Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slmlar günaydınlar
bugün güne depremle başladık allahtan hayırlısıııı
bulgaristan merkezli ama edirne de çok salllantılı depremmmmmmm
bende tekirdağdayım burda hafif şekilde hissedildi

amannnnn canım ne diyosun enim kabusum deprem korkusu istanbula taşındığımdan beri en büyük korkum :18: :18: :18:
Inş. Daha olmazzzz :18: :18:

canmmm benmm allahtan hayırlısı zaten doktoraa gelcektinn bu ay için iyice rahatlarr canını sıkmaa canımmm benmmm..bidahaki ay olurr allahın izniyleee..

belirtilerin güzel canım inşallah hamişsindir hadi hayırlısııı

canııımmm öle içten yazdın kii inşallahhh hamişsindirrr inşallahhh

amannnnn canım ne diyosun enim kabusum deprem korkusu istanbula taşındığımdan beri en büyük korkum :18: :18: :18:
Inş. Daha olmazzzz :18: :18:

inşallah olmaz çok kötü olmuş edirnede millet sokaklara dökülmüş gecenin 3ünde
inşallah olmaz korkma canım sen Allah göstermesin bir daha

kızlar şimdi size birşey sormam lazım ben 2 ay önce dk hapı kullanıyordum neyse bıraktım 24 şubat regli oldum 23 mart regli oldum sonra 1 mayıs regli oldum şimdi ben ne zaman regli olacağım anlamadım valla belim çok ağrıyor sağ kasığımdada ağrı var ne diyorsunuz

idilgam hayırlısı olsun sen en azından 27günde oluyorsun ben 34 ya da 35 düşün yani yumurtam senin bir yılda üretttiğinden daha az yumurtaları dölleniseciler sizi

canım sen yinede normal adet dönemindeki gün sayını dikkate almalısın benceeee

kızlar günaydın sağlık ocağına gittik kan değerleri için kan verdim ve yarın sonucu 3 de alıcam ona göre de ilac kullanmaya başlıcaz

Canummm pidişimmm yaa o kahverengiii inşşş peşinden kırmızıları getirmezzz de yerleşme kanaması olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ama olmazsadaaa senin sıpaa bayagı nazlı olduu heeeee,o naza cekiyorrr kendiniiii süpriz yapcakkk birgün sen unutcan hangi gündü batasıca nobatım derken bakcannn kii oooooo gelmişte geçmişş bileee bir test yapcann kiii oooooooo ççifttt çizgiiiiiiiiiiiiiii

Üzülmeyinnnn tatluuu arkadaşlarımmm benimm sakınnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnnnnnnn

Sizleriiii sevennn pitamininizzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
CAnlaRim telden yaziyorum. Dun cok yogunduk bugun daha yogun olcak demet akalinin konseri var senlikte hicbise okuyamadm zar zor yaziorum telden hepinizi cok ozledim canlarim umarim hersey yolundadir seviyorum sizi canlarimmmm

CAnlaRim telden yaziyorum. Dun cok yogunduk bugun daha yogun olcak demet akalinin konseri var senlikte hicbise okuyamadm zar zor yaziorum telden hepinizi cok ozledim canlarim umarim hersey yolundadir seviyorum sizi canlarimmmm

ah canım bende sormuştum nerelerde bu kız diye bak kendini çok yorma bebiş tuttuysa düşmesin Allah korusun kızzzzzzzzz

Idilgaaaaaaaaaaaaaaaaa üzülme tatlı cadı rabbimin hayırlı zamanlarına sıgınalım inş.en hayırlı zamanda olacak bebişin canım benim no stress no panik :)

periiiiiiiii çok yorulmaaaaaaaaaaaaa eyleminde dedigi gibi sıpa sana tutunduysaaaaaaaaaa inş.tutunumuştur yorma kendiniiiiiiiiiiiiii aşüfteee

Kıslarrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz acepppppppppp biz iyiyiz çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr

Idilgaaaaaaaaaaaaaaaaa üzülme tatlı cadı rabbimin hayırlı zamanlarına sıgınalım inş.en hayırlı zamanda olacak bebişin canım benim no stress no panik :)

periiiiiiiii çok yorulmaaaaaaaaaaaaa eyleminde dedigi gibi sıpa sana tutunduysaaaaaaaaaa inş.tutunumuştur yorma kendiniiiiiiiiiiiiii aşüfteee

Kıslarrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz acepppppppppp biz iyiyiz çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…