Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar bende 28 nisanda kan testi yaptırdım...rahim çok kalınlaşmış falan dedi...neyse ben kan verirken adama dedimki sonuç dedim 2.00 çıkcak var mısın iddaaye neyse 2 saat sonra sonucu almaya gittim doğru mu tahmin dedim evetttttt dedi... heyecanla bunu bekledim falan filan rahim kalınlaşınca adet olunur sanırsam dimiii kızlarrr....
geçen 30 martta olmuştum şimdi 30 nisan felaket adet sancım var ama olamadım henüz.... olursam sevinecem artık yaaa...hem negatif çıktı hem de kist oluşmuş(dr genelde kistle beraber bebiş olur dedi ama negatiffffffff) birde pkoluyum adetim hiç düzenli değildir... eğerki olursam birde günü gününe geldi diye sevinirim...olmazsan bir kaç gün kan testi yaptır dedi...amaaa hissediyorummm bu işin sonunda kan dökülecekkk kannnn

kuzişkolarrrr,canlarrrrr bugun reglimin 6.günü bitti gibi bişey..
arada böle bi sancı giriyoo cok fena neden olabilir sizcee..
cumartesi doktorada sölicemm zatenn gittigimde..

rahim temizlenirken falan olur canım ama bi doktora görün...kramp gibi sancılar girer normaldir

tatlımm öncelikle hakkında hayırlısı olsun,allah gönlüne göre versinn..ben doktora gittim cok sükür bişeyim yokmus,eşimde göründü doktora sperm testi falan ondada bişe yok cok sükür..yalnız benm yumurtalarmda cok az bi hareketsizlik varmıs..cumartesi tekrar gtcem doktoraa acaba diorum kuru incir falan tükettim bu aralar ondan olabilir mi..senin durumun ne?

yumurtalıkların için hayıt suyu içebilirsin kısa bir süre içinde hamile kalcağına inanıyorum madem sorununuz yok allaha şükür...
bende 2 aydır klomen kullanıyorum işte...cumartesi kanda baktırdım adete 2-4 gün kala(geçen ay 30unda oldum düzensiz) negatifti ama rahim kalınlaşmış...bugünde adet sancım var adet olacağım sanırsam bekliyorum allah hayırlı zamnda versin ne diyelim...bekliyoruz işte...her ay yeni bir umut

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mutlu , huzurlu , sanslı ,guzelllll bır hafta dılıyorummmmmmmm

anaammm yemek yemek hamilelik belirtisidir kıııızzz
kıssss yoksa ben hamilemiyim
Yafrımmmm geldin gene dağıttın ortalığııı geçmişş sayfalar tam senlikkkkkkkkk

Aybikkkkkkkk afiyet olsun kuzummmm yimeen yanında limonata içççç dur ben bi bakym şu limon testineee

periii yawrim neyseki yemekten geldim he.no limonata noo.canım çişine bi kaç damla tamlatıyorsun tortu dibe çökerse hamişsin üste çıkrsa değilsin yada tam tersimiydi acaba:44::44:

canmmm benmm inşallahh en kısa zamanda hep beraber hamiş haberlerimizi veririz birbirimizee..
hayıt suyuna bakıyım bi hiç bilmiyorumm,yumurtaların mı catlamıyor senin..
cumartesi günü gitcem bakalım bende ne dicek..

canmmm benmm inşallahh en kısa zamanda hep beraber hamiş haberlerimizi veririz birbirimizee..
hayıt suyuna bakıyım bi hiç bilmiyorumm,yumurtaların mı catlamıyor senin..
cumartesi günü gitcem bakalım bende ne dicek..

çatlamamış sanırım bu ay...bilmiyorum doktor rahim kalınlaşmış hhamile de olabilirsin dedi..bende kist oldu ama dedim olsun dedi ikisi birden de olur dedi ama benim bugün adet sancılarım başladı olmadım ama olurum...

