- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.281
canmmmm günaydınnnnnnn herkeseeeeeeee kızlarrrrrrrrrrr :))))))))
henüz kırmızılarımdan haber yokk göğüslerim sızlıyo ama hamişlik belirtisi olabilir mi bilmiyorumm..demiştim gecen ayda gecikme olmustu 3 gün gelmezse cuma günü test yapcam canlarımm..
Bugün 28.günüm normalde 24-25 en geç 26.gündür bat ama ben hiç umuda kapılmıyorum çünkü öyle akıntı,gögüs sızlaması felan yok.Gerçi ben geçen mayıs ta düşük yaptığımda da hatırlamıyorum öyle çok fazla belirti felan.Sadece işyerinde uyuklama vardı adetten sonraki o geçen 15-20 günde ama hayırlısı diyelim.Bide bu ay ilk defa klomen içtim 5 yumurta var dedi,iğne yapmaya çağırdığı gün dr konferansa gitmiş diğer dr baktığında da geçmiş artık iğnenin zamanı dedi.Bende anlamadım ne zaman halvet yapacağımı bile öyle gümbürtüye gitti yumoşlar.Çok mu zor bebiş olması ya da annelik çok mu uzak :::::acaba?
tatlım lütfen ama moralini bozma verende allah alanda yine verir inşallah benimde bir kürtajım oldu bu şubatta bende çok üzüldüm ağladım sonra kendi kendime ne yapıyorsun esin dedim isyan etme en hayırlı zaman bu değilmiş demekki dedim zorladım kendimi düşünmemek için allahıma şükür yoktan var eden rabbim tekrar verdi şükürler olsun.
o yüzden lütfen ama lütfen üzülme hiçte kafana takma öyle uzak falan laflarınıda duymamış olayım sendende burdaki diğer arkadaşlardanda allahtan ümit kesilmez
unutma arkadaşım mucizeler hep ansızın gelir ben inanıyorum seninkide pat diye gelecek sen bile şaşıracaksın inşallah
kocaman öptüm seniiiiiiiüzülmek negatif düşünmek yok tamammı
canım benimmm evde test varsa bi yapsana,hem her hamilelikte belirti olmuyo ben kendimden biliyorum yorgunluk dışında 8 haftaya kadar pek bi belirti olmamıştı.yoksa da umudumuzu kaybetmek yok Rabbim en hayırlısını bilir.benimde meleğimi 8 haftalıkken aldılar kalbi durdu ama toparlandım çok şükürr tekrar çalışmalara başlıyoruz.topiğimizin sloganını unuttun mu YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUNNNN
tamamm canım kusuruma bakma çok ısrar ediyorum test yap diye ama mutlu olmanı çok istiyorum inann varsa bebiş bi an önce öğren istiyorumm.
İNŞALLLLAAAAHHHHHHHHHH
Günaydın topiğin neşeli bol yumoşlu hatunları................
Canum umutsuz olmaz Rabbim ol deyince her şey oluverir, ben de aralık ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu seni anlıyorum ama umutsuz olma belki de hamişsindir............
canmmmm günaydınnnnnnn herkeseeeeeeee kızlarrrrrrrrrrr :))))))))
henüz kırmızılarımdan haber yokk göğüslerim sızlıyo ama hamişlik belirtisi olabilir mi bilmiyorumm..demiştim gecen ayda gecikme olmustu 3 gün gelmezse cuma günü test yapcam canlarımm..
Dün bebişimiii gördükkkkk teyzeleriiii
kocamann olmuşş gızzzzz 1.55 CM
tam 8+1 oldu bugün.
Herşey iyiii sağlıklı dedi doktorr ama düşük ilacını içmeye devam dedii..1 ay daha dikkat et kendine ağır kaldırma dediiii...
Allahımm hepinize bu duyguyu en yakınnn zamanda nasip etsin inşaallahhhh
Penderimmm yaa ayarın gelmezse yap test amaaa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
canmmmmm allahım senide mutlu etsin inşallahhh aslında bi yandan bende yapmak istiyorum ama cıkmazsa diede korkuyorumm( ilk defa bu ay cok umutlandımmm yaaaa göğüslerimden farkedio gibiyim sadece tabi pskolojk deilsee :)..sende kutlu halvet haftasındasınn :)) hayırlı işlerrrrrrrrrrrrrrr :
hayırlısı olsun canımmm inşallahhh değildir psikolojikk
halvet haftammm geldiiii ben de bi heyecan var sorma canımmm yaa sanki taze gelinimmm
Hayatın ŞEREFLİSİNİ, Rızkın BEREKETLİSİNİ, Vücudun SIHHATLİSİNİ, Ahlâkın FAZİLETLİSİNİ, Evladın EDEPLİSİNİ Nasip Eyle,YA RABBİ.AMİN...
cuma yapcam vitoşumm yaa cıkmaz belki daha sen kac gün gecince yapmıstınn..masallahhh bebişimizeee masallahhhallah sağsalim kucagna almayı nasip etsin canmmmm benmmm
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDün bebişimiii gördükkkkk teyzeleriiii
kocamann olmuşş gızzzzz 1.55 CM
tam 8+1 oldu bugün.
Herşey iyiii sağlıklı dedi doktorr ama düşük ilacını içmeye devam dedii..1 ay daha dikkat et kendine ağır kaldırma dediiii...
Allahımm hepinize bu duyguyu en yakınnn zamanda nasip etsin inşaallahhhh
tamamm ablacımm tamamm canımmm yormammm kendimiiiiiiiiiiii yormamammmmmmmmmmmmmmm
Ama sen su sıralar biraz yorcaksınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?