Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canımcım benmde erken belkide mide bulantısı bendede cıkar ama inş cıkmaz cok korkuyorum ben kusmaktan

kusmam yok allahtan o daha betermiş sadece hissi var ama oda dünyalara bedel su içemiyorum yahuuuu 2 litr günde birde enfeksiyon olunca dahada fazla içmem lazım ama nerdeeeee
Benimde yoktu 2 haftadır var sende inşallah hiç olmaz canım benim hisside kendiside

size takıla takılaaaa
sıyırdıımm ennnn sonundaaaağğğğ
ahhh bir hamiş olsaaaaakkk
böğüre böğüürreee kusssaaaakkk

pericim uzulmek yok sakin sakin...daha adet olmadin nasil olsa..belki bir umut beni hatirla..ama olmazsa da onumuzdeki ay daha cok calis..canim kuruyemis ye bol bol..ve kuru incir ye..hem bence senin peri masallarindaki gibi su gibi sade guzel bir kizin olacak..icimden geldi bak bu simdi..

kusmalara gelesin inşaaalllaahh

benim hakkımda ne düşünüyorsan allah sana 100000 katını versin emiiiiiiii

bu arada bir heyecanla açtım perinin haberi için, ama malesef
canım perimmmm, hayırlısı olsunnnn. sende bu güzellik, bu iyiniyet, bu pozitiflik, bu istek ve bu azim oldukçaaaa allah da senin yanında olur inşallah canımmm. en güzel zamanda gelecek bebişlerimiz...bunu en çok hak edenler hep burada toplandık. allahım bizi mükafatlandıracakkkk. sonra da gelsinn halaylar, mezdekelerrr...

hemen kalkmiyaam afedersin malak gibi yatiyaam

AKLINA BEBİŞİ GETİRMEDEN BUNU BEBEK İÇİN DEĞİL KENDİNİZ İÇİN YAPTIĞINIZI DÜŞÜNÜP STRESE GİRMEDEN KEYFİNİ ÇIKARARAK GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRİN
TATLIM BENİM ARKADAŞIMIN SIRF BU YÜZDEN BEBİŞİ OLMUYORDU SONRA OLURUNA BIRAKTILAR VE BEBİŞLERİ GELİVERDİ

tamam güzel annem dediğin gibi yapıcam

pojoummmmmm,son esintimmmmmmmmmmmm,perdognnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarr ben gazdan zıp zıp zıplıcammmm zeplin gibinn mübarekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…