Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Allah iyiliğini versin sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi arkadaşım.
Bu arada tarcında aynı gurupta

yerim senide göbüşündeki veletideeeeeeeee haaaaaaaaaammmmmmmmm yaparımmmmmmmmm amin canım cümlemizi güldürsün rabbim :=)

vayyyyyyy herkes orda diyisin satışın babası yapılmış topigimize yaniiiiiii valla iyiymişşşşşşşşşş:=))))
Iyi olsunlrda nerde oldukları möhim degillllll gebe zillilerrrrrrrrr

Ne dediiiiiiiiiiiii dr açtınmı heryeriniiiiiiiiii dr yavrummmmmmmmm ellettinnnn mi oranı buranııııııııı inş.güsel şeyler demiştir hadiş yaz yaz yaaazzzzzzzzzzzzzzzz

BI topik daha acarmisizz PERI VE PIDILGA ILE hamis olanlarrr burdaaaaaaaaa dieeee
bi biz giremezmisizzz topigeeee :)))))))))))))))))))))))

hanii level1 burasi level2 orasiiii :)) allahimmm level 2 ye ziplamamaizi nasip etttt yucee rabbimm diye dua ederizz sonraa:)))

level3 PERI VE PIDILGA ILE DOGURANLAR TOPIGI ........................... boylee giderrrr

ADDD senii yerimm yaaaa supersinnnnn
oku kendinee bas agrin icinnnnnnnn
bide cnmmm iki elinle basini yanlardan sIKISTIR 10 a kadar say birak sonra alininla kafa arkani siIKISTIR 10 say birak sonra ensene bastir eliniiiiiiiii
baktinn olmadiiiiiiiiiiii yuhhhhhh de kendinee cnmmmm minoset icebilirsinnn PLUS olmayanini amaaaaaaaa

mucksssssssssss

ok yavrımmm yaparımmm
,
bende topik açacam ''allahım ben nerde yanlış yaptım topigi''

Bence biz oyunu oynamayı bilmiyoz bak dogru oynayanlar levelleri atlıyooo hediyeleri kapıyooo bizdee agzı açık ayran delisi gibi bakakalıyooozzzzzzzzzz

Ama ben,sen,peri ve diger kıslar çok böyük fark atacaz bak görrr rekor kıracaz rekorrrrrrrrrr o level listelerini dagıtacazzzzzzzzzz Bundan sonra yeni nickim saldıray bana kısaca saldıray diyin yavrularrrrrrr

inşallah idilgam inşallah level2 level3 harika olurdu sonrada bebişlerle gerçek bi buluşmaa

addd deeemmm sen çok yaşa emii pardon add mi dedim saldıray diycektimmm

addd deeemmm sen çok yaşa emii pardon add mi dedim saldıray diycektimmm

Saldırayy sinemalardaaaaaaaaaaaaaaaa hamile saldırayın ilk görüntüleriiiiiiiii saldırayın karnı belirginleştii saldıray sınırsız yemek yerken görüldü level2 deki kıskanç hatunlar saldıraya saldırıdı saldıray rekorları alt üst ettiiiiiiiiiiiiii

Veeeeeeeeeeeeeeee saldıray herkesten önce dogurarak oyunu birincilikle bitirdiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğimi gördüm 6,8 mm kendileri 5 haftalık ama doktora sinir oldum boğasım geldi ama köprüyü geçene kadar ayıya sayın tuhtor dedim :) sabah gittim aç karnına dedim böle böle test yaptım pozitif çıktı aaaa dedi erken gelmişsin bebek varmıymış bi bakalım adet geç olabilir dedi sanki babasının hayrına bakıo denyo sonra kan verdim neyse öğleden sonra aldım 5 haftalık sıpacık :)))) neyse doktorun yardımcısı baktı hıı dedi hamile olmama ihtimalin de var dedim ne alaka 4900 küsür değer çıktı dedim döndü bi daha baktı bakıcaz dedi şılappp die bi ses çıkartmak geçti içimden dedim sabret neyse doktora girdim öküs herif aaa sen şu adeti geciken kızdın demi dedi bakalım varmıymış bebek dedi aaa 5 haftalık dedi içimden aldınmı cvbını öküs dedim sonra ultrasonla bakalımmı dedi bakalım dedim sonra 6,8 mm çıktı aaa 6,8 mm miş dedi ben güldüm pis pis sen benim içimdeki içgüdüleri yaşasayydın böle konuşabilirmiydin önyargılı olarak dedim ama benim bebiş tuhtora verdi gereken cvbı 2 hafta sonra kalbi atıo mu ona bakmaya gidicez babişiyle ama başka doktor ve hastaneye :))) öle işte babişi şokta hala bu mu şimdi anaa kime benzicek demeye başladı :)))) Rabbim tez zamanda sizlere de tattırsın kızlar çok güzel bi duygu gerçekten

ELIFIMMM allahh insallahhh hergun bugun yasadigin mutlulugu yasatsinn sana cnmmmmmm kucagina saglikla almayida nasip etsinnnnn

bizede nasip etsinn insallahhh :)))))

optummmmuckxxxxxx

nazar:

OKUDUMMM cnmm alla allahh ilginccccc
allahh zalimlerle karilastirmasinnn kalbinde vicdan olanlardan eylesin hepimizzzzziiii
ben bebek icin bile oyle dua ederimm kalbinde vicdan .................. oylee uzayip gidiyo dualarimmmmmm

bu arada ben yavastan kacar kizlarrrrr
kocis belkler asagdaaa
optummm herkesiii cokkkkkkkkkkkkk cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

CNMCMM senin ne isin var o topiklerdeeee kafanii mutsuz edicekk yerlerden uzak durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BEBIS icin neler yapmam gerekkkk bolumlerinii okuuuuu
mucksssssssssssssssss

ELIFIMMM allahh insallahhh hergun bugun yasadigin mutlulugu yasatsinn sana cnmmmmmm kucagina saglikla almayida nasip etsinnnnn

bizede nasip etsinn insallahhh :)))))

optummmmuckxxxxxx

nazar:

Aminnnn bitanem 2 hafta çabuk geçse de kalbinin attığını da duysam. İnşallah tez zamanda sen de diğer arkadaşlarımızda bu güzel duyguyu tadarsınız çok istiyorum mCCCxxxx canımmmm

kızlar daha beklenmeyen adetime 1 hafta var ama yumurtlama zamanından beri akıntıdan kurtulamadım.belirtilere takılmamayı öğreneli çok oldu zira ben 1 seneyi aşkındır uğraşıyorum ve geçen sene haziranda bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim ama bu akıntının sebebini de çözemedim.bi fikriniz var mı?

evet en mantıklı davranış şu an da bu olur sanırım idilgam... :44:

eşime biraz bahsettim eve gelince fakat artık konusunu açmıcam...

bu geceden itibaren halvet haftasının açılışını yapalım bakalım....

siftah bizden bereket Allah tan....

anneler günü hediyemizi alırız inşallah bu ay hep birlikte Rabbimin izniyle....

cnmm hamisliktende olabilirr vajinal enfeksiyondanda vajinit?? halvetlerde acima agri oluyosa vajinit deilsee bebisss:))))))

insalahhhhh bebistirr cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…