Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
pojoummmmmm,son esintimmmmmmmmmmmm,perdognnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarr ben gazdan zıp zıp zıplıcammmm zeplin gibinn mübarekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ne güselll, bizim de olsa da gazlansak, kussakkk
tatlı şeyler bunlar canım.
tutma içindeeeee, iyi insanın içinde kötü şey kalmazmışşş, tutmaaa

canlarımm, hepinize iyi akşamlar, ben kaçıyorummm.
bugünü de atlattımmmm, kazasız belasız, kırmızısızsızzzz

hepinizi öpüyorummm

pojoummmmmm,son esintimmmmmmmmmmmm,perdognnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarr ben gazdan zıp zıp zıplıcammmm zeplin gibinn mübarekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

al bendende o kadar birde ben öyle hiçbir şekilde çıkaramıyorumda ne alttan ne üstten afedersiniz
Keşke çıksa diye bekliyorum bende offf offff

Adoşşşşşşşşş kaçarrrrrrrrrrr hatın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eve dogruuuu sürünerek gider çok halsizimmmmmmmmmmm ve açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama diyette yapmam lazımmmmmmmm ne yapsammmmmmmmmmmmmm aceppppppppp yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oooyyyyyyyy harıl horul uyuymuşummmmmmm ya şu kırmızıalr gelecekse gelsin artıkta önümüze bakalım sürekli beyaz beyaz nereye kadar yiterrr yaa ficudum bana oyun oynuyoo

oooyyyyyyyy harıl horul uyuymuşummmmmmm ya şu kırmızıalr gelecekse gelsin artıkta önümüze bakalım sürekli beyaz beyaz nereye kadar yiterrr yaa ficudum bana oyun oynuyoo

kızzz sen kesin hamilesin hani seninki saabah geliyordu benim de derste geldi kırmızılar :) son iki dakka kala koştum tuvalete :)

perim senin haberin için girdim inan...

ama önce canımız sağolsun... sen ve eşin sağlıklısınız... bi kere buna ne kadar şükretseniz azdır...

gelecek aya bol dua ve de çalışmayla inşallah kavuşursun canım meleğine...

bi bilse senin gibi tatlı mı talı bi annesi olucak o zaman varya nasıl da damlardı hemen...

inanıyorum canım ben Rabbimin izniyle tez zamanda gelecek bebişlerimiz...

NEGATİF yovrımmm önümüzdeki ay inşallah

ama umut var bence yine de vallahi canım eve girerken bile dua ettim rabbim benimki geldi bari onunki gelmesi,n diye ben 34günde bi adet oluyorum bir de yumurtlama zamanı ablam ve ailesi annem ve dedem abim ve ailesi bizde gelecek bi haftalığına umudum yok artık

canım benim çok tatlısınnn ne güzel yazmışsınn. bu ay bi doktora gidicem bakalım gerçekten sağlıklıyımdır umarımm
Hepimiz bian önce meleklerimize kavuşalım inşallahhhhhhhhhhhhh

Canımmm ben geç kaldım biraz ama işten geldim, yemek falan..anca...

Biliyosun ben de birkaç ay denemiştim tam artık ümidi kestim, bi sorun mu var diye doktora gidecekken hamile olduğumu öğrendim. Hayatta neyin ne zaman geleceği belli olmuyo sakın olumsuz duygulara kapılma (sen zaten kapılmazsın hayat dolusun benimki de laf işte )
Bu ay gecikme olması bile güzel bi işaret bence hani sen hep dersin ya rahim kendini hazırlıyodur diye, işte öyle...

Canım bende pek bişey yiyemiyorum. Yesem de midem hemen rahatsız oluyor. Benim de göbeğim değil de midem çıktı

pericim sabah 7,15 de yazmış olduğun şeylere istinaden içime doğan hissimi paylaşmıştım ama görmemişsin (( kırıldım sana p neyse önemi yok da umarım bebiş vardır ve yavaş gelişiyordur ondan görünmemiştir kanda. Çünkü kan testlerinde bile yanılgı payı her zaman vardır idrar testi gibi gönlünü ferah tut olmadıysa da kendisi bilir çok naz aşık usandırır değilmi ama :)) mCx

ayy benn size pek alismisim misafirim geldiii ay kalsada sizle konussam derdine dustummm ayy valla ne ayipp haa benimkide:))))

HER GUNUMUZ DUNDEN GUZEL OLSUNNNNNNN nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya kislarr bisey sorucam hani benim soldaki yumurtta bi sizi vardi yaa o yine var acaba adet oldgum halde kist olustuda kaldi mi kiiii yaaa
ayy doktora gidememekde ayrii giccccciiiikkkk bir durumm
bugun bugun adetin 6. gunu adet bitti zatenn
ee nedenki bu siziiii
ulennnnn yumurttttttttt kistte yaptiysannn savullllllllllllllllllllll sogannn suyuyyla sokupp aticukkk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allahimmmmm herdaim gonlumuze huzur,mutluluk , saglik ,sevgi , vicdan verrrrrr bizim dogarken icimize yerlestirdigin annelik duygusunu yasamamiza izin verrrr eyy yuce rabbimmmmm

gunun monusu

balik
karides salatasi
peynirli makarna
salata
tursu

gece yatmadan sogan suyuuuuuuuuu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…