Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bana 6 ay dene dedi :131::131::131:

iyi demiş yine bana 1 sene dene dedi.. hoş benim 8 ay oldu... kaldı 4 ayımm...

Kıssslaaaaar ben birazdan çıkarım hepinizi çok öpüyorum destekleriniz içinse çoookk ama çoookk teşekkür ediyorumm
Gelecek her günümüzün geçenden daha güzel olması dileğiyleeee :))))))

iyi demiş yine bana 1 sene dene dedi.. hoş benim 8 ay oldu... kaldı 4 ayımm...

cnmmcmm ben karistirmisimmmm kistim olusmuss catlatma ignesi yapmamis doktor diye okumustumm sen zannettimm hatirimda oyle kalmis pardon cnmcmmmmm
senin durum insallahhh hamisliktirrr cnmcmm benimmmmmucksssss

birde sec begen istedigin bebisin resmini koy avatarinaaaaaaa TOTEM imiz buu cnmmm :))))) resmi koy yukari evrene nasil bi bebis istedigini goster iste dua et halvetlen calisss bebisinnn paket halinde sana gelsinnnnnnnnnn

ooooo etmediğim dua yapmadığım totem kalmadı hahahaha du bakalım hayırlısı.. Allah gönlümüze göre versin

evettttttttttttttttt bu ara cok giremiyorum ve aklim sizde kaliyoooooooooo
donus yoluna girdik yaaaa onun heyecani alisverisiiiii derkennnnnnnn bu arada PERIMMMM kuzendugun elbisemi bugun nihayet aldimmm :)))) ennn singirindannnnn:) icime sindiiiiii
bu arada dun gelen kahverengiden sonra gelen giden bisey yokk bakalim beklemeye devammm nobat 24 donus 24 doktor randevusu 24

ne 24 musss beeeeee:))))

iste durumlar boylee yarinda az bi carsi isim daha varrrrrrrrrr burda hava birden inanilmaz isindiii bugun sort tisort moduna giricek kadarrrr veee dahada isinmaya devam ederken biz sagnak yagisla ista inicezz buda komediii :))

hadii bakalimmmm hayirli bir gelecekkkkk sanslii kaderrrler diliyorummmm hepimizeee
allaha emanett olunn iyi uykularrrrrrrrr

ee ben halay cekmek istiyorummm artikkkkkkkkkk

günaydıııınn kızlarrrr bugün yoğunum giremezsem şimdiden söliyim ki yok yazmayın benii tamam mıııı

Bugün 28.günüm normalde 24-25 en geç 26.gündür bat ama ben hiç umuda kapılmıyorum çünkü öyle akıntı,gögüs sızlaması felan yok.Gerçi ben geçen mayıs ta düşük yaptığımda da hatırlamıyorum öyle çok fazla belirti felan.Sadece işyerinde uyuklama vardı adetten sonraki o geçen 15-20 günde ama hayırlısı diyelim.Bide bu ay ilk defa klomen içtim 5 yumurta var dedi,iğne yapmaya çağırdığı gün dr konferansa gitmiş diğer dr baktığında da geçmiş artık iğnenin zamanı dedi.Bende anlamadım ne zaman halvet yapacağımı bile öyle gümbürtüye gitti yumoşlar.Çok mu zor bebiş olması ya da annelik çok mu uzak ::::: acaba?

günaydınnn canlarımmmm hayırlı bir gün olsunnnnnn bugünnnn hamişşşş haberleri alalıııııım inşallahhhhhhh

tatlım lütfen ama moralini bozma verende allah alanda yine verir inşallah benimde bir kürtajım oldu bu şubatta bende çok üzüldüm ağladım sonra kendi kendime ne yapıyorsun esin dedim isyan etme en hayırlı zaman bu değilmiş demekki dedim zorladım kendimi düşünmemek için allahıma şükür yoktan var eden rabbim tekrar verdi şükürler olsun.
o yüzden lütfen ama lütfen üzülme hiçte kafana takma öyle uzak falan laflarınıda duymamış olayım sendende burdaki diğer arkadaşlardanda allahtan ümit kesilmez
unutma arkadaşım mucizeler hep ansızın gelir ben inanıyorum seninkide pat diye gelecek sen bile şaşıracaksın inşallah
kocaman öptüm seniiiiiii üzülmek negatif düşünmek yok tamammı

canım benimmm evde test varsa bi yapsana,hem her hamilelikte belirti olmuyo ben kendimden biliyorum yorgunluk dışında 8 haftaya kadar pek bi belirti olmamıştı.yoksa da umudumuzu kaybetmek yok Rabbim en hayırlısını bilir.benimde meleğimi 8 haftalıkken aldılar kalbi durdu ama toparlandım çok şükürr tekrar çalışmalara başlıyoruz.topiğimizin sloganını unuttun mu YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUNNNN

canım test yaptın mı geldi mi kırmızılar lütfen güzel haberi verrr bizeeeeeeee

canmmmm günaydınnnnnnn herkeseeeeeeee kızlarrrrrrrrrrr :))))))))
henüz kırmızılarımdan haber yokk göğüslerim sızlıyo ama hamişlik belirtisi olabilir mi bilmiyorumm..demiştim gecen ayda gecikme olmustu 3 gün gelmezse cuma günü test yapcam canlarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…