Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar antalyaya demin çok güzel yağmur yağdı aklınızda bulunsun yağmur yağarken edilen dua kabul olur hepiciğimize ettim allah kabul eylesin aminnnnnnnnnn

kızlar antalyaya demin çok güzel yağmur yağdı aklınızda bulunsun yağmur yağarken edilen dua kabul olur hepiciğimize ettim allah kabul eylesin aminnnnnnnnnn

CANIMMMMMMMM o zamann b u topiktekii herkeslerrr hemencecikk hamisss olucazzzz londradaa sureklii yagmurrr varr ve bennnim her yuruyusumun ve dua yuruyusumun sonunda yagmurrla eve geliyorummmm dualarimm hep yagmurluuuu ve diyorumm allahium bu yagmur bereketiniiiii topigimizdekii dua edenn inanan ve isteyenn herkesee bebek olarakk gonderr ya rabbimmmmmmmm aminnnnn

diyorummmm

CANIMM benim burdakii kankim suan 5 ayi bitiro maslalahh saglikli hamisligi varrr amaa inan halaaaa gobusundee hicbiseyy yokkkkkk yaniii bekleme gobuusnn buyuycekk diyeee
sakinnn aldanipda cokkk yemekkkk yemeee hamurr isii sekerr tuzzz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bolll salataaaa cevizzz kiwiiiii yogurttt peynirrrr

mucksssssssssssssss

canım zeytinim napıosun,duydum ki üzerinde bi tedirginlik bi durgunluk varmışşş
tatlım benim başıma gelenleri biliosun ama hatırlatayım yinede 6 haftalıkken lekelenmem oldu doktora gittim iğne verdi eve geldim öyle bi ağladım paraladım ki kendimi görmen lazım,sonra lekelenme azaldı bitti sonunda bu sefer de toxoplasma testim pozitif çıktı çok korktum üzüldüm ağladım hemde çok fazla ağladımmm.en sonunda doktorla riskleri konuşmaya gittik bi öğrendik ki miniğimin kalbi durmuşşş.yaşlar boşaldı gözümden hıçkırıklara boğuldum masadayken daha.bi kaç gün sonra kendime gelmeye başlayınca dedim ben ne yapmışım ne kadar yormuşum kendimi üzmüşüm.Rabbim herşeyin hayırlısını verir,veren de O alan da O.biz ne kadar düşünsek üzülsek boşşş.Allahıma güven bol bol dua et bu günleri tadını çıkar canım benimm.inşallah sağlıkla kavuşursun meleğineee,sakın yıpratma kendini sen huzurlu ol ki bebişinde öyle olsun.çok öpüyorum ikinizide

yok tatlım dedim ya aksine 5 kilo verdim simdiye kadar iştahsızım zaten yaglı seyler aklıma geldikce iice istahım kapanıo.tatlım allah günah yazmasında süt yogurt derken onlarıda su sıralar istemio.bi tek bu patates kızartmasından hiç bıkmıorum bilerekte yemiorum ama bi ondan bıkmıorum :) bide bikacgündür gözleme cekti canım..o kadar halsizimki karnımı zor doyuruorum bazen :)

soyleme tabı canm bende kımseye soylemedım tup bebek yaptırdıgımı

ılk uc gun ıstırahat et sınra normal yasantına devam et tup yaptırdım dıye kasma hıc kendını

saol bıtanem aglamıorumda böle bi durgunluk var..bi sessizlik mesala bazı arkadaslarımız simdiden bebişe bişiler alıyo ya ben alamıorum erken diorum ya bişi olursa diorum alamıorum böle bi neşe ile gidip bakamıorum..yani ne bilim bi tuhafım :)

amin tatlım kabul olur inşallah ki ben kabul olduğuna inanıyorum iki üç ayda baya kişimiz hamile kaldı allah bereket versin

soyleme tabı canm bende kımseye soylemedım tup bebek yaptırdıgımı

ılk uc gun ıstırahat et sınra normal yasantına devam et tup yaptırdım dıye kasma hıc kendını

