- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.141
slmlar günaydınlar
bugün güne depremle başladık allahtan hayırlısıııı
bulgaristan merkezli ama edirne de çok salllantılı depremmmmmmm
bende tekirdağdayım burda hafif şekilde hissedildi
benim cumartesi günü sol kasığımda bütün gün batma oldu.. Cuma dan beri de ara ara midem bulanıyodu şimdi 2 gündür sabahları hafif hafif mide bulantılarım oluyo o da tükürük salgım arttı o da midemi bulandırıyo.. Yemeklerden sonra mide bulantım oluyor bir tuhaff
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..canlarımmmmmmm dua edinnnn banaa bugun nobatımm inşallahhh hamişimdirrr..göğüslerim agrıyo amaa hayırlısı allahtann..dünyalarr benm olurrr hamişsemmmmm :)))))))))
amannnnn canım ne diyosun enim kabusum deprem korkusu istanbula taşındığımdan beri en büyük korkum :18: :18: :18:
Inş. Daha olmazzzz :18: :18:
canııımmm öle içten yazdın kii inşallahhh hamişsindirrr inşallahhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr peri nerde yaaaaaaaaa
epeydir girmiyormu ne?
Anlayamadım
kızlar şimdi size birşey sormam lazım ben 2 ay önce dk hapı kullanıyordum neyse bıraktım 24 şubat regli oldum 23 mart regli oldum sonra 1 mayıs regli oldum şimdi ben ne zaman regli olacağım anlamadım valla belim çok ağrıyor sağ kasığımdada ağrı var ne diyorsunuz
canım sen yinede normal adet dönemindeki gün sayını dikkate almalısın benceeee
periiimmm kocişine yardım etmeye gitti işlerinin yoğunluğundan dolayıı bi kaç gün yok yani
CAnlaRim telden yaziyorum. Dun cok yogunduk bugun daha yogun olcak demet akalinin konseri var senlikte hicbise okuyamadm zar zor yaziorum telden hepinizi cok ozledim canlarim umarim hersey yolundadir seviyorum sizi canlarimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?