Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Sağol canım yaa uğraştırdım bende araştırıyorum dediğin gibi rahim kalınlığı çıkıyoo
inşallah öledir canım ben kuruntu yapıyorumdur.

aşkolsun ne uğraştırması aaa duymamış olayım

fazla kafana takma canım inceleme kendini benden sana tavsiye düşündükçe insan olmayan şeyleri bulup duruyor zamanında bende çok yapardım kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor inanki tatlım

işte canııımmm elimizde olsaa yaparmıyızz
aynen enteresan enteresan şeyler icat ediyorum kendimdeeee aklın durur bazende eşimle gülüyoznerden buluyon diyoo bunlarııı ama napıyıııııımmmm

mrb kızlar nasılsınız benim için yumurtlama haftası geldi netteki takvimlere göre bugün kendimi çok ıslak hissediyorum

aybice hatunummmmmmmmmmm :82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

pitaminimmmmmmmmmm canım nezamndır denk gelmiyorduk özlemişim nasılsın canımm.biraz geçmişe bakındım.rahatsızlanmışsın galiba şuan iisin dımı hayatım

arkadaşlar hepinize iyi akşamlarrrr periicim bugün seninle de sohbet edemedik
bugün pek yazamadım işlerim yoğundu
sizleri çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmm hoşçakslınnnnnnnnnnnn tatlı cadılarrrrrrrrr

pitaminimmmmmmmmmm canım nezamndır denk gelmiyorduk özlemişim nasılsın canımm.biraz geçmişe bakındım.rahatsızlanmışsın galiba şuan iisin dımı hayatım

İyiyim canımmm uykuluyum ve tombulum bir tekkkkk
evet canımm suann iyiyimm
dahada kötü birsy olmaz inşşşşş

sen nasılsınnn iyimisinnnn,bu ay hamiş ol inşş emiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarr yaaa benim bali beyi malkoçoğlum galiba hamileik belirtilerine bakıyor şu aralar. eskiden böyle değildi.onundamı aklını yedim ne:26:ne edecem ben ben kendimi toparlamaya çalışıyorum belirtilere çok takılmayayım die.

anammmm
kızzzz kocana da aşılamışsınnn senn heeeeeeeeeeee
o netcekmişş gayriiii
24 saat yanyanaaamısınızzzzzzzzzzzzz
anammmmm töbee töbeeeee

nolcekk bizler kafayı yidikk onlarada geçiyoo accıkkkk
üzüm üzüme baka baka kararırr misaliiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
İyiyim canımmm uykuluyum ve tombulum bir tekkkkk
evet canımm suann iyiyimm
dahada kötü birsy olmaz inşşşşş

sen nasılsınnn iyimisinnnn,bu ay hamiş ol inşş emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ii inşşş bişeycik olamz canım.benimde regli belirtilerim var bi kaçgündür bide göğüs ucu acıyorr okadar.galiba bu ayda yok bende yafffff
yok bacım yok cumartesi bi haftalığına yatılı misafir var cumartesi sabah da dahil aralıksız olacak inşallah

anammmmmmm tamda gününe denk gelir bu misafirlerrr ayyyyyy

valllaaaa çok sinirlendim kendime.başım ağrıyor desem hemen bakarmış meğersem belitimi die(( affff yarabbimmm

selam kıslar muhabbetiniz bol olsun...
google : "başağrısı hamilelik belirtisi midir?" enter
meraklı balibey...
benimki de halvetin ertesi sabahı hamile muamelesi yapıyor bana...:103::103::103:

pitaminim geçmişi okuyamadım, nasıl oldun canım, birşey yok diil mi?

meraklı balibey...
benimki de halvetin ertesi sabahı hamile muamelesi yapıyor bana...:103::103::103:

işin kötü tarafı yeni farkettim bunu daha bi yerim ağrıyor dimem

meraklı balibey...

hahahaaa perdoğannncımmm
koptumm şekerimmm kocişineee

ben şimdilik iyiyim canmmm bakalım yarın görcezz bebişim iyimi diyeeee
sen nasılsınnn

ii inşşş bişeycik olamz canım.benimde regli belirtilerim var bi kaçgündür bide göğüs ucu acıyorr okadar.galiba bu ayda yok bende yafffff

anammmmmmm tamda gününe denk gelir bu misafirlerrr ayyyyyy

eveeeeeeeeetttt sinir yaaa mayısı misafir yüzünden boş geçmek zorunda kaldı haziranı ayarlıyorum güyya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…