- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.721
SEEWWALLCIMMMMM canimm nasill gidiyoooo pedlerrrr?? durum nedirrr iyisinnn dimii yoktun bugunnnn havada guzel attin tabii kordonlara kendini dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah emeklerini bosa cikarmaSINNN CNMM BENIMM BU SEFER SONUCUNU ALICAKSINNN HEMIDEE hemidee hayirlisiyla ennnn ikizindennnnn
kiz SEVVAL oglusunada isim dusun bul bencee:)))))))
mucksss cnmm
MESSIMMMM insalllahhhhhhhhhhh canimmmmm bekliyoruz bakalim sonucuuuuuuuu ama bende tek belirti varrr hastalanmama 1 hafta kalaa siskinlik cok oluyo vucudumdaa ve o olduuuuu yineeeeeeee iyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
MESSIMMMMM ben sana mesiii diyorum biliyosun dimi dunyanin ennn iyi futbolcusu insallahhh MESSI gibi becerikli bir sehzadennnnn olsunnnnnnnnnn batida sansida acikkkkkkkkkkk mucksss
SEEWWALLCIMMMMM canimm nasill gidiyoooo pedlerrrr?? durum nedirrr iyisinnn dimii yoktun bugunnnn havada guzel attin tabii kordonlara kendini dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah emeklerini bosa cikarmaSINNN CNMM BENIMM BU SEFER SONUCUNU ALICAKSINNN HEMIDEE hemidee hayirlisiyla ennnn ikizindennnnn
kiz SEVVAL oglusunada isim dusun bul bencee:)))))))
mucksss cnmm
MESSIMMMM insalllahhhhhhhhhhh canimmmmm bekliyoruz bakalim sonucuuuuuuuu ama bende tek belirti varrr hastalanmama 1 hafta kalaa siskinlik cok oluyo vucudumdaa ve o olduuuuu yineeeeeeee iyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
MESSIMMMMM ben sana mesiii diyorum biliyosun dimi dunyanin ennn iyi futbolcusu insallahhh MESSI gibi becerikli bir sehzadennnnn olsunnnnnnnnnn batida sansida acikkkkkkkkkkk mucksss
selam canımmm henüz erkenn biraz bekle bu ayda olmazsa hormon testleri felan yaptırabilirsin kafan rahat olur canım. Güzel haberler inşallahhhh
Pitişkommm çok güzelmişşşşşşşşşşşşş ben dişbudak çıktım ve harfiyen uyuyor yazılanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kusummm nerom nasıl mutlu oldum yazını görünce bitanemm, çok az kaldı düğününe yanında olabilmeyi çok isterim. Sakın korunma ilk geceden sal bebeğim sen çatır çatır doğurursun eminim Allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeÇok güzel bir gelin olucaksın eminimm, seni seviyorum kuşum
Endoşummm çok heyecanlı yaaa. Diyorum sana bu ay bu liste patlicakkkkkkkkkkkkkkk
Hafzakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, violemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Msne girmiyorsun artıkkkkkkkk bende pek girmiyorum ama orda denk gelip konuşalım canımmmmcmm, Allah hayırlısını versinn şimdiden ömür boyyu mutluluklar tatlımmmmmmmmmmmben de seni çoookk seviyorum bitanem benimmmm uzun uzun konuşmak isterim seninle müsait zamanda ... Biz 1 2 yıl düşünmüyoruz canımın içi benim tayin durumum var,Allah olmayana,isteyene versin diyorum şimdilik,kendine çok iyi balımmm
selam canımmmm iyiyizz sen nasılsınnnnn, nerelerdesinnn ??merhaba kızlar ben geldim nasılsınız
Gamze bugün üye olmalıııııııidilgaammm bende gördüüüm bebekkk anlamam etmem ama...ultrason görüntüsüne benzettim valla biriniiii....
gülmekten öldüüm yaaaa...gamze aramıza katılsın diyorum bendeee...
talep çok gamzeeee sendeeee katıl sendeeeeee yaşaaaaaa....
adoşşşallah sana uzun ömür versiinnn bebeğinle
periiiiicim canımmmm bigün toplasan kızları ankaradaaaa süper olur hakkateeennn....
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr,günaydınnn canlarımmm..haftanın son günü veeee hayırlı cumalarrr hepinizeee..cuma gününün yüzü hürmetinee hamiş haberlerimizi verelim en kısa zamanda inşallahhhhh..
Shalalalallalalalalalalalalalallalalallalallaallalalallalalallalallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
OooooOOOoOoOooOoLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
OoOOoOoooOoOoOOoLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bebekler yapışsınnnnnnnnnnnnnnnn rahim duvarlarınaaaaaaaaaaaaa
Herkese hepimize ona sanaaaaaaaaaa banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allalım bu ay güzel haberleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Doğuralım 9 ay sonradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu ay liste patlicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cicişşşşşşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iviiittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocaman mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallllaaaaahhhh canım benimmmm,nobata az kalmış penderim çooookkkkkk heyecanlııııııı
shalalalallalalalalalalalalalallalalallalallaallalalallalalallalallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ooooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bebekler yapışsınnnnnnnnnnnnnnnn rahim duvarlarınaaaaaaaaaaaaa
herkese hepimize ona sanaaaaaaaaaa banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allalım bu ay güzel haberleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
doğuralım 9 ay sonradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu ay liste patlicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cicişşşşşşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iviiittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocaman mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evettt bebeimmm yaaa az kaldı cok heycanlıyımm amaa,göğüslerim koltukaltı tarafından agrıyoo bilmiyorumm o yüsden biraz ümitsizim bi yandanda bu ay içimde farklı bi ümit varr allahtan hayırlısı insallahh canmmmm dua edelim birbirimizee..senin regl devam mı :)
Günaydın endoşummmmmmmmmmmmmmmmmm halayını çekmemize çokkk az kaldığını hissediyorumgünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr,günaydınnn canlarımmm..haftanın son günü veeee hayırlı cumalarrr hepinizeee..cuma gününün yüzü hürmetinee hamiş haberlerimizi verelim en kısa zamanda inşallahhhhh..
günaydınnnn canlarıımmmmmm dünü telafi etmek için bugün işi gücü bıraktımmm
ama dünnnn güzel bi gündü benim için,4 yaşındaki yeğenimle beraberdim Allahım nasıl konuşuyo bıdır bıdır öldüm bittim yaaa
Rabbim inşallah hayırlısıyla kendi çocuklarımızı sevmemizi de nasip eder,siz naparsınızzzzz özlüyorum ben sizi bi gün girmesemmmm
perim tatlım bune enerji böyle hayranım vallahi sana allah nazarlardan korusun seni
Günaydın endoşummmmmmmmmmmmmmmmmm halayını çekmemize çokkk az kaldığını hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?