Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Aşkol medmusummmm ee sen söylemedinki NOBAT çok nadir geliyorsun zaten aklımdasın yoksa hep kuzummm hemen ekliyorummmmmmmmmmmmmmmm bebikommmm hadi bu ay patlat bi bebiş
Hepinzi kucak dolusu öpüyorummmmmmmmm mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız aceppppppppppp ben iyiyimmmmmmmmmm herşey aynı işteeeeeeeeeeeeeee bekliyoz bakalımmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))))))))
Adoşşşşşş kız zilliiiiiii daha adet olmadınmı senn kaç gün geçtiiiiii anoyy heralde hamilesin sen haa 1 defa test yapmıştın başka yapmadınmııı çok oldu onu yapalıııı
günaydınlarrrrrrrrrr herkeze :)

Günoşşşş zeytinimle çekirdeğiiiiiii

heee bacım daha halam gelmedi bugün 5gündür gecikti ben cts günü test yapmıştim tek çizgiydi bence hamile degilim ya hiç belirtim yok perim yaa hiiiiççççç işin ilginçi adet belirtimde yok ben anlamadım bu olayıı devrelerim karıştııııııııııı :=)))
gecikmemim sebebi antibiyotikler olabilir diye düşünüyorum bugün de adet olmazsam yarın kan testi yaptırırım heralde tatlımmmmmmmmmmmmmm

iyiyiz tatlım yuvarlanıp gidiyoruz işte ne olsun geldik yine işe
sende iyisindir inşallah nasıl gidiyor hayat

Aman halan gelmesin gelmesinn. Test yapalı 4 gün olmuş, BHCG gün içinde bile değişebilir. Yerleşmeye bağlı, bebiş rahme yerleşmeden çıkmaz, bunun için önemli olan yumurtlama günün, ne zman yumurtladın biliyo musun bebişkom, ayrıca gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı bu yüzden her ay hamiş sanıyoruz kendimizi. Ama sen hiçbiri yok diyorsun, böyle olanda çok kuzum. Sen ne zamn gurkladın?

canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmm ilgili vefalııııııııı arkedeşımmmmmmmmmm ben ayın 18 inde ovulasyonda çok koyuuuuu çift çizgiyi gördüm ve akıntımlada dogru orantılı olarak ayın 18 ile 21 arasında yumurtlamam oldu bundan eminim akıntımın yogunlugundan biliyorum halvet günlerimde canım perim 15-17-18-20 si canım başkada halvet maaalessseeeff olamadı hem çok hastaydım hemde evim çok kalabalıktıııı böyleeeişte bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısı tatlım geçen ayda gecikme yaşamıştım 8 gün kadar ondan çok takılmamaya çalışıyorum ama insanız işte bir yerimmm hep acabaaaaaaaaaaaaa mııı diyooooooooooo

inşallah canım güzel haberlerini alırız

tatlım evde testin varsa bizim için birdaha yapsana bende merak ettim şimdi perim gibi

tatlım evde testin varsa bizim için birdaha yapsana bende merak ettim şimdi perim gibi

oyyyyyyyyyyy esinti ile yeli beni merak etmişşşş yerim sizi evde degilim bebekim işteyim yarın yaparım inş.hakkımızda hayırlı yavrum biraz belirtim olsaydııı hemen yapardım ama hiç yok

kızzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Rica ederim kuzummmmmmmmm yaklaşık 20 gün kadar geçmiş yumurtlama tarihinden ve eğer inşallah hamişsen BHCG değerin bu günlerde 5-50 arası oluyor avarajı 42 çoğunlukla. Genelde idrar testleride bu değeri algılayabiliyor ama çoğu zaman algılayamayadabiliyor. Bu yüzden en sağlıklısı kan testi canım senin durumunda. Ya çok heyecanlandım Adoşum hadi inşallah yaaa

Son düzenleme:
kızlar benim bugün adet bitiyo 41 tane meryem suresine başlıcağım inşlallah
Allah kabul etsin canımmmmmmmmm
Nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Vitoşummm günoşşşşşşş annemmmmm ooyyy noldu kuzummmm duygulanırmış minik annem benimmmmmmmm

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canımmmmmmmmm

Vitoşummm günoşşşşşşş annemmmmm ooyyy noldu kuzummmm duygulanırmış minik annem benimmmmmmmm

yaaaa öyleee dün giremedim pekkk ondannn teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Adoşşşşş kızzz seni yosmaaa hala duruyonnnn sen antibiyatiğe vurdun olayıda maasallahh çalışmaların tam gaz gününde başarılı birsekilde devam etmişşşşşş
inşşşşşşş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oyyyyyyyyyyy esinti ile yeli beni merak etmişşşş yerim sizi evde degilim bebekim işteyim yarın yaparım inş.hakkımızda hayırlı yavrum biraz belirtim olsaydııı hemen yapardım ama hiç yok

hayırlısı tatlım illaki belirti olcak diye bişey yok yarını bekleyelim dediğin gibi

nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

haydaaaa neden ağlıyorsun şimdi ayol bizde seni özledik tatlım

JHaydi çiftetelliyeeeeeeeeeeee Ayşe Fatma Hayriiiyeeeeeeeeee, halvettende usanmaazzzzz yaşı gelse elliyeeeeeeeeeeee hooooppppppp şapiiiii ilillililililililililililillillililliilililililililllliilllillilliliillililiililililliliillililililililililiill

kızlar ben kilo almak yerine 5 kilo vermişim simdiye kadar dr. dedimki böle böle endişeleniorum die.oda normal bişi kimisi alırken kimiside verir.birde benim hec mide bulantım olmadı sadece iştahsızlık oda dediki herkezin midesi bulanıcak die bişi yok didi rahatladım biraz ne güzel işte sen şanslı azınlıktasın didi :)

JHaydi çiftetelliyeeeeeeeeeeee Ayşe Fatma Hayriiiyeeeeeeeeee, halvettende usanmaazzzzz yaşı gelse elliyeeeeeeeeeeee hooooppppppp şapiiiii ilillililililililililililillillililliilililililililllliilllillilliliillililiililililliliillililililililililiill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…