Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aaaaaaa iyiyimiş yarın yaptıracam zaten kan testini bugün işten izin almam tatlışkolarımmmmmmmmm tek çalışıyorum ark.izinli
sagol bebekim allah razı olsun cankuşummmmmmmm inş.rabbim ol derse olur rabbimin hayıırlı zamnalarına sıgınıyorum bakalımmmmmmmmmm hepimizin hakkında hayırlısı olsun Olucaz en kısa zamnda allahın izni ve rızasıylaaaaaa amin.........

JHaydi çiftetelliyeeeeeeeeeeee Ayşe Fatma Hayriiiyeeeeeeeeee, halvettende usanmaazzzzz yaşı gelse elliyeeeeeeeeeeee hooooppppppp şapiiiii ilillililililililililililillillililliilililililililllliilllillilliliillililiililililliliillililililililililiill

aynen öyle zeytinim keyfini çıkar vallahiii doktorun çok doğru demiş

Son düzenleme:
günayyydıııınnn...

periimmm listedeki yeni yerimi alabilirim...karın ağrılı geldi kırmızılar

yeni tarih 6 haziran olur sanırım...

Canım ya benimde ne mide bulantım var ne de baska birseyim..ama ben hamiş olmadan önce 5 kilo aldım acayip göbek cıktııı...sinirlerim cok bozukk şimdide kilo alıyorum çünkü haytm boyunca hiçbukdr düzenli yemek yemiyordum,kahveyi çayı fln bıraktım,ceviz,meyve,süt bunları normalde aklıma gelince yer içerdim...Şimdi hem düzenli yemek yediğim için ben şimdiden şişkolastımm pöffffffffffffffffffff

Kıslarrrrrrrrrr valla bilmiyom yaaa yarın meydana çıkar akkoyun kara koyun bakalımmmmmmm beklemedeyimmmmmmmmmmm

memiş uçları yda yada yan tarafları fln sızlıyor mu???
tek memiş bile olurrr,benim sol gögsümün sol tarafıı sızlamıstı 2 gün okdr,ama şimdii anamm anammm ölüyommmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben artık gidiyorum akşama kalmadan dönerim öptü görüşürüz ne güzel en samimi arkadaşlarımla paylaşmadıkalrımı sizle paylaştım hep hem de en güzeli birbirimizi tanımadan kimseyi görüşünden dolayı ayırmadan arkadaşlıktan başka amaç olmadan bys

memiş uçları yda yada yan tarafları fln sızlıyor mu???
Tek memiş bile olurrr,benim sol gögsümün sol tarafıı sızlamıstı 2 gün okdr,ama şimdii anamm anammm ölüyommmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmm bebişim benim gögüs uçalrım çok kaşınmıştı geçen hafta yanları adete yakın hep agrır zaten ama uçları ilk kez çok kaşıntı ama şimdi yok mesala 2-3 gündür yok yanlarında agrı az var geçen hafta çok agrıdı şimdi az agrılı bide vitom sen hamişsin anlarsın belkim geçen hafta çok acıkıyodum ama inanılmaz bu haftada çok bi iştahsızım acıkıyorum ama yemek yemek istemiyorum bilemedim yanii çokta umutlanmak istemiyorum ilaç vs kullandım diye ama hayırlısı olsunnnnnnnn esbattaşımmmmmmmmmm yeim seniiiiiiiii :=)))))))

Kıslarrrrrrrrrr valla bilmiyom yaaa yarın meydana çıkar akkoyun kara koyun bakalımmmmmmm beklemedeyimmmmmmmmmmm

İNŞALLAH BU SEFERKİ GECİKME HAMİŞLİKTENDİR İNŞALLAHHHH

BAK PERİ NE GÜZEL BİLGİLER VERDİ SANA PERİM JİNEKOLOG GİBİ MAŞALLAH

yiivrummm
Benimde öyle belli belirsiz göğüs sızlaması vardı 2 gün fln snra geçti.Acıkmaya gelince ben hep aç gezdiğim için bana birsy değişmedi Ama açlıgın böyle mide kazınması şeklindeyse yani hiç aç kalmaya halin yokmuş gibi sanki o an yemesen ölcen açlıktan,öyle birsy se bende de olmuştu..birde ben yedikten sonra acayip şisiyorum,bu ister sulu olsun ister katı..
kasıgında batmıştı senin....Ya bende olumsuz birsey cıkar diyede cok umutlu konusup seni üzmekte istemiyorum canım..Ama bakk sen bu ay antibiyotik yüzünden kafanı takmadan rahat rahat halvete girdin..Yani üzerinde hiçbir psikolojik baska hissetmeden !!!!!!!!!!!!!!!
bence buda hamiş kalmada en büyük etkenn ondann inşşş hamişsindirr canım dualarım seninleeeeeeeeeeeeee
kendini çok kaptırmadan sessiz sessizzz alltannn alttan..
Hiç orayı düşünmüyo gibi yap umursamıyor gibi onu..
kış kış kırmızılarr kışkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gelmeyin adoşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa defolun gidinnnnnnnnnnnnnnn

hahahahaaaaaaaaaaa hihihihhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hohohohohooooooooooooo

bugun cok sımarasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

olabilir canım bilmiyorum ki benim halam pek bi dengesiz işi belli olmaz yaniiiiiii yarın anlarız içerde nelr oldugunuuuuuuu bakalım evet halvete stressiz girdim olmz diyee rahattım ama yumurtlama zamanına da denk gelmişti halvet ve hastalık kısmett ciger paremmmmmmm hakkımızda hayırlısııııııııı inş.güzel haberler verebilirim :=)))))))))

günayyydıııınnn...

periimmm listedeki yeni yerimi alabilirim...karın ağrılı geldi kırmızılar

yeni tarih 6 haziran olur sanırım...
Günaydın mesoşummm, senin halvet olmuşmuydu ki bu ayy ? Enişte uzaktaydı diye hatırlıyorum, bu ay iyi çalışırsınız canikommm sıkma canını senn
İNŞALLAH BU SEFERKİ GECİKME HAMİŞLİKTENDİR İNŞALLAHHHH

BAK PERİ NE GÜZEL BİLGİLER VERDİ SANA PERİM JİNEKOLOG GİBİ MAŞALLAH

Hafzakımmm özledim bebikom seniiiiiii Canım benim nacizhane sağlam yabancı sitelerden aldığım bilgileri paylaşıyorum, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana . İnan onlar bizden çok daha fazla takmışlar bu işe resmen ders gibi çalışıyorlar. Bazıları yumurtlamadan itibaren gün gün belirtilerini not etmiş felan, çok acaip şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…