Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yaa kızlarr ben arayamıcam galibaaa
çünkü korkuyorummm
boşverinnnn
çünkü belimde fena ağrıyoooo..
Annem gelsin iştennn ona arattırırımm

korkma tatlım sakin ol ayaklarının altına yastığı koy ve uzan kalkma hiç yerinden bişey olmaz merak etme ama annen geldiğinde arasın mutlaka tamammı merak ederim ben şimdi seni offff çıkma vaktimde geldi uzan tamammı canım öptümmmmm kocamannnn senii

Son düzenleme:
ALLAHIMMMMMMMMMMM İNANILMAZ BİR YAGMUR YAGIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BEREKETİNE KURBAN OLDUGUMUN RABBİM ÇOK ŞİDDETLİ AMA ÇOK GÜZEL YAGIYORRRRRRRRRRRRR

yagmurun bereketi göbegine bebek olarak gelsin inş.kıslarr amin.

EVE NASIL GİDECEM ACEP DONUMA KADAR ISLANIRIMMMMMMMMMMM TEHEY TEHEYYYYYYYYYYY

VİTO DR GÖRÜN İHMAL ETME ALLAH KORUSUN CANIM BENİMMMMMMMMM

napanızzzzzzzzzzzzzz zillilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyiyiz adoşummm nerelerdesin sen ihmal edersin eppp biziiiiiiiiii

vitoşşş canımmmmm çok dikkat et kendineee tatlımmmmmmm

benim çıkma vaktim geldi evime gidip bi güzel yemek yapayım kocişee,pazartesiye kadar olmam buralarda kendinize çokkkk iyi bakıınnnnn inşallah pazartesi bol bol hamiş haberi alırızzz canlarımm
öpüüüüüyyyyyyyyyyooooooooooorrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

Kızlar istanbul anadolu yakası felç yer yer dolu yağıyooo
hava durumu spikeri gibi oldum

Kızlar ben işten çıkar eve gidebilirsem yarına sağ çıkarsam sabah burdayım inş.

Ama kızlar sabah kalkındaaaa ben geliyom kimse olmuyooo

Kızlar ben cıktımmm,annem gelirdoktoru ararızzz..
iyide kötüde Allahtannn..
Ben cok dua ettimm ama hayırlısı ne ise o oldun hakkımızda inşallahhhh

öpüyorum hepiniziii çokkkk
İyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar;
uzun süredir sizi takip ediyorum mart ayında da batımı yazdırmıştım buayda bekleyişteyim nasip allahtan çok dua ediyorum inş.tutar bu kez diye.
sizlerin muhabbetinize bayılıyorum hepiniz çok tatlısınız
buay ki nobatım 4 haziran öyle tahmin ediyorum çünkü 2aydır gecikiyo adetlerim bakalım buay nasıl olacak?benide ekleyin listeye olur mu kıssllaarr

merhaba hanımlar,maalesef bu ay da olmadı adet oldum yeni nobatım 13 haziran:-( çok umutluydum ama olmadı inş haziran ayı uğurlu gelir..

selamlar herkeslere...

nasılsınız bakalım?

benim adetime 1 hafta var ve ben kasık ve bel ağrısından ölüyorum... hatta bazen yürüyemez oluyorum...

sopa yutmuş gibiyim...

acaba diyorum benim yumuşum kiste mi dönüştü? Allah korusun... :18:

hosgeldinnn cnmmmm hephep gel beklerizzzzzz sende katil muhabbeteeeee hadi bakalim sans getirrrr topigimizeee bizde sana sanas getirelimmmmucksssss

merhaba hanımlar,maalesef bu ay da olmadı adet oldum yeni nobatım 13 haziran:-( çok umutluydum ama olmadı inş haziran ayı uğurlu gelir..

CANIMMBENIMMM olsunnnnnnnn biz hep beraberrr yine calisirizzzz yine dualarimizi ederizzzzz paylasiriz eglenirizzzzz halvetlenirizzzz allahin izniyleeee kendimiz icinnn enn hayirlii zamanda enn hayirli bebiside dogururuzzz sen merakk etmee canimmmm hepimizz anne olucazz insallahh allahin izniyleee

bugun hepimizee o kadar cokkk duaa ettimmmkkiiiiiiiii
allahh insallahh kabulll etsinnnnnnnnnn
sizi seviyorummmm yavru kuslarrrrrr

muckss hepinizeeeeeeeee

caniminn icii sana yetisemedimmmmm yaaa(

bugun kizlar londraninnnnn gobusundeeeeeee bi agac gordum bu mevsimde yeni olan meyveleriii koparip yemeyi cok severimde burda boyle bisey olucagini dusunmemistimmmm nehir kenari yuruyusumde baska yola girdimmm bir kaldirdim kafayiii bisuruu erikk agaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
veee eriklerr uzerindee hepsiii bana ell salliyooooooooooooooooo
ayyy yedim yedimm bide cebe doldurdum valla
ya bide burda insanlar boyle bisey gordugunde intihar etmeye calisan biri var diye polisi ariyolarmis bunuda biliyorummmm korktum valla amaa yedimmmmmm :)))) bu yilki ilk erigim burdannnnnnnnnnnnnnn gerisiii turkiyeden olsun insallahhhhhhhhhh

bu aradaaa VITOMMM yerlesiyoooo senin bebis insallahhh ondandirrr DOKTORDAN sonra gir yaz biseyler merak ediyoruz seni sonra bak cokkkkkk

ay bide boyle bi durum var herkes herkesi merak ediyooooo ne guzel bi dostluk bu yaaaa
yerim ben biziiii valla:)))

bugun dua seanslarimdan yasinlerimdennn sonraaaaa bu ayy insallahh patlicakk bu topikk hic merak etmeyinn kizlarrrrr

ayriyetten GUNUN MONUSUUUUU
AYBICEM yokkk monulerimii unuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gerci bugunde monuu komikkkkkkkkkkkk ama neysee

kocisee
isppanakli-peynirli borek
makarna boregiiii (bu atmasyonn ispanak bitince devam ettimm:))))))
yogurt- ayran
brokoli salatasi
tursu
kendimeeeeee yumurtali ispanak - yogurt - tursu-yogurtlu brokoli

kizlarrr bunuuuuu ne zamandir sizle paylasmak istiyorumm hep unutuyorummmmmmm
simdi bu hareketlerimi yapicammmmmm
yapmadan once sizede yazayim dedimmm
ince 1. kitabini alip okumanizi tavsiye ederimmmmmmmm yada internetten okuyup bakin ve hareketleri yapin kizlar cokkk faydaliiiii
cakra acma hareketleri inanarak yapinca ise yariyooo
ben 4 yildir yapiyorummmmm sadece 5 harekett ama herseye faydaliii
paylasayimm dedimmmm

hamislikle alakali degillll kendimiz icinnnn muckssssssssssss

Neden bilmiyorum ama içimde tüplerimde bir sorun olduğuna dair büyük bi endişe var zaman zaman yaşadığım uzun süreli umursamadığım enfeksiyonlarda böyle düşünmeme sebep olabilir(pidilgam gebertecen beni ama). Çok kafaya takar oldum bu durumu. Bu güne kadar kendimle ilgili düşündüğüm çoğu şey çıktı, bunun çıkmamasını çok ciddi şekilde istiyorum ama daha fazla bu saçma düşünceyle devam edemicem. Bu ay da olmadı gibi geliyor, bu yüzden adet olursam bittikten sonraki 1 hafta içinde HSG çektiricem. Çektirilen ilk 3 ayda hamişlik ihtimali çok artıyormuş, ve yeni teknoloji aletler ağrısız zararsızmış. Fena mı hem içim rahatlar hemde bişi yoksa inş hemencecik hamiş kalırım. Bir taşla iki kuşşş bunu sıkıntı yapmaktan yoruldum çünküüü

İnşallah gerek kalmaz amammaaa.....

Jonguil ekledim tatlımmmmm her zaman bir diğer ay vardır

Pidilgammmmmmmmmmmmmmmmm

ben geldiimmmmmm
ben geldimmmmmmm
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

HOSgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alyacikkkkkkkk mucksss durumlar nedir???? nerelerdesinnnnn bakalim:))

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMM canimmmmmmmmmin iciiiiiiiiiiii
is konusundaa canimmmm sana tek tavsiyemm devlete girmennnnnnnn tektektekkkkkkkkkk hem ev hanimi hem anne hem calisan ancak bu sekilde olursunnnnnnn
bi arastirrr cnmm sonra benide bilgilendirirsen sevinirimmm benim kardescimdee senin meslektas oluyooo seneye insalahhhhhhhhhhhhh

mucksssssss

perimm sana hiç yakıştıramadımm neden böyle düşünmeye başladın.sen ki herkese moral veren insan, sakın sakın iyi düşün iyi olsun...

canimm benim takintilii kuzuuuuuuuuuu hicbiseyinnn yokkkkkkkkkkkkkkkk cnmm ya o filim cekildiginde rahimin radyasyon almiyomu pekiiiiii benim korkum bu yuzdennnn ben sanki o filim cekilince 2-3 ay deneme yapilmiyoo gibi duymustum ama yaziyoda olabilirim :))))) emin degilimmm ne bilimm benim mantigim bunu soyluyooo
dur bakalimmm
bu ay ben cok umutluyum senden
mayis seninn ayinn unutmaaaaaaaaaa

hemidee oyle dusunceleri atttt cabukk kafandaaaaa suan icindeee yolculuk baslamis bilemm olabilirrrrrrrrr serbestt birakk vucuduuu bunyeyiiii

canım hakkında hayırlısı olsun...

ben hsg den çok tırsıyorum...:18:

yıllık izne çıkıp geldikten sonra yaptırmayı düşünüyorum...

tatilde biraz kafamı boşaltıp bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum...

sonbahara kadar eğer hala olmaz ise tedavi başlar artık...

ama ben duramıyorum şu an kasık ve bel ağrısından... bi de donuyorum...

hoşbulduk tatlımm iyiyim.iş değişikliği yaptım artık radyasyon yok bulunduğum yerde o yüzden mutluyum günüm geçmeden test yapmaktan sıkılmıştım artık.artık beklerim günüm geçer (tabii inşallahhh)öyle giderim.şimdi daha yoğun çalışıyorum o yüzden takip edemiyorum sizi(

suyum sabunum ümitlendirmeyeyim ama belirtiler harika hadi inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…