- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.101
rica ederim kuzummmmmmmmm yaklaşık 20 gün kadar geçmiş yumurtlama tarihinden ve eğer inşallah hamişsen bhcg değerin bu günlerde 5-50 arası oluyor avarajı 42 çoğunlukla. Genelde idrar testleride bu değeri algılayabiliyor ama çoğu zaman algılayamayadabiliyor. Bu yüzden en sağlıklısı kan testi canım senin durumunda. Ya çok heyecanlandım adoşum hadi inşallah yaaa
ozamann oynayalım yavrummmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben kilo almak yerine 5 kilo vermişim simdiye kadar dr. Dedimki böle böle endişeleniorum die.oda normal bişi kimisi alırken kimiside verir.birde benim hec mide bulantım olmadı sadece iştahsızlık oda dediki herkezin midesi bulanıcak die bişi yok didi rahatladım biraz ne güzel işte sen şanslı azınlıktasın didi :)
kızlar ben kilo almak yerine 5 kilo vermişim simdiye kadar dr. dedimki böle böle endişeleniorum die.oda normal bişi kimisi alırken kimiside verir.birde benim hec mide bulantım olmadı sadece iştahsızlık oda dediki herkezin midesi bulanıcak die bişi yok didi rahatladım biraz ne güzel işte sen şanslı azınlıktasın didi :)
JHaydi çiftetelliyeeeeeeeeeeee Ayşe Fatma Hayriiiyeeeeeeeeee, halvettende usanmaazzzzz yaşı gelse elliyeeeeeeeeeeee hooooppppppp şapiiiii ilillililililililililililillillililliilililililililllliilllillilliliillililiililililliliillililililililililiill
hadii amannn yandannnnn oynaaayın kızzzzzzzzzzzzzzzz döktürünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kıslarrrrrrrrrr valla bilmiyom yaaa yarın meydana çıkar akkoyun kara koyun bakalımmmmmmm beklemedeyimmmmmmmmmmm
memiş uçları yda yada yan tarafları fln sızlıyor mu???
Tek memiş bile olurrr,benim sol gögsümün sol tarafıı sızlamıstı 2 gün okdr,ama şimdii anamm anammm ölüyommmmmmmmmmmmmmmmmm
Kıslarrrrrrrrrr valla bilmiyom yaaa yarın meydana çıkar akkoyun kara koyun bakalımmmmmmm beklemedeyimmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmm bebişim benim gögüs uçalrım çok kaşınmıştı geçen hafta yanları adete yakın hep agrır zaten ama uçları ilk kez çok kaşıntı ama şimdi yok mesala 2-3 gündür yok yanlarında agrı az var geçen hafta çok agrıdı şimdi az agrılı bide vitom sen hamişsin anlarsın belkim geçen hafta çok acıkıyodum ama inanılmaz bu haftada çok bi iştahsızım acıkıyorum ama yemek yemek istemiyorum bilemedim yanii çokta umutlanmak istemiyorum ilaç vs kullandım diye ama hayırlısı olsunnnnnnnn esbattaşımmmmmmmmmm yeim seniiiiiiiii :=)))))))
yiivrummm
Benimde öyle belli belirsiz göğüs sızlaması vardı 2 gün fln snra geçti.acıkmaya gelince ben hep aç gezdiğim için bana birsy değişmediama açlıgın böyle mide kazınması şeklindeyse yani hiç aç kalmaya halin yokmuş gibi sanki o an yemesen ölcen açlıktan,öyle birsy se bende de olmuştu..birde ben yedikten sonra acayip şisiyorum,bu ister sulu olsun ister katı..
Kasıgında batmıştı senin....ya bende olumsuz birsey cıkar diyede cok umutlu konusup seni üzmekte istemiyorum canım..ama bakk sen bu ay antibiyotik yüzünden kafanı takmadan rahat rahat halvete girdin..yani üzerinde hiçbir psikolojik baska hissetmeden !!!!!!!!!!!!!!!
Bence buda hamiş kalmada en büyük etkenn ondann inşşş hamişsindirr canım dualarım seninleeeeeeeeeeeeee
kendini çok kaptırmadan sessiz sessizzz alltannn alttan..
Hiç orayı düşünmüyo gibi yap umursamıyor gibi onu..
Kış kış kırmızılarr kışkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gelmeyin adoşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa defolun gidinnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın mesoşummm, senin halvet olmuşmuydu ki bu ayy ? Enişte uzaktaydı diye hatırlıyorum, bu ay iyi çalışırsınız canikommm sıkma canını senngünayyydıııınnn...
periimmm listedeki yeni yerimi alabilirim...karın ağrılı geldi kırmızılar
yeni tarih 6 haziran olur sanırım...
İNŞALLAH BU SEFERKİ GECİKME HAMİŞLİKTENDİR İNŞALLAHHHH
BAK PERİ NE GÜZEL BİLGİLER VERDİ SANA PERİM JİNEKOLOG GİBİ MAŞALLAH
Pitamiiinnniimmmm cünyhır Pitaminiiiiimmm
Periiiimm
Sonesintiiimmm
Şevvaallliiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?