Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaaayyyddooşşşş yawrıllaarr
kırmızı kartı yidim,afiyet olsun

Canım benim üzülme ben senden umutluydum bu ay ama hayırlısıs
Medmus senin için de hayırlısı olsun
KIZLAR ÜZÜLMEYİN YUMURTALARINIZ SAĞOLSUNLAR.........

Kızlarr günoşşşşşşşşşşşşşşş
1haftadır yoktum ya işler fene yığılmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
geçmişi fln okumadımm...
Sonra beni dövmeyin merak etmeyin diye yazıp hemen cıkıcam snra dşdşklerim geçmişiiiii

Ben iyiyimm,doktorlada konuştumm normal akıntı dediiii kırmızı olmasındaa dediiiiiii
merak etmeyin cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yorma kendiniiiii yerinden fazla kalkmadan kalksanda yavaş hareketlerle ilerle tamammı hıııııı abla sözü dinle bakayım uslu uslu çalış

Kızlar hastaneden geldim bugun yumurta takip günüydü 2 yumos varmış biri sagda digeri solda 15 be 17 mm dedi rahim duvarım cok guzel kalinlasmis heran hersey olabilir yani progesterona Çarşamba başlıyorum sonra gün asırı iliski dedi:)) hadi artık gelsin bebislerr cok beklettiler bizi yaaaaaa

vitamin cim sevindirdin beni de allah daha iyi etsin bugün benimde ilk doktor ziyaretimiz olucak yavrumla kan testi falan ....kanım düşük benim çünkü dua edin kızlar kalp atışını falanda duyalım yavrumun :26:

yavrum sana burdanda sesleniyorum anneyi üzmek bırakmak yok tamammı şimdi abbalara gidicez ve sen bana iyi haberler vericeksin

hadi hayırlı haberler bekliyorusss inş. göbişe bi bebiş konar

kızlarr sanırım bu aralar herkesin işler yogun bizdede öle..arada okuyup cıkıyorum yazamıyorum fazlaa..yarın için cok heycanlıyımm idilgam vee paybicemmm sizler nasılsınızz son durumlarınızz nedirr..benm göğüslerde sızlamam var baskada bişe yok bide regl agrısı gibi göğüslerimde agrıda var ayrıcaa :/ allahtan hayırlısı artıkkk..inşallahh hamişizdirrrrrr :)) allahım duy sesimizi yarabbimmm

inş. Gülüm kalp atışınıda duyarsın kucağınada alırsın yavrunu

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bojouuuuuuuuuuuuuuu,erdgn,,ışıl,ve adını buralara yazamadıgımmmmmmmmmmm diger yosmalar,gavur dölleriiiiiiiiii,aşüfteler,nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn lannnnnnnnnnnnnnnn siz nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????

ya buarada benim aklıma bişey takıldı burda iş yerinde bir ark.var oda hamiş aramızda 5-6 gün var o cts günü dr giitii işte o 7 haftalık bende bugün tam 6+5 haftalıgım dr ona kesen 6mm demiş ve kalp atışlarını duymuş bebişin degmesin ben 4,5 haftalıkken dr gitmiştim ve kesem 6mmdi benimde sizce garip degilmi? yada normal mi? yani kese heralde herkeste farklı galiba? bilen varsa şu cahil adoşu bi aydınatsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canııımm senin kii ikiz ikizzzzz

canııımm senin kii ikiz ikizzzzz

hafzakkkkkkkkkkkkk yerim senin bipppppppppppppplenen yerleriniiiiiiiiii aşüfteeeeeeeeeeeeeee ikiz degil çünkü tek kesem varrrrrrrrrrrrrrr yavrummmmmmmmm ama galiba benim içimde bir elyın varrrrrrrrrrrrr elyınnnnnnnnnn ne bilimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa şaşurdummmmmmmmmmm
Bebekte benim gibiiiiiiiii haaaaaaaaaa normal degüllllllllllllllllllll yaşıtlarundan öndeeeeeeee yarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mı olacak neeeeeeeeee?????????????

hanımlar herkese afiyet olsun günü yakın olanlar bizi merakta komasınlar güzel haberlerinizi bekliyoruz.............

heyooooooooOOOOOoOOoOoOoooo GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS herkeseeeeeeeee

guzelllll bir gunnn diliyorummmmmmmmmmmm
mutlu
huzurlu
duali
neselii
eglenceli
saglikli
Halvetli
askli
sevgi doluuuuuuuuuuuuuu bir haftaaaaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

heyoooooooooo ben allahin izniyleeeeee persembeeeeee annemleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allaha binn sukurrrrr memleketimii swiyorummmmmm sizideeee
mucksssssssssssss

sabah sabahh kalktimmmmm 1 tane cubuk kalmistii durttu tabiiii ilk idrarla bi bakimm dedimm benim NOBAT 24 unde dieeeeee yahuuuu siluett bilemm yoggggggggggggggkkkkk
valla sakladim attimm kocis gormesin dalga gecicek benimleeee yuhhh artikkkkkk 3-4 gun oncedenmi demekkii bu hastalikta bulasiciiiiiiiii:)))

o zamannnn sizeee topikk sarkimizzzz sunuyorummmmm
halvet geceleri oncesiii dinlemedennnnn yapmayinnn

TIKTIK

Yalan Dünya'nın Tülay'ından yakalarsam tık tık - YouTube

Merak etme annesi bebekin sana sıkı sıkı tutunmuş dusecek olsa bu kanamada duserdi.artık gitmez biryere sen icini rahat tut ki oda keyifli büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…