- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.301
bende nobatın ertesi günü kahverengi lekelenme olmuştu ben onu ilk adet olcm sanmıştım canımm..ama ertesi güne birsy gelmeyince onun yerleşme lekesi oldugunu bilsen bile o ann beynin çalışmıyoo ondan sende de olursa korkmaaa..İşte ondan snraki gün test yapmıştım ilk tek çizgi çıkmıştıda çöpten geri almıştım hatırla ikinci silik çıkmıştıı...
Ayy sendede öyle olsaaa sanki hamişsinnn canımmm ...İnşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sen şuan direkt kan testi yaptırsan cıkarr tatlımmmmmmmmmm
inşallahhhh vitoşumm dua et lütfenn inşallahhh..sürekli regl olcakmısım gibi hisediyorummm sürekli bi ıslaklık ://
yok yokk olmıcakkksınnn 9 ayyy yokkkk yallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:)))))hadi vitoşumm yaa inşallahh agzından bal damlıyoooo,yerimmm seni: :
kız aheln yapmadınmı test nasıl duruyonnnnnnnnnnnn
bizdende günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar :)
hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlâkın faziletlisini, evladın edeplisini nasip eyle,ya rabbi.amin...
Kıslarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn kaşarlarrr,beyaz peynirler,siyah zeytinler,elma dilim patatesler,sigara börekleri,pastırmalı kavurmalı paçanga börekleri,kol börekleri,dilber dudakları,vezir parmakları,hanım göbekleri,şöbiyetler offfffffffffff yeterrrrrrrrr daha ne diyeyimmmmmmmmmmmmm yosmalar,
Bu laflarımda kocalarınıza: Sucuklar,sosisler,salamlar,dil peynirleri,muzlar,şeftaliler,kayısılar,
Enderfts çıbıga işe yavrum ya kaybedecek neyin var hem yoksa bilem üç-dört gün sonra tekrar yaoparsın ben adetim bir gün geçince yapmıştım içim rahat etsin diye çıkmamıştı sonra tamam bebek yokmuş dedim kafam rahat etti adet tekrar gelmeyince 6 gün testi tekrarladım ve çifttiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlsı korkmak sadece kaçmaktır kaçma bebişim ya sal gitsin yüzleş duygularınlaaaaaaaaa küçük yosma
Hamınızıııııııı öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm/öptükkkkkkkkkkk
kız addd senda az yosma değilsin ha maşallah
yerim seni yavrummmmmmmm bebişinle hep mutlu ol emi sabah sabah iyi güldürdün beniiiiii
nerden buldun o kadan lafı Allah canını almasınnnnnn
KISSSSSSSSSS ZEYTİN MEAŞALLAHHH SENİN ÇEKİRDEK KOCAMAN OLMUŞŞŞŞ TÜH BİN KERE MEAŞALLAH
cinsiyet ne zamn belli oluyoo 12-16 arasımydı az kalmış bebekim ne hissediyosun kız/erkek?
vitooooooooooooooooo senin piçle benim piç arasında tam 1 hafta 1 gün var bende bugün tam 7+0 oldım çok şükür bebekim
degmesin meaşallah
Enderfts çıbıga işe yavrum ya kaybedecek neyin var hem yoksa bilem üç-dört gün sonra tekrar yaoparsın ben adetim bir gün geçince yapmıştım içim rahat etsin diye çıkmamıştı sonra tamam bebek yokmuş dedim kafam rahat etti adet tekrar gelmeyince 6 gün testi tekrarladım ve çifttiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlsı korkmak sadece kaçmaktır kaçma bebişim ya sal gitsin yüzleş duygularınlaaaaaaaaa küçük yosma
tatlım dün dr daydık ense ölcümü falan yapıldı gayet ii dedi bide renkli 3 boyutluda gösterdi anlatamam eller ayaklar kıpırdıo hareket edio cinsiyeti 2 hfta sonra ögrenicez ama dr söle bişi dedi yukarı bakıo bebek erkek olabilir kesin değil bakın ama dedi yukarı bakan bebekler erkek oluyomus genelde.kalp sesi de duyduk aglak aglak dolandım :)
adoşummmm yaaa yapamıyorummmmmyarın yapcam ama cesaretlendimm birazcıkk :)) inşallahh hamişimdirrr dua ett adoşumm lütfennn..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar yapıverin şu testi yaa neyse haliniz çıksın çıbıkta............... Hüsrana uğramak da kötü ama nasılsa alıştık biz bu duruma deriz yumurcaklarımız sağolasunnnnnn, durmak yok denemeye devammmmmmmmm..................çıkmaz demeyin çıbığa işeyin....................
KISSSSSSSSSS ZEYTİN MEAŞALLAHHH SENİN ÇEKİRDEK KOCAMAN OLMUŞŞŞŞ TÜH BİN KERE MEAŞALLAH
cinsiyet ne zamn belli oluyoo 12-16 arasımydı az kalmış bebekim ne hissediyosun kız/erkek?
vitooooooooooooooooo senin piçle benim piç arasında tam 1 hafta 1 gün var bende bugün tam 7+0 oldım çok şükür bebekim
degmesin meaşallah
lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn piç demeee cocıklarımızaaa vallahh döverimmmmmmmmmmm
Manyakk gacııııı fasülye onların adııı doktor öyle dedii bana tam fasülye
Sende gitte bir kalp atışını duy bakayımmmm görcemm senii ben nefes bile alamamadım kiii sesini daha fazla duyayım diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?