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mutlu , huzurlu , sanslı ,guzelllll bır hafta dılıyorummmmmmmm

dünaydınn idilllllll hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah geçmişe göz gezdirdimde senin fırında karnabahar tarifini bekliyorum balımmm

hayırlısıyla inşallah hamişsindir canmm benmm.. :)
dualarım seninle ümidini kaybetmee dua ett inşallahh hersey cok güzell olurr..

Kızlar dayanamadım öğle arası sağlık ocağına gittim sabahtan sık sık idrara çıkmıştım hatta gitmeden bi 20 dakika önce bile çıkmıştım idarar bekletilmiş idrar değildi ebe arkadaşım ile yaptık çıkmadı ben de dedim benim hep 10 dakika sonra çıkar alayım testi yanıma dedim, oğlumla vakit geçirdim yarım saat sonra bir baktım silik çizgi, hala şaşkınım, ebe arkadaş akşam üzeri gel yenileyelim dedi, güneş ışığında daha da bariz, en son kürtajımda da böyle öğrenmiştim.... Bilmiyorum netleşince haber vericem akşama ..........

hayırlısıyla inşallah hamişsindir canmm benmm.. :)
dualarım seninle ümidini kaybetmee dua ett inşallahh hersey cok güzell olurr..

allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versinnn o bilir neyin iyi neyin kötü olduğunu...allahım ne zaman nasip ederse...allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sende bu ay hamiş kalırsın

Hadi canımmm bakalımmm bence kesin hamişsin..Şimiden tebrik ederim dicemde kan testi yaptırsan yaa

Son düzenleme:
dünaydınn idilllllll hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah geçmişe göz gezdirdimde senin fırında karnabahar tarifini bekliyorum balımmm

cnmccmcmucksss :))

firinda karnabahar-brokoliii vitamin doluuu ogun :)

karnabahar ve brokoliyi birlikte hasliyoruz
diger bi kapta 1 yumurta-biraz yogurt-sut-zeytinyag-un-tuz cirpiyoruzzzzzz
hasladigimiz ve suzdugumuz karnabahar-brokoliyiii bu karisima dokuyoruzz iyce icice geciyolarrrrr ben taze soganda dogruyorum icine cigden

sonra b orcamaaa dokkkkkkkkk

istege bagli uzerine kasar rendele yada hicbisey yapma at firina
25-30 dak

tamamen borek niyetine dilim dilim yenebilicek misafirede ikram olucakkk sebzelii karisimmmm

bunu istedigin gibi ilavelerle arttirabilirsinnn patatesss , havuc kupkup ...... falan gibi

birde kabaklari ince ince dograyip bi kapta az zeytin yag ve tuz ile karistiriyorum sonra firin kagidi uzerineee hopppp firinaaaaa
cikart uzerine yogurtlaaa offf
kizartmadan guzel bisey oluyooo ve saglikliiiiii

mucksssssss

benn yuruyusee ekacarrr cnmcmmlarrrr
opuyorumm herkesiiiiiiiiiiii

kızlar hepinize merhaba :119::119::119::119::119::119:
yine bütün kızlar toplanmışızzzzz....shepinizi çok özledim hafta sonu...
cumartesi evde yalnız kaldığım ilk anda hemen çıbığa işemeye koştummm, tek çizgi çıktı
daha iki günüm var ama merak işte uzun süre çş tutmadan yaptımm, silik milik birşeyler bekledim ama
nobat 2 mayıssss, hala umut var...

kuzişkolarrrr,canlarrrrr bugun reglimin 6.günü bitti gibi bişey..
arada böle bi sancı giriyoo cok fena neden olabilir sizcee..
cumartesi doktorada sölicemm zatenn gittigimde..

Bendede oluyor o sancılar,adet bitince ,ortada,sonda heryerde yani.Doktora sordum,psikolojik dedi,hamilelik belirtileri arasında kasık sancısının oldugunu ogrendıgım gunden beri ağrı hissediyorum,cidden psikolojikmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…