Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selam ben diger topiktede gelmistim ama cok hizli bi topikti yetisemedim size :))
2´5 aralik kürtaj tarihim adet problemim var kendimce tahmini umulan bat 20-25 nisan :)))

benide eklerseniz sevinirim

cnmmmm sen izmirli degilmiydinn hemseri degilmiydikk bizzz ????????

nerelerdesin cnmcm seeeenn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi test yaptım silik çizgi çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk şiz biliyonuz elim ayagım titriyo bana bişiy diyin ne olur bat 5

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi test yaptım silik çizgi çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk şiz biliyonuz elim ayagım titriyo bana bişiy diyin ne olur bat 5

hemen gidip kan testi yaptırıyorsun canım o çizgi öyle herzaman çıkmaz heleki öğle saatinde ayyyy çok heyecanlandım şimdi

Son düzenleme:
Evet hepimiz aynı dili konuşuyoruz, sevincimizi hüznümüzü rahatça paylaşabiliyoruz. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz bu bekleyişte. Kıyamam duygusallığınaaa hamişlik belirtisi mi acabaaaaaaa

Kesinlikle herkes bildiğini paylaşınca çok faydalı bilgiler ediniyoruz . Bende bu ay hamiş değilsem kontrole gidicem. Bakalım herşey yolunda mı. İnşallah seninde arkadaşının ablası gibi hemen bu ay bebişin olur tatlmmm

Allahım inanamıyorum nereye gidiyim şinmdi dogrumudur kızlarrrrrrrrr ay yazın bana bişey yazın

canım doğrudur neden doğru olmasın git kan testi var hatta git evde yapılan testlerden bi tane daha al sonuç çıkana kadar ondanda yap bir tane.hadi hayırlı olsun sevincin yarım kalmasın.

ben bunu bilmiyordum gerçekten doktora gitmekte fayda var aslında. ben yeni şimdi hastalandım bitsin gideyim:2:

selammm kızlarr buraya mı tasındıkk :))))
benm bat 23 nisan..bu ay cok umutluyum,inşallahh
hepimizz hamişş kalırızz hayırlısıyla..

cnmm benimmmm iyki varizz hepberaber...

Kızlarrrrrr topikk ilk dakikadan bana uğurlu geldiiiiiiiiiiii İstediğim bi iş vardı o okuldan aradılar şimdi, bikez görüşmüştük ikinci kez çağırıyorlarrrr Hamişsem başlamayı düşünmicektimmmmmmm ayyyy napıcam ben şimdi yaaaaaaaaaaa gidicemmm o işi istiyorum gerçektennnnn

Allahım inanamıyorum nereye gidiyim şinmdi dogrumudur kızlarrrrrrrrr ay yazın bana bişey yazın

Ayyyy inanmıyorummmmmmmmmm yaaaaaaaa dakka birrrrrr gol ikiiiiiiiiiii patır patır dökülsün hamişlerrrrrrrrrrr nası uğurlu geldiii alpellamınki gibiiii ayyy hamişsin işteeeeeee koşşş kan ver canımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…