- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.001
günaaayyyddooşşşş yawrıllaarr
kırmızı kartı yidim,afiyet olsun
kızlarr günoşşşşşşşşşşşşşşş
1haftadır yoktum ya işler fene yığılmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
geçmişi fln okumadımm...
Sonra beni dövmeyin merak etmeyin diye yazıp hemen cıkıcam snra dşdşklerim geçmişiiiii
ben iyiyimm,doktorlada konuştumm normal akıntı dediiii kırmızı olmasındaa dediiiiiii
merak etmeyin cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar hastaneden geldim bugun yumurta takip günüydü 2 yumos varmış biri sagda digeri solda 15 be 17 mm dedi rahim duvarım cok guzel kalinlasmis heran hersey olabilir yani progesterona Çarşamba başlıyorum sonra gün asırı iliski dedi:)) hadi artık gelsin bebislerr cok beklettiler bizi yaaaaaa
ıns cnm dualrım senınle
vitamin cim sevindirdin beni de allah daha iyi etsin bugün benimde ilk doktor ziyaretimiz olucak yavrumla kan testi falan ....kanım düşük benim çünkü dua edin kızlar kalp atışını falanda duyalım yavrumun :26:
Yavrum sana burdanda sesleniyorum anneyi üzmek bırakmak yok tamammı şimdi abbalara gidicezVe sen bana iyi haberler vericeksin
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bojouuuuuuuuuuuuuuu,erdgn,,ışıl,ve adını buralara yazamadıgımmmmmmmmmmm diger yosmalar,gavur dölleriiiiiiiiii,aşüfteler,nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn lannnnnnnnnnnnnnnn siz nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????
Ya buarada benim aklıma bişey takıldı burda iş yerinde bir ark.var oda hamiş aramızda 5-6 gün var o cts günü dr giitii işte o 7 haftalık bende bugün tam 6+5 haftalıgım dr ona kesen 6mm demiş ve kalp atışlarını duymuş bebişinDegmesin ben 4,5 haftalıkken dr gitmiştim ve kesem 6mmdi benimde sizce garip degilmi? Yada normal mi? Yani kese heralde herkeste farklı galiba? Bilen varsa şu cahil adoşu bi aydınatsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canııımm senin kii ikiz ikizzzzz
hadi hayırlı haberler bekliyorusss inş. göbişe bi bebiş konar
Kızlarr günoşşşşşşşşşşşşşşş
1haftadır yoktum ya işler fene yığılmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
geçmişi fln okumadımm...
Sonra beni dövmeyin merak etmeyin diye yazıp hemen cıkıcam snra dşdşklerim geçmişiiiii
Ben iyiyimm,doktorlada konuştumm normal akıntı dediiii kırmızı olmasındaa dediiiiiii
merak etmeyin cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?