- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.861
suyum sabunum ümitlendirmeyeyim ama belirtiler harika hadi inşallahhh
ciddi misin gerçekten de...
bak beni umutlandırma 1 hafta var adetime...
Yok be bebikim radyasyon flnnnn tvden aldığından daha azzz, o verilern sıvı içini temizlioooo şıpp diye hamiş kalıosunnn. benm kuzen 1,5 sene denedi olmadı HSG çekildi aaa bi baktık bir tüpte hafif tıkanıklık varr film sırasında giderildiii, 1 ay sonra hamişşş. Yumurtlama gününden önce çektiriosun ve hemen denemeye başlıosunnnn ara vermek yokk ilk ayda şans çok daha fazlaymış.canimm benim takintilii kuzuuuuuuuuuu hicbiseyinnn yokkkkkkkkkkkkkkkk cnmm ya o filim cekildiginde rahimin radyasyon almiyomu pekiiiiii benim korkum bu yuzdennnn ben sanki o filim cekilince 2-3 ay deneme yapilmiyoo gibi duymustum ama yaziyoda olabilirim :))))) emin degilimmm ne bilimm benim mantigim bunu soyluyooo
dur bakalimmm
bu ay ben cok umutluyum senden
mayis seninn ayinn unutmaaaaaaaaaa
hemidee oyle dusunceleri atttt cabukk kafandaaaaa suan icindeee yolculuk baslamis bilemm olabilirrrrrrrrr serbestt birakk vucuduuu bunyeyiiii
tırsıcak bişi yok be canımmmm 10 saniye kadar hafif bi adet sancısı oluomuş o kadarrr benim canım tatlı diil katır gibiyimdir ucunda bebiş var katlanırımmmm herşeyeee. Bence çektirip kurtulup rahatlayıp şııp diye hamiş kalmak gerekkcanım hakkında hayırlısı olsun...
ben hsg den çok tırsıyorum...:18:
yıllık izne çıkıp geldikten sonra yaptırmayı düşünüyorum...
tatilde biraz kafamı boşaltıp bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum...
sonbahara kadar eğer hala olmaz ise tedavi başlar artık...
ama ben duramıyorum şu an kasık ve bel ağrısından... bi de donuyorum...
canım benim eniştem varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra ablam hamile kaldı benim eşim olalı 1 yıl oldu bizim değerler dahada düştü canım benim sana en içten tavsiyem bitkisel tedavilerle eşinin ameliyatını desteklemen olucaktır.
Inşallah canım en tez vakitte bebeğine kavuşursun
Canım adete 12 gün varsa yumurtluyor olabilirsin, ovu testin varsa bi baksaydın. Canımmm pkolu olup hamiş kalan o kadar çokkiiii hiç öyle düşünmeee bak rüyanda da görmüşsün gerçek olur en kısa zamanda ne güzel eşinde hiç bişe yok canını sıkma tatlımmm artık pko devede kulak gibi kalıyor, pkolu olup ilk ayda hamiş kalan ama hiçbi sorunu olmadan senelerce kalamayanlar var tatlm benm sıkma tatlı canınııııııoff kızlar yaa ben bu ay klomen kistinden dolayı nadasa bırakıldım dedim ya ne zaman yumurtlıycam yumurtlamıycam mı bilmiyorum..bugün böyle adet sancısı gibi sancım oldu sonra geçtidaha adetime 12 gün var...progestan kullanıyorum acaba o mu yapıyor kiii? bi adet olsam tedaviye kaldığım yerden devam etsem o da iyi olacak...neyse allah bizi bebişsiz koymasın
bu arada benim eşimin spermcağızlarında hiç mi hiç problem yokdeğmesin! ben de bu pkoooo offfff sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorummm..bana bişi deyin ya rüyamda kendimi tam 5 aylık hamile olarak gördüm yürürken bile zorlanıyordum çok güzeldi
Kızlar çok yoruldumm yaa(( 9 ay oldu yok onu dene yok bunu ye şunu iç.. çok bitkin hissediyorum bu ay bat'a 10 gün kaldı. Allah'tan bu ay psikolojik belirtiler hissetmiyorum. Çok ümitsizimmmm mutsuzum sıkıldım pofffff (((((((((
Günaydınnnnnnnn kuzu dolmalarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cicişlerrrrrrrr...
Ulu önder Atatürkümüzün bizlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun
seninde günün aydın ve güzel olsun perimmmm
yani üşümeyi çok duymuştum bel ağrısı değil ama kasık ağrısı da öyle
Yok be bebikim radyasyon flnnnn tvden aldığından daha azzz, o verilern sıvı içini temizlioooo şıpp diye hamiş kalıosunnn. benm kuzen 1,5 sene denedi olmadı HSG çekildi aaa bi baktık bir tüpte hafif tıkanıklık varr film sırasında giderildiii, 1 ay sonra hamişşş. Yumurtlama gününden önce çektiriosun ve hemen denemeye başlıosunnnn ara vermek yokk ilk ayda şans çok daha fazlaymış.
İnş gerek kalmaz amaaa evett Mayıs benim ayyyımmmmmmmmm ama bebiş ayı mı bilememmmmmmm
tırsıcak bişi yok be canımmmm 10 saniye kadar hafif bi adet sancısı oluomuş o kadarrr benim canım tatlı diil katır gibiyimdir ucunda bebiş var katlanırımmmm herşeyeee. Bence çektirip kurtulup rahatlayıp şııp diye hamiş kalmak gerekk
Kuzummmmmmm senin belirtiler direk hamişlik belirtisiiiiiii ????ayyy hadi bakalmmmmmmmmm
bize cevap yazacak kimse yok kiiii :44:
doktora pazartesi gidiyorum canlar normal mi değil mi anlamadım kasık ağrısı hala daha
bende çalışıyorum hayatım işteyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?