- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.021
hafzakkkkkkkkkkkkk yerim senin bipppppppppppppplenen yerleriniiiiiiiiii aşüfteeeeeeeeeeeeeee ikiz degil çünkü tek kesem varrrrrrrrrrrrrrr yavrummmmmmmmm ama galiba benim içimde bir elyın varrrrrrrrrrrrr elyınnnnnnnnnn ne bilimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa şaşurdummmmmmmmmmm
Bebekte benim gibiiiiiiiii haaaaaaaaaa normal degüllllllllllllllllllll yaşıtlarundan öndeeeeeeee yarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mı olacak neeeeeeeeee?????????????
kızlar bu gün yumurta takibi içib doktoruma gitdim tek bir yumurta gelişmiş 22mm adetimin 10 günü bu kadar erken gelişmesi anormal deilmi klomen ve benzeri bir ilaçta kullanmadım sadece çörekotu ve incir kürü yapmıştım.tek yumurtayla şansım az dimi
Yok tatlım bir yumurta olsun nolcak cocukta tek yumurtadan olmuyor mu hem gayette iyi gelişmiş corekotu bana da yaramıştı ama maalesef olmadısenin çapkin spermlere kaliyo bundan sonrası.zaten bugun yarın catlar o yumos bu aralar iyi değerlendirme yapın kız hadi hamiş çıksın artık
pojoummmmmmmmmm üzülmee sen sakın tamammmm ben gelcem senin o yımırtalarını yımırtlatcammmmm dövcemmm spermcanlarla kaynaştırıcammmmmmmmmmmmmmgünaaayyyddooşşşş yawrıllaarr
kırmızı kartı yidim,afiyet olsun
yorma kendiniiiii yerinden fazla kalkmadan kalksanda yavaş hareketlerle ilerle tamammı hıııııı abla sözü dinle bakayım uslu uslu çalış
Canım stres yapma duyrsın kalp atışınııı eger doktor dinletmese bilee ekrana bakk ordaa mercimek tanelerimiz hareeket ediyooo pıt pıt ufacık birsy kalkıp kalkıp iniyorrr.vitamin cim sevindirdin beni de allah daha iyi etsin bugün benimde ilk doktor ziyaretimiz olucak yavrumla kan testi falan ....kanım düşük benim çünkü dua edin kızlar kalp atışını falanda duyalım yavrumun :26:
yavrum sana burdanda sesleniyorum anneyi üzmek bırakmak yok tamammı şimdi abbalara gidicezve sen bana iyi haberler vericeksin
kızlarr sanırım bu aralar herkesin işler yogun bizdede öle..arada okuyup cıkıyorum yazamıyorum fazlaa..yarın için cok heycanlıyımm idilgam vee paybicemmm sizler nasılsınızz son durumlarınızz nedirr..benm göğüslerde sızlamam var baskada bişe yok bide regl agrısı gibi göğüslerimde agrıda var ayrıcaa :/ allahtan hayırlısı artıkkk..inşallahh hamişizdirrrrrr :)) allahım duy sesimizi yarabbimmm
Merak etme annesi bebekin sana sıkı sıkı tutunmuş dusecek olsa bu kanamada duserdi.artık gitmez biryere sen icini rahat tut ki oda keyifli büyüsün
Aminnnnnnnnnnnnnn canummmm şafak 1 demiiii
oyyyyyyyyyyy hadii bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Göğüsmüüü sızlıyo
Kızlar ya adetime 6-7 gun var ve ben 4 gundur kasik agrisi yasiyorum. İnce ince surekli sizliyordu, bugun artti biraz. Adetimin ilk agrilari gibi oldu ama adetime de daha bir hafta var. Hamilelik belirtisi olsun diye dua ediyorum ama normal mi?
bende de kasık ağrısı olmuştu hamile olabilirsin. hayırlısı Allah tanKızlar ya adetime 6-7 gun var ve ben 4 gundur kasik agrisi yasiyorum. İnce ince surekli sizliyordu, bugun artti biraz. Adetimin ilk agrilari gibi oldu ama adetime de daha bir hafta var. Hamilelik belirtisi olsun diye dua ediyorum ama normal mi?
Ayy insallah tatlim ya belirtidir diyip hevesleniyorum ama regl olcam diye de korkuyorum.. Ama daha erken regl agrisi icin insallah dedigin gibidir:)))
(bende de kasık ağrısı olmuştu hamile olabilirsin. hayırlısı Allah tan)
Ayy insallah tatlim ya belirtidir diyip hevesleniyorum ama regl olcam diye de korkuyorum.. Ama daha erken regl agrisi icin insallah dedigin gibidir:)))
korkmaaa olsada olmasada hayırlıs de. ben 7 haftalık bebğimi kaybettim. 2 hafta oldu. Rabbim herşein hayırlısını versin
hafzakkkkkkkkkkkkk yerim senin bipppppppppppppplenen yerleriniiiiiiiiii aşüfteeeeeeeeeeeeeee ikiz degil çünkü tek kesem varrrrrrrrrrrrrrr yavrummmmmmmmm ama galiba benim içimde bir elyın varrrrrrrrrrrrr elyınnnnnnnnnn ne bilimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa şaşurdummmmmmmmmmm
Bebekte benim gibiiiiiiiii haaaaaaaaaa normal degüllllllllllllllllllll yaşıtlarundan öndeeeeeeee yarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mı olacak neeeeeeeeee?????????????
Aserenhan
Biliyorum canim dogru diyosun en onemlisi hayirli olmasi,hayirlisi olmasi.. Sen de pozitifliginle bunun ustesinden gelip yeni bebisine en kisa zamanda kavusacaksin insallah..
selam kızlar nasılsınız. Ben geri döndüm allah ın verdiğine şükür. Yumurtalarımıza sağlık:119::119::119::119::119::119::119:
Seviyom sizleri:131::131::131::131::131::131:
selam kızlar nasılsınız. ben geri döndüm Allah ın verdiğine şükür. yumurtalarımıza sağlık:119::119::119::119::119::119::119:
seviyom sizleri:131::131::131::131::131::131:
Canımmmmmmmmmmmmmmmmm kukiletemmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin yar topigimizeeeeeeeeeee el alem ne derse desinnnnnnnnnnnnnnnnn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halveteeeeeeeeeeeeeeee tey tey tey
Inş.en kısa zamnda tekrar hamiş olacaksın canım rabbimin hayılrı zamnalarına sıgınalım ayy çok mutlu oldum geri dönmene pozitif düşünmeneeeeeeeee canım benim
Lan hafzakkkkkkkkkkkkkk yalarım senin suratınııııııııııııı yosmaaaaaaaaaaaaaa
Kıslar periden hberiniz varmı ? Hastamı aceba?
Ve diger kıslarrr nerdeler :?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?