Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Delileeerrrrrr gibiiiiiiiiii seviyoruuuummmmmm baaakkkkkkkkk sana sooozzz omuuurrr boyu sureceeeekkkkkkkkk ne masaaal neee duuuusssss neede yalan yoookkkkk bizim biziiiimmmmm geleceeeekkkkkkkk

Bebegiiiimmmmmm annneeemmmmm hadi sende gellllll artik hayirlisiylaaaaa babanin gulusu olsun dudaklarindaaaaa onun Gibi masmaviiii annennnn Gibi kocamannnn bak hayataaaa. Seni cok sevicezzzzzz gel annemmmmmm gelllllllllllllllllllllll

Son düzenleme:
idilgaammm bende gördüüüm bebekkk anlamam etmem ama...ultrason görüntüsüne benzettim valla biriniiii....

gülmekten öldüüm yaaaa...gamze aramıza katılsın diyorum bendeee...

talep çok gamzeeee sendeeee katıl sendeeeeee yaşaaaaaa....

adoşşş allah sana uzun ömür versiinnn bebeğinle

periiiiicim canımmmm bigün toplasan kızları ankaradaaaa süper olur hakkateeennn....

SEEWWALLCIMMMMM canimm nasill gidiyoooo pedlerrrr?? durum nedirrr iyisinnn dimii yoktun bugunnnn havada guzel attin tabii kordonlara kendini dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah emeklerini bosa cikarmaSINNN CNMM BENIMM BU SEFER SONUCUNU ALICAKSINNN HEMIDEE hemidee hayirlisiyla ennnn ikizindennnnn
kiz SEVVAL oglusunada isim dusun bul bencee:)))))))

mucksss cnmm

MESSIMMMM insalllahhhhhhhhhhh canimmmmm bekliyoruz bakalim sonucuuuuuuuu ama bende tek belirti varrr hastalanmama 1 hafta kalaa siskinlik cok oluyo vucudumdaa ve o olduuuuu yineeeeeeee iyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
MESSIMMMMM ben sana mesiii diyorum biliyosun dimi dunyanin ennn iyi futbolcusu insallahhh MESSI gibi becerikli bir sehzadennnnn olsunnnnnnnnnn batida sansida acikkkkkkkkkkk mucksss

ıyıyım canım sen nasılsın esımın ananesıne gormeye gıttık bugun teyzeme

bı problem yok cok sukur ama bu bantlar sankı benı sısırıyor gıbı heryerım sıs sıs gelıyor kendıme

sen nasılsın

kız cokta umıtlendırmek ıstemıyorum kendımı daha ısım fılan dusunmuyoruz

yaaa inşallaahhh canııımmm olsun da topçu mu oluyo popçu mu kendi bilirrr sağlıklısı, hayırlısı en en önemlisiii...

artık herkes aynı ayda olsaaa da topikçe sevinseeeekkk...

ben de seni çoookk seviyorum bitanem benimmmm uzun uzun konuşmak isterim seninle müsait zamanda ... Biz 1 2 yıl düşünmüyoruz canımın içi benim tayin durumum var,Allah olmayana,isteyene versin diyorum şimdilik,kendine çok iyi balımmm

Msne girmiyorsun artıkkkkkkkk bende pek girmiyorum ama orda denk gelip konuşalım canımmmmcmm, Allah hayırlısını versinn şimdiden ömür boyyu mutluluklar tatlımmmmmmmmmmm
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız
selam canımmmm iyiyizz sen nasılsınnnnn, nerelerdesinnn ??
Gamze bugün üye olmalııııııı toplaşalım yavrummmmda sen ben varız Ankarada başka kim varkiii??? :44:

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr,günaydınnn canlarımmm..haftanın son günü veeee hayırlı cumalarrr hepinizeee..cuma gününün yüzü hürmetinee hamiş haberlerimizi verelim en kısa zamanda inşallahhhhh..

günaydınnnn canlarıımmmmmm dünü telafi etmek için bugün işi gücü bıraktımmm

ama dünnnn güzel bi gündü benim için,4 yaşındaki yeğenimle beraberdim Allahım nasıl konuşuyo bıdır bıdır öldüm bittim yaaa
Rabbim inşallah hayırlısıyla kendi çocuklarımızı sevmemizi de nasip eder,siz naparsınızzzzz özlüyorum ben sizi bi gün girmesemmmm

Shalalalallalalalalalalalalalallalalallalallaallalalallalalallalallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

OooooOOOoOoOooOoLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

OoOOoOoooOoOoOOoLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bebekler yapışsınnnnnnnnnnnnnnnn rahim duvarlarınaaaaaaaaaaaaa

Herkese hepimize ona sanaaaaaaaaaa banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allalım bu ay güzel haberleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Doğuralım 9 ay sonradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu ay liste patlicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cicişşşşşşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iviiittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocaman mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallllaaaaahhhh canım benimmmm,nobata az kalmış penderim çooookkkkkk heyecanlııııııı

günaydııınnnn canımmmm şarkı süper olmuş ritm tutarak seslendirdimmm çok güzel olduu

periiimmmm beni ekler misin listeye nobat 14 hazirannnn canımmmmmmmmm

inşallllaaaaahhhh canım benimmmm,nobata az kalmış penderim çooookkkkkk heyecanlııııııı

evettt bebeimmm yaaa az kaldı cok heycanlıyımm amaa,göğüslerim koltukaltı tarafından agrıyoo bilmiyorumm o yüsden biraz ümitsizim bi yandanda bu ay içimde farklı bi ümit varr allahtan hayırlısı insallahh canmmmm dua edelim birbirimizee..senin regl devam mı :)

perim tatlım bune enerji böyle hayranım vallahi sana allah nazarlardan korusun seni

hayırlısı canım benimmm en hayırlı zamnda gelsin bizim sıpalarrr,hergün hepimiz için dua ediyorum olacaaaaaakkk olacaaaaaakkkkk
benim 3.regl günüm tatlım son 10 gün halvet haftamaaaaa

Günaydın endoşummmmmmmmmmmmmmmmmm halayını çekmemize çokkk az kaldığını hissediyorum

Işılımmmmmmmmmmmm günoşşş yokluğun çok belliydi canm benmmmmmmmmmmmmm, özledikkk

Ya benmde yiğenim 3 aylıkkk ballı lokummm gülüyor felan o kadar tatllıkiiiiiiiiiiiiii Allah hepimize nasip etsinnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

muhtesemsinnnnnnnn :))))))))))))))) sabah sabahhh canımsınn benmm yaa inşallahhh dediğin gibi bu ay listemiz hamiş haberleriyle patlarrrrrrrrrrr nobata son 5 :))) test yapasımmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))) biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

perim tatlım bune enerji böyle hayranım vallahi sana allah nazarlardan korusun seni

Günaydınnnnnnnnnnnn esoşummmmmmmmmmmmmmmmm hayat boşşşşşşşşşşşşşşşş durma coooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş her anı dolu dolu yaşamalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bi daha mı gelicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz koooppppppppppppppp kopppppppppppppppppppppp koppppppppppppppppppppppppp

Ben banyoya kaçarrrrrrrrrrrr minnoşlarrrrrrrr 2 de iş görüşmem varr ingilizce öğretmenliği bakalımmm neler duycaz geneee gitmeden geliiriimmmm öperim koca kocaaaaaaaaaa ooohhhhhhhh misssssssssssss yanakalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…