Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar bu gün yumurta takibi içib doktoruma gitdim tek bir yumurta gelişmiş 22mm adetimin 10 günü bu kadar erken gelişmesi anormal deilmi klomen ve benzeri bir ilaçta kullanmadım sadece çörekotu ve incir kürü yapmıştım.tek yumurtayla şansım az dimi

Deli gaciii cocuğu da kendine benzettin ondan öyle olmuştur bebeem ya da onunki geç döllenme olmuştur ondan hesapta 7 hafta olabilir ama gercekte daha küçüktüler ondan yasa seninkinde var bi yırtıklik

Yok tatlım bir yumurta olsun nolcak cocukta tek yumurtadan olmuyor mu hem gayette iyi gelişmiş corekotu bana da yaramıştı ama maalesef olmadı senin çapkin spermlere kaliyo bundan sonrası.zaten bugun yarın catlar o yumos bu aralar iyi değerlendirme yapın kız hadi hamiş çıksın artık

inşallah canımcım Allah hepimize nasip eder inşallah

günaaayyyddooşşşş yawrıllaarr
kırmızı kartı yidim,afiyet olsun
pojoummmmmmmmmm üzülmee sen sakın tamammmm ben gelcem senin o yımırtalarını yımırtlatcammmmm dövcemmm spermcanlarla kaynaştırıcammmmmmmmmmmmmm

yorma kendiniiiii yerinden fazla kalkmadan kalksanda yavaş hareketlerle ilerle tamammı hıııııı abla sözü dinle bakayım uslu uslu çalış

Canummmmmmmmmmm tamam dinlerimm tabi kiii.Yarın kontroldede bir sorun çıkmaz inş Allahın izniylee yavaş hareket ediyorum 1 haftadırda dötüm büyüdü artık yatmaktann

Canım stres yapma duyrsın kalp atışınııı eger doktor dinletmese bilee ekrana bakk ordaa mercimek tanelerimiz hareeket ediyooo pıt pıt ufacık birsy kalkıp kalkıp iniyorrr.
Allahım herkese nasip etsinnn

Aminnnnnnnnnnnnnn canummmm şafak 1 demiiii
oyyyyyyyyyyy hadii bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Göğüsmüüü sızlıyo

Merak etme annesi bebekin sana sıkı sıkı tutunmuş dusecek olsa bu kanamada duserdi.artık gitmez biryere sen icini rahat tut ki oda keyifli büyüsün

Ayy canım inşş dediğin gibidirr,iyice tutunmuştur,yarın belli olcakkk herseyyy.Darısııı tüm isteyenlerin başınaaa Aminnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Kızlar ya adetime 6-7 gun var ve ben 4 gundur kasik agrisi yasiyorum. İnce ince surekli sizliyordu, bugun artti biraz. Adetimin ilk agrilari gibi oldu ama adetime de daha bir hafta var. Hamilelik belirtisi olsun diye dua ediyorum ama normal mi?

Aminnnnnnnnnnnnnn canummmm şafak 1 demiiii
oyyyyyyyyyyy hadii bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Göğüsmüüü sızlıyo

evettt pitoşummm göğsüm sızlıyo uclara dogruu vee hafif böle kasınıyo gibi garip bişelr hemde uclarına dogru anlamadım bendeee :)))))))))))))))))))))))))))))) sende içini ferahh tutt hayırlısıyla hersey yolundadırrr..

Kızlar ya adetime 6-7 gun var ve ben 4 gundur kasik agrisi yasiyorum. İnce ince surekli sizliyordu, bugun artti biraz. Adetimin ilk agrilari gibi oldu ama adetime de daha bir hafta var. Hamilelik belirtisi olsun diye dua ediyorum ama normal mi?

olabilir canım hamişlik belirtisi olabilir
çünkü bende kızımda sık sık yaşadım bu tür belirtiler ve hemen hemende doğurana kadarda hep devam etti
yani olabilir

bende de kasık ağrısı olmuştu hamile olabilirsin. hayırlısı Allah tan

selam kızlar nasılsınız. ben geri döndüm Allah ın verdiğine şükür. yumurtalarımıza sağlık:119::119::119::119::119::119::119:
seviyom sizleri:131::131::131::131::131::131:

Ayy insallah tatlim ya belirtidir diyip hevesleniyorum ama regl olcam diye de korkuyorum.. Ama daha erken regl agrisi icin insallah dedigin gibidir:)))

korkmaaa olsada olmasada hayırlıs de. ben 7 haftalık bebğimi kaybettim. 2 hafta oldu. Rabbim herşein hayırlısını versin.

Aserenhan
korkmaaa olsada olmasada hayırlıs de. ben 7 haftalık bebğimi kaybettim. 2 hafta oldu. Rabbim herşein hayırlısını versin

Biliyorum canim dogru diyosun en onemlisi hayirli olmasi,hayirlisi olmasi.. Sen de pozitifliginle bunun ustesinden gelip yeni bebisine en kisa zamanda kavusacaksin insallah..

hıııı o tek kesenin içinden bi ikiz çıksında gör sennn
kızzz sidikli elyın diyip durma yiğenimizeeeee

selam kızlar nasılsınız. Ben geri döndüm allah ın verdiğine şükür. Yumurtalarımıza sağlık:119::119::119::119::119::119::119:
Seviyom sizleri:131::131::131::131::131::131:

canım seni aramızda gördüğüme çok sevindim aynen öle canım hayırlsı olsun herzaman hayırlı evlatlarımız olsun
olucak yaaaaa her ne kadar zaman zaman ümitsizlikten ağlasam da biliyorum olucaaakkkk inşallaaaahh

Canımmmmmmmmmmmmmmmmm kukiletemmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin yar topigimizeeeeeeeeeee el alem ne derse desinnnnnnnnnnnnnnnnn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halveteeeeeeeeeeeeeeee tey tey tey
Inş.en kısa zamnda tekrar hamiş olacaksın canım rabbimin hayılrı zamnalarına sıgınalım ayy çok mutlu oldum geri dönmene pozitif düşünmeneeeeeeeee canım benim

Lan hafzakkkkkkkkkkkkkk yalarım senin suratınııııııııııııı yosmaaaaaaaaaaaaaa
Kıslar periden hberiniz varmı ? Hastamı aceba?
Ve diger kıslarrr nerdeler :?????????????

selam kızlar nasılsınız. ben geri döndüm Allah ın verdiğine şükür. yumurtalarımıza sağlık:119::119::119::119::119::119::119:
seviyom sizleri:131::131::131::131::131::131:

canımmm aramıza hoşgeldin,bende 1 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu.Rabbime şükürler olsun adetimi oldum yeni bitti,inşallah haftaya tekrar çalışmalara başlıycaz.hakkımızda hayırlısı olsun,çok üzüldüm yıprandım ama hayırlısı böyleymiş.sen kontrole gittin mi canım korunma süresi verdi mi doktorun??

ben burdayım tatlımmm yoğundum yazamıom pekk,peri bugün ve yarın yokmuş kocişine yardıma gitcekmiş.sen nasılsınnn adoşşşşuuuuuummmmmmm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…