- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.101
ayy canımmm cok sevndimmmmm
bende yazcaktım şimdiii naptıı dyeee
/B]
hıhıhıh bende inandım yazcaktın demi burda bizi soran yokki :2:
hıhıhıh bende inandım yazcaktın demi burda bizi soran yokki :2:
oooo über sertt
aynen öyle diyorummmm
gülüyoooooooo
sonesintimmm canemm kendine gelmişinnnnn..sen ne hissediyrsun baaklımmm..
seninn ne olcek gibiii geliyoo sanaaaa
az kaldı senin heee
erkekse eger 2 haftaya doktorunda söylerse tabii belli ederr şehzademizzz
ama seninki bana kız gibinn geliyooo içimeeee
Allah gönlüne göre sağlıklı eli ayagı düzgün bir bebişş versindee tabii herşeyden önceee
Sana ne yalan borcum olabilir kiiiii ??????????????
biraz öyle olmuş dimi
daha iyiyim tatlım şu 1 saatide atlatıp bir eve gitsem daha iyi olcak
vallahi benim kızım olcak gibi geliyor erkek belirtisi yok hiç zaten tatlı gördükçe kaçar oldum
allah söyletmiş olsun tatlım inşallah sana bizde kız istiyoruz ama hayırlısı artık 1 haziranda ikili testiçin gitcez ultrasonda ogün erkekse eğer belli olurmuş dediğin gibi o zaman görcez bakalım
senin neyin olcak sence bence şehzadeeeeee eşine söylede sevinsin bari
günaydın hanımlar benim iki tüpüm tıkalıydı nisan ayında hcg çekimi sırasında sol tüpüm açıldı sonrasında adet oldum ama çok az ve 3 gün sürdü tam iki hafta sonra tekrar adet oldum oda 7 gün çok yogun ve siyah renkte oldu 16. günü progestan kullanmaya başladım bugün son günü 24 günde bi adet oluyorum dün olmam gerekiyordu çok şükür olmadım öyle agrı sızı vs yok ve sadece bu sabah aşırı bulantım oldu sizce nedir lütfen yorumlarmısınız lütfen ve bu arada süt kesigi gibi akıntım var arada bel agrısı oluyor tşk
NE YAPANIZZZZZZZZZZZ GISLARRRRRRRRR VİTO İYİSİN ÇOK ŞÜKÜRdegmesin amin.
karagül kalp atışını duymuşun gözün aydın canım darısı başımaaaaa
heyoooooooooooooooo eeeeeeeeee ne var ne yok kimin eli kimin cebinde bakimmmmmmmmmmmmm
kızlar neden cevap yaz mıyorsunu??????:18:
NE YAPANIZZZZZZZZZZZ GISLARRRRRRRRR VİTO İYİSİN ÇOK ŞÜKÜRdegmesin amin.
karagül kalp atışını duymuşun gözün aydın canım darısı başımaaaaa
heyoooooooooooooooo eeeeeeeeee ne var ne yok kimin eli kimin cebinde bakimmmmmmmmmmmmm
bu arada bacılar elticimde yanımda onunda bi derdi var hazır kalabalıksınız bi sorusu var size
şimdi eltimin 3 yaşında oğlu var bu benim elti biraz peş peşe yapıp 5 sene dişini sıkıp sonra rahatlamak istiyor...gel gelelim kaynım geçen sene istiyordu 2. çocuğu ama bu aralar yanaşmıyormuş....şimdi eltim de baya diretmiş 2. için bu da erkek olursa en azından sünnetleri beraber olsun falan die ama işte herifi istemiiyor bu kız ne yapsın şimdi sizden cevap bekliyor condo kullansa delicek de oda kullanmıyor ne yapsın habersiz nasıl hamile kalacak bu acil cevap
kızlar neden cevap yaz mıyorsunu??????:18:
darısı senin başınaaa duyarsın sende birdahaki gittiğindeeeeee
iyiyim çok şükür canımmmm
sen napıyonnnnnnnnnnnnn
bu arada bacılar elticimde yanımda onunda bi derdi var hazır kalabalıksınız bi sorusu var size
şimdi eltimin 3 yaşında oğlu var bu benim elti biraz peş peşe yapıp 5 sene dişini sıkıp sonra rahatlamak istiyor...gel gelelim kaynım geçen sene istiyordu 2. çocuğu ama bu aralar yanaşmıyormuş....şimdi eltim de baya diretmiş 2. Için bu da erkek olursa en azından sünnetleri beraber olsun falan die ama işte herifi istemiiyor bu kız ne yapsın şimdi sizden cevap bekliyor condo kullansa delicek de oda kullanmıyor ne yapsın habersiz nasıl hamile kalacak bu acil cevap
canım benim keşke bilebilsem ama hiç bir bilgim yok test yap diycem hayalkırıklıgı yaşamandan kokuyorum umarımSindir inş.
iyi bea ne yapam aynı şeyler işte degişen bişey yok hayat devam ediyo çok şükürrrrrrrrrr
hımmmmmmmmm denişik bi durum bence habersiz kalmasız çünkü gönülsüz ilişkiden anla işte yavrum yaaaaaaaaa az beklesin elitinin ne acelesi var acebaaaaaaaaa daha çocugu küçükk beklesin o beklesinnnnnnnnnn
içki alkol vs.. Hatta sigara gibi alışkanlıkları yokki
bizimki kudurmuş bekleyemez illa olsun istio onunla bir doğum yapanlar 2. yapmış oda illa istiyo :92:
bizimki kudurmuş bekleyemez illa olsun istio onunla bir doğum yapanlar 2. yapmış oda illa istiyo :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?