdi

yeni hamileleri tebrik ediyoruumm...haftaya bikaç gün zamanım olacak..yeniden aranıza dönebiliceeemmm..sayfalaar almış bşını gitmiişş ne güzeelll...

idilgaamm mayısa geçiş yapmışsın sanırım hayırlısı olsuun..

tatalım yazdıklarının hepsi ama hepsi ne eksik nede fazla bende vardı fakatt bat 29 du bugün 1 gün önceden kırmızı kartı yedimmm ((((((((((( offffffffffff allah herkeze hayırlısı nasip etsin inşallahhhh

selamlar herkeseee........

adet olmadım diye sevinirken bi de baktım ki bugün 4. gün olmuş bilee....

bal-tarçın-çörekotu un da 3. günü... alıştım çok ta iyi gidiyo valla... enerji veriyoo...

bekle beni ovulasyon ben geliyorum...

adet bittikten sonra yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama nasıl olacak bilemiyorum... :44: iki günde bir mi gitmek gerekiyo...? 100 km yolu nasıl giderim bilmem...

HEPIMIZ ALLAHA EMANET olalimmmmmmm
meleklerrrr yanimizdaaaa kocizlerimizz kollarimizda olsunnnnnn iyi geceler iyi uykularrrrr huzurlu mutlu ruyalar olsunnnnnnnn

ALLAHHHH YATAKLARIMIZDA BEBISLERIMIZLEDE uyumayii nasippp etsinnnnnnnnnnnnnnnn

iyi uykularrr KANKArellalarimmmmm

MUCKSSSSSSSSSSS

GüNoOooOOooOooOoOooŞşŞŞŞşşŞşŞŞşŞşŞşŞşŞŞşşşŞşşşşŞşŞ canlarımmmmmmmmmmmmmmm. Güzelll bol güneşli ve neşeli bir Pazar gününden meLabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bbbbb sıkkı bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlaarrrrrrr ben test yaptım sabah günüme 4 gün varkeeennn ahanda tek çizgi kurşun asker gibi dikildi karşımaaaa testin içine girdim bir ufacık çizgicik görür müyüm diyee ama cıkkkkkk Ne üzüldümm ne bozuldum ne darıldım ne kırıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sadece güldümmm, çatırrr çatır çatırdayan yumoşlarım ve aşkımın çapkın spermleri sağolsun yeterrrr :118: :119: :118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119:

Daha 4 gün varsa idrarda çıkmaması normal bence,sıkma canını.Her şeyin en hayırlısı olsun.Umarım o tek çizgi birkaç gün sonra çifte dönüşür.

Canım daha erken yaa üzülme hala umut var. benim 2 gün geçtikten sonra çoooook silik çıkmıştı. Hayırlısı. Hayat her zaman sürprizlerle doludur.

Kızlar ben çarşamba günü adet olmuştum ve çok sancım oldu 2 gün.Acile gidecek kadar çok hemde.Doktora gittim perşembe günü.Kan verdim-karın ve rahim ultrasonu derken bir şey çıkmadı.Zaten daha öncedende rahim filmine kadar çektirmiştim hiç bir sorun yoktu.Eşimin sperm sayısı da iyi ama sadece hareketlilikte biraz sıkıntı var.Normalde %50 nin üstünde olması lazımmış hızın ama bizimkisi %40-45 lerde.Üroloji doktoru olur dedi ilaç bile yazmamıştı eşime.Çünkü 1 tane sperm gitse o yetiyormuş zaten.Ama benim doktorum dün aşılama yapalım beklemek istemiyorsanız dedi ve bana klomen yazdı.5 gün içip Cuma günü gel dedi.Ona göre muayeneden sonra aşılama için gün söyleyecek...

Rabbim sen büyüksün,dertlerimize derman ver inşallah.Hakkımızda en hayırlı olanı nasip eyle inşallah.

Doğru söylüyorsunuz kızlar henüz erken çıkmayabilir, hayırlısı olsun her koşulda mutluyum ben.
Mehmetderyacım hakkında hayırlısı olsun, hamişliği kolaylaştırman güzel bi seçim bence inşallah bian önce olumlu sonuçlanır

İnşallah canım benim.Rabbim cümlemizin gönlündekini hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah sağlıkla...

gudurasın emiiiiiiiiii sen zilli kıs daha dört günün var ecelen neeeeeeeeeeee yıvrummmmmmmm meraklı melahatım benim kıssss sen çok sabırsızsın ya senin velet 7 aylık dogar haaa çocuguda bızıklarsın içindeee hadi çık hadi çık dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :=)))))))))))))

daha erken be bacım adetin geçsin yaprsın bir test daha hayırlısı allahtan olmazsada mayıs ayı annesi oluruz dadluuuu kuşummmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bende de degişen bişey yok sadece bugün açken bi midem bulandı fena olsum yimak yedim geçti o kadar tatlım hakkımızda hayırılısı canım benimm olucazz:=)

İnşallah canım benim.Rabbim cümlemizin gönlündekini hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah sağlıkla...

canım benim ark.klomen kullandı sonra dr göbekten yımırta çatlamsı ignesi yaptıı ;ark.pko vardı çok şükür hemen hamiş kaldı şimdi ikiz bebek bekliyo biri kız biri erkek inş.seninde öleeee olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım ama şu da var klomen vb ilaçlar sonrası gebelik oluşmazsa yımırtalıkta kist yapma ihtimali çok yüksekmiş sen yinede dr gidince bu konuyu sor bizede aslı varmıymış bu kist yapma olayının anlatırsın canımmmmmmmmmmmm inş.tez zamnada oluruz:=)

kızlarrr kendimi iyi hissetmiyorum şu 3 4 gün geçse de rahatlasam diyorum . mide bulantısı arada bir baş dönmesi ve dun,bugün ardı arkası kesilmeyen canımın sürekli birşeyler çekmesi kocacım bana bakıp bakıp gülüyo inşallah kırmızı kart yemem :))) bir de göğüs etrafında kabarcıklar gören varmı süt bezlerinde belirginleşme ve koyulaşma ?

Olsun varsın be bacımmmmmm erken öğrensem ne çıkarrr ahanda üzülmedim kazık gibi tek çizgiyi görünceee Dediğin gibi sabrın ne demek olduğunu melek kocam askerdeyken öğrendiğimi sanıyordummm, öğrenememişimmm Hayatım boyunca beceremedim şu sabretmeyii ben ya, gıptayla bakıyorum sabırlı insanlaraa. Sabırsız gavurun gızıyım bennnnnn Geç olsun güç olmasın annemmmmmmm hem ben daha yeni evliyim yahuuuu halvete doyamadan gebelik psikolojisine girmeyelimmm benim azgın boğam ben formdan düşersem çok üzülürrr Hayırlısı kuzummmm benimmmmmmmmm Mayıs Haziran Temmuz Ağustos annesi oluruz nolmuş yaniiiiiiiiii Ama kırmızılar gelmese fena olmaz haniiiiiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18: Belirtilerimde vardı ama

Canımcım lütfen kendini çok fazla kaptırma, olursa süpriz olsun, elde değil biliyorum ama sonra çok üzülüyor insannn inş güzel haberleri verirsin canımmmm Bide benim göğüslerim evlendiğimden beri hamişim gibi areola şişti genişledi, ucundaki kabarcıkları diyorsan normal, ama ucun koyu çevresinde kabarcıklar olduysa hamişlik belirtisi süt bezlerinden kaynaklanan diye biliyorum kuzucum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…