Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar bana yerdım edin bende hamilelik şüphesi olanlardanım,geçen ay 13 nisanda adet oldum bu ayda 14 ün deyanipazartesinden beri biraz biraz kanama var ama normal adet görmüyorum bugün 3. gün daha sökülemedim.İlk bebeğimde de üstüne görme olmuştu ama bu sferkinden biraz daha azdı bu çok az daha fazla diyim bi ped kirletecek kadar bile yok o yüzden iki arada kaldı test alıp yapsammıki acab?Normal adetteki gibi çok karın ağrımda yok kafam karıştı :44:

canım her testte buharlaşma çizgisi oluyor test kuruyunca çıkıyor bazılarında ama çizgide renk varsa yani gri değilde pembemsiyse HCG hormonu algılanmış demektir rengine dikkatlice bak bi

galiba gördüğüm söylediğin buharlaşma çizgisi renk algılanamayacak kadar silik zaten yani 3 4 gün daha beklemem gerekecek

canım şüphen varsa bi test al yap bence, yani tam olarak kan gelmediyse şüpheli bir durum var, ve normalde böyle birşey yaşamıyorsan, bünyeni en iyi sen bilirsin, diğer bebeğinde de böyle olmduysa olasılık yüksektir inş hamişsindir canm .
galiba gördüğüm söylediğin buharlaşma çizgisi renk algılanamayacak kadar silik zaten yani 3 4 gün daha beklemem gerekecek

genelde saatler sonra çıkıyor sende 20dk içinde çıkması düşündürücü inş bebişin çok küçük olduğu için öyle çıkmıştır canm umudunu kaybetme bol şans

genelde saatler sonra çıkıyor sende 20dk içinde çıkması düşündürücü inş bebişin çok küçük olduğu için öyle çıkmıştır canm umudunu kaybetme bol şans

inşallah dediğin gibidir canım ya 20 dk sonra şu hayali görmeye başladım eşimde negatif işte okadar silik çizgimi olur diyo.şu erkekler kadar rahat olsak zaten herşey kolay olacak ama

tşk. ederim perisokocum eşime tlf ettim gelirken test alacak akşama yada yarın sabah yapayım bakalım ne çıkacak

inşallah dediğin gibidir canım ya 20 dk sonra şu hayali görmeye başladım eşimde negatif işte okadar silik çizgimi olur diyo.şu erkekler kadar rahat olsak zaten herşey kolay olacak ama
Ya eşin bile gördüyse olabilir bişilerrr. Biliyorsun ben bu konuda uzmanlığa doğru gidiyorum testler üzerindeki detaylı ve dikkatli incelemelerime böyle devam edersem CIA ye ajan bile olurum. Çizgi çizgidir azıcık pembemsi olsa tam süper olur ama çok yeni olduğundan öyle olabilir. Hangi marka test canım erken gebelik mi normal mi?
tşk. ederim perisokocum eşime tlf ettim gelirken test alacak akşama yada yarın sabah yapayım bakalım ne çıkacak

İnş pozitif çıkar tatlım güzel haberlerini bekliyoruz habersiz bırakmaaaaaaaaaaa

certain marka normal gebelik testi canım.cuma sabaha kadar kırmızı kart yemezsem sabah ilk idrarla yapıcam canım ozamanda çıkmazsa artık bakarız çaresine.

canım başka topiklerden birindede bir hatun yazmış
demişki test yaptım baktım negatif çıktı ilk 10 da çıkınca bende kaldırdım attım çöpe aradan 1-2 saat geçmiştiki şans eseri testi tekrar gördüm ve birde baktımki resnksiz bir çizgi olumşmuş bu sefer kafam karıştı ertesi gün eşime tekrar test aldırdım birde ne göreyim silik çizgi belirginleşmişti açık pembe olmuştu ilerleyen günlerde dahada koyulaştı ve hamişliğim kan testiyle onaylandı demiştiiiiiiiii oladabi,lir yani seni umutlandırmak istemem ama adetin gelmedikten sonra umutlanadabilirsin!!!.......

canmmmmm inşallahh hamişsinidr hayırlısıylaa dualarım seninlee..kacıncı denemen ve ilk bebişin mi olcakkk
canım iz 1.5 yıldır deniyoruz geçen sene yine mayıs ayında hamile kaldım haziranda kaybettim bebeğimi kısmet olursa bu ikinci olacak.

canım bende sabırla cuma sabahını bekliyorum.inşallah kısmet olur

Bende de öyle olmuştu ben adetim 1 gün gecince yapmıştım hiç çizgi yoktu sonra adetimden 4 gün gecince yaptım koyu kırmızı çift çizgiyi gördüm bebegim inş.sen de cts sabah tekrar test yap varsa kesin çıkar canım allah gönlüne göre versin bebeişimmmmmmmmmmmmmm inş. Sinidr amin..............

Aserhan nasılsın canım?

Periiiiiiiiiiiii ne yapan yosma?

Bojouuuuuuuuuuu nerdeeeeeeeeeeeesinnnnnnnnnnn aşüfteee :)

sevval tüpsüz mü dalıyon gahpe nerdesin?

Hafzakkkkkkkkk alooooooooooooo gızzzzzzzzzzz üstte mi çıktın bu defa nerdesin?

Idiiiiiiiiiiiiiiiiii sen pc galdır att yavrumm o pc babalara gelmiş

Aybiceeeeeeeeeeeee zilliiii??

Eylem nerdesiinnnnnnnn ovu testinin peşinden nerelere gitiin azgın gavur

Gıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz lannnnnnnnnnnnnnnn???????????

leynnnnnnn adoş yine temiz bir tarafımzı bırakmamışsın delüüüüüüüüüü.nasılsınnnnnnnnnn

kızlarrr nobatım için geri sayım başladı.lakin bende yine fısss belirti namına bişeycik yokkkkkkkkkkkk

ne olcek bizim bu halimiz yahuuuuuuuuuuuu

leynnnnnnn adoş yine temiz bir tarafımzı bırakmamışsın delüüüüüüüüüü.nasılsınnnnnnnnnn

vayyyyyyyyyyyyyyy paybiceeemmmmmmmmmmmmmm sen nerelerdesin kaç gündür aşüfteeeeeeeeeeeeeeee alltamı kaldın üstte çıktın yere mi düştünn azgın gavurrrrrrrrrrr nirdesin sen?

Iyiyiz yavrum ne olsun aynı tas aynı hamam aynı topik sallan yuvarlan hayatlar yani çok şükür aynıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bebekimmmmmmmmm

ne alta kaldımm ne üsttee yafffrummmm möhüm günlerim bittikten sonra elime irkek eli neyin deymedii yeminleebu ayım bi acayippp geçtiiiii.bakalımmm mevlamm neylerr

burdayım addoşşşummm burdayım yavrimmmmmm
az kaldı işten çıkıcam işleri halletmeye çalışıyom anam
yakında sizlere güzel bir haber veririm inşallah çok çalıştık kocişleeeeee
çok çalıştık addoşşşşşş anlarsın yaaaaaa

kızlarrr nobatım için geri sayım başladı.lakin bende yine fısss belirti namına bişeycik yokkkkkkkkkkkk

ne olcek bizim bu halimiz yahuuuuuuuuuuuu

paybicemmm aynen bendede hiç belirti yokk,dinlemiyim kendimi diorum ama olmuyoooooooooo :))) az kaldı sabretcezz allahn izniylee iyi haberler vercezz bu ayy bn inanıyorummm

çalışan kazanır biyerleri kızarır anladın sen onu yosmaaaaaaaaaaaaa
Hadi inş.tez zamnda hepinizin güsel haberlerini alırız inş.amin... Sindir yafrummmm

ne alta kaldımm ne üsttee yafffrummmm Möhüm günlerim bittikten sonra elime irkek eli neyin Deymedii yeminleebu ayım bi acayippp geçtiiiii.bakalımmm mevlamm neylerr

hımmmmmmmmmmm ok dostum inş.bu ay güsel haberlerini alırızzzzzzzzz canım inş. Sinidr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…