SEWWALL immm mucksssssssss canimm gerii sayimimmm basladiii insallahhhhhhh geliyorummm yaaaaaaaaaaaaa

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

birazda böyle olmamın sebebi biliosunuz ben normalde docent bi dr a gidiorum özel muane ve baya pahallı ve ilk tedavide önce allah sonra bu dr ile 2,5 sene sonra hamile kaldım ben hamile kalmadan da glukofen ve folıkasıtı kullanıodum 2 senedir de.simdi sorum su abana docent doktorum 3 ay kadar glukofeni bırakma dedi işte neyse kullanıodum işte sonra bu seker yüklemesini yaptırdıgım hastanediki kadın dogumcuya işte sonucuma baksın die götrdüm falan işte ilclarımı falan sordu bende hala bunları kullanıorum dedim bana dediki neden hala glukofeni bırakmadın ben hastalarıma hamile kaldıktan sonra bıraktırıorum dedi cocukta sakatlıga neden olur dedi bnde iste doç. dr böle böle dedi dedim sen bilirsin ama ben önermem dedi ya iki dr iki ayrı görüs eşimde dediki sen kendi dr inan o uzman dedi ama bu o kadar zor ki ondan böyleyim birazda

kızlar ya hatırlamıyorum kusura bakmayın hamilelik işte yazdığım mesajlar kısmındada göremedim
kızlar 2. kez hala oldum kız bebişimiz oldu küçük daha yafrum gittim gördüüm yeğenimi busemi garip ses çıkartıyordu hıı falan cildi çok güzeldi yeğenime çorap aldım saç bandanası zıbınıydı fln bişeyler aldım yengem hemşire olduğu için hastane adıına işte altın taktılar ayrıca küpe taktılar yeğenime abisi de daha 3 yaşına yeni giricek bu ayın 14ünde o bile nasıl seviniyo kardeş geldi die

bence netten araştır üçüncü bi doktora sor

canım 8 haftaya kadar risk fazla ama sonrasında fazla korkmaya gerek yok demişti doktorum bana.sende maşallah atlattın 8 haftayı,yavaş yavaş başla bebişimizle ilgilenmeye annesiiiiii

canımsın yaaa ,aslında senin esas doktorunun dedikleri daha önemli bence, yine de 3.görüş almanı öneririm canım ama etrafından duyduğun güvenilir isim yapmış bi doktor olsun.aklında şüphe kalmasın bitanemmm git bakalım o ne diycekk

Canım şuan için bişe yok.Ben bu ay aşılama yaptıracaktım ama doktorum şehir dışına çıkmış bugün gittim.Diğer doktor ultrasonla baktı.4-5 yumurtan var dedi.Adetin 16.günü bugün.Bakalım hayırlısı olsun.Ayrıca bu doktor da aşılamaya gerek yok dedi.Yumurtlamam gayet iyi maşallah ama şu çapkın spermlerde hayırlısı ile geliverse hiç fena olmayacak.Rabbiim bu mübarek gecenin hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin.Gelsin bu ay bebişlerimiz sağlıkla inşallah...

bize güzel haberler getirdin mi

işte benimde sorunum o canım yokki burda kimsem ii bi doktorda yok sorayım k.k iste bu ilacı benım gibi dr 3 ay kullan dienler kullananlar hatta birinin dr doguma kadar bile kullan demiş.kimisinin dr hamile kalınca bıraktırmıs o kadar zor bı durum kı bende bazen içiorum yine allahım sana sıgındım diorum bazende almıorum pazartesi sorucam artık dr off ya simdiye kadar kullandıklarım zarar etmismidir.docent dr diede güveniorum aslında basım agrıo düşünmekten

amin tatlım maşşalh yumurtalrına güzel bebeişlerin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…