Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
konuşanıza lannnnnnnnnnnnnnnnn bakın ADD GİBİ BAŞLARIM BENDE YIRTINMAYA SUSTURAMAZSINIZ HEEEE

Yok be bebikim radyasyon flnnnn tvden aldığından daha azzz, o verilern sıvı içini temizlioooo şıpp diye hamiş kalıosunnn. benm kuzen 1,5 sene denedi olmadı HSG çekildi aaa bi baktık bir tüpte hafif tıkanıklık varr film sırasında giderildiii, 1 ay sonra hamişşş. Yumurtlama gününden önce çektiriosun ve hemen denemeye başlıosunnnn ara vermek yokk ilk ayda şans çok daha fazlaymış.

İnş gerek kalmaz amaaa evett Mayıs benim ayyyımmmmmmmmm ama bebiş ayı mı bilememmmmmmm

tırsıcak bişi yok be canımmmm 10 saniye kadar hafif bi adet sancısı oluomuş o kadarrr benim canım tatlı diil katır gibiyimdir ucunda bebiş var katlanırımmmm herşeyeee. Bence çektirip kurtulup rahatlayıp şııp diye hamiş kalmak gerekk

Kuzummmmmmm senin belirtiler direk hamişlik belirtisiiiiiii ???? ayyy hadi bakalmmmmmmmmm

canım benım esımde amelıyat oldu amelıyattan once 11 mılyondu amelıyattan sonra 64 mılyona cıktı

bız arı polenı aldık bal ve corekotunu ezdık macun gıbı yaptık gunluk yedı onu

kecıboynuzunu kaynattık suyunu ıctı

bıde sperm arttırıcı bır ılac var ondan kullandı 4 ay kendıne geldı tavsıye ederım

off kızlar yaa ben bu ay klomen kistinden dolayı nadasa bırakıldım dedim ya ne zaman yumurtlıycam yumurtlamıycam mı bilmiyorum..bugün böyle adet sancısı gibi sancım oldu sonra geçti daha adetime 12 gün var...progestan kullanıyorum acaba o mu yapıyor kiii? bi adet olsam tedaviye kaldığım yerden devam etsem o da iyi olacak...neyse allah bizi bebişsiz koymasın

bu arada benim eşimin spermcağızlarında hiç mi hiç problem yok değmesin! ben de bu pkoooo offfff sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorummm..bana bişi deyin ya rüyamda kendimi tam 5 aylık hamile olarak gördüm yürürken bile zorlanıyordum çok güzeldi

Kızlar çok yoruldumm yaa(( 9 ay oldu yok onu dene yok bunu ye şunu iç.. çok bitkin hissediyorum bu ay bat'a 10 gün kaldı. Allah'tan bu ay psikolojik belirtiler hissetmiyorum. Çok ümitsizimmmm mutsuzum sıkıldım pofffff(((((((((

Canım adete 12 gün varsa yumurtluyor olabilirsin, ovu testin varsa bi baksaydın. Canımmm pkolu olup hamiş kalan o kadar çokkiiii hiç öyle düşünmeee bak rüyanda da görmüşsün gerçek olur en kısa zamanda ne güzel eşinde hiç bişe yok canını sıkma tatlımmm artık pko devede kulak gibi kalıyor, pkolu olup ilk ayda hamiş kalan ama hiçbi sorunu olmadan senelerce kalamayanlar var tatlm benm sıkma tatlı canınıııııı

işte tamda böyle zamanlarda geliyor bebişşş
İnşallah güzel haberlerini alırız bu ay

Günaydınnnnnnnn kuzu dolmalarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cicişlerrrrrrrr...

Ulu önder Atatürkümüzün bizlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun

seninde günün aydın ve güzel olsun perimmmm

yani üşümeyi çok duymuştum bel ağrısı değil ama kasık ağrısı da öyle

inşallah canım inşallah... ağzından bal damlıyorr....

perim çok doğru diyosun... ama biraz bunaldım/bunaldık... biraz ara vermek iyi gelecek bana... tatilde relaks olup bişey düşünmemek istiyorum... zaten herşey bahanesi... Rabbim "OL" deyince olacak... zamanını bekliyor bizim yumurcaklar...

herkesin bayramı kutlu olsunnn......

herkesin 19 mayısı kutlu olsun kızlar...kızlar bu arada benim 2 gündür çoook kasık ağrım var bu sabahda kasık ağrısı ile uyandım normal mi ya hala daha kasık ağrısı :26:

Günaydııın kızlarrr bayramımız kutlu olsunnnnnnn

Ben işteyim o ayrıı Bende gencim yaaaaauuuuu Bana niye tatil yok

kızlar dün akşam kırmızılarım geldi ama geçen aylardaki gibi hiiiiiçç üzülmedim aksine mutlu oldum böle içim rahatladı neden anlamadım hep hayırlısı olsun diyoruz yaa insan adet olunca demekki bu en iyi bebiş değildi diyo artık daha iyisi gelicek diyooo herhalde ondan hem zateeennn canıııııımııınn içiiiiiiiiiii herşeyiiiimmm koçişim yüzünden yumyum günümü kaçırmıştık biliyoduk kırmızıların gelceğiniii ama
bugün bebiş sevmeye gidicem 20 günlük hepinize dua edicem bebeiş kucağımdaykennn

periiiiimmmm periiiiimmm hsg çektiricen mii kesin karar verdin mii aşkım yaa ben de çektiricem taktım o filmee illa çektiricem %15 monbeş gelir beni bulur belli mi olurrr

doktora pazartesi gidiyorum canlar normal mi değil mi anlamadım kasık ağrısı hala daha

bende çalışıyorum hayatım işteyimm

doktora pazartesi gidiyorum canlar normal mi değil mi anlamadım kasık ağrısı hala daha

bende çalışıyorum hayatım işteyimm

vallahi tatlım bendede var ağrı ama öyle çok sık olmuyor çok yürüdüğümde genelde yada biranda girip çıkıyor o türden
doktoruna telde sorma ihtimalin varsa sor bakalım büyük ihtimal normaldir ama için rahat etsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…