Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar merhabaaaaaaa napıonuzzzz??
Adoşşşş beni özlemedin mi kıızzzzzzzzz

kıssssssss nerdesin sen gavurun dölüüüüüüüüüü özledim yaaaa özlemem miiiiiiiii aşüfteee özledim teninin kokusunu özledim,özledim sımsıcak nefesini özledimmm amannnnnnnnn ne sapıkça yazılmış şarkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimiiiiiiiiiiiiiiii ?

geldim yavrum geldimmmm
sabah kalktım bi baktım ki adetim gelmiş nası sevindirik oldum göbek attım valla sevinçten adetimin gelmesine bu kadar sevincem hiç aklıma gelmezdi
bugünde pıhtılaşma testleri yaptırmaya gittim üni hast ne,kaç saat uğraştım yaaa ne zormuş hastane işiii

sen nasılsın adoşum herşey yolunda dimiiiii

[video=youtube;RTnztRYnKtw]http://www.youtube.com/watch?v=RTnztRYnKtw[/video]

Yumurtaya can veren Allahım nelere kadirsin

PERIMMMMMMMMMMM AGLATTIN BENIIIIIIII

ALLAH imm yaa ne buyuksunnn nasil bisey buuu inanilir gibi deillllllllll

bu arada hallaaa bsayarim nanay bakalimm yaziyorum ama yine bosa miiiiii

ohhhhhhhhhhh çok şükür yavrummmmmmmmmmm gelsin halvettttttttttt sonrasındaaaaaaaaaa tey tey tey

çok geçmiş olsun bacımmmmmmmmmmm inş.en kısa zamnda Olurusun amin...

Ben iyiyim ışılım ya hiç bulantım yok ,aşermem yok,acıkmam yok ben anlamdım iyi mi kötü mü bu durum ?el mersine ben tersineeeeeeeeeeeeeee

iyi çok iyi daha ne istiyon doktorumda bana öyle dedi süpersin dedi aynen böyle git daha ne istiyon dedi
inşallah böylede doğurursun dedi çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadan hamiş bile olduğumu anlamadan doğurdum çok şükür sadece son zamanlarda karnım çok büyüdü diye belim ağrısı o kadar aldığım toplam kiloda 10 fazlada kiloda almadım sağ sağlim doğdu kızım çok şükür darısı başına

bendede hiç belirti yoktu belirtilere takılma yosmaaaaaaaaaaaaaaaa
takılmamaya çalışıyorummmm.
paybicemmm aynen bendede hiç belirti yokk,dinlemiyim kendimi diorum ama olmuyoooooooooo :))) az kaldı sabretcezz allahn izniylee iyi haberler vercezz bu ayy bn inanıyorummm
oyyyyyy penderim nasılsın bebişşşşş yineeeeeeeee bekleyişe hazırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz vaovwwwwww

inşşş bebüşümmm

AYBICE HATUNUMMM COKK MERAKKK ettimmmm senii nerdesinnnnnn bakimmmmm

yemeklerimdeeeee okunmasizz kaldiiiii

ama yinedee senii goruncee sevindimm demekki iyisinnnnnnnnnnnnnn affettimmmmuckssssssssssssss

ISILIMMM halanin gelmesinee cokkk sevindimmmm hadii bakalimmm yenii sureclerininnnnnnn ilk gunuu allah insallahh yolunu acikk etsinnnnnnnnnnnn cnmcmmm

ADDDDDD yowwwriimnmmmmmmm napiyooo kizzz sehzadennnnnnnnnnnn yerimm ben onuuu soylee onaaaaaa

hımmmmmmmmm sevindim eylemim ne bilim kimiside diyoki mide bulantısı flan bebegin düşük riskini engellermiş falan diyeee bende korktum biras ama herişte bir hayır vardır nasip inş.bende öyle dogururum amin cnanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yosmam

iyi canımm tabiki ne güzel rahat geçirirsin işte hamişliği
adetim bitsin yeşil sahalara döncem artıkkkk,bekle bekle zaman geçmedi yaaaaa

takılmamaya çalışıyorummmm.

oyyyyyy penderim nasılsın bebişşşşş yineeeeeeeee bekleyişe hazırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz vaovwwwwww

iyiymm cok sükürr canmm yine beklemedeym dediğinn gibii :)))))))))) son bir haftamız kaldııı hadi inşallahhh..benm göğüs uclarım kasınıyo canmm yaa sendede var mı böle bişee

idim ne yapim ya aynı degişen bişey yok fiziken ve ruhen çok şükür iyiyim ve aynıyım sadece sık wc dışında bi sıkınıtım yok çok şükürrrrrrrrr yafrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm

aminnnnn canım benimm inşallaaahhhhh hepimiz için hayırlısı olsunn
senin nobata son 1 hafta heyecanlandımmm ben,sen ne durumdasın tatlımmmm??

ayyyyyyy videoyu yeniiii (döllenme)izledimmmmm.bu nasıııııı bişeydirr.Allahuekber!!!!

KISLARR benimde tummm geri sayimlarimm basladiiiii :) 24 unde turkiyee ve nobattttttttt ne 24 musss yahuuuuuuu ve ayni gune cokk istedigimm doktordan randevuda alindi aksamustuneeeee
allahhhimmmmm o doktor baktigindaaaaaaaaa hmmm kese goruyorummmmm hemideee 2 mii desemmm 3 muuuuu falannn deseeeeeee hadii gorgusuzluk yapmiiiiimmmmmm tamamm 1 kese gordum sankiiiiiiii
deseeeeee nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lutfenn yaa

neyseeee bakalimm hayirlisiyla beklemedeyizzzzz

bu arada bendede belirti melirti yokkk
yanlizzz bende halvete karsiiiiiiii uzaklasma varr neden bilmiyorummm ama hicc yapasim yokkkkkkkkkk bu belirtimidirdkiiiiii
kasik agrim gecti cok sukur ama ara ara agri gibi oluyo ozellikle oturup bacak bacak uzerine attigimda o taraf sikisinca suan oldugu gibim yanii

birde en buyuk belirtimmmmmm lepimin topumunnnnn virusss kapmis olmasiii hanii bu virus kaparda ben kapamazmiyimmmm isaretmidirrrr

azzz sonraa gunun monususuuuuuuuuuuuuuuuu

ya bide bugun mutluyummm SIGARADAN kurtulus gunummmmmmm bugunnn 5 yilllllll allaha sukurrrrrrrrrr
birakmak isteyenlere duyurulurrr hemidee cok severek ictigimm seyyyy amann allahimmm nasill icmisim diyorumm suannnn

oooooooooooooooooo tuttu firlatti kalbimiii ezdii ustunuu cignediiiiiiiiiii oooooooooooooooooooooo

idilimmmmmmmmm canummmmmmmmnasılsınnnn bebüşümmmmmm

yemekleriniiii özledimmmm .

aslında galiba yazmıştım bi kaç gün olamicam yada bu tarz bişeyy .ama gözden kaçmış olabülür.yoksa mutlaka dalarım topiğee

iyiymm cok sükürr canmm yine beklemedeym dediğinn gibii :)))))))))) son bir haftamız kaldııı hadi inşallahhh..benm göğüs uclarım kasınıyo canmm yaa sendede var mı böle bişee

cıkkkksss gülüm bende böle bişeycik yokk

oyyy kızlar öldüm öldüm yorgunluktan neyseki dışardaki ilşleri hallettim geldim

adoşumm ben altta kalırmıyım bacım yaaaa bende o göz var mı

nasılsınız kızlar napıyonuz

perim yaa Rabbim nasıl oluyoo ne harikaaa bi an gerçekten gözlerim dolduuuu biz tutu amannn niye tutmadı derken bi dahakine bu görüntü gelsin gözümüzün önüne bu gerçekten bi mucizeeeee ve hiç kolay bi işmiş gibide durmuyoo
Rabbim koçişlerin spermccanlarına kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…