- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.841
yaa kızlarr ben arayamıcam galibaaa
çünkü korkuyorummm
boşverinnnn
çünkü belimde fena ağrıyoooo..
Annem gelsin iştennn ona arattırırımm
ALLAHIMMMMMMMMMMM İNANILMAZ BİR YAGMUR YAGIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BEREKETİNE KURBAN OLDUGUMUN RABBİM ÇOK ŞİDDETLİ AMA ÇOK GÜZEL YAGIYORRRRRRRRRRRRR
yagmurun bereketi göbegine bebek olarak gelsin inş.kıslarr amin.
EVE NASIL GİDECEM ACEP DONUMA KADAR ISLANIRIMMMMMMMMMMM TEHEY TEHEYYYYYYYYYYY
VİTO DR GÖRÜN İHMAL ETME ALLAH KORUSUN CANIM BENİMMMMMMMMM
napanızzzzzzzzzzzzzz zillilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar ben cıktımmm,annem gelirdoktoru ararızzz..
iyide kötüde Allahtannn..
Ben cok dua ettimm ama hayırlısı ne ise o oldun hakkımızda inşallahhhh
öpüyorum hepiniziii çokkkk
İyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar;
uzun süredir sizi takip ediyorum mart ayında da batımı yazdırmıştım buayda bekleyişteyim nasip allahtan çok dua ediyorum inş.tutar bu kez diye.
sizlerin muhabbetinize bayılıyorum hepiniz çok tatlısınız
buay ki nobatım 4 haziran öyle tahmin ediyorum çünkü 2aydır gecikiyo adetlerim bakalım buay nasıl olacak?benide ekleyin listeye olur mu kıssllaarr
merhaba hanımlar,maalesef bu ay da olmadı adet oldum yeni nobatım 13 haziran:-( çok umutluydum ama olmadı inş haziran ayı uğurlu gelir..
ben geldiimmmmmm
ben geldimmmmmmm
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Neden bilmiyorum ama içimde tüplerimde bir sorun olduğuna dair büyük bi endişe var zaman zaman yaşadığım uzun süreli umursamadığım enfeksiyonlarda böyle düşünmeme sebep olabilir(pidilgam gebertecen beni ama). Çok kafaya takar oldum bu durumu. Bu güne kadar kendimle ilgili düşündüğüm çoğu şey çıktı, bunun çıkmamasını çok ciddi şekilde istiyorum ama daha fazla bu saçma düşünceyle devam edemicem. Bu ay da olmadı gibi geliyor, bu yüzden adet olursam bittikten sonraki 1 hafta içinde HSG çektiricem. Çektirilen ilk 3 ayda hamişlik ihtimali çok artıyormuş, ve yeni teknoloji aletler ağrısız zararsızmış. Fena mı hem içim rahatlar hemde bişi yoksa inş hemencecik hamiş kalırım. Bir taşla iki kuşşş bunu sıkıntı yapmaktan yoruldum çünküüü
İnşallah gerek kalmaz amammaaa.....
Jonguil ekledim tatlımmmmm her zaman bir diğer ay vardır
Pidilgammmmmmmmmmmmmmmmm
Neden bilmiyorum ama içimde tüplerimde bir sorun olduğuna dair büyük bi endişe var zaman zaman yaşadığım uzun süreli umursamadığım enfeksiyonlarda böyle düşünmeme sebep olabilir(pidilgam gebertecen beni ama). Çok kafaya takar oldum bu durumu. Bu güne kadar kendimle ilgili düşündüğüm çoğu şey çıktı, bunun çıkmamasını çok ciddi şekilde istiyorum ama daha fazla bu saçma düşünceyle devam edemicem. Bu ay da olmadı gibi geliyor, bu yüzden adet olursam bittikten sonraki 1 hafta içinde HSG çektiricem. Çektirilen ilk 3 ayda hamişlik ihtimali çok artıyormuş, ve yeni teknoloji aletler ağrısız zararsızmış. Fena mı hem içim rahatlar hemde bişi yoksa inş hemencecik hamiş kalırım. Bir taşla iki kuşşş bunu sıkıntı yapmaktan yoruldum çünküüü
Pidilgammmmmmmmmmmmmmmmm
Pidilgammmmmmmmmmmmmmmmm
HOSgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alyacikkkkkkkk mucksss durumlar nedir???? nerelerdesinnnnn bakalim:))
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMM canimmmmmmmmmin iciiiiiiiiiiii
is konusundaa canimmmm sana tek tavsiyemm devlete girmennnnnnnn tektektekkkkkkkkkk hem ev hanimi hem anne hem calisan ancak bu sekilde olursunnnnnnn
bi arastirrr cnmm sonra benide bilgilendirirsen sevinirimmm benim kardescimdee senin meslektas oluyooo seneye insalahhhhhhhhhhhhh
mucksssssss
canım hakkında hayırlısı olsun...
ben hsg den çok tırsıyorum...:18:
yıllık izne çıkıp geldikten sonra yaptırmayı düşünüyorum...
tatilde biraz kafamı boşaltıp bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum...
sonbahara kadar eğer hala olmaz ise tedavi başlar artık...
ama ben duramıyorum şu an kasık ve bel ağrısından... bi de donuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?