Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
öhü öhü kızlar güzel esprikler ama bu kız gerçekten istiyo bebiş yatağa falan bağlayamaz yani ikna etmeye çalışı ama artık adam yani ovulasyon movilasyon onları bile biliyo yani (bizim akıllı ilk oğlanda her şeyi anlatmış işte bunları falan az buçuk şeyler söylüyormuş işte ) adet günü bittikten sonra falan pek yaklaşmıyormuş son günlere doğru

O iş yaşşşşşşşş karagülüm söyle eltineeeeeeeeee zor onun işiiiiiiii adam yanaşmazsaaaaaaaaaa bebek olayııııııııııı zor :)

Canım test için ozman en azından iki gün daha bekle derim ben inş.sindir canım inş.

inşallah tüm isteyenler muradına erer en kısa ve hayırlı zamanda inşallah sonucu yazarım burdan sizlere güzeller cevabınız için teşekkür ederim hepinize görüşmek üzere hoşçakalın

Kıslarrrrrrrr hamınızı önce allaha sonra kendinize sonrada kocalarınızaaaaaaaaaaaaaa emanet ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar iyi akşamlar.doktordan geldim şimdi.geçen ay tesadüfen gittiğim doktor klomen vermişti ancak çatlatma iğnesi vurmamıştı.bugün kendi doktoruma gittim perşembe günü adet gördüm ama çamur gibi ve 2 gün. bugün ultrasonla bakıldı.nur topu gibi 3 tane kistim olmuş en büyüğü 6 cm en küçüğü 3.5 cm. doktorum şok oldu görünce nasıl bukadar büyür diye.doğal olarak bizim bu ay çalışmalar askıya alındı.ama çok sinirliyim bu insdanlar nasıl doktor oluyor anlamıyorum

OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHH YOooooooooooOOOOOOOOoooooooOOOOOOOooooooGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

yogggggggggGGGGGGGGGGGgggggggggggggggggg Kahveleerrr gelirrrrrr hossss gelirrrrrrrr limliimleyyyy

bukadarmi erken gelirrrrr lumlum hala gel bizeeeeeeeeeeeeeeee

SAT tarigi 27 LEYLEYY LUMLUMLEYYYYY BATACASIYI bileee beklemediii lumlulm halaa gelbizeeeeeeee

herrrrrrrrrrrrrrrrryerdeeeeeeeeeee kahverengii varrrrrrrrrrrrrrrrrr morAll bitikkk bugeceeeeeeeeeeeeeeee
heryerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kahverengiiiii varrrrrrrrrrrrrrr yine mictikkkk bu geceeeeeeeeeee
belkiii gelmezsinnnnnnn diyeeeeeeeeeee beklemezkennnn seniii yineeeeeeeeeeeee

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

benim cumartesi günü sol kasığımda bütün gün batma oldu.. cuma dan beri de ara ara midem bulanıyodu şimdi 2 gündür sabahları hafif hafif mide bulantılarım oluyo o da tükürük salgım arttı o da midemi bulandırıyo.. yemeklerden sonra mide bulantım oluyor bir tuhaff

üzülme tatlım bizde kırıcaz şeytanın baacağını sonunda :)

Olsun vardir her isde bi hayirrrrr
ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaderde varsaaaa d.....mek ne yarra uzulmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..canlarımmmmmmm dua edinnnn banaa bugun nobatımm inşallahhh hamişimdirrr..göğüslerim agrıyo amaa hayırlısı allahtann..dünyalarr benm olurrr hamişsemmmmm :)))))))))

hadi hayırlısı tatlım test yaptınmı yada yapacakmısın kararın nedir?

günayyyyddddıııııın cici hatunlaarrrrr inşallah günümüzz çokk ama çok güzel geçeerrrr

sanada günaydın tatlım

tükürük genelde hamilelerde artarmış tatlım inşallah seninkide bu yüzdendir

slmlar günaydınlar
bugün güne depremle başladık Allahtan hayırlısıııı
Bulgaristan merkezli ama edirne de çok salllantılı depremmmmmmm
bende tekirdağdayım burda hafif şekilde hissedildi

Olsun vardir her isde bi hayirrrrr
ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaderde varsaaaa d.....mek ne yarra uzulmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pidilgaaaaammmmm
BEN SENDEN ÇOK ÜMİTLİYDİM BU AYYY OLSUN BİTANEM EN HAYIRLI EN SAĞLIKLI BEBİŞ HALA BEKLİYOR DEMEK Kİİİ GELİCEĞİ GÜNÜÜÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…