Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

tamamm canım kusuruma bakma çok ısrar ediyorum test yap diye ama mutlu olmanı çok istiyorum inann varsa bebiş bi an önce öğren istiyorumm.
İNŞALLLLAAAAHHHHHHHHHH

Günaydın topiğin neşeli bol yumoşlu hatunları................
Canum umutsuz olmaz Rabbim ol deyince her şey oluverir, ben de aralık ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu seni anlıyorum ama umutsuz olma belki de hamişsindir............

Tamam canım benim,inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin Rabbim tüm isteyenlere.Tabi ki en hayırlı zamanda.Muhakkak her şeyin bir vakti zamanı var...

Şu an işteyim canım.Akşama bakayım artık eve gidinceye kadar olmazsam eğer yaparım inşallah.Rabbim sana da tüm isteyenlere de en hayırlı zamanda nasip eder inşallah.YUMURTALAR SAĞOLSUN TABİKİ...

tamamm canım kusuruma bakma çok ısrar ediyorum test yap diye ama mutlu olmanı çok istiyorum inann varsa bebiş bi an önce öğren istiyorumm.
İNŞALLLLAAAAHHHHHHHHHH

canmmmmm allahım senide mutlu etsin inşallahhh aslında bi yandan bende yapmak istiyorum ama cıkmazsa diede korkuyorumm ( ilk defa bu ay cok umutlandımmm yaaaa göğüslerimden farkedio gibiyim sadece tabi pskolojk deilsee :)..sende kutlu halvet haftasındasınn :)) hayırlı işlerrrrrrrrrrrrrrr :

İnşallah canım benim.O istemezse yaprak bile dalından düşmezmiş.Rabbim bizi de duaları hayırlısıyla kabul olan insanlardan eylesin inşallah.Her şeyin başı sağlık,tekrar olur inşallah sağlıkla...

Penderimmm yaa ayarın gelmezse yap test amaaa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Dün bebişimiii gördükkkkk teyzeleriiii
kocamann olmuşş gızzzzz 1.55 CM
tam 8+1 oldu bugün.
Herşey iyiii sağlıklı dedi doktorr ama düşük ilacını içmeye devam dedii..1 ay daha dikkat et kendine ağır kaldırma dediiii...

Allahımm hepinize bu duyguyu en yakınnn zamanda nasip etsin inşaallahhhh

AMİNNNNNNNNNN canım benim.Allah ım inşallah sana da hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sağlıklı uzun ömürler versin sana ve bebişine inşallah...

Allahımm annelerin duasını ve tüm iyi niyetli insanların duasını kabul eder...
Ben eminimm buda bir deneme sürecimiz ondann Allaha sakın isyan etmeyin kızlarrr..
Verende o,alanda o....
Verince seviniyoruzzz bakınn..Ondan sabredip küsmedennn devam edinnn nolurrr
Gönlünüzü ferah tutunnnn

hayırlısı olsun canımmm inşallahhh değildir psikolojikk
halvet haftammm geldiiii ben de bi heyecan var sorma canımmm yaa sanki taze gelinimmm

Hayatın ŞEREFLİSİNİ, Rızkın BEREKETLİSİNİ, Vücudun SIHHATLİSİNİ, Ahlâkın FAZİLETLİSİNİ, Evladın EDEPLİSİNİ Nasip Eyle,YA RABBİ.AMİN...

hayırlısı olsun canımmm inşallahhh değildir psikolojikk
halvet haftammm geldiiii ben de bi heyecan var sorma canımmm yaa sanki taze gelinimmm

canmm hayırlısıyla inşallahh hamişimdirrr :)) ayyy inşallahh hemencecik bu ay tutar bebişinnn ışılımmm canımsınnnnnnn..dualarım seninlee..

cuma yapcam vitoşumm yaa cıkmaz belki daha sen kac gün gecince yapmıstınn..masallahhh bebişimizeee masallahhh allah sağsalim kucagna almayı nasip etsin canmmmm benmmm

bende nobatın ertesi günü kahverengi lekelenme olmuştu ben onu ilk adet olcm sanmıştım canımm..ama ertesi güne birsy gelmeyince onun yerleşme lekesi oldugunu bilsen bile o ann beynin çalışmıyoo ondan sende de olursa korkmaaa..İşte ondan snraki gün test yapmıştım ilk tek çizgi çıkmıştıda çöpten geri almıştım hatırla ikinci silik çıkmıştıı...
Ayy sendede öyle olsaaa sanki hamişsinnn canımmm ...İnşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sen şuan direkt kan testi yaptırsan cıkarr tatlımmmmmmmmmm

Işılllcımmmmmmmmmmmm booooooooooollll bereketli halvetlerrrrrrrrrrrrrrrr

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vitoşuuuuummmmmmmm yerim senin pıtırcığını canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşalllaaaaaahhh
aman ha kendine çok dikkat et bitanemmm yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…