Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

cnmmm gecen hafta tw da doktor ZENCEFIL cayi onerdi mide bulantisi icin

cnmm o rennii mide asidini duzenlemek icinnn yani seninn aitsel sorunun oldugunu sanmiyorum suan vucudun yeni biseye uyum sagladigi icin oyle
kasar peyniri cubuk kraker susamli cubukk tarzi seylerlede bastirabilirsin

bide hep soyle dusunnnnn iykiiii varsinn ebbisimmmmm yeterki ol bulandirr midemiii hepsii gecicekk :)))

TATLIM KORKMA BENİM İDRAR YOLLARIMDA ENFEKSİYON ÇIKTI 5 GÜNLÜK BİR ANTİBİYOTİK KULLANIYORUM ŞUAN DOKTORLAR EN İYİSİNİ BİLİR KULLANMAZSAN DAHA KÖTÜ OLURSUN
DOKTORUMUN BANA DEDİĞİ GİBİ SEN GÜÇLÜ OLACAKSINKİ BEBİŞİNDE OLSUN

CANIMMM burda doktorlar hamilelelre ozellikle idrar yollarinda problem olunca CRANBERYY meyve suyu veriyolarrrrr
turkiyede varmi bilmiyorum meyve suyu olarak ama
aktarlarada CRANBERRY dersenn verirler onlari al kaynat ic boll bolll
hamilelik suresincede ic ve ye onlari meyveside cok guzel aktarda varr cnmmmm

yavrum sende yap ballı kuru belkı hamıs kalırız beraber

ya tabikide doğal yolları demenk daha iyi ama işin ters tarafı ben zaten o gün kaşar peyniri zeytin ve 1 adet haşlanmış yumurta yediktn sonra rahatsızlandım o gece uyuyamadım ama o nasıl bi ağrı kociş hemen yataktan kaldıırdı gece 1.30 du hastaneye gittik yediklerimi söyledim belkide yumurta dokunmuştur dedi yediklerine dikkat et bu şurubu yazdıı eczanedeki baana durumumu anlattım çokda birşey yememiştim falan die oda belki senin miden hassastır neyin dokunduğunu bilemem dedi ve 5 tl ye mi ne aldık bu suurubu

ZEYTIN le AYBICE HATUN nirdeeeeeeeeeeeeee bakimmmmmmmmmm

aybicem isindedir kesinnnndee ZETINLE CEKIRDEGIII cok gezmeye basladii bu aralarrr ???????????????

SEWWAL immmmuckssssssss :)) senin NOBAT ne zamandi ncmcmmm ??

ohhh sen oralardan miss gibi bulursun ballari yumurtlarii yapp sekerccim hemen kurunuuu
sifa olsun once sonrada bebis dolsun gobusunnnnnn muckss

hamişş olan arkidişlerimmmm

ben ögle yemeği yedimm ama şiştimm fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sizede oluyormuu..Böyle göbekim çıktııııııııııııııııııııııııııııı
nefesim kesiliyoooooooooooooooooooo
Allahımmmm patlıcammmmmmmmmmmmmmm

DEDİĞİNDENDE ALAYIM TATLIM VARDIR AKTARDA ÜYÜK İHTİMALLE
TAHLİLDE LÖKOSİTTE ÇIKINCA BİRDE ATEŞ YÜKSELİNCE MECBUREN BAŞLADIK KORKTUM İLAÇ DEYİNCE AMA İLERLERSE HASTANEYE YATIRIYORLARMIŞ BEBEĞENDE BENİMDE BÖBREKLERİME ZARAR VERRİMİŞ 3 GÜNÜM KALDI HAYIRLISIYLA SAĞSALİM BİTİRİRİM İNŞALLAH
BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM GERİSİNİDE ALLAHA EMANET ETTİM O GÖZETİP KOLLASIN ÖNCE HERKESİN YAVRUSUNU SONRADA BENİM BEBEĞİMİ

canm benım 11 yada en gec 12sınde adet olmam gerek 28 gunde olrum ben hıc sasmaz

yok yokk birsey canımmm hiççççç sıkıntıya sokmaa kendiniii bitmiş zaten şurda ne kalmışkiiiiiii 3 günn amannnn geçerr,bebişede birseycik olmazzz sanadaaaaaaa

cnmm burdaa nerdeee yumurta falan organik bulmakkk :))
bakalim gelince hallederim olmazsa onu benn cnmmm bu arada az kaldiiiiiiiiiiii ayy heycan yapiyorum bazenleriii

ayyy canım ne heyecanlanıosunnnnnnnn

bak peynır helvası yıyıcegız sımıt ayrannnnnnn ohhhhhhhhh bunları dusun

ohhh negüzel yarasın size vallahi tadını çıkar ne güzel yiyebiliyorsun varsın çıksın göbiş
Ben bulantı hissinden doğru dürüst birşey yiyemiyorum istiyorum ama tıkkk yok zorla

ohhh negüzel yarasın size vallahi tadını çıkar ne güzel yiyebiliyorsun varsın çıksın göbiş
Ben bulantı hissinden doğru dürüst birşey yiyemiyorum istiyorum ama tıkkk yok zorla

canımcım benmde erken belkide mide bulantısı bendede cıkar ama inş cıkmaz cok korkuyorum ben kusmaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…