Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

durduracak kişi perimm olamaz heraldeeee
o halde duruma el atıyorum canımm en azından pazar sabaha kadar bekle derimm ben

Canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende benmmmmmmmmmmmmmmmm var sende varrrrrrrrrrrrr içime doğuyooorrr kocaman güzel bi hiisssssssss.... Anoooyyyyyyyyyyyyy bunu benden istemeeeeeeeeeeeeeeee ben seni durduramammmmmmmmmmmmmm ancak fişekleyebiliriimmmmmmmmmmmmm

ahahhahhaha ben 5 gün kala gene bi 20 test harcamış olurummmmmmmmmmmmmm :

Yokk bebem yokkkk sen bekle uslu usluu azcık kaldı cönemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmm bende tam onu yazmıştım yaaaa perimmmmmmm durduraaamaazzzzzzzzzzzz

Günaydınnnnnnnnnnn,
basasımmmmmmmmm var topikteki hatunlara tey
Tokatlayasım var topikge bir girip bir çıkan yosmaları tey
Yolasım var erkenden gebelik testi yapıp üzülen aşifteleri tey
Sevesim var hayata umutla bakan hep pozitif sevişen gavur döllerni tey
Yiyesim var bütün hamilelik kürlerini tey
çok pis dalasım var kötümser düşünceli ruhlara tey

Hohohvvvvvvvvvvvvvvvvv ne yapıyonuz gıssssssssssssssssssss gücccük kaldırım yosmalarıııııııııııııııııı

durduracak kişi perimm olamaz heraldeeee
o halde duruma el atıyorum canımm en azından pazar sabaha kadar bekle derimm ben

hahahhahah süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ışılımmmmmmmmmmmmmmmmmm nası biliyooo hahhahahhahhha

Anoooyyyyyyyy Adoşum gelmişşşşşşşşşşşşş iki sövde öyle girim banyoya çatlağım patlağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sabah sabah aldık ağzımızın payını oturuyozzzzzz zilli hamişşş adoşşuuummmmm seniiiiii
sen napıonnnn bebişmiz nasıllllllll öpüyyyooooooommmmmmm ben onuuuuuuuuuuuu

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

İşte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!

Haaaaaaaaaaaaaaa çatlattın patlattınnn beni gülmekten Allahım Allahımmmmmm topicüstü standupp yaaaaaa

Karnıma ağrılar girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hepsinin sonuna da tey yapmışş hahah ayyyy yyerim seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Seviorum seniiiiii çatlıyorum gülmektennnnn bu enerjiii bu sinerjiii ibu coşkuuu nerde var nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kopuyorum halaaaa hahahha

KOPPP KOPPPP KOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

hamişlerrrrrrrrrr bi yardım edermisinizzzzzzzzz,sizdede koltuk altına doğru ağrı olmusmuyduuu..tek üzüntümm buu (

canım benimmm bitek bunu düşünüyorsun sen evet ama burda çok okumuştum ben koltuk altına doğru memişi acıyıp hamiş olan, süt bezleri var orda, uçları hassaslaşıp ağrıyor diyende var koltuk altına doğru acıyan da. Her bayanda farklı bebişkom ona takılma, burda erken gebelik belirtilerinde felan okumuştum şimdi bulmaya çalıştım ama bulamadım bebikommmmmmmm

Huhuyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

perimmmmmmmmm ne yapim ya enerjiiimmm tavan yaptı malum halvette yasak artıkın topige salacam enerrjiyi başka yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ışıllllllllllllllllllllllllllllll gavurrrrrrrrrrrrrrr halvett başladımıııııııııııııııııııııı çık kocanın üstüneeeeeeeeeeeeeee orda kal inme aşagıyaaaaaaaaaaa azgın aşüfteeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiiiii

Sonesintiiiiiiiiiiiiiiiiiiii napan gızzzzzzzzzzzzzz yosma hamiş

Enderrrrrrrrr gıs sen yosmamısın yoksa aşüftemi??? Soruma cevap ver önce kahpe bizans kılıklı karı seni
Ben diyorum ben hiç hamişlik belirtim yoktu gögüs agrım koltuk altıydı herşey adet belirtisi gibiydi ok mi datlu farem

yooookkkkkk kııııızzz bi dur adetim bitsin başlıycamm tabi halvete inmem aşağııııııııııııııııııııı,eve kapatcam kocişiiii

günaydın canlar... nabersinz bizim bu ayki halvet yalan olucak okuldan izin vermiyolar kocişin yanına gideyim geleyim... Neyse çıkmadık candan ümit kesilmez inşallah gidebilirim:18:

evett bebeimm takıldım kaldımm ben bu durumaaa :))) hep öle diolardı yaa o yüsdennn : cokkk tesekkürrr ederimmm iyiykiiii varsınnnnnnn

sen ne diyosann öle olıyımmmm adoşum senden değerli mi :)))))))))))))))))) olduuu içimi rahatlattınnnn ağrı konusundaaaa : smdi tekrar heycan yapmaya basladımmmmm

iyiyim canım...iyi gidiyor...dün gittik doktorumuza kıpır kıpırdı çok şükür...2li test yapıldı haftaya çıkacak sonuç...inşallah herşey güzel çıkar...allahım inşallah hamile kalmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguları...ya öyle çok isitoyrumki burdakilerin hamiş olmasını...

günaydın canlar... nabersinz bizim bu ayki halvet yalan olucak okuldan izin vermiyolar kocişin yanına gideyim geleyim... Neyse çıkmadık candan ümit kesilmez inşallah gidebilirim:18:

günaydın canım,hayırlısı belki son anda izin verirler de gidersin kocişin yanına inşaaallllaaahhhhh

ben iyiyim çalışmaya çalışıyorum datlummmm püfffff sen napan cankuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…