Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

inşallahhhh vitoşumm dua et lütfenn inşallahhh..sürekli regl olcakmısım gibi hisediyorummm sürekli bi ıslaklık ://

Canlarım umutsuzluğa kapılanlar var bebiş konusunda. Ya hep diyorlar ama gerçekten psikoloji çok önemli. Ben de aylarca sorun ettim, kafamın en rahat olduğu,en az düşündüğüm ay geldi bebişim. Lütfen başka şeylere odaklanmaya çalışın. Biliyorum zor ama Allah bizim için en hayırlı zamanı biliyor.

Kıslarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn kaşarlarrr,beyaz peynirler,siyah zeytinler,elma dilim patatesler,sigara börekleri,pastırmalı kavurmalı paçanga börekleri,kol börekleri,dilber dudakları,vezir parmakları,hanım göbekleri,şöbiyetler offfffffffffff yeterrrrrrrrr daha ne diyeyimmmmmmmmmmmmm yosmalar,

Bu laflarımda kocalarınıza: Sucuklar,sosisler,salamlar,dil peynirleri,muzlar,şeftaliler,kayısılar,

Enderfts çıbıga işe yavrum ya kaybedecek neyin var hem yoksa bilem üç-dört gün sonra tekrar yaoparsın ben adetim bir gün geçince yapmıştım içim rahat etsin diye çıkmamıştı sonra tamam bebek yokmuş dedim kafam rahat etti adet tekrar gelmeyince 6 gün testi tekrarladım ve çifttiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlsı korkmak sadece kaçmaktır kaçma bebişim ya sal gitsin yüzleş duygularınlaaaaaaaaa küçük yosma

Hamınızıııııııı öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm/öptükkkkkkkkkkk

bizdende günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar :)

KISSSSSSSSSS ZEYTİN MEAŞALLAHHH SENİN ÇEKİRDEK KOCAMAN OLMUŞŞŞŞ TÜH BİN KERE MEAŞALLAH

cinsiyet ne zamn belli oluyoo 12-16 arasımydı az kalmış bebekim ne hissediyosun kız/erkek?

vitooooooooooooooooo senin piçle benim piç arasında tam 1 hafta 1 gün var bende bugün tam 7+0 oldım çok şükür bebekim
degmesin meaşallah

hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlâkın faziletlisini, evladın edeplisini nasip eyle,ya rabbi.amin...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar yapıverin şu testi yaa neyse haliniz çıksın çıbıkta............... Hüsrana uğramak da kötü ama nasılsa alıştık biz bu duruma deriz yumurcaklarımız sağolasunnnnnn, durmak yok denemeye devammmmmmmmm..................çıkmaz demeyin çıbığa işeyin....................

kız addd senda az yosma değilsin ha maşallah
yerim seni yavrummmmmmmm bebişinle hep mutlu ol emi sabah sabah iyi güldürdün beniiiiii
nerden buldun o kadan lafı Allah canını almasınnnnnn

kız addd senda az yosma değilsin ha maşallah
yerim seni yavrummmmmmmm bebişinle hep mutlu ol emi sabah sabah iyi güldürdün beniiiiii
nerden buldun o kadan lafı Allah canını almasınnnnnn

amin yosmaamm amin narin totoşumdan atıyomm kele ne yapimmmmmmmmmmm
syerim seniiiiiiiiiiiiiii aşüfteeeeeeeeeeeeeee

tatlım dün dr daydık ense ölcümü falan yapıldı gayet ii dedi bide renkli 3 boyutluda gösterdi anlatamam eller ayaklar kıpırdıo hareket edio cinsiyeti 2 hfta sonra ögrenicez ama dr söle bişi dedi yukarı bakıo bebek erkek olabilir kesin değil bakın ama dedi yukarı bakan bebekler erkek oluyomus genelde.kalp sesi de duyduk aglak aglak dolandım :)

adoşummmm yaaa yapamıyorummmmm yarın yapcam ama cesaretlendimm birazcıkk :)) inşallahh hamişimdirrr dua ett adoşumm lütfennn..

oh oh ohhhhhhhh bin kere meaşallah degmesin kem gözlere şiş
bide ben duysaydım minik adoşun kalp atışlarını az kaldı dr gitmeme 9 gün var daha ama sabretmeyi beklemeyi ögreniyorummmmmmmmm

inş.gönlünüze göre olsun canım eli ayagı düzgün saglıklı sıhhatli vatana millete ailesine hayırlı evlat olur inş.amin..

adoşummmm yaaa yapamıyorummmmm yarın yapcam ama cesaretlendimm birazcıkk :)) inşallahh hamişimdirrr dua ett adoşumm lütfennn..

ediyorum kankaa her sabah ve her akşam hamınıza dua ediyorum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bebekim sen bilirsin inş. dir de halayı kopartırız burda degilsende eşinin spermi senin de yımırtan sagolsun canımmmmmmmmmmmmm

Canım ben işyerindeyim,akşama artık.Çalıştığım yerde hastane olmasa.Yuh artık kendime ama.Her ay burda da kan vermekten utanır oldum hep hüsran hep hüsran.Adamlar yeter artık diycek :)O yüzden akşamı bekleyelim en iyisi...

lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn piç demeee cocıklarımızaaa vallahh döverimmmmmmmmmmm
Manyakk gacııııı fasülye onların adııı doktor öyle dedii bana tam fasülye

Sende gitte bir kalp atışını duy bakayımmmm görcemm senii ben nefes bile alamamadım kiii sesini daha fazla duyayım diyeee

ya kızlar bu cinsiyette annenin içine ne doğarsa daha dogrumu tutuyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son esintimmmmmmmmmmm
Adoşşşş
Zeytinnnnnnnn

kızlar ne hissediyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???
Bennn şehzadee dedim dedim ama şimdi de içimden bir ses diyokiii Sultan olcakkkkk

lan ne olacak piç deyince hemen piç mi oldu laaaaaaaaa tamam o zamn benimki piç senin ki istanbul beyefendisi olsunnnnnnnnnn
Ben öyle fasulyeye falan benzetince o yemegi yiyemiyorum o ne öyleeeeeee bebegimi yer gibi çok bi igrenç geliyoo bana

Yok lan ben o kadar duygusal bi gacı degilim yani hiç olamadım nedense keseyi bile görünce aglayamadım öyle şaşkın baktımmmmmmmmm nasip kısmet bakalım hakkımda hayırlsı ne ise o olsun canım benimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…