- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.741
muhtesemsinnnnnnnn :))))))))))))))) sabah sabahhh canımsınn benmm yaainşallahhh dediğin gibi bu ay listemiz hamiş haberleriyle patlarrrrrrrrrrr nobata son 5 :))) test yapasımmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))) biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
muhtesemsinnnnnnnn :))))))))))))))) sabah sabahhh canımsınn benmm yaainşallahhh dediğin gibi bu ay listemiz hamiş haberleriyle patlarrrrrrrrrrr nobata son 5 :))) test yapasımmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))) biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende benmmmmmmmmmmmmmmmm var sende varrrrrrrrrrrrr içime doğuyooorrr kocaman güzel bi hiisssssssss.... Anoooyyyyyyyyyyyyy bunu benden istemeeeeeeeeeeeeeeeeben seni durduramammmmmmmmmmmmmm ancak fişekleyebiliriimmmmmmmmmmmmm
ahahhahhaha ben 5 gün kala gene bi 20 test harcamış olurummmmmmmmmmmmmm :
Yokk bebem yokkkk sen bekle uslu usluu azcık kaldı cönemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
durduracak kişi perimm olamaz heraldeeee
o halde duruma el atıyorum canımm en azından pazar sabaha kadar bekle derimm ben
Günaydınnnnnnnnnnn,
basasımmmmmmmmm var topikteki hatunlara tey
Tokatlayasım var topikge bir girip bir çıkan yosmaları tey
Yolasım var erkenden gebelik testi yapıp üzülen aşifteleri tey
Sevesim var hayata umutla bakan hep pozitif sevişen gavur döllerni tey
Yiyesim var bütün hamilelik kürlerini tey
çok pis dalasım var kötümser düşünceli ruhlara tey
Hohohvvvvvvvvvvvvvvvvv ne yapıyonuz gıssssssssssssssssssss gücccük kaldırım yosmalarıııııııııııııııııı
Günaydınnnnnnnnnnn,
basasımmmmmmmmm var topikteki hatunlara tey
Tokatlayasım var topikge bir girip bir çıkan yosmaları tey
Yolasım var erkenden gebelik testi yapıp üzülen aşifteleri tey
Sevesim var hayata umutla bakan hep pozitif sevişen gavur döllerni tey
Yiyesim var bütün hamilelik kürlerini tey
çok pis dalasım var kötümser düşünceli ruhlara tey
Hohohvvvvvvvvvvvvvvvvv ne yapıyonuz gıssssssssssssssssssss gücccük kaldırım yosmalarıııııııııııııııııı
hamişlerrrrrrrrrr bi yardım edermisinizzzzzzzzz,sizdede koltuk altına doğru ağrı olmusmuyduuu..tek üzüntümm buu(
Huhuyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
perimmmmmmmmm ne yapim ya enerjiiimmm tavan yaptı malum halvette yasak artıkın topige salacam enerrjiyi başka yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ışıllllllllllllllllllllllllllllll gavurrrrrrrrrrrrrrr halvett başladımıııııııııııııııııııııı çık kocanın üstüneeeeeeeeeeeeeee orda kal inme aşagıyaaaaaaaaaaa azgın aşüfteeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiiiii
Sonesintiiiiiiiiiiiiiiiiiiii napan gızzzzzzzzzzzzzz yosma hamiş
Enderrrrrrrrr gıs sen yosmamısın yoksa aşüftemi??? Soruma cevap ver önce kahpe bizans kılıklı karı seni
Ben diyorum ben hiç hamişlik belirtim yoktu gögüs agrım koltuk altıydı herşey adet belirtisi gibiydi ok mi datlu farem
hoşgeldinnn bojoummmmmm nerelerdesiiinnn saat kaç oldu???beeeenn geldiiiiiiiiimmmm
napıyonuz leeenn garıılaaaaaaaa,yawru kuşlarr
özledim sizi heeee
günaydın kızlar...nasılsınız bakalım...
canım benimmm bitek bunu düşünüyorsun sen evet ama burda çok okumuştum ben koltuk altına doğru memişi acıyıp hamiş olan, süt bezleri var orda, uçları hassaslaşıp ağrıyor diyende var koltuk altına doğru acıyan da. Her bayanda farklı bebişkom ona takılma, burda erken gebelik belirtilerinde felan okumuştum şimdi bulmaya çalıştım ama bulamadım bebikommmmmmmm
Huhuyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Enderrrrrrrrr gıs sen yosmamısın yoksa aşüftemi??? Soruma cevap ver önce kahpe bizans kılıklı karı seni
Ben diyorum ben hiç hamişlik belirtim yoktu gögüs agrım koltuk altıydı herşey adet belirtisi gibiydi ok mi datlu farem
günaydın canlar...nabersinz bizim bu ayki halvet yalan olucak okuldan izin vermiyolar kocişin yanına gideyim geleyim.. . Neyse çıkmadık candan ümit kesilmez inşallah gidebilirim:18:
huhuyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
perimmmmmmmmm ne yapim ya enerjiiimmm tavan yaptı malum halvette yasak artıkın topige salacam enerrjiyi başka yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ışıllllllllllllllllllllllllllllll gavurrrrrrrrrrrrrrr halvett başladımıııııııııııııııııııııı çık kocanın üstüneeeeeeeeeeeeeee orda kal inme aşagıyaaaaaaaaaaa azgın aşüfteeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiiiii
Sonesintiiiiiiiiiiiiiiiiiiii napan gızzzzzzzzzzzzzz yosma hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?