- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.401
Bende de öyle olmuştu ben adetim 1 gün gecince yapmıştım hiç çizgi yoktu sonra adetimden 4 gün gecince yaptım koyu kırmızı çift çizgiyi gördüm bebegim inş.sen de cts sabah tekrar test yap varsa kesin çıkar canım allah gönlüne göre versin bebeişimmmmmmmmmmmmmm inş.Sinidr amin..............
Aserhan nasılsın canım?
Periiiiiiiiiiiii ne yapan yosma?
Bojouuuuuuuuuuu nerdeeeeeeeeeeeesinnnnnnnnnnn aşüfteee :)
sevval tüpsüz mü dalıyon gahpe nerdesin?
Hafzakkkkkkkkk alooooooooooooo gızzzzzzzzzzz üstte mi çıktın bu defa nerdesin?
Idiiiiiiiiiiiiiiiiii sen pc galdır att yavrumm o pc babalara gelmiş
Aybiceeeeeeeeeeeee zilliiii??
Eylem nerdesiinnnnnnnn ovu testinin peşinden nerelere gitiin azgın gavur
Gıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz lannnnnnnnnnnnnnnn???????????
aaaaaaa penderimle paybicemin de son 1 haftası,hadi hayırlısı canlarım güzel haberler verin bizeeeee
aaaaaaa penderimle paybicemin de son 1 haftası,hadi hayırlısı canlarım güzel haberler verin bizeeeee
cıkkkksss gülüm bende böle bişeycik yokk
takılma tabi bebişimmm umursamayınca geliyo sıpalarrrr biz taktıkça kaçıyolar bizdenışılımmmm datlu. ewvet son bi haftaaaaaaa
belirtilere takılmayalımkendimizi dinlemeyelimmmmmm
ISILIMMMMMMMM benimdeeeeeee sonn haftammmmmbanada duaa ettttttttttt
canimm seninde yeni surecinnn ugur getirsinn sanaa hadi bakalimmmm insallahhh hayirlisiylaaaaa hamislik calismalarina azzzz kaldii senindee 10 gunn sonra ver elini halvettttt
inşallahhh ısılımmmm inşalllahhhhhhhh..gözünaydın senindee adet oldugunn içinnnnnnnn
hayırlısı allahtann cancanımmmm :)) inşallahh hamişizdirrr..
KISLARR benimde tummm geri sayimlarimm basladiiiii :) 24 unde turkiyee ve nobattttttttt ne 24 musss yahuuuuuuu ve ayni gune cokk istedigimm doktordan randevuda alindi aksamustuneeeee
allahhhimmmmm o doktor baktigindaaaaaaaaa hmmm kese goruyorummmmm hemideee 2 mii desemmm 3 muuuuu falannn deseeeeeee hadii gorgusuzluk yapmiiiiimmmmmm tamamm 1 kese gordum sankiiiiiiii
deseeeeee nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lutfenn yaa
neyseeee bakalimm hayirlisiyla beklemedeyizzzzz
bu arada bendede belirti melirti yokkk
yanlizzz bende halvete karsiiiiiiii uzaklasma varr neden bilmiyorummm ama hicc yapasim yokkkkkkkkkk bu belirtimidirdkiiiiii
kasik agrim gecti cok sukur ama ara ara agri gibi oluyo ozellikle oturup bacak bacak uzerine attigimda o taraf sikisinca suan oldugu gibim yanii
birde en buyuk belirtimmmmmm lepimin topumunnnnn virusss kapmis olmasiii hanii bu virus kaparda ben kapamazmiyimmmm isaretmidirrrr
azzz sonraa gunun monususuuuuuuuuuuuuuuuu
ya bide bugun mutluyummm SIGARADAN kurtulus gunummmmmmm bugunnn 5 yilllllll allaha sukurrrrrrrrrr
birakmak isteyenlere duyurulurrr hemidee cok severek ictigimm seyyyy amann allahimmm nasill icmisim diyorumm suannnn
oooooooooooooooooo tuttu firlatti kalbimiii ezdii ustunuu cignediiiiiiiiiii oooooooooooooooooooooo
ispanak yumurtali yogurtlu (kendime)(dunde yaptimm cokk seviyorumm yaa bugunde pisiricemmz)
kofte firindaaaa
bulgur (dunden meyhane pilavi)
yogurtlu brokoli
kuru borulce salatasiiiiii
tatli: sutlu irmik (dunden) :))))
ispanak tarifii : (folik asid deposu bol yiyinnn)
tencereye rondodan 1 buyuk sogani gecirip koyuyorum uzerine zeytinyag uzerine elimle diderek ispanaklari koyuyorum soylee karistirip direk ocagaaa cigden hepsiiiii
pismesine yakin karistirin kendi suyunu salar su koymayin kislarrrrr 1 tutam sekerrr yada 1 havucda olabilir seker yerine serpin
en sonn ispanaklari actirip kisiye kadar yumurtalari kirin tuzunuda serpin kapagi kapatin az sonra indirin
ben bunu birde yogurtluyorum cok guzel oluyoooooooo
pisirmenin basinda tuz koymayin o zaman butun suyunu salar ispanak hos olmaz
afiyett olsunnn kuzularrrrrrrrrrrrrr
muckssssssssssssss
ben uruyuse kacar azicikk
aksamda mac varrrrrrrrrrrrrr bu seferdeeeee bursayi destekliyoruzzzzzzzz DISI KARTAL olaraktannnnnnnn
Dun gordummm bizdee yapalimmmmmm miiiiiiii
kiz erkek oyunuuuu
KIZIM OLURSA ADI...............................................ERKEK OLURSA ADI.....................................................
benden kiz olursa DERIN - LILA - ARYA -DEREN ( ay kararsizliga bakkk bendekiii cocuk gelmio tabiii:)))
erkek olursa DORUK -DORUKHAN
benim cabalari gorunce kocam artik sen koy ne istiyosan der olduuuuuu hakkediyomusumm
Dun gordummm bizdee yapalimmmmmm miiiiiiii
kiz erkek oyunuuuu
KIZIM OLURSA ADI...............................................ERKEK OLURSA ADI.....................................................
benden kiz olursa DERIN - LILA - ARYA -DEREN ( ay kararsizliga bakkk bendekiii cocuk gelmio tabiii:)))
erkek olursa DORUK -DORUKHAN
benim cabalari gorunce kocam artik sen koy ne istiyosan der olduuuuuu hakkediyomusumm
ayyyy ınsallah sıra ısım bulmayada gelır bızım kız olursa bellı ama ben ıkı ısımlı ıstıyorum baska ısım hıc dusunmedık ıkız olursa bana yardım edersınız
canım ıkızlerımıze beraber ısım bulmak nasıp olur ınsallahhhhhhhhhhh
AMINNNNNNNNNNN canimm insallahh bakalimmmm
24 unde alabildik teksen beyden cnmmmm insallahh bakalimmmmm geldigimiz gibiii :))) o gunde benim NOBAT gunum bakalimmmmm ak kara cikar orda ortayaaa:)))
hayilrisiylaa cnmmmmmmmmmmm
kizz kordonu falann cokk ozledimmmmmmmmmmmm ayyyyyyyy
AMINNNNNNNNNNN canimm insallahh bakalimmmm
24 unde alabildik teksen beyden cnmmmm insallahh bakalimmmmm geldigimiz gibiii :))) o gunde benim NOBAT gunum bakalimmmmm ak kara cikar orda ortayaaa:)))
hayilrisiylaa cnmmmmmmmmmmm
kizz kordonu falann cokk ozledimmmmmmmmmmmm ayyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?