- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.801
MERHABALAR Aranıza yeni katıldım lütfen şu yöntemi bana söyleyebilirmisiniz yaklaşık 1 seneden beri uğraşıyoruz bende herhangi bir sorun yok nisan 10 unda eşim VARİKOSEL oldu doktor 3 ay süre verin kendinize dedi yine sil baştan mı başlayacağız rahim filmi hormon testi vs. önceki yazıları okudum değişik otlarla hazırlanan bir kürden bahsediliyor eşim ve benim için bir kür varsa söylerseniz sevinirim
ENDERIMMMMM canimm benimmmm napiiiisiinnnnnnnnnn amaa biliyosun asil kankimmm GAMZEMMMMM daha onemliiii gAMZEM nasill :))))))) opuyorummmmmmmm hadii bakalimmm hayirli geriii sayimlarr olsunnnnnn hayirlii haberler verelimm hepimizz birbirimize insallahhhhhhhhhh muckssssssssssssssssssssssss
eşinin rahatsızlığına göre varmı ben bilmiyorum canım ama tarçın bal çörekotu ve de soğan kürleri çok işe yarıyor diye biliyorum birinden birini dene istersen bilmiyorsan yazayım
merhabalar aranıza yeni katıldım lütfen şu yöntemi bana söyleyebilirmisiniz yaklaşık 1 seneden beri uğraşıyoruz bende herhangi bir sorun yok nisan 10 unda eşim varikosel oldu doktor 3 ay süre verin kendinize dedi yine sil baştan mı başlayacağız rahim filmi hormon testi vs. önceki yazıları okudum değişik otlarla hazırlanan bir kürden bahsediliyor eşim ve benim için bir kür varsa söylerseniz sevinirim
pidişimmmmmmmmmm canmm benmmmmmmmmmmmmmm inşallahhhhh hayırlı haberlerr veririmmmmmmmmmm :)) inşallahh sendee hayırlı haberlerr verirsinnnn bizleree,hepimz içinn halay cekerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gamze kimin kankisiydi yaaa dün sölüyolardı tanısamadık daha gamzeyleee :d:d::d::d:d
endooşş sen gamzede mi kaldın halaaaa :)))
gamza idilgamın yenii faldaşııı kankisiiii
hafzosummmmm pidilga yazmıstı gamzeyii bana olan bi iletisinde ondan yazdım bende :)))))))))) sende son durum ne canımmmmm
çok şükürrrrrrrrrrrr merakta bıraktın biiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hahhahah koptum açılış mesajınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamiş açılışı böyle olur işteeeeeeeeeeee braaavyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlarr neydersinizzz canlarımm yıvrularımmm
arpacıklarımmm,soğanlarımmm
ballarımm,pekmezlerimm,çilek reçellerimmmm
Mercimek köftelerimm,,çiğ köftelerimmm
Kaymagım,köftemm,salatammmmmm
Bol tereyağlı iskenderlerimmmmmmmmmmm
Bol sosluuuu makarnalarımmmm
nar ekşilerimm,,sirkelerimm,,tuzumm,limonummmmmmmmmmmmmmmmmm
Böcüklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özledim siziiiii muuuucukusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
canımcım yoksa sende bizi kür sananlardan mısınnnnnnnnnnMERHABALAR Aranıza yeni katıldım lütfen şu yöntemi bana söyleyebilirmisiniz yaklaşık 1 seneden beri uğraşıyoruz bende herhangi bir sorun yok nisan 10 unda eşim VARİKOSEL oldu doktor 3 ay süre verin kendinize dedi yine sil baştan mı başlayacağız rahim filmi hormon testi vs. önceki yazıları okudum değişik otlarla hazırlanan bir kürden bahsediliyor eşim ve benim için bir kür varsa söylerseniz sevinirim
HEEYOOOOoooooooooooooOOOOOooooooooooooOOOO
DUALARIMI bitirdimmm allahaa coksukurrrrrr hepimizeede duaaa ettimmmmmmmm allah kabul etsinnn insallaahhh allahh hepimize hayirli gunlerrr hayirli yasamlar herseyuin hayirlisini nasip etsinnn insallahhhhh AMINNNNNNNN
simdide yuruyuse kacarrrr
kalan dua seansinida yuruyuste yaparsammmm
ucarakk gelirimm birazdan muhtmelennnnnn
kanatlarimmm cikicukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
muckssssssssssssss
PERIMMMM is gorusmenn nasildii onunda hayirlisini diledim senin icinnnnnnnnn cnmm benimmmm
ISILIMM mesajini yolladimmmm kuzummmmmm
muckss herkeseeeee
bugun boll duaaa kislarrrr
enerjimiz ve sinerjimizzz yuksek olsunnnnnnnnnnnnnnnn
oooo zamann ne diyoruZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
OOOOOOOOOOoooooOOOOOOooooo tuttu firlatti kalbimiii ezdi ustunu cignediiii zamanlaaaa gecerr dedii zamanla zamanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo
simdiiiiiiiiiiiiiiii
zamaniiiiiiiiii
selam kıslarrrr :119::119::119::119:
Topiğin hatunlarııı...
Eylemsevcan canım ben de çörekotu kürünü (eğer bu ay da hamile kalamazsam) denicem, inşalah denemem...
Hafım zakım hafzakımIyi misin kıss
canım tiril tiril giyindim görüşmeye gittim, görüşücek insan yok. 2 demişlerdi beyefendi okul için oyuncak seçimindeymiş. Bu ne laubalilik ya. Ordaki sekreterle görüştüm zaten 2. çağırılışımdı işe alım için çağırıldınız dedi. şart şurt konuşmadık, telefonla aricakmış, eşimde çok kızdı burdan bişi olmaz diye, bende.
Aricakmış beyefendi şartları söylemek içinn bakalım kuzum hakkımızda hayırlısı
Ben böyle eşimle evimle ilgilenmektende çok memnunum fakat çalışmak para kazanmak gerek.
bende eşine katılıyorum periiimmm nasıl başlarsa öle gider
hayırlısı olsun perimm gerçi çalışıncada eve bi özlem duyuyo insan
ben de aynı durumdayım canım yaa, akşamları eve gidince duvarları öpesim geliyor, evim evim güzel evim diye...
Bi hamile olsam da evde birkaç ay geçirsem diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?