- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.761
Ponjuukkk nerdesin gız sennnnnnnnnn yoksun kaç zamandırr halvettemi boğuldun naptınnnnbeeeenn geldiiiiiiiiimmmm
napıyonuz leeenn garıılaaaaaaaa,yawru kuşlarr
özledim sizi heeee
selam ayçammmmmmmmmmm iyiyiz çok şükürrr amin canmmmm isteyen herkese bu kutsal duyguyu nasip etsin Allahımmmmmmgünaydın kızlar...nasılsınız bakalım...
Viioşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ahhh be gültoşşşşşşşşşşşş inş gidebilirsin canm benmmmm biraz daha zorlaaaaaaa ağlamayana meme yokkkkkkkkgünaydın canlar...nabersinz bizim bu ayki halvet yalan olucak okuldan izin vermiyolar kocişin yanına gideyim geleyim.. . Neyse çıkmadık candan ümit kesilmez inşallah gidebilirim:18:
slmlarrrrrrrrrrrr
datlı hatunlar nassınız bakemmmmmmmmm
Ponjuukkk nerdesin gız sennnnnnnnnn yoksun kaç zamandırr halvettemi boğuldun naptınnnn
yok yawrıımm kağıtların arasında boğulduumm
doğursam haberim olmicak o denli yoğunum yanee
bat(asıca)ya 2 gün kaldı,ne halvetiii Periim ne halvetii
regl belirtileri var gibi,geçen ayki gibi değil ama
iş yoğunluğundan onu da anlayamıyom,onu düşüncek zaman olmayınca belirti falan olmuyo demek
Ponjuukkk nerdesin gız sennnnnnnnnn yoksun kaç zamandırr halvettemi boğuldun naptınnnn
selam ayçammmmmmmmmmm iyiyiz çok şükürrr amin canmmmm isteyen herkese bu kutsal duyguyu nasip etsin Allahımmmmmm
Viioşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ahhh be gültoşşşşşşşşşşşş inş gidebilirsin canm benmmmm biraz daha zorlaaaaaaa ağlamayana meme yokkkkkkkk
eyloşsevcoşşş naber kızzzzzz beklemeye geçtik hakkımızda hayırlısııııııııııııııııııııı
günaydın canlar...nabersinz bizim bu ayki halvet yalan olucak okuldan izin vermiyolar kocişin yanına gideyim geleyim.. . Neyse çıkmadık candan ümit kesilmez inşallah gidebilirim:18:
iş yoğunluğundan onu da anlayamıyom,onu düşüncek zaman olmayınca belirti falan olmuyo demek
ayynen canım sabah gözümü açtım 3 kocaman dosya gördümmonlardan şimdi kurtuldum
aaaaaaaaaaaaaaa çok az kaldıııııııııııııııııııııııııııı. Evet bişilerle uğraşmak en güzelliiiiiiiiiiiiiiiiiPonjuukkk nerdesin gız sennnnnnnnnn yoksun kaç zamandırr halvettemi boğuldun naptınnnn
hoşgeldin hafzoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKızlarr nasılsınız tünaydın oldu ama anca gelebildim.
Varmı bi gelişmeee test yaptıran nobatı bugün olan
Pericim benide listeye alırmısın canım nobat 7 haziran
aldım canmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn
Artık aramızda bulunmayan, FactorB, Hurr , Gizz86, Derinsuberfu ve Elmadas adlı arkadaşların listeden silinme kararı alınmıştır. Bu mesajım 3 beğeni alırsa uygulanacaktır.
aaaaaaaaaaaaaaa çok az kaldıııııııııııııııııııııııııııı. Evet bişilerle uğraşmak en güzelliiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin hafzoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aldım canmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn
hoşbukduk periiiimm geç kaldık ama biliyon napıyım iş güç çoluk çocuk maluuumm
Paybiiceeeemm
Perdogaanıımmmm
nabıyonuz be yaaa
günaydın pojomm, iiyiz napalım beaaa , sen nasılsın yawru kuşumm .. batasıcaya az kalmış seninn. hadi bakalım, patlat bi testttt..
:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?