- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.261
çok iyi söylemişsin tatlımmm bilgili olduğumuzu anlayıp ona göre davransınlar dimiiii amaaa
bana 6 ay dene dedi :131::131::131:
evet yaaa ben de ona sinir oluyorum, belki ben hemencecik istiyorum, belki vaktim yok, belki, belki, belki şimdi istiyorummm
he he he ben de doktora gittiğimde bilmiş bilmiş konuşmuştum burdan öğrendiklerimle. o da bana "sen niye geldin ki o zaman" dedi. ben de "evde laboratuvar yok henüz, anti toxoplazma, serbest t3-t4 hormonları, folat düzeyiiii, ha bir de hepatite baktıracaktım " dedim. ..
erime şarkı yaptım yazmışsın, ben de kocişine şarkı yaptın sandım
iyi demiş yine bana 1 sene dene dedi.. hoş benim 8 ay oldu... kaldı 4 ayımm...
cnmmcmm ben karistirmisimmmm kistim olusmuss catlatma ignesi yapmamis doktor diye okumustumm sen zannettimm hatirimda oyle kalmis pardon cnmcmmmmm
senin durum insallahhh hamisliktirrr cnmcmm benimmmmmucksssss
birde sec begen istedigin bebisin resmini koy avatarinaaaaaaa TOTEM imiz buu cnmmm :))))) resmi koy yukari evrene nasil bi bebis istedigini goster iste dua et halvetlen calisss bebisinnn paket halinde sana gelsinnnnnnnnnn
Bugün 28.günüm normalde 24-25 en geç 26.gündür bat ama ben hiç umuda kapılmıyorum çünkü öyle akıntı,gögüs sızlaması felan yok.Gerçi ben geçen mayıs ta düşük yaptığımda da hatırlamıyorum öyle çok fazla belirti felan.Sadece işyerinde uyuklama vardı adetten sonraki o geçen 15-20 günde ama hayırlısı diyelim.Bide bu ay ilk defa klomen içtim 5 yumurta var dedi,iğne yapmaya çağırdığı gün dr konferansa gitmiş diğer dr baktığında da geçmiş artık iğnenin zamanı dedi.Bende anlamadım ne zaman halvet yapacağımı bile öyle gümbürtüye gitti yumoşlar.Çok mu zor bebiş olması ya da annelik çok mu uzak :::::acaba?
Bugün 28.günüm normalde 24-25 en geç 26.gündür bat ama ben hiç umuda kapılmıyorum çünkü öyle akıntı,gögüs sızlaması felan yok.Gerçi ben geçen mayıs ta düşük yaptığımda da hatırlamıyorum öyle çok fazla belirti felan.Sadece işyerinde uyuklama vardı adetten sonraki o geçen 15-20 günde ama hayırlısı diyelim.Bide bu ay ilk defa klomen içtim 5 yumurta var dedi,iğne yapmaya çağırdığı gün dr konferansa gitmiş diğer dr baktığında da geçmiş artık iğnenin zamanı dedi.Bende anlamadım ne zaman halvet yapacağımı bile öyle gümbürtüye gitti yumoşlar.Çok mu zor bebiş olması ya da annelik çok mu uzak :::::acaba?
canım test yaptın mı geldi mi kırmızılar lütfen güzel haberi verrr bizeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?