- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.381
kızlar merhabaaaaaaa napıonuzzzz??
Adoşşşş beni özlemedin mi kıızzzzzzzzz
kıssssssss nerdesin sen gavurun dölüüüüüüüüüü özledim yaaaa özlemem miiiiiiiii aşüfteee özledim teninin kokusunu özledim,özledim sımsıcak nefesini özledimmm amannnnnnnnn ne sapıkça yazılmış şarkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimiiiiiiiiiiiiiiii ?
[video=youtube;RTnztRYnKtw]http://www.youtube.com/watch?v=RTnztRYnKtw[/video]
Yumurtaya can veren Allahım nelere kadirsin
geldim yavrum geldimmmm
Sabah kalktım bi baktım ki adetim gelmiş nası sevindirik oldum göbek attım valla sevinçtenAdetimin gelmesine bu kadar sevincem hiç aklıma gelmezdi
bugünde pıhtılaşma testleri yaptırmaya gittim üni hast ne,kaç saat uğraştım yaaa ne zormuş hastane işiii
sen nasılsın adoşum herşey yolunda dimiiiii
ohhhhhhhhhhh çok şükür yavrummmmmmmmmmm gelsin halvettttttttttt sonrasındaaaaaaaaaa tey tey tey
çok geçmiş olsun bacımmmmmmmmmmm inş.en kısa zamndaOlurusun amin...
Ben iyiyim ışılım ya hiç bulantım yok ,aşermem yok,acıkmam yok ben anlamdım iyi mi kötü mü bu durum ?el mersine ben tersineeeeeeeeeeeeeee
takılmamaya çalışıyorummmm.bendede hiç belirti yoktu belirtilere takılma yosmaaaaaaaaaaaaaaaa
oyyyyyy penderim nasılsın bebişşşşş yineeeeeeeee bekleyişe hazırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz vaovwwwwwwpaybicemmm aynen bendede hiç belirti yokk,dinlemiyim kendimi diorum ama olmuyoooooooooo :))) az kaldı sabretcezz allahn izniylee iyi haberler vercezz bu ayy bn inanıyorummm
çalışan kazanır biyerleri kızarır anladın sen onu yosmaaaaaaaaaaaaa
Hadi inş.tez zamnda hepinizin güsel haberlerini alırız inş.amin...Sindir yafrummmm
hımmmmmmmmmmm ok dostum inş.bu ay güsel haberlerini alırızzzzzzzzz canım inş.Sinidr.
iyi çok iyi daha ne istiyon doktorumda bana öyle dedi süpersin dedi aynen böyle git daha ne istiyon dedi
inşallah böylede doğurursun dedi çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadan hamiş bile olduğumu anlamadan doğurdum çok şükür sadece son zamanlarda karnım çok büyüdü diye belim ağrısı o kadar aldığım toplam kiloda 10 fazlada kiloda almadım sağ sağlim doğdu kızım çok şükür darısı başına
ohhhhhhhhhhh çok şükür yavrummmmmmmmmmm gelsin halvettttttttttt sonrasındaaaaaaaaaa tey tey tey
çok geçmiş olsun bacımmmmmmmmmmm inş.en kısa zamndaOlurusun amin...
Ben iyiyim ışılım ya hiç bulantım yok ,aşermem yok,acıkmam yok ben anlamdım iyi mi kötü mü bu durum ?el mersine ben tersineeeeeeeeeeeeeee
takılmamaya çalışıyorummmm.
oyyyyyy penderim nasılsın bebişşşşş yineeeeeeeee bekleyişe hazırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz vaovwwwwww
aybıce hatunummm cokk merakkk ettimmmm senii nerdesinnnnnn bakimmmmm
Yemeklerimdeeeee okunmasizz kaldiiiii
Ama yinedee senii goruncee sevindimm demekki iyisinnnnnnnnnnnnnn affettimmmmuckssssssssssssss
ısılımmm halanin gelmesinee cokkk sevindimmmm hadii bakalimmm yenii sureclerininnnnnnn ilk gunuu allah insallahh yolunu acikk etsinnnnnnnnnnnn cnmcmmm
Adddddd yowwwriimnmmmmmmm napiyooo kizzz sehzadennnnnnnnnnnn yerimm ben onuuu soylee onaaaaaa
aminnnnn canım benimm inşallaaahhhhh hepimiz için hayırlısı olsunnAYBICE HATUNUMMM COKK MERAKKK ettimmmm senii nerdesinnnnnn bakimmmmm
yemeklerimdeeeee okunmasizz kaldiiiii
ama yinedee senii goruncee sevindimm demekki iyisinnnnnnnnnnnnnn affettimmmmuckssssssssssssss
ISILIMMM halanin gelmesinee cokkk sevindimmmm hadii bakalimmm yenii sureclerininnnnnnn ilk gunuu allah insallahh yolunu acikk etsinnnnnnnnnnnn cnmcmmm
ADDDDDD yowwwriimnmmmmmmm napiyooo kizzz sehzadennnnnnnnnnnn yerimm ben onuuu soylee onaaaaaa
[video=youtube;2cwxd6qc-nu]http://www.youtube.com/watch?v=2cwxd6qc-nu&feature=related[/video]
ahahhahah çok tatlıııııııııııııııııııııııı
AYBICE HATUNUMMM COKK MERAKKK ettimmmm senii nerdesinnnnnn bakimmmmm
yemeklerimdeeeee okunmasizz kaldiiiii
ama yinedee senii goruncee sevindimm demekki iyisinnnnnnnnnnnnnn affettimmmmuckssssssssssssss
ISILIMMM halanin gelmesinee cokkk sevindimmmm hadii bakalimmm yenii sureclerininnnnnnn ilk gunuu allah insallahh yolunu acikk etsinnnnnnnnnnnn cnmcmmm
ADDDDDD yowwwriimnmmmmmmm napiyooo kizzz sehzadennnnnnnnnnnn yerimm ben onuuu soylee onaaaaaa
iyiymm cok sükürr canmm yine beklemedeym dediğinn gibii :)))))))))) son bir haftamız kaldıııhadi inşallahhh..benm göğüs uclarım kasınıyo canmm yaa sendede var mı böle bişee
aaaaaaa penderimle paybicemin de son 1 haftası,hadi hayırlısı canlarım güzel haberler verin bizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?