- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.241
selammmm minik bebişlerin minik anneleri ve anne adaylarıııı :119::119::119::119:
bekleyen herkes hamiledir inşallah bu ay.
bende bi numara yok anlatacak.
nobata son 10 gün..., kan testi yaptırmayı düşünürken buldum kendimi. sonra çüşş dedim,durdurdum
benim sıpamm kesin sağ tarafa kaydııı nasııı batıyooo ananmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir buçuk saat sonra doktora gidiyorum kızlarr dua edinn heee döverimm
Bu düşme tehlikesi geçmiştir inşşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım umdunu kırmak istemem ama bulantıların psikolojik gibi çünkü bulantılar anca 7-8 haftada başlıyor, erken hamilelikte belirtilerine bakarsan bulantı yoktur, ben de bazı aylar beklerken tiksintiler bulantılar yaşadım ama hep fıs çıktı, oğluma hamileliğimde anca bulantılar 8. haftada falan başlamıştı...
ayy canım yaa allah iyiliğini versin dinleme kendini okadar yaa rahat bırak bedeniniiii salll ruhunuuuu
recep ivedik gibi içindeki bütün kötülükleri çıkarrrrıııgggggggggggg
Pepeden alıntıdır :))
Benim güçlü güzell pericimmmmmm
Benim güçlü güzell pericimmmmmmmmm
Pe pe pe pericimmmmmmmmmmmm
pe pe pe pericimmmmmmmmmmmm
anamm yanlış yazmışım başlıkta düzeltilmiyoooo
şarkı PERi yee :)))))))))))))))))))))))
pitammm hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah. içini ferah tut. bir de doktora sorsana, daha kolay bir yol var mıymış hamile kalmak için, ennnn kolay ama enn kolayyyy ???
pitammm hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah. içini ferah tut. bir de doktora sorsana, daha kolay bir yol var mıymış hamile kalmak için, ennnn kolay ama enn kolayyyy ???
erime şarkı yaptım yazmışsın, ben de kocişine şarkı yaptın sandım
benim de memişimin ucu kaşındııı, ucu kaşındı amaaaa,
benim sıpamm kesin sağ tarafa kaydııı nasııı batıyooo ananmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir buçuk saat sonra doktora gidiyorum kızlarr dua edinn heee döverimm
Bu düşme tehlikesi geçmiştir inşşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
erdoşşş yaa benmde memişimin ucu nası kasınıyo anlatamam bide sızlamada var bende neden acabaa..hemde yaklasık bi haftadır varr..hamişizdir inşallahhhsende bi on güncük sabrett canmmmmmmmmmmmmm
ama ben senden test bekliyodum bugün canım yaaaaa heyecanla açtım topiğiiiiiiii
hahahaha çok iyiymiş ama doktorlar sürekli ; "reglin 10 günden itibaren gün aşırı ilişki.. kafaya takma 1 sene dolmadan da bana gelme!"diyorlar
he he he ben de doktora gittiğimde bilmiş bilmiş konuşmuştum burdan öğrendiklerimle. o da bana "sen niye geldin ki o zaman" dedi. ben de "evde laboratuvar yok henüz, anti toxoplazma, serbest t3-t4 hormonları, folat düzeyiiii, ha bir de hepatite baktıracaktım " dedim. ..canummm dicekkki doktor azıttın mıı len karıııı noluyoooo
aynı anda ikinciyemi tutturmaya çalışcaksın diyeeeeee töbe tbeeeeeeeeeeeeeee
Unutmazsamm sorarım tatlımmmm
Ben soru sorma özürlüyüm azcıkkkkkk oraya gidiyorummm hiçbirsy sormadan cıkıyorummm,sonra kadınlar kulubü forumunda sorularımın cevabını buluyorummmmmm
yok yok farkındayım kırıla kırıla umutlanmamayı öğrendim cnm merak etme:))) hayırlısı Allah'tan artık napalım
bebişimmm yaa gecen 2 ay 3 gün gecikmem olmustu bende test yapmıcam o yüsden üzülmek istemiyorumm..cumaya kadar beklicemm dayanabilirsem inşallahhh hamişimdirrr
Ama şu var ki müde bulantılarının hamililelik belirtisisi olmaması hamile olmadığın anlamına gelmez ki inşallah hamişsindir.......
Hepimizin zor durumu gerçekten Rabbim yardım etsin yüzümüzü güldürsün hadi ben 2. için uğraşıyorum bir oğlum var 4,5 yaşında hadi olmazsa en azından var bi tane diyorum, kabullenir otururum diyorum, ama ilk için uğraşanlar için daha zor, kısırmıyım olmaycak mı sorularu insanın kafasında büyür büyü oğluma da zor hamile kalmıştım bebek arabası görsem hayran hayran bakar içimden üzülürdüm, Rabbim isteyen her kadına anneliği tattırsın, çünkü annelik dünyanın 1. harikasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı....
evet yaaa ben de ona sinir oluyorum, belki ben hemencecik istiyorum, belki vaktim yok, belki, belki, belki şimdi istiyorummm
he he he ben de doktora gittiğimde bilmiş bilmiş konuşmuştum burdan öğrendiklerimle. o da bana "sen niye geldin ki o zaman" dedi. ben de "evde laboratuvar yok henüz, anti toxoplazma, serbest t3-t4 hormonları, folat düzeyiiii, ha bir de hepatite baktıracaktım " dedim. ..
evet yaaa ben de ona sinir oluyorum, belki ben hemencecik istiyorum, belki vaktim yok, belki, belki, belki şimdi istiyorummm
he he he ben de doktora gittiğimde bilmiş bilmiş konuşmuştum burdan öğrendiklerimle. o da bana "sen niye geldin ki o zaman" dedi. ben de "evde laboratuvar yok henüz, anti toxoplazma, serbest t3-t4 hormonları, folat düzeyiiii, ha bir de hepatite baktıracaktım " dedim. ..
erdoşşş yaa benmde memişimin ucu nası kasınıyo anlatamam bide sızlamada var bende neden acabaa..hemde yaklasık bi haftadır varr..hamişizdir inşallahhhsende bi on güncük sabrett canmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?