- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.881
kuzişkolarrrr,canlarrrrr bugun reglimin 6.günü bitti gibi bişey..
arada böle bi sancı giriyoo cok fena neden olabilir sizcee..
cumartesi doktorada sölicemm zatenn gittigimde..
rahim temizlenirken falan olur canım ama bi doktora görün...kramp gibi sancılar girer normaldir
tatlımm öncelikle hakkında hayırlısı olsun,allah gönlüne göre versinn..ben doktora gittim cok sükür bişeyim yokmus,eşimde göründü doktora sperm testi falan ondada bişe yok cok sükür..yalnız benm yumurtalarmda cok az bi hareketsizlik varmıs..cumartesi tekrar gtcem doktoraa acaba diorum kuru incir falan tükettim bu aralar ondan olabilir mi..senin durumun ne?
kıssss yoksa ben hamilemiyimanaammm yemek yemek hamilelik belirtisidir kıııızzz
Yafrımmmm geldin gene dağıttın ortalığııı geçmişş sayfalar tam senlikkkkkkkkk
Aybikkkkkkkk afiyet olsun kuzummmm yimeen yanında limonata iççççdur ben bi bakym şu limon testineee
yumurtalıkların için hayıt suyu içebilirsin kısa bir süre içinde hamile kalcağına inanıyorum madem sorununuz yokallaha şükür...
bende 2 aydır klomen kullanıyorum işte...cumartesi kanda baktırdım adete 2-4 gün kala(geçen ay 30unda oldum düzensiz) negatifti ama rahim kalınlaşmış...bugünde adet sancım var adet olacağım sanırsam bekliyorum allah hayırlı zamnda versin ne diyelim...bekliyoruz işte...her ay yeni bir umut
yumurtalıkların için hayıt suyu içebilirsin kısa bir süre içinde hamile kalcağına inanıyorum madem sorununuz yokallaha şükür...
bende 2 aydır klomen kullanıyorum işte...cumartesi kanda baktırdım adete 2-4 gün kala(geçen ay 30unda oldum düzensiz) negatifti ama rahim kalınlaşmış...bugünde adet sancım var adet olacağım sanırsam bekliyorum allah hayırlı zamnda versin ne diyelim...bekliyoruz işte...her ay yeni bir umut
canmmm benmm inşallahh en kısa zamanda hep beraber hamiş haberlerimizi veririz birbirimizee..
hayıt suyuna bakıyım bi hiç bilmiyorumm,yumurtaların mı catlamıyor senin..
cumartesi günü gitcem bakalım bende ne dicek..
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Mutlu , huzurlu , sanslı ,guzelllll bır hafta dılıyorummmmmmmm
çatlamamış sanırım bu ay...bilmiyorum doktor rahim kalınlaşmış hhamile de olabilirsin dedi..bende kist oldu ama dedim olsun dedi ikisi birden de olur dedi ama benim bugün adet sancılarım başladı olmadım ama olurum...
hayırlısıyla inşallah hamişsindir canmm benmm.. :)
dualarım seninle ümidini kaybetmee dua ett inşallahh hersey cok güzell olurr..
Kızlar dayanamadım öğle arası sağlık ocağına gittim sabahtan sık sık idrara çıkmıştım hatta gitmeden bi 20 dakika önce bile çıkmıştım idarar bekletilmiş idrar değildi ebe arkadaşım ile yaptık çıkmadı ben de dedim benim hep 10 dakika sonra çıkar alayım testi yanıma dedim, oğlumla vakit geçirdim yarım saat sonra bir baktım silik çizgi, hala şaşkınım, ebe arkadaş akşam üzeri gel yenileyelim dedi, güneş ışığında daha da bariz, en son kürtajımda da böyle öğrenmiştim.... Bilmiyorum netleşince haber vericem akşama ..........
dünaydınn idilllllll hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah geçmişe göz gezdirdimde senin fırında karnabahar tarifini bekliyorum balımmm
kuzişkolarrrr,canlarrrrr bugun reglimin 6.günü bitti gibi bişey..
arada böle bi sancı giriyoo cok fena neden olabilir sizcee..
cumartesi doktorada sölicemm zatenn gittigimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?