- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.061
cnmm hamisliktende olabilirr vajinal enfeksiyondanda vajinit?? halvetlerde acima agri oluyosa vajinit deilsee bebisss:))))))
insalahhhhh bebistirr cnmm
Günaydın anneler günü yaklaşırken döllenmeyi bekleyen yumoşlarrr, günaydınnn topikimiziin güzel insanları, çatlakları, deli dolu pisicanlarıııııı....
Perisokodan kocaman kocaman mis kokulu öpücükler hepinize
Sevoşum bende yoktum bayadırr. Bende kocişi yolladım, şimdi saçlarımı boyicam banyo yapıcamm. Doktora gittim kontrole hiçbi sorun olmadığını söyledi ultrason temiz. Hormon testlerimi yaptırdım bugün çıkıcak. Umarım onlarda da bi sorun çıkmaz. Adetim bugün bitti sayılır sevoşum halvete başlarız bikaç güne ama bu ay bebiş fikri yok hiç aklımda, kür felan hiçbişeyde yapmıyorum. Hayırlısı olsun modundayım canım. Sen ne durumdasın başladımı halvett, yoksa beklemede misinnn canikommmperııııııııııı nasılsın canım ben kocısımı ıse yolladım camasır fılan ıslerle ugrasıyorum
sen nasılsın yumurtlama gunlerın geldımı artık ben anneme gıtmıstım 3 4 gun gıremedım topıge
"Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!"
BANA BILGI VEREBILIRMISINIZ BU KONUDA
günaydınnn topiğimizin mis kokulu başkanı .nasılsın şekerüm.Günaydın anneler günü yaklaşırken döllenmeyi bekleyen yumoşlarrr, günaydınnn topikimiziin güzel insanları, çatlakları, deli dolu pisicanlarıııııı....
Perisokodan kocaman kocaman mis kokulu öpücükler hepinize
"Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!"
BANA BILGI VEREBILIRMISINIZ BU KONUDA
Günaydın bebikommm aybişimmmm , iyiyim canımcım sevoşun dediği gibi saldım çayıra mevlam kayıra modundayımmmmgünaydınnn topiğimizin mis kokulu başkanı .nasılsın şekerüm.
canım topiğin kurucularının nickleri bunlar.galiba sende başkaları gibi bitki yada ilaç ismi falan sandın
biz geldikkkkk herkese kocaman öpüyoruz ve muhteşem bir gün diliyoruzz
:))))))) bende iim canım halvet haftasındayızz ama ciddiyim bebişi düşünmeden oluyor her ne oluyorsaGünaydın bebikommm aybişimmmm , iyiyim canımcım sevoşun dediği gibi saldım çayıra mevlam kayıra modundayımmmmHayat boşş durma coşşşşşşşş sen nasılsın tatlımmmmmmm halvet durumları ne alemdeee
:
günaydın canımcım hakkımızda hayırlısı olsunnn yaaaaaaagünaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeeeee..yumurtalarınızın döllenmesi için dua ediyorumm
kızlarrr sizleri seviyorummm :))))))))
biz geldikkkkk herkese kocaman öpüyoruz ve muhteşem bir gün diliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?