Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

burdayım bebegım ya bantlarım bıtmek uzereydı de gıttım eczaneden bant aldım hazır asagıya ınmısken kordon carsı ancak gelebıldım

aaaaaaa penderimle paybicemin de son 1 haftası,hadi hayırlısı canlarım güzel haberler verin bizeeeee

ISILIMMMMMMMM benimdeeeeeee sonn haftammmmm banada duaa ettttttttttt

canimm seninde yeni surecinnn ugur getirsinn sanaa hadi bakalimmmm insallahhh hayirlisiylaaaaa hamislik calismalarina azzzz kaldii senindee 10 gunn sonra ver elini halvettttt

ispanak yumurtali yogurtlu (kendime)(dunde yaptimm cokk seviyorumm yaa bugunde pisiricemmz)
kofte firindaaaa
bulgur (dunden meyhane pilavi)
yogurtlu brokoli
kuru borulce salatasiiiiii

tatli: sutlu irmik (dunden) :))))

ispanak tarifii : (folik asid deposu bol yiyinnn)

tencereye rondodan 1 buyuk sogani gecirip koyuyorum uzerine zeytinyag uzerine elimle diderek ispanaklari koyuyorum soylee karistirip direk ocagaaa cigden hepsiiiii
pismesine yakin karistirin kendi suyunu salar su koymayin kislarrrrr 1 tutam sekerrr yada 1 havucda olabilir seker yerine serpin
en sonn ispanaklari actirip kisiye kadar yumurtalari kirin tuzunuda serpin kapagi kapatin az sonra indirin

ben bunu birde yogurtluyorum cok guzel oluyoooooooo

pisirmenin basinda tuz koymayin o zaman butun suyunu salar ispanak hos olmaz

afiyett olsunnn kuzularrrrrrrrrrrrrr
muckssssssssssssss

ben uruyuse kacar azicikk
aksamda mac varrrrrrrrrrrrrr bu seferdeeeee bursayi destekliyoruzzzzzzzz DISI KARTAL olaraktannnnnnnn

ışılımmmm datlu. ewvet son bi haftaaaaaaa

belirtilere takılmayalımkendimizi dinlemeyelimmmmmm
takılma tabi bebişimmm umursamayınca geliyo sıpalarrrr biz taktıkça kaçıyolar bizden

evet canım çalışmaları bile özlemişimmm hemen başlasammm
dua etmem mi bitanem her zaman ediyorumm.inşallah senin ufaklık göbişindedir şu an,Rabbim hakkımızda hayırlısını versin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin inşallaaaaahhhhh

Dun gordummm bizdee yapalimmmmmm miiiiiiii
kiz erkek oyunuuuu

KIZIM OLURSA ADI...............................................ERKEK OLURSA ADI.....................................................

benden kiz olursa DERIN - LILA - ARYA -DEREN ( ay kararsizliga bakkk bendekiii cocuk gelmio tabiii:)))
erkek olursa DORUK -DORUKHAN

benim cabalari gorunce kocam artik sen koy ne istiyosan der olduuuuuu hakkediyomusumm

ayyyy canım hayırlısı olsun bakalım tekzen beyden randevu alabıldınızmı

bende 24u sabah cıkıcam yola 25 ınde randevum var transfere kadar ıst da kalıcam

ben karsılarım kıs senııııııııı

muck bebem

bariii türkiye kupasını alsak pidilim ya çok üzülüyoz kocişleeee

ayyyy ınsallah sıra ısım bulmayada gelır bızım kız olursa bellı ama ben ıkı ısımlı ıstıyorum baska ısım hıc dusunmedık ıkız olursa bana yardım edersınız

canım ıkızlerımıze beraber ısım bulmak nasıp olur ınsallahhhhhhhhhhh

Kızlar gerçekten mucize..... Çok güzel anlatılmış videodaa. Hayat mucizelerle dolu inşallah bizi de bulsun o mucizeeee......

Ben bu ay çok hamiş çıkacağını düşünüyorum. Neden bilmem öyle bi his var içimdeee .

Günün Menüsü

Arpa şehriyeli Pilav

Patatesli Havuçlu Bezelyeee

Yoğurt- Biber

Tatlı yok bugün

erkek olursa ALPEREN-BUĞRAHAN-DOĞUKAN kız olursa ????????????????????

AMINNNNNNNNNNN canimm insallahh bakalimmmm

24 unde alabildik teksen beyden cnmmmm insallahh bakalimmmmm geldigimiz gibiii :))) o gunde benim NOBAT gunum bakalimmmmm ak kara cikar orda ortayaaa:)))

hayilrisiylaa cnmmmmmmmmmmm
kizz kordonu falann cokk ozledimmmmmmmmmmmm ayyyyyyyy

tedavıye baslarsan muhtemelen kalırsın cnm benım rahım fılmını adetın 2ıncı gunu cektırmıstık

yaaaa bız nasıl sımıt yıyecegız nasıl buluscaz sen gelıyosun ben gıdıyorum yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…