- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.081
Aşkol medmusummmm ee sen söylemedinki NOBAT çok nadir geliyorsun zatengünaydın bacılaaaaaaar
Bakıyorumda hamile listesi maşallah uzayıp gidiyor lakiiiiiiiin o listede ben neden yokum hıııııııııııı heyecanla benim hamile kalmamı beklemiyor ve de istemiyor musunuzNOBAAAAT 20 mayıs canlarım durmak yok kocişlerle muhabbete deevaaaaaam ayrıyeten seviyom sizi
Adoşşşşşş kız zilliiiiiii daha adet olmadınmı senn kaç gün geçtiiiiii anoyy heralde hamilesin sen haaHepinzi kucak dolusu öpüyorummmmmmmmm mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız aceppppppppppp ben iyiyimmmmmmmmmm herşey aynı işteeeeeeeeeeeeeee bekliyoz bakalımmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))))))))
günaydınlarrrrrrrrrr herkeze :)
aşkol medmusummmm ee sen söylemedinki nobat çok nadir geliyorsun zatenAklımdasın yoksa hep kuzummm hemen ekliyorummmmmmmmmmmmmmmm bebikommmm hadi bu ay patlat bi bebiş
adoşşşşşş kız zilliiiiiii daha adet olmadınmı senn kaç gün geçtiiiiii anoyy heralde hamilesin sen haa1 defa test yapmıştın başka yapmadınmııı çok oldu onu yapalıııı
günoşşşş zeytinimle çekirdeğiiiiiii
:))))))) bende iim canım halvet haftasındayızz ama ciddiyim bebişi düşünmeden oluyor her ne oluyorsa
Bunun yanında herzaman saldım çayıra mevlam kayıra olan eşim nedense bu ay benim tam tersim sürekli gün hesaplama derdinde:44
günaydın canımcım hakkımızda hayırlısı olsunnn yaaaaaaa
Hoş geldiniz balımmm nasılsın
heee bacım daha halam gelmedi bugün 5gündür gecikti ben cts günü test yapmıştim tek çizgiydi bence hamile degilim ya hiç belirtim yok perim yaa hiiiiççççç işin ilginçi adet belirtimde yok ben anlamadım bu olayıı devrelerim karıştııııııııııı :=)))
gecikmemim sebebi antibiyotikler olabilir diye düşünüyorum bugün de adet olmazsam yarın kan testi yaptırırım heralde tatlımmmmmmmmmmmmmm
aman halan gelmesin gelmesinn. Test yapalı 4 gün olmuş, bhcg gün içinde bile değişebilir. Yerleşmeye bağlı, bebiş rahme yerleşmeden çıkmaz, bunun için önemli olan yumurtlama günün, ne zman yumurtladın biliyo musun bebişkom, ayrıca gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı bu yüzden her ay hamiş sanıyoruz kendimizi. Ama sen hiçbiri yok diyorsun, böyle olanda çok kuzum. Sen ne zamn gurkladın?
canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmm ilgili vefalııııııııı arkedeşımmmmmmmmmm ben ayın 18 inde ovulasyonda çok koyuuuuu çift çizgiyi gördüm ve akıntımlada dogru orantılı olarak ayın 18 ile 21 arasında yumurtlamam oldu bundan eminim akıntımın yogunlugundan biliyorum halvet günlerimde canım perim 15-17-18-20 si canım başkada halvet maaalessseeeff olamadı hem çok hastaydım hemde evim çok kalabalıktıııı böyleeeişte bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısı tatlım geçen ayda gecikme yaşamıştım 8 gün kadar ondan çok takılmamaya çalışıyorum ama insanız işte bir yerimmm hep acabaaaaaaaaaaaaa mııı diyooooooooooo
inşallah canım güzel haberlerini alırız
canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmm ilgili vefalııııııııı arkedeşımmmmmmmmmm ben ayın 18 inde ovulasyonda çok koyuuuuu çift çizgiyi gördüm ve akıntımlada dogru orantılı olarak ayın 18 ile 21 arasında yumurtlamam oldu bundan eminim akıntımın yogunlugundan biliyorum halvet günlerimde canım perim 15-17-18-20 si canım başkada halvet maaalessseeeff olamadı hem çok hastaydım hemde evim çok kalabalıktıııı böyleeeişte bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısı tatlım geçen ayda gecikme yaşamıştım 8 gün kadar ondan çok takılmamaya çalışıyorum ama insanız işte bir yerimmm hep acabaaaaaaaaaaaaa mııı diyooooooooooo
tatlım evde testin varsa bizim için birdaha yapsana bende merak ettim şimdi perim gibi
Allah kabul etsin canımmmmmmmmmkızlar benim bugün adet bitiyo 41 tane meryem suresine başlıcağım inşlallah
kızzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah kabul etsin canımmmmmmmmm
Vitoşummm günoşşşşşşş annemmmmm ooyyy noldu kuzummmm duygulanırmış minik annem benimmmmmmmm
oyyyyyyyyyyy esinti ile yeli beni merak etmişşşş yerim sizi evde degilim bebekim işteyim yarın yaparım inş.hakkımızda hayırlı yavrum biraz belirtim olsaydııı hemen yapardım ama hiç yok
kızzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?