- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.821
heeyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Dualarımı bitirdimmm allahaa coksukurrrrrr hepimizeede duaaa ettimmmmmmmm allah kabul etsinnn insallaahhh allahh hepimize hayirli gunlerrr hayirli yasamlar herseyuin hayirlisini nasip etsinnn insallahhhhh amınnnnnnnn
simdide yuruyuse kacarrrr
kalan dua seansinida yuruyuste yaparsammmm
ucarakk gelirimm birazdan muhtmelennnnnn
kanatlarimmm cikicukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
muckssssssssssssss
perımmmm is gorusmenn nasildii onunda hayirlisini diledim senin icinnnnnnnnn cnmm benimmmm
ısılımm mesajini yolladimmmm kuzummmmmm
muckss herkeseeeee
bugun boll duaaa kislarrrr
enerjimiz ve sinerjimizzz yuksek olsunnnnnnnnnnnnnnnn
canlar ballar birşey sorucamm kıslar size, çalışanlara soruyorum: bebiş olduktan sonra işinizi bırakmayı düşünüyor musunuz ???
canlar ballar birşey sorucamm kıslar size, çalışanlara soruyorum: bebiş olduktan sonra işinizi bırakmayı düşünüyor musunuz ???
erdoşummm ben işi bırakmayı düşünmüyorumm,devlette calısıyorum..ilk 6 ay süt izni günde 3 saat,sonraki 6 ay 1,5 saat..yeter heralde bebişime süt için..annem ve kayınvalidemle aynı sehirdeyim ikiside ev hanımı o yönden sanslıyım onlar yardımcı olcak allahın izniyle..bebişlerimize daha güzel bi gelecek için calısmaya devam..aslında ev hanımı olmakta cazip bi fikir :)) sen ne düşünüyosun..
canlar ballar birşey sorucamm kıslar size, çalışanlara soruyorum: Bebiş olduktan sonra işinizi bırakmayı düşünüyor musunuz ???
bende çalışıcam canıımmm ama hayırlısı olsun belki bebişimi bırakamamAra veririm çalışmaya bi süree nasılsa özell başka iş bulurum yada buraya yine girerim
yaa kızlar bende kahverengi akıntı basladıı :18::18::18::18::18::18::18:
çok stres yaptım evdeyim birde karnımda davul gibii oluyor şişiyor yaa artık hiçbirşeyim olmuyorrr...
İnternetten okudumm kırmızı kan tehlikeli o anda olusan kanamanın belirtisiymişşş
Ama kahverengi önceden olan kanamanın etkisiymiş snra gelenmişşş mişşş
offf yaa
Hakkımızda hayırlısııı..
Ben artık duygusuzmu oldum neeee
birde yengeç burcuyummmm
çok stres yaptım evdeyim birde karnımda davul gibii oluyor şişiyor yaa artık hiçbirşeyim olmuyorrr...
İnternetten okudumm kırmızı kan tehlikeli o anda olusan kanamanın belirtisiymişşş
offf yaa
Hakkımızda hayırlısııı..
birde yengeç burcuyummmm
offf yaa
Hakkımızda hayırlısııı..
birde yengeç burcuyummmm
Kızlaaaaaarrrr işten kafamı kaşıyamıyomm yaaaaaa
napıyonuz
peeeerrrrriiiiiiim mesajlarım geldimi sana :44:
Feryal-efe hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz hepberaber özelden mesaj yazdım sana bi dönersen bana sevinirim
idilgam yaa sen bu beste türkü özlü söz filan bu ilhamı nerden alıyonn
offf yaa
Hakkımızda hayırlısııı..
birde yengeç burcuyummmm
Kanama kırmızı renkli başlayıp kahverengine dönüşmüşse bu durum kanamanın azaldığını gösterir. Çünkü kan akmaya devam etttiği sürece kırmızı, pıhtılaşıp kurumaya başladığında ise kahverengine döner.
Son esintimm benimkii bu sanırımmm..
Kızlarrr Doktor muaynedymişşş arıcam tekrarrr
Internetten okudumm kırmızı kan tehlikeli o anda olusan kanamanın belirtisiymişşş
ama kahverengi önceden olan kanamanın etkisiymiş snra gelenmişşş mişşş
offf yaa
hakkımızda hayırlısııı..
birde yengeç burcuyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?