- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.441
kızlar ilaç kullanıyormusunuz ben mide den rahatsızlanıp doktora gittiğimde bana şurup yazdılar yemk azda çokda yesem çok kötü oluyorum yemek yemek bile istemiiyorum bugün ilaca başladım nane aromalı rennie duo isimli sizin kullandığınız ilaç vvarmı
kızlar ilaç kullanıyormusunuz ben mide den rahatsızlanıp doktora gittiğimde bana şurup yazdılar yemk azda çokda yesem çok kötü oluyorum yemek yemek bile istemiiyorum bugün ilaca başladım nane aromalı rennie duo isimli sizin kullandığınız ilaç vvarmı
TATLIM KORKMA BENİM İDRAR YOLLARIMDA ENFEKSİYON ÇIKTI 5 GÜNLÜK BİR ANTİBİYOTİK KULLANIYORUM ŞUAN DOKTORLAR EN İYİSİNİ BİLİR KULLANMAZSAN DAHA KÖTÜ OLURSUN
DOKTORUMUN BANA DEDİĞİ GİBİ SEN GÜÇLÜ OLACAKSINKİ BEBİŞİNDE OLSUN
CNMCM LARRR
ya bu yumurtalarii yaptikkkk o tamamdaa bunlarii nasilll CATLATICAZZ buna onerisi olan varmiii ???
incirle havuc diyolarr ama bunu yaptim bi sure sonra midem bitiii havucu kestim inciri devam ettimmmm
acep havucu tek kaynatip icmek etkili olabilir mii????
ya bunlar zaten bi sure daha catlamazlarsaa ben alip direkkkkkk tAVADA catlaticamm bunlariiiiiiiii???
VARMI ONERISI FIKRI olan arkadaslar
PERIMM sende sogana baslaa cnmmm seni o halledicekk inan bana
yavrum sende yap ballı kuru belkı hamıs kalırız beraber
yavrum sende yap ballı kuru belkı hamıs kalırız beraber
CANIMMM burda doktorlar hamilelelre ozellikle idrar yollarinda problem olunca CRANBERYY meyve suyu veriyolarrrrr
turkiyede varmi bilmiyorum meyve suyu olarak ama
aktarlarada CRANBERRY dersenn verirler onlari al kaynat ic boll bolll
hamilelik suresincede ic ve ye onlari meyveside cok guzel aktarda varr cnmmmm
ZEYTIN le AYBICE HATUN nirdeeeeeeeeeeeeee bakimmmmmmmmmm
aybicem isindedir kesinnnndee ZETINLE CEKIRDEGIII cok gezmeye basladii bu aralarrr ???????????????
SEWWAL immmmuckssssssss :)) senin NOBAT ne zamandi ncmcmmm ??
ohhh sen oralardan miss gibi bulursun ballari yumurtlarii yapp sekerccim hemen kurunuuu
sifa olsun once sonrada bebis dolsun gobusunnnnnn muckss
DEDİĞİNDENDE ALAYIM TATLIM VARDIR AKTARDA ÜYÜK İHTİMALLE
TAHLİLDE LÖKOSİTTE ÇIKINCA BİRDE ATEŞ YÜKSELİNCE MECBUREN BAŞLADIK KORKTUM İLAÇ DEYİNCE AMA İLERLERSE HASTANEYE YATIRIYORLARMIŞ BEBEĞENDE BENİMDE BÖBREKLERİME ZARAR VERRİMİŞ 3 GÜNÜM KALDI HAYIRLISIYLA SAĞSALİM BİTİRİRİM İNŞALLAH
BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM GERİSİNİDE ALLAHA EMANET ETTİM O GÖZETİP KOLLASIN ÖNCE HERKESİN YAVRUSUNU SONRADA BENİM BEBEĞİMİ
cnmm burdaa nerdeee yumurta falan organik bulmakkk :))
bakalim gelince hallederim olmazsa onu benn cnmmm bu arada az kaldiiiiiiiiiiii ayy heycan yapiyorum bazenleriii
hamişş olan arkidişlerimmmm
ben ögle yemeği yedimm ama şiştimm fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sizede oluyormuu..böyle göbekim çıktııııııııııııııııııııııııııııı
nefesim kesiliyoooooooooooooooooooo
allahımmmm patlıcammmmmmmmmmmmmmm
ohhh negüzel yarasın size vallahi tadını çıkar ne güzel yiyebiliyorsun varsın çıksın göbiş
Ben bulantı hissinden doğru dürüst birşey yiyemiyorum istiyorum ama tıkkk yok zorla
canımcım benmde erken belkide mide bulantısı bendede cıkar ama inş cıkmaz cok korkuyorum ben kusmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?