Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ALLAHH razii olsun cnmm kopyala yapistir yaptim lepime toumaaa
adetim bitsin namazima basliyayim hemen yapicukkkkkk
allahh razi olsunnn allah muradini versinnn bebisimmm :)))

hepimizinnnnnnn gobuslerinii doldursunnnnnn

AYCAAAAAAAAAAAAA cikkkkk naislsinn bebis nasil ece nasillllllllllll
arada gel bize moral verr cnmcmmmm

ayyyy ben senii yerim yerimde doyamam caniminn icii canimm arkadasimmmmmm benimmmmmmmo guzellll dilinnnnnnn kocisineee bebisss haberlerii versinnnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canimsinnnnnnnnnnnnnn benimmmmmm kankirellammmmm

cumlee kuraninnnn gobuslerineeeee bebislerrrrrrrrrrrrrrrr konsunnn :)))))))
gecen haftalarda halvet goruntuleri cikmistiiiii bakalimm bu hafta neler varr:)))

Zeytoşşş hoşgeldin kuzummm bak geçmiş sayfalarda senden bahsettikkk seni merak ettik güzel anneeeeee yoksa bu sefer zeytoşun elinden kurtulamayız dedimmmmmmm oooyyyyyyy kuzum benim naber çekirdek napıyoooooo

gecmişi okumaktan yitşemedim yavv evet hele beni unutun sizi varya öperiiiiim .) benim eşim bugün izinli oluyoda hep onun için canım ben pazarteleri pek ortalıkta neyin gözükmem :)

Canımcımmmmmm bak çok net basamaklar görüyorum pitişkommm sen o basamakları sabır ve sebatle çıkmışsın şuan merdivenin sonuna gelmişsin hedefine ulaşmana o kadar az kalmışkiiiiii. Tertemiz çıkmışş, sen yüreğini sıktın ama o hala tertemiz geçici sıkıntılar bunlar herşey yoluna giricekkk. Yolların varrrr, tabağında 3 nokta var ayın 3ü felan bu tarihlere dikkat et. Sen kendini kapatmışsın kociş bu durumdan rahatsız kuzum üzme enişteyi oralardaaa hadi sarıl kokla ööppp herşey güzel oluoooo inan bana cimcimmmemmmmmmmmuujxxxxxxxxxxxxxx

Zeytoşşş hoşgeldin kuzummm bak geçmiş sayfalarda senden bahsettikkk seni merak ettik güzel anneeeeee yoksa bu sefer zeytoşun elinden kurtulamayız dedimmmmmmm oooyyyyyyy kuzum benim naber çekirdek napıyoooooo

Zeytinde aldi cekirdeginiii gittiiiiii :))) oda biseyy yazmadannnn haydaaaa:)))))

hayirdir insallahhhh heyyyyyyyy

gitmedim tatlım burdayımda eşimin abisi falan gelicek birazdan cıkarım sizi ösledim eve gelir gelmez acıp bi bakim dedim :)

Simdi netten öğrendiklerime yorumluyorum:))) bir tane doğan günesin var bu beklenmedik zamanda güzel bir haber alacaksın demek.cok fazla seninle ilgili yorum yapanlar var ama kötü yorumlar.bi yane semender yavrusu gördüm iyi haberin var.birde karnında bebeği olan bir kadın bu ya sensin ya da birinin haberini alacaksın.tabakta çıkan uç nokta arkasının sana ihtiyacı olduğunu gösteriyor .benden bu kadar yafruuuummmmmm :)))

gecmişi okumaktan yitşemedim yavv evet hele beni unutun sizi varya öperiiiiim .) benim eşim bugün izinli oluyoda hep onun için canım ben pazarteleri pek ortalıkta neyin gözükmem :)

cnmmmmm cekirdek aile seklinde oturuyosunuzz yanii ptesileriiiiii cnmmm benimmmmm
PERIMMM senin esinde ptesileri evde deilmiydii cnmm ???

agzina saglikkk cumle kurannn dillerinnnnnnn hamislikk haberleriii versinnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canimm kuzusumm optummmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr burdayım ben cıkmadım ya cıktı mı gözüküyom yaa

evet tatlım sabah hastaneye gittik öncelikle kan testlerini falan verdim sonuc carsambaya cıkıcak inş temiz cıkar hanı su işilin yaptırdıgı toksoplazma varya işte bende ondn korkuyorum cok ya benım de onun gibi cıkarsa die ne bilim korkum o

canimm benimmmm agzina dillerinee saglikkk insallahhh cumle kurann dillerinnne ikizikizzz diyeeee bagirmayida nasipp etsinnn rabbimm insallahhhh

ayy kizlarr ya iyki varsinizzz
sizi seviyorumm bennnnn

alyacim sende bizdensin valla bir girdin pirgirdin topigimizeee insallahhh ugur getir bize bizde ugur getirelim sanaaaa

Zeytinimmmm cekirdeginn nasillllllllllllllll opuyorummm bebisimiziiiiii :)))

PERIMMMMMM kizz seninde cokk azz kaldiiiiiiiii cnmmmm hadii haalay cekelimmmmmmmm cnmmm guzell haberin gelicek diye hissediyorummm suana kadar topiktekileri hep hisseetiim
insallahhhhh senin guzel haberini alicaz gibi hissediyorummm
yuce rabbim insallahhhhh nasip etsinnn hepimizeeeee

Zeytinim hamilelerin duası kabul olur derler bize bı dua etsen yaaa ( bizimde olsun bebisimiz

hicc korkun olmasinn cnmmmmm
hicbiseyy cikmazzz olumlu dusunnnnn cnmcm herseyin hayirlisi bizim icinnnnn
tertemizzzz turp gibi :)) gelicekk insallahhh sonuclarinn gonlunu ferah tut
sadece yedigine ictigine dikkat et boll boll yuruu gul keyfini cikarrrrr ohhhhh enn guzell zamanin cnmcmm :)))))
bizede dua etmeyii unutmaa cnmmm

muckssssssssssssssss

herkeseeeeeeeeee
ben yavastan kacarrrrrr kocis beklerr soylee pozitifffff kabugumu giyyeyim uzerimee cikayimm disarilaraa :))))

allaha emanet olun aksamm gorusuruzzz
mucksss

Bitanemmm bende yorumladım bi önceki sayfadaa okuu. Kuzum bugün eşim izinsiz :) Perşembe kullanıcakkk iznini. Evet hep hissettin inş seni yanıltmam kuzum ama bende adet olucam gibi hissediyorumm her ay hamileyim kesinn diye bağıran ben bu ay böyle bi gevşeğimmm

idilgaammm hem ilaçtandır hem de mevsimseldir belki...orada hava sanırım kapalı biarkadaşım öyle dediydi..

basık havada benim de sinirim tepemde oluyo acayip mutsuz oluyorum...hep beraber güzel günler göreceğizzzzzz............

MESS immmmmmmm ozlettin kendiniiiiiiiii kisimmmmmm mucksssssssss

Elifim , zeytinimmm , alyam cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorummmmmmmmmmmm

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMM bizeee cift cizgiyiiii gosterrrrrrr cnmmmmm insallahhhhhhhhhhhhh hayirliiii zamandaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…