- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.041
hımmm sagol bebişim demek ki level atladılar farklı topiklerde alem yapıyoolarrrrrrrrrr zillilerrrrrrrrrrrrrrrr :=)))) :06:
Allah iyiliğini versin sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi arkadaşım.
Bu arada tarcında aynı gurupta
bı topik daha acarmisizz perı ve pıdılga ıle hamis olanlarrr burdaaaaaaaaa dieeee
bi biz giremezmisizzz topigeeee :)))))))))))))))))))))))
hanii level1 burasi level2 orasiiii :)) allahimmm level 2 ye ziplamamaizi nasip etttt yucee rabbimm diye dua ederizz sonraa:)))
level3 perı ve pıdılga ıle doguranlar topıgı ........................... Boylee giderrrr
Addd senii yerimm yaaaa supersinnnnn
oku kendinee bas agrin icinnnnnnnn
bide cnmmm iki elinle basini yanlardan sıkıstır 10 a kadar say birak sonra alininla kafa arkani siıkıstır 10 say birak sonra ensene bastir eliniiiiiiiii
baktinn olmadiiiiiiiiiiii yuhhhhhh de kendinee cnmmmm minoset icebilirsinnn plus olmayanini amaaaaaaaa
mucksssssssssss
bı topik daha acarmisizz perı ve pıdılga ıle hamis olanlarrr burdaaaaaaaaa dieeee
bi biz giremezmisizzz topigeeee :)))))))))))))))))))))))
hanii level1 burasi level2 orasiiii :)) allahimmm level 2 ye ziplamamaizi nasip etttt yucee rabbimm diye dua ederizz sonraa:)))
level3 perı ve pıdılga ıle doguranlar topıgı ........................... Boylee giderrrr
Addd senii yerimm yaaaa supersinnnnn
oku kendinee bas agrin icinnnnnnnn
bide cnmmm iki elinle basini yanlardan sıkıstır 10 a kadar say birak sonra alininla kafa arkani siıkıstır 10 say birak sonra ensene bastir eliniiiiiiiii
baktinn olmadiiiiiiiiiiii yuhhhhhh de kendinee cnmmmm minoset icebilirsinnn plus olmayanini amaaaaaaaa
mucksssssssssss
ok yavrımmm yaparımmm
,
bende topik açacam ''allahım ben nerde yanlış yaptım topigi''
Bence biz oyunu oynamayı bilmiyoz bak dogru oynayanlar levelleri atlıyooo hediyeleri kapıyooo bizdee agzı açık ayran delisi gibi bakakalıyooozzzzzzzzzz
Ama ben,sen,peri ve diger kıslar çok böyük fark atacaz bak görrr rekor kıracaz rekorrrrrrrrrr o level listelerini dagıtacazzzzzzzzzzBundan sonra yeni nickim saldıray bana kısaca saldıray diyin yavrularrrrrrr
addd deeemmm sen çok yaşa emii pardon add mi dedim saldıray diycektimmm
Kızlar sohbetinizi bölüyorum ama çok ilginç bi hikaye okudum, isteyen bi görsün. Ayy ya inanasım gelmiyor ama ya hadi doğruysa? Zaten topikte yapılan yorumlar bunun gerçek mi yalan mı olduğu üzerine. Herkes o topikte şu an az önce okuyucu sayısı 100ü geçmişti.
Link: http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/526124-bosandim.html
OKUDUMMM cnmm alla allahh ilginccccc
allahh zalimlerle karilastirmasinnn kalbinde vicdan olanlardan eylesin hepimizzzzziiii
CNMCMM senin ne isin var o topiklerdeeee kafanii mutsuz edicekk yerlerden uzak durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BEBIS icin neler yapmam gerekkkk bolumlerinii okuuuuu
mucksssssssssssssssss
ELIFIMMM allahh insallahhh hergun bugun yasadigin mutlulugu yasatsinn sana cnmmmmmm kucagina saglikla almayida nasip etsinnnnn
bizede nasip etsinn insallahhh :)))))
optummmmuckxxxxxx
nazar:
Aminnnn bitanem 2 hafta çabuk geçse de kalbinin attığını da duysam. İnşallah tez zamanda sen de diğer arkadaşlarımızda bu güzel duyguyu tadarsınız çok istiyorum mCCCxxxx canımmmm
Kızlar sohbetinizi bölüyorum ama çok ilginç bi hikaye okudum, isteyen bi görsün. Ayy ya inanasım gelmiyor ama ya hadi doğruysa? Zaten topikte yapılan yorumlar bunun gerçek mi yalan mı olduğu üzerine. Herkes o topikte şu an az önce okuyucu sayısı 100ü geçmişti.
Link: http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/526124-bosandim.html
cnmmm ben fikrimi soylemek istiyorum yine dayanamayip :)))
bence esine hicbisey soyleme bu hafta denemelerini tammm gazz yapp cnmcmm halvet haftani guzelce degerlendirrr sonraki hafta gidersiniz doktora
okudugum prof dr urolog cocuk olmasinda engel bir durum yok yazmis adam cnm demekki yok
sen calismani yap sonraki hafta gidersiniz kocisinile doktoraaa derimmm bennnnnn cnmcmm tabii karar seninde bende dayanamadim cumle kurdum yineeee :)) kocisine hicbisey deme ama kafasini karistirma acabalarla bisey olsa zaten doktor tahlil sonucunda sizi urologa yollardi cnmcm
sen icini rahatlatmak icin haftaya git doktorA
bu haftaa katill bizeeeee halvett haftamizz hayirli ugurlu olsunnnnn :)))
MAYIS anneler gunu hediyelerimiz yuce rabbimden gelir belki bizeeeeee
muckssssss
kızlar daha beklenmeyen adetime 1 hafta var ama yumurtlama zamanından beri akıntıdan kurtulamadım.belirtilere takılmamayı öğreneli çok oldu zira ben 1 seneyi aşkındır uğraşıyorum ve geçen sene haziranda bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim ama bu akıntının sebebini de çözemedim.bi fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?