Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Idilgaaaaaaaaaaaaaaaaa üzülme tatlı cadı rabbimin hayırlı zamanlarına sıgınalım inş.en hayırlı zamanda olacak bebişin canım benim no stress no panik :)

periiiiiiiii çok yorulmaaaaaaaaaaaaa eyleminde dedigi gibi sıpa sana tutunduysaaaaaaaaaa inş.tutunumuştur yorma kendiniiiiiiiiiiiiii aşüfteee

Kıslarrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz acepppppppppp biz iyiyiz çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr

canlarim telden yaziyorum. Dun cok yogunduk bugun daha yogun olcak demet akalinin konseri var senlikte hicbise okuyamadm zar zor yaziorum telden hepinizi cok ozledim canlarim umarim hersey yolundadir seviyorum sizi canlarimmmm

perim yaaaa özledik seniii gel artıkk kendine çok dikkat et bebiş olabilir nasıl diyoduunn
tikaytttt bebiiiiiişşşşş

GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssss

kislar dun kahveler geldi bugun biseyler yokk bakalimmmm 24 unde doktordaaaa nevarneyok belli olucuukkk insallahhhhhh :))) persembe memleketimdeyizzzzzzzzzzzz insallahh beni gelme heycanii sardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hicbiseycukkk dudsunemiyorummmmmmmmmmm
hayirliii gunlerr hayirliiii haberlerr hayirliii kaderlerrrrrrrrrrr herseyin hayirlisiiiiiiiiiii

opuyorummmmmmmmmuckssssssssss

slmlrrrrrr.yahu heppp kırmızı kart hep kırmızı kartt mayıssssss ayı bizim topiğe yaramdı sankimmm:44:belim ve karnım yarılacak az kaldıı yarın regliiiiiiii.

idilimmmmmmmm kuzum geçmiş olsunnn neyseki yarınnn güzel memleketinde olacannn hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun canım,bende beklemedeyim hala.Ama geçen ayda 2 gün geç olmuştum.Umuda kapılmıyorum çünkü 1 yıldır her ay hüsrana uğramak ne acı.Artık olacağı varsa da sanki olmayacak ne de olsa diye düşünüyor insan.Ama Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.Mübarek üç aylar yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizin haberlerini bu mübarek aylarda bu mübarek günlerde almayı nasip etsin inşallah ALLAH IM.Amin...

düneden bugüne bişeycik gelmedimi idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerleşiyor olmasın senin sıpa hem günün gelmeden gelmiş kahvelerrr

Hakikaten kızlar kaç zamandır bir bebiş haberi alamadık halaylarımız birikte herkes tek tek kırmızı kart yiyor, bir tane olsa gerisi gelecek sanki dua edelim kıralım şu uğursuzluğu.........

merhaba kızlar; benim adetim gecti bu gun 9cu gün bir hafta gectiginde idrr testi yaptım cıkmadı dün kan testi yaptırdım 0,100 cıktı doktor bana cok erken gebelikte sonuc cıkmıyo dedi
ama 0,100 yazıyo bu hormon sadece hamilelerde ortaya cıkıyo o zman bi gebelik var diye düsünüyorum bana adet söktürücü vardi eger varsa bebegi güclendiriyo düsügü onluyo dedi eger yoksa 1 hafta içinde adet olursun dedi ama ben alıp kullanmadım iltihap içinde 2 tane ftil vermişti .. bu sabahta lekelenmem oldu ne oluyo var mı yokmu anlamadım birsey gögüslerimde hassasiyette var kasıklarımda hafif agrılarda yardımcı olun bana (

ayyy idilgam ay heycanlandım valla yok mu bişey şimdiii hadi hayırlısıııı

adet söktürücüler bebği düşürmüyormuydu kızlar benmi yanlış biliyorum.bide değerin çok düşük geldi bana.hamişlerrrrrrrrrrrrrr bi yorum yapın da

canım 0,100 çıkması zaten bebek yok anlamına geliyor virgüllü sayı değil tam sayı çıkması gerekiyor istersen bi tahlil daha yaptır ama adetin gecikmiş galiba senin

canlarimmmmmmmmmm bende o kadar ozledimkiiiii yarin kavusuyoruz uzun uzun yazarim burdan zor oluyor. Yalniz bu ay ilginc olan her zaman ovulasyonun hemen sonrasinda sisen aciyn goguslerimden b uu ay eser yok yaptigim arastirmalar sonucu her ay bnm gibi olan ve goguslerinin sismeyen ayinda hamis olduklarini ogrenen bicok bayan var insallah bu guzel bi belirtidir gunler once deli gibi kasindilar 2/un boyunca ama her zaman olan sisme aci yokk halaa bide bolca beyaz akintim var ovulasyondan sonra devam eden. Insallah bu ay olmustur canlarim gelmistir melegim pojou napti yaaa okuyamiyorum tel cok yavas pidilgam bebegm gene mi erkenfen geldi hay allahim yaaaaaaa tam yerlesme zamani aslinda seninkinin ins oyledir bitanem degilsede tEkzenin elinden kurtulamazsin artikkkk onumuzdeki ay hamissin inshepinizi cok seviyorm canlairm bebeklerim meleklerimmmmmmmmmmmm

canım 0,100 çıkması zaten bebek yok anlamına geliyor virgüllü sayı değil tam sayı çıkması gerekiyor istersen bi tahlil daha yaptır ama adetin gecikmiş galiba senin

adetim 9 gün gecti işte0.100 cıkmasıda bi sayı degilmi yani arkadsmn 145 cıkmıstı onada cok düsük dediler ama şimdi 5 aylık hamile 0.100 de bi deger cünkü bu sadece hamilelerdeolan bi hormon normalde hiç cıkmaması gerekiyo bide eger hamileysem böyle lekelenmem normal mi ki

Canım degerin düşük yani benim bildigim bu degerde gebelik olmaz gebelik olması iiçin test sonucunun 5 ve üzeri olması lazım sen yinede adet söktürücüyü içme biraz daha bekle benim adetim 6 gün geçmişti bhcg sonucum 864 çıkmştı canım geç döllenme bile olsa 9 gün geçmiş adetin bebek olsa çıkardı diye düşünüyorum ama yinede sen iki gün sonra kan testini tekrarla canım inş.hamişsindir rabbim gönlüne göre versin canım hepimizin amin..

canım bende mart ayında gebelik tesi yaptırmıştım adetim 8 gün geçince degerim 1.28 çıkmıştı ve gebelik kesinlikle yok dedi dr sonrada lekenmem oldu ve adetim geldi 0,100 demek gebelik yok demektir degerini 5 ve üzeri olması gerekiyor üzülme canım hayırlsı olsun hakkımızda.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

buyuk ihtimalle eger hamiş kaldıysam zaten ya 9günlük ya 10 bu ay 3 kere ilişkide bulundum cunkü 1 aylık olsa cıkardı diye düsünüyorum o zamn 9 yada 10 günlük yani üstüne mi gördüm acaba böyle olamazmı o yüzden düsük olamaz mı cünkü cok erken olabilir

bilmiyorum canım biraz daha bekle adetin gelmezse 2-3 gün sonra kan testini tekrarla istersen canım inş.hamişsindir canım inş.

sen ve bebeinn nasılsınızzzzzzzzzz canlarımmmmmmmmm,bebişinde masallahh kocamann olmusss :)) bizede dua ettt hemen hamiş kalalımmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…