Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

delüüüüüüüüüüüü tabiiiiiiiii çüşşşşşşşşşşşşşşşş
boşveyere üzcen kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dur helee
okuyom bendee çüşşşşşşş dedimmm manyakk gacıııııııııııı

pitammm hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah. içini ferah tut. bir de doktora sorsana, daha kolay bir yol var mıymış hamile kalmak için, ennnn kolay ama enn kolayyyy ???

Pepeden alıntıdır :))

Benim güçlü güzell pericimmmmmm
Benim güçlü güzell pericimmmmmmmmm

Pe pe pe pericimmmmmmmmmmmm
pe pe pe pericimmmmmmmmmmmm

anamm yanlış yazmışım başlıkta düzeltilmiyoooo
şarkı PERi yee :)))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:

ayy canım yaa allah iyiliğini versin dinleme kendini okadar yaa rahat bırak bedeniniiii salll ruhunuuuu
recep ivedik gibi içindeki bütün kötülükleri çıkarrrr ıııgggggggggggg

yaa eskisi gibi kafaya takmıyorumda insanın hayatını etkiliyor muhakkak.. Çalışıyorum akşamcı olduğumda başım ağrıyo aman diyorum ilaç içmiyim.. evde iş güç yapacak oluyorsun aman ağır kaldırmiym.. saldım çayıra mevlam kayıra yapıcam bu sefer de ilaç içtim diye kendimi yerim:)

erime şarkı yaptım yazmışsın, ben de kocişine şarkı yaptın sandım

pitammm hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah. içini ferah tut. bir de doktora sorsana, daha kolay bir yol var mıymış hamile kalmak için, ennnn kolay ama enn kolayyyy ???

hahahaha çok iyiymiş ama doktorlar sürekli ; "reglin 10 günden itibaren gün aşırı ilişki.. kafaya takma 1 sene dolmadan da bana gelme!" diyorlar

Son düzenleme:

canummm dicekkki doktor azıttın mıı len karıııı noluyoooo
aynı anda ikinciyemi tutturmaya çalışcaksın diyeeeeee töbe tbeeeeeeeeeeeeeee

Unutmazsamm sorarım tatlımmmm
Ben soru sorma özürlüyüm azcıkkkkkk oraya gidiyorummm hiçbirsy sormadan cıkıyorummm,sonra kadınlar kulubü forumunda sorularımın cevabını buluyorummmmmm

buuuuu, olumsuz düşünenlereeeeeee
hafzakımaaa
buuu daaaa, hafzakımaaaa :103::103::103::103:
buuuu daaa herkeseeeee :13::13::13::13: herkes bir gün anneliği tadacakkk :13::13::13:

inşallah geçmiştir canım Allahın izniyle herşey güzel olacaaaaaakkkkkkkkkkkkkk hepimiz için

erdoşşş yaa benmde memişimin ucu nası kasınıyo anlatamam bide sızlamada var bende neden acabaa..hemde yaklasık bi haftadır varr..hamişizdir inşallahhh sende bi on güncük sabrett canmmmmmmmmmmmmm

ama ben senden test bekliyodum bugün canım yaaaaa heyecanla açtım topiğiiiiiiii

hahahaha çok iyiymiş ama doktorlar sürekli ; "reglin 10 günden itibaren gün aşırı ilişki.. kafaya takma 1 sene dolmadan da bana gelme!" diyorlar

evet yaaa ben de ona sinir oluyorum, belki ben hemencecik istiyorum, belki vaktim yok, belki, belki, belki şimdi istiyorummm
he he he ben de doktora gittiğimde bilmiş bilmiş konuşmuştum burdan öğrendiklerimle. o da bana "sen niye geldin ki o zaman" dedi. ben de "evde laboratuvar yok henüz, anti toxoplazma, serbest t3-t4 hormonları, folat düzeyiiii, ha bir de hepatite baktıracaktım " dedim. ..

yok yok farkındayım kırıla kırıla umutlanmamayı öğrendim cnm merak etme:))) hayırlısı Allah'tan artık napalım

Ama şu var ki müde bulantılarının hamililelik belirtisisi olmaması hamile olmadığın anlamına gelmez ki inşallah hamişsindir.......
Hepimizin zor durumu gerçekten Rabbim yardım etsin yüzümüzü güldürsün hadi ben 2. için uğraşıyorum bir oğlum var 4,5 yaşında hadi olmazsa en azından var bi tane diyorum, kabullenir otururum diyorum, ama ilk için uğraşanlar için daha zor, kısırmıyım olmaycak mı sorularu insanın kafasında büyür büyü oğluma da zor hamile kalmıştım bebek arabası görsem hayran hayran bakar içimden üzülürdüm, Rabbim isteyen her kadına anneliği tattırsın, çünkü annelik dünyanın 1. harikasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı....

bebişimmm yaa gecen 2 ay 3 gün gecikmem olmustu bende test yapmıcam o yüsden üzülmek istemiyorumm..cumaya kadar beklicemm dayanabilirsem inşallahhh hamişimdirrr

üzülmeni istemem bitanem ama sabah evde test varsa bi yapıversen de halaya dursak burda olmaz mııııı canımmm inşallah hamişsindirrrr dualarım seninleee

evet insan hiç olmayacak sanıyor

hahahah iyi demişin nolacak biraz halden anlasalar.. o kadar okuyolar ama insan psikolojisinden anlamıyolar camışlar:)

çok iyi söylemişsin tatlımmm bilgili olduğumuzu anlayıp ona göre davransınlar dimiiii amaaa

erdoşşş yaa benmde memişimin ucu nası kasınıyo anlatamam bide sızlamada var bende neden acabaa..hemde yaklasık bi haftadır varr..hamişizdir inşallahhh sende bi on güncük sabrett canmmmmmmmmmmmmm

vallaha deeeeee
kaşındı,,,,
kaşındı benimki de
inşallah canım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…