Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar hepinize kocamannnn bir merhabaaaa diyecektim kiiiiii aşağıya bi baktımmmm.
ziyaretçilerrr ve bennnnnnnn...
ziyaretçiler diye bir korku filmi vardıııııı
korktum hemen kaçtımmmmmm....

Uyuyor musunuz hepiniz?bu gün neden bu kadar sıkıcı?zaten işterindekilerde grev var diye gelmediler sabahtan beri...

senin işte kimsenin olmamasına canın sıkılmış bize sardın heee arada coşarız arada duruluruz ayollll sürekli bangır bangır olmazkiii, herkes işte güçteeeeeeeee bende çok yorgunum valla yazmaya mecalim yokkk

Hadi aaybiceeeeeem yarın hamileyim diye bağırrr topik halaya hasret kaldııııııı

Perdoğanımmmmm o ziyaretçilerin iplerini tespit edip birer adet gebelik testi hediye edicem :88: ne alaka bilemedim içimden geldi Belirtilerin varmı kuzummmmmmmmm

Sonesoşummm napıosn özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güzel annecik

Vitoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Pidilgam nerdesinnn yaaaaaa yarın abbas yolcu zaten gelde iki lafın belini kıralım bi kahve içelimmmmm

bizde seni çokkkkk özledikkkkk iyiyim bitanem ne olsun sen nasılsın yoruldun kaçgündür koştur koştur

e o zaman ben de bi ziyaretinize gelirirm perimmm
cnmmm benimmmm, hiçbir belirti yok. ama dün ve önceki gün memiş ucu kaşındı karıncalanma gibi.gün boyu sürdü... belirti gibi saymak istemiyorum ve nedense bu ay sabırsız değilim, bekleyip görelim modundayım. sadece dün bir ara acaba gidip kan testi yaptırsam mı diye düşündüm, o kadar, sabırsız filan değilim yaaaaneee
sende ne var ne yok bebiş

kızlarrr ben cıkıyorumm mutsuzumm,olumlu düşünüyodum birdenbire gitti negatif cıkınca öpüyorum hepinizi,iyiki varsınızz..yarın görüşmek üzereeeeeeee

bizde seni çokkkkk özledikkkkk iyiyim bitanem ne olsun sen nasılsın yoruldun kaçgündür koştur koştur
canım bbenimmmmmmmmmm valla iyiyimmm yorgunum biraz ama daha iyiyim canm benmmmmm 2 gün boyunca ayakta koşturdukkk olsun ama çalışmak güzellllllll

Minnak bebekimiz büyümüş yerim onu bennnnnnnn

Zeytoşun resmine çok duygulandım yaaa

gel gellllll perdoşummmmmmmmmmmmmm ya benimde kaşındı ama adetken başladı o yüzden anlam veremedim. Adoşun da kaşınmıştı hamişti ama tek belirtisi oydu. Ayyy ben ilk ay Mart ayında 10 gün önceden test yapmıştım yaaaaaaaa ahahhhahhaha ayyyyyy ne hıyarmışım hahahhahah artık halvetin ertesi sabahı yapıyorum dermişim hahahahahha valla moda girdim heran patlatabilirim bi test

ya benm vücut bana hep oyun yapıo dinlemiyorum artık onu ama sağlı sollu ağrılar oluo arada yumurtlar gibi akıntım var bide heray ovulasyondan sonra şişen memişler bu ay formdan düştü bende böyle bebekmmmmmmmmmmmmm

kızlarrr ben cıkıyorumm mutsuzumm,olumlu düşünüyodum birdenbire gitti negatif cıkınca öpüyorum hepinizi,iyiki varsınızz..yarın görüşmek üzereeeeeeee
penderimmm seni anlayabiliyorum ama ne olur canını çok sıkma, üzülmen gayet normal, içine de atma... ama reglin bitmeye yakın neşen yine tavan yapacak bak görrr, her ay yeni umutlar demekkkk, geçecek canımmm geçecekk, hepimiz bir gün mutlaka bebişlerimizle fotoğraflarımızı koyacağız buraya. ayyyyy bu arada zeytininn çekirdeğinin fotoğrafına bittiiimmmm o ne tatlı minnicik birşeyyyy maşallahhhh...

benim de geçen ay ovudan hemen sonra hem göğüslerim çok irileşmişti hem de akıntım hiç kesilmemişti regl gününe kadar. ama bu ay hiçbiri yokk. kupkuruyummm.. her iki yönden deee...

canım benim biliyorum hepimiz sonuç olumsuz olunca bisüre böyle hissediyoruz ama sonra umutlar tekrardan yeşeriyor o günler heyecanlar yeniden başlıyorr, birgün mutlaka olumlu sonucu alacağız hepberaber, çok yaklaştıkkk. Her zaman bir sonraki ay vardır canım kendini çok üzmemeye çalış ve unutma hala kırmızı kartı yemedin inşallahta yemezsin

kızlar bu ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama gününün belirlenmesi yöntemine baktım biraz diğer topiklerden
. sabahları yataktan kalkmadan ve aynı saatte olmasına dikkat ederek sabahları ateşimizi dil altından ölçüyoruz ve not ediyoruz. yumurtlama gününden bir gün önce, daha önce normal seyreden ısı değeri 0,2 derece civarı düşüyor. bu ısı düşüşü ertesi gün yumurtlama olacağını gösteriyor. o gece halvet şart ki spermcanlar kanallarda beklesinnn. ertesi sabahki ısımızda, normal ısı seyrimizden daha yüksek bir ısı ölçerseeeekkkkk bu da o gün yumurtlama günümüz olduğunu gösteriyoooooorrrr... o günü de değerlendirmekte fayda vaaaaaaarrrr...
eğer bu ısı düşme eğilimi göstermiyor hatta biraz artma eğilimi gösteriyorrsaaaa,,, bebişimiz bizimle diyebiliiriiiiizzzzz....:119::119::119::119:
denemekte fayda var diye düşünüyorumm...:26::26::26::26:

Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne habersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

adoşummmmmmmm bu giriş sana hiç yakışmadıııııııı kaldırım yosmasııııııııııııııı ney o gııızzzz hanımcık mı oldunnnn kendine gelllll patlat bi mesajjjjjj ennn babasındannnnnnnn

periiiiimm nerelerdesin yaaa çok özledim senii bi eksiklik hissettim çok mu yorulduun yaa ayaklarını kaldır öle yat dinlen bir anda yoğun bi kaçgün geçirdin yorulursun tabiii

bende olumsuz düşüncelerin geldiği günlerdeyim peroşuumm ama kızlar çok destek oldular bana sağolsunlar hepsini ayrı ayrı çok seviyoruummmm

Işlerden başımı kaldırıpta gelemedim yaa