- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.041
canımmmmmmmmmmmmmmmmm kukiletemmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin yar topigimizeeeeeeeeeee el alem ne derse desinnnnnnnnnnnnnnnnn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halveteeeeeeeeeeeeeeee tey tey tey
ınş.en kısa zamnda tekrar hamiş olacaksın canım rabbimin hayılrı zamnalarına sıgınalım ayy çok mutlu oldum geri dönmene pozitif düşünmeneeeeeeeee canım benim
Lan hafzakkkkkkkkkkkkkk yalarım senin suratınııııııııııııı yosmaaaaaaaaaaaaaa
Kıslar periden hberiniz varmı ? Hastamı aceba?
Ve diger kıslarrr nerdeler :?????????????
ben burdayım tatlımmm yoğundum yazamıom pekk,peri bugün ve yarın yokmuş kocişine yardıma gitcekmiş.sen nasılsınnn adoşşşşuuuuuummmmmmm??
ıgggg kız benim suratımı ne yalıyon git...... Tövbe tövbeee yaaaa illa laf söyletecen banaaaaHanfendülüğümü bozmayacammm
Perim bi kaç gün eşine işlerinde yardımcı olacakmış eşi yoğun çalışıyo bu aralar bi kaç gün yok perimizzzz pitirik buralarda yaaa gelir birazdan
haaaaaaaaaaaaaaaaa ahzo tatlım habarım yoktu peridennnnnnnnnnnnnnn?
Iyiyim ışılcan sen nasılsın yosma haftaya vur patlasın çal oynasın halveteeee girişiyosun yaniiiiiiiiiiiiiiii hadi bakem hayırlısı yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaIyi tut spermleriiiiiiiiii yapış yakalrınaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım seni aramızda gördüğüme çok sevindim aynen öle canım hayırlsı olsun herzaman hayırlı evlatlarımız olsun
olucak yaaaaa her ne kadar zaman zaman ümitsizlikten ağlasam da biliyorum olucaaakkkk inşallaaaahh
yine ben geldimmmmmmmmmmmm
napıyorsunuzz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canımmmmmmmmmmmmmmmmm kukiletemmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin yar topigimizeeeeeeeeeee el alem ne derse desinnnnnnnnnnnnnnnnn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halveteeeeeeeeeeeeeeee tey tey tey
Inş.en kısa zamnda tekrar hamiş olacaksın canım rabbimin hayılrı zamnalarına sıgınalım ayy çok mutlu oldum geri dönmene pozitif düşünmeneeeeeeeee canım benim
İNŞALLAH canım ağzına sağlık. Halvete var daha kuşum ya.
sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini İNŞ.
hafzakııımmmmmmm canımmmmm inşallah haziranda beraber kutlarız hamişliğimiziiiiiii
ben iyiyim canımm vitoşummm,senin de güzel haberini okudum çok mutlu oldum.Allahım korusun sizi,sağlıkla gelsin minnak vitoşşşşşş
canımmm aramıza hoşgeldin,bende 1 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu.Rabbime şükürler olsun adetimi oldum yeni bitti,inşallah haftaya tekrar çalışmalara başlıycaz.hakkımızda hayırlısı olsun,çok üzüldüm yıprandım ama hayırlısı böyleymiş.sen kontrole gittin mi canım korunma süresi verdi mi doktorun??
Kızlar bu rahim duvarı kalın olunca bebiş daha kolay tutunuyo dimi
benim adetlerimde hiç öle aşırı olmaz ve çok afedersiniz katı olmaz bildiğiniz kırmızı damar kanı gibi önceden kızken katı olurdu şimdi olmuyo bu bir negatiflik göstergesimi hele bu ay resmen pembe kan geldiii bildiğiniz pembe renk moralim çok bozuk benim rahim duvarım çok mu ince yanii
Kızlar bu rahim duvarı kalın olunca bebiş daha kolay tutunuyo dimi
benim adetlerimde hiç öle aşırı olmaz ve çok afedersiniz katı olmaz bildiğiniz kırmızı damar kanı gibi önceden kızken katı olurdu şimdi olmuyo bu bir negatiflik göstergesimi hele bu ay resmen pembe kan geldiii bildiğiniz pembe renk moralim çok bozuk benim rahim duvarım çok mu ince yanii
inşallaahhh canımmm inşallahhhhhhayy canım sagolll
kasıklarrımm ağrıyoo bugün iş başı yaptım yürüdüm işe kadr belki ondandır..
canımcımmm sennn şimdiden başlaaa halvet çalışmalarınaaaaaaaaaaaaaaaaaa,alıştırma olsunnnnnnnnnnn
Haftayada yılınn halvetine hazırlannnnn
çok güzel haberler verceksin Allahın izniylee ben inanıyommmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı tabi canım. gittim geçen hafta 1 adet bekle sonra devam dedi. İNŞALLAH sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.adetin kaç gün sonra geldi senin kürtajdan
evet kalın olunca daha iyiyimiş tatlım
ama seninkinin ince olduğunu nerden çıkardın pembe olunca öylemi olrmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?