- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.701
canım abdestlıyken oje surersen boy abdestı almana engel olmaz
kızlar antalyaya demin çok güzel yağmur yağdı aklınızda bulunsun yağmur yağarken edilen dua kabul olur hepiciğimize ettim allah kabul eylesin aminnnnnnnnnn
CANIMM benim burdakii kankim suan 5 ayi bitiro maslalahh saglikli hamisligi varrr amaa inan halaaaa gobusundee hicbiseyy yokkkkkk yaniii bekleme gobuusnn buyuycekk diyeee
sakinnn aldanipda cokkk yemekkkk yemeee hamurr isii sekerr tuzzz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bolll salataaaa cevizzz kiwiiiii yogurttt peynirrrr
mucksssssssssssssss
idilgam tüp bebek yaptırısam yürümeme nedersin canım ilk günler yürümem bi sakınca oluşturur mu sencee
bide canlarım tüp bebek yaptırınca sadece siz ve eşim bilicek bide rabbim daha kimseye söylemiycem kesin karar aldım eltimler yüzünden ömrü billah dillerinden düşmem
canım zeytinim napıosun,duydum ki üzerinde bi tedirginlik bi durgunluk varmışşş
tatlım benim başıma gelenleri biliosun ama hatırlatayım yinede 6 haftalıkken lekelenmem oldu doktora gittim iğne verdi eve geldim öyle bi ağladım paraladım ki kendimi görmen lazım,sonra lekelenme azaldı bitti sonunda bu sefer de toxoplasma testim pozitif çıktı çok korktum üzüldüm ağladım hemde çok fazla ağladımmm.en sonunda doktorla riskleri konuşmaya gittik bi öğrendik ki miniğimin kalbi durmuşşş.yaşlar boşaldı gözümden hıçkırıklara boğuldum masadayken daha.bi kaç gün sonra kendime gelmeye başlayınca dedim ben ne yapmışım ne kadar yormuşum kendimi üzmüşüm.Rabbim herşeyin hayırlısını verir,veren de O alan da O.biz ne kadar düşünsek üzülsek boşşş.Allahıma güven bol bol dua et bu günleri tadını çıkar canım benimm.inşallah sağlıkla kavuşursun meleğineee,sakın yıpratma kendini sen huzurlu ol ki bebişinde öyle olsun.çok öpüyorum ikinizide
CANIMMMMMMMM o zamann b u topiktekii herkeslerrr hemencecikk hamisss olucazzzz londradaa sureklii yagmurrr varr ve bennnim her yuruyusumun ve dua yuruyusumun sonunda yagmurrla eve geliyorummmm dualarimm hep yagmurluuuu ve diyorumm allahium bu yagmur bereketiniiiii topigimizdekii dua edenn inanan ve isteyenn herkesee bebek olarakk gonderr ya rabbimmmmmmmm aminnnnn
diyorummmm
soyleme tabı canm bende kımseye soylemedım tup bebek yaptırdıgımı
ılk uc gun ıstırahat et sınra normal yasantına devam et tup yaptırdım dıye kasma hıc kendını
birazda böyle olmamın sebebi biliosunuz ben normalde docent bi dr a gidiorum özel muane ve baya pahallı ve ilk tedavide önce allah sonra bu dr ile 2,5 sene sonra hamile kaldım ben hamile kalmadan da glukofen ve folıkasıtı kullanıodum 2 senedir de.simdi sorum su abana docent doktorum 3 ay kadar glukofeni bırakma dedi işte neyse kullanıodum işte sonra bu seker yüklemesini yaptırdıgım hastanediki kadın dogumcuya işte sonucuma baksın die götrdüm falan işte ilclarımı falan sordu bende hala bunları kullanıorum dedim bana dediki neden hala glukofeni bırakmadın ben hastalarıma hamile kaldıktan sonra bıraktırıorum dedi cocukta sakatlıga neden olur dedi bnde iste doç. dr böle böle dedi dedim sen bilirsin ama ben önermem dedi ya iki dr iki ayrı görüs eşimde dediki sen kendi dr inan o uzman dedi ama bu o kadar zor ki ondan böyleyim birazda
saol bıtanem aglamıorumda böle bi durgunluk var..bi sessizlik mesala bazı arkadaslarımız simdiden bebişe bişiler alıyo ya ben alamıorum erken diorum ya bişi olursa diorum alamıorum böle bi neşe ile gidip bakamıorum..yani ne bilim bi tuhafım :)
İdilga canım nasılsın,ne yaptın bebiş olayını?Ben en son bugün doktora gittim.
birazda böyle olmamın sebebi biliosunuz ben normalde docent bi dr a gidiorum özel muane ve baya pahallı ve ilk tedavide önce allah sonra bu dr ile 2,5 sene sonra hamile kaldım ben hamile kalmadan da glukofen ve folıkasıtı kullanıodum 2 senedir de.simdi sorum su abana docent doktorum 3 ay kadar glukofeni bırakma dedi işte neyse kullanıodum işte sonra bu seker yüklemesini yaptırdıgım hastanediki kadın dogumcuya işte sonucuma baksın die götrdüm falan işte ilclarımı falan sordu bende hala bunları kullanıorum dedim bana dediki neden hala glukofeni bırakmadın ben hastalarıma hamile kaldıktan sonra bıraktırıorum dedi cocukta sakatlıga neden olur dedi bnde iste doç. dr böle böle dedi dedim sen bilirsin ama ben önermem dedi ya iki dr iki ayrı görüs eşimde dediki sen kendi dr inan o uzman dedi ama bu o kadar zor ki ondan böyleyim birazda
bize güzel haberler getirdin mi
canımsın yaaa ,aslında senin esas doktorunun dedikleri daha önemli bence, yine de 3.görüş almanı öneririm canım ama etrafından duyduğun güvenilir isim yapmış bi doktor olsun.aklında şüphe kalmasın bitanemmm git bakalım o ne diycekk
Canım şuan için bişe yok.Ben bu ay aşılama yaptıracaktım ama doktorum şehir dışına çıkmış bugün gittim.Diğer doktor ultrasonla baktı.4-5 yumurtan var dedi.Adetin 16.günü bugün.Bakalım hayırlısı olsun.Ayrıca bu doktor da aşılamaya gerek yok dedi.Yumurtlamam gayet iyi maşallah ama şu çapkın spermlerde hayırlısı ile geliverse hiç fena olmayacak.Rabbiim bu mübarek gecenin hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin.Gelsin bu ay bebişlerimiz sağlıkla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?