- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
selam ben diger topiktede gelmistim ama cok hizli bi topikti yetisemedim size :))
2´5 aralik kürtaj tarihim adet problemim var kendimce tahmini umulan bat 20-25 nisan :)))
benide eklerseniz sevinirim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi test yaptım silik çizgi çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk şiz biliyonuz elim ayagım titriyo bana bişiy diyin ne olur bat 5
Evet hepimiz aynı dili konuşuyoruz, sevincimizi hüznümüzü rahatça paylaşabiliyoruz. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz bu bekleyişte. Kıyamam duygusallığınaaa hamişlik belirtisi mi acabaaaaaaaallahım nasip edip hamile kaldığımda sadece eşim ve sizler bilceksiniz 3 ay bitene kadar.
bu cümle bile sizleri nasıl yakın hissttiğimin bi göstergesi sanırım.
şimdi ağlayacağım vallaaaa içim bir tuhaf olduiyiki varsınız kızlar
evet herkes bildiği bişeyi paylaşınca iyi oluyor mesela ben bugün vajinal akıntının gebelik için çok öenmli olduğunu öğrendim geçen ay doktor bana vajinal akıntı için ilaç vermişti kullanmadım adetime az vardı yarım kalmasın diye bu ay kullanmaya başladım bi arkadaş sağolsun ablası 8 aydır korunmayı bırakmış hala çocuğu olmamış doktora gitmiş muayene etmiş akıntı var demiş ilaç vermiş ertesi ay hamile kalmış.akıntısı olan varsa doktora başvursun vajinal flora bozuluyormuş akıntıdan gebelik güçleşiyormuş belkide benim 6 aydır o yüzden olmuyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi test yaptım silik çizgi çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk şiz biliyonuz elim ayagım titriyo bana bişiy diyin ne olur bat 5
Evet hepimiz aynı dili konuşuyoruz, sevincimizi hüznümüzü rahatça paylaşabiliyoruz. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz bu bekleyişte. Kıyamam duygusallığınaaa hamişlik belirtisi mi acabaaaaaaa
vallahi ne belirtisi bilmiyorum ama inşallah allahım söylettiriyodur sana. şimdi biri dokunsa oturup ağlarım yani zor tutuyorum işyerindeyim başlarsam susamam diye korkuyorum
Allahım inanamıyorum nereye gidiyim şinmdi dogrumudur kızlarrrrrrrrr ay yazın bana bişey yazın
evet herkes bildiği bişeyi paylaşınca iyi oluyor mesela ben bugün vajinal akıntının gebelik için çok öenmli olduğunu öğrendim geçen ay doktor bana vajinal akıntı için ilaç vermişti kullanmadım adetime az vardı yarım kalmasın diye bu ay kullanmaya başladım bi arkadaş sağolsun ablası 8 aydır korunmayı bırakmış hala çocuğu olmamış doktora gitmiş muayene etmiş akıntı var demiş ilaç vermiş ertesi ay hamile kalmış.akıntısı olan varsa doktora başvursun vajinal flora bozuluyormuş akıntıdan gebelik güçleşiyormuş belkide benim 6 aydır o yüzden olmuyor
allahım nasip edip hamile kaldığımda sadece eşim ve sizler bilceksiniz 3 ay bitene kadar.
bu cümle bile sizleri nasıl yakın hissttiğimin bi göstergesi sanırım.
şimdi ağlayacağım vallaaaa içim bir tuhaf olduiyiki varsınız kızlar
ben bunu bilmiyordum gerçekten doktora gitmekte fayda var aslında. Ben yeni şimdi hastalandım bitsin gideyim:2:
Allahım inanamıyorum nereye gidiyim şinmdi dogrumudur kızlarrrrrrrrr ay yazın bana bişey yazın
Evet hepimiz aynı dili konuşuyoruz, sevincimizi hüznümüzü rahatça paylaşabiliyoruz. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz bu bekleyişte. Kıyamam duygusallığınaaa hamişlik belirtisi mi acabaaaaaaa
vallahi ne belirtisi bilmiyorum ama inşallah allahım söylettiriyodur sana. şimdi biri dokunsa oturup ağlarım yani zor tutuyorum işyerindeyim başlarsam susamam diye korkuyorum
ayy yerimm ben seniiiiiiii valla bu duygusallik hamislik belirtisi gibi geldi banada:)))))))))))
hadii insallahhhhhhhhhhhh
aybice okudun mu şuan gerçek kafam yerinde degil kimse yok yanımda onaylatamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?