- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.701
ya adoooooooooooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yemin ederim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben çok fazla kahkaha atmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebessüm ederim aamaaaa kahkaha atmam zordurrr kızım her yazdığını okuyuncaa gözümden yaş geliyor kahkaha atmaktan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gamze şuan üyelik formu dolduruyordur kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahhahahahhahahahahahahhahahahah süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAltıma işiyoımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bennnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmm bu kadar yakından çagırma beni bir gece ansızın gelebilirim sonra sana çok güsel basabilirimmmmmmmmmmmmmmmmm
Buarada bu gamze kim hangi kaldırımın yosması ,hangi evin aşüftesi ,hangi adamın oynaşııııııııı kim bu gamzeeeeeeee kimmmmmmmmmmmmm ?????????????? Gamzeye kiz basıyoo evli mi yoksa bekar mı yoksa evli bekarlardan mı ?yoksa biriylen dost hayatı mı yaşıyooooo kim bu gamzeeeeeeee kimmmmmmmm ??????????????? Yoksa başka topikten gelip burda bilgi sızıdran bir sperm acanı mı kim buuuuuuu gamzeeeee yavvvvvvvvv
ayaküstü kankimizi kaptırdık
güzel duaların seni de bulsun inşallahhh diyorr
ya biseyy dimmiii burda bu kadra cene yaparkennnnnnn monu falan hakgetireee haaa:)))
Peynırlı makarna
fırında kofte
yogurt
salata
tursu
gelirsem o aşüfteyi d.numda sallarım dedi benim gamzemmm
olum bigünde yeme la yemee hergün menü menüü aş evi gibim mübarekkkkkkkkkkkkk
uzaktan bagırmak olmazzzzzzzzz gelecek buraya o gamzeeeeeeeeeeeeee gelecekkkkkkkkk
O formu dolduracak o kadar
Günün Menüsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
İdiiiikooooooooooooo TAVUK var diye kızma çok canım çekti ne zmadır yemedikkkkkkkkkkkkkkkkk
Fırında terbiyeli tavuk but
Fırında battiiissssssssssss
Nohutlu Pillluuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvv
Salataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KIZZZ BENN NE diyorummm sanaa tavukkkkkkkkkk yokkkkkkkkkkkhakettinnnnnnnn
olum bigünde yeme la yemee hergün menü menüü aş evi gibim mübarekkkkkkkkkkkkk
kizzzz hazirlik yapiyorumm eylulde is basii yapincaaa bugunleri hatirlaticcammmm cnmcmmm TAKTIK BUUUU :))))))
ayy kizzz yakin olsakkkk geliverinn yemegee diyesimmm geliyoooooooo
mucksssssssssssss
YANLIZ PERIMMMMM
bilmemm farkettinmiiii kuzummmmmm artik coklu kisiye mesaj yollamayiii ogrendimmmmmmmm:))))
eee ne demislerrrrr bana bir topik kkurali ogreteninnn 9 ay 10 gun HAMISDASI olurummmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kislarrrr saatte bakkk yuruyusumm kaciyooooooooo
hemide herkesee duaa faslimmmm
amann yarabbimmmm
kacar bennnn
NOT: birazdan hissedeceginizz ruzgarii yel sanmayin benim okuyup size dogru ufledigim dua yerine ulasmistirrr:))P)
muckssssssss
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hahahhahhahahhahahha heryer sidiikkkkkkkkkkhahahaha gızzzzzzzzzzzzzz evi kirtlettin sidikli yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Olum hee ne yapim bi gamze furyası almış başını gidiyoooooooooo olaya parmak atayım dedimmm
Perimmmmmmmmmmmmm karaböcükümmmmmmmmm gül bebem gül allahım inş.bu ayda bebekinin haberleriyle kahakaya bogsun seni inş. Amin.............
hahahhahhahahhahahha heryer sidiikkkkkkkkkkhahahaha gızzzzzzzzzzzzzz evi kirtlettin sidikli yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Olum hee ne yapim bi gamze furyası almış başını gidiyoooooooooo olaya parmak atayım dedimmm
Perimmmmmmmmmmmmm karaböcükümmmmmmmmm gül bebem gül allahım inş.bu ayda bebekinin haberleriyle kahakaya bogsun seni inş. Amin.............
hahahaha gızzzzzzzzzzzzzz evi kirtlettin sidikli yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
YANLIZ PERIMMMMM
bilmemm farkettinmiiii kuzummmmmm artik coklu kisiye mesaj yollamayiii ogrendimmmmmmmm:))))
eee ne demislerrrrr bana bir topik kkurali ogreteninnn 9 ay 10 gun HAMISDASI olurummmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kislarrrr saatte bakkk yuruyusumm kaciyooooooooo
hemide herkesee duaa faslimmmm
amann yarabbimmmm
kacar bennnn
NOT: birazdan hissedeceginizz ruzgarii yel sanmayin benim okuyup size dogru ufledigim dua yerine ulasmistirrr:))P)
muckssssssss
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeter yeter allah seni bildiği gibi yapsın bi daha senin yazılarını okumuyorum pırasalırosto ediyorum seniiii yitiiiiirrrr yaa gülmekten yüzüm buruştu botoks parası alacam senden allahtan müdür yok bugünlük kovulma riskini atlattık
hamişlerimizde okumasın gülerken sonra çok sallama göbeği düşürürsün bebeği mazallahhh
perimm görev başarıyla tamamlanmıştır.
Kızlar iş çıkış saati ayrılık saati olduu ben gidiyorum
kendinize çok cici bakın hepinizi çok kocamaaaaaaaaannnn öpüyoruuummm
Yarın görüşürüüüüzzz
Kızlaaaaaarrrr işten kafamı kaşıyamıyomm yaaaaaa
napıyonuz
peeeerrrrriiiiiiim mesajlarım geldimi sana :44:
Feryal-efe hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz hepberaber özelden mesaj yazdım sana bi dönersen bana sevinirim
idilgam yaa sen bu beste türkü özlü söz filan bu ilhamı nerden alıyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?