Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canlar ballar birşey sorucamm kıslar size, çalışanlara soruyorum: bebiş olduktan sonra işinizi bırakmayı düşünüyor musunuz ???

bende evimi çooookkkkk özlüyorummmm,hem kaç saattir yoğundummm yazamadım sizeee

perimmmm boşver sen orayı senin kıymetini bilcek başka yerler buuuuullllllll

bebişlerimiz senin dualarınla gelicek inşallah idilgaaaaammm
Rabbim sanada istediğin gibi çifter çifter verir inş.

canlar ballar birşey sorucamm kıslar size, çalışanlara soruyorum: bebiş olduktan sonra işinizi bırakmayı düşünüyor musunuz ???

erdoşummm ben işi bırakmayı düşünmüyorumm,devlette calısıyorum..ilk 6 ay süt izni günde 3 saat,sonraki 6 ay 1,5 saat..yeter heralde bebişime süt için..annem ve kayınvalidemle aynı sehirdeyim ikiside ev hanımı o yönden sanslıyım onlar yardımcı olcak allahın izniyle..bebişlerimize daha güzel bi gelecek için calısmaya devam..aslında ev hanımı olmakta cazip bi fikir :)) sen ne düşünüyosun..

canımm ben özelde çalışıyorum. özelde de 6 aya kadar ücretsiz izin hakkın var ama onu da istemek riskli. o yüzden ücretsiz izni 3-4 aya kadar isteyebilirim. ben de annelerle aynı şehirdeyim, kayınvalideme çok yakınım, kendi anneme uzak... eşim kendi annesinin bakmasının daha uygun olduğunu düşünüyor yakın diye. ama şimdiye kadar bu konuda pek yeşil ışık almadım ondan. kendim söylemeye de çekiniyorum. çünkü kendi kayınvalidesine baktı yıllarca,o vefat edince şimdi kendi hasta annesine gidip geliyor her gün, bir de torunla boğuşmasını istemek olmaz,ona da yazık. hem bir keresinde konuşurken hiç ben bakarım gibi bir teklifte bulunmadı, eşimin yeğeni var gençkız, o bakar dedi. o da çocuk gelişimi mezunu...eşim de benim anneme her sabah çocuk taşımanın uygun olmayacağını, kendi annesi bu kadar yakınken bakıcı tutmanın da ayıp olacağını söylüyor hep...ama ben de bir türlü ona annenin pek niyeti yok diyemiyorum yanlış anlaşılır diye...araya fitne sokuyor gibi olmak istemem, yanlış anlaşılmak hiç istemem ama durum böyle...

canlar ballar birşey sorucamm kıslar size, çalışanlara soruyorum: Bebiş olduktan sonra işinizi bırakmayı düşünüyor musunuz ???

bende çalışıcam canıımmm ama hayırlısı olsun belki bebişimi bırakamam Ara veririm çalışmaya bi süree nasılsa özell başka iş bulurum yada buraya yine girerim

İdilgammmm dövme dövmee beniiiiiii ağlarımmm....
perişşşş naber şekerr kız o nasıı iş görüşmesiiii öyleee töbe töbeeee

Otur oturduğun yerdeee evde takıl kocişş baksın sanaaa:1:
Halvetlere önem ver sennnn

bende özelde çalışıyorum ama bırakmayacağım canım ama keşke şuanda evde olsaydım uyurdum ne güzel ahhhh ahhhh
doğumdan önce 2 ay sonrasındada 2 ay hakkım var üstüne birde 6 ay ücretsiz patlatınca tamamdır
ondan sonrada annemle kayınvalidem nöbetleşe bakacaklar.hatta bana gelip bakacaksınız vallahi ben bilmem dedim bebek çıkmasın dışarı soğukta tamam dediler (gezmeye çıkarlar o ayrı)
çok cadıyım dimi kızlar

Son düzenleme:
bende çalışıcam canıımmm ama hayırlısı olsun belki bebişimi bırakamam Ara veririm çalışmaya bi süree nasılsa özell başka iş bulurum yada buraya yine girerim

doğmamış çocuğa don biçmek benimkisi de. hayırlısı olsun hepimiz için

yaa kızlar bende kahverengi akıntı basladıı :18::18::18::18::18::18::18:
çok stres yaptım evdeyim birde karnımda davul gibii oluyor şişiyor yaa artık hiçbirşeyim olmuyorrr...
İnternetten okudumm kırmızı kan tehlikeli o anda olusan kanamanın belirtisiymişşş
Ama kahverengi önceden olan kanamanın etkisiymiş snra gelenmişşş mişşş

offf yaa
Hakkımızda hayırlısııı..
Ben artık duygusuzmu oldum neeee
birde yengeç burcuyummmm

tatlım doktorunu arayıp bir soruver hemen ihmal etme hadi

vitoşuuummmm hoşgeldin canımmm karşılaşamadık kaç zamandırr,çok korkuttun beniii
doktorunla bi görüş canımmm belki progesteron değerine bakmak isterr,yeğenimize iiii bakkk annesiiiiii
bu arada bende yengecim herşeye ağlarımmmm

canişkomkommm kahverengi zaararsız diye biliyorum canm ama ihmal etme doktora sor gerçekten tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm

Gebelikte kahverengi kanama ve lekelenme;
Gebelikte kahverengi kanamalar sık sık görülebilir. Kırmızı renkli kanamalar kahverengi kanamalara göre daha tehlikelidir. Ancak kahverengi kanama görüldüğünde de mutlaka bir doktora başvurmak ve kanamanın sebebini öğrenmek en doğru yaklaşım olacaktır. Gebelikte kahverengi kanamaların sebepleri şöyle açıklanabilmektedir.

• Plesenta yerleşimi; Bu durumda Kahverengi kanama görülebilir, kanama lekelenme şeklindedir ancak düşük riski az da olsa vardır.
  • Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir. Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.
  • Bilinmesi gereken önemli bir husus da şudur, kahverengi kanama, kanamanın az olduğunu gösterirken Kırmızı renkli kanama daha fazla kanamanın işaretidir. Fazla kanamalar ise elbette yüksek düşük riskidir.
  • Kanama kırmızı renkli başlayıp kahverengine dönüşmüşse bu durum kanamanın azaldığını gösterir. Çünkü kan akmaya devam etttiği sürece kırmızı, pıhtılaşıp kurumaya başladığında ise kahverengine döner.
Kanama çok ve kırmızı ise düşük riski yüksektir. Az ve lekelenme şeklinde olup kahverengi ise düşük riski daha az bir ihtimaldir. Sonuçta kanama damla damla lekelenme şeklinde ve kahverengi de olsa mutlaka bir hekime başvurulmalıdır.[/FONT]

Son düzenleme:

canım doktorunu ara bence ihmal etme büyük ihtimalle görmek isteyecektir.ulaşamasan bile bi acile görün derim için rahat etsin.hiç birini yapamam diyosan şuan ayaklarını uzat yat ve sadece tuvalet için kalk doktoruna görünene kadar.bende aynı şeyleri yaşadım canım geçen sene kanama olunca progesteron verip bütün gün yatmanı söylüyorlar

Kanama kırmızı renkli başlayıp kahverengine dönüşmüşse bu durum kanamanın azaldığını gösterir. Çünkü kan akmaya devam etttiği sürece kırmızı, pıhtılaşıp kurumaya başladığında ise kahverengine döner.

Son esintimm benimkii bu sanırımmm..

Kızlarrr Doktor muaynedymişşş arıcam tekrarrr

Son düzenleme:

öyledir büyük ihtimalle canım benim ama yinede ara sor sen bilgisi olsun sonradan neden haberim olmadı falan demesin hem hemde işine cevap versin sana senide bizide rahatlatsın
ihmal etme değişen neyin varsa hepsini sor herzaman ihmale gelmez çünkü

bende öle biliyorum canım ama sen yinede dikkatli ol emiiii

yaa kızlarr ben tekrar arayamıcam galibaaa
çünkü korkuyorummm
boşverinnnn
çünkü belimde fena ağrıyoooo..
Annem gelsin iştennn ona arattırırımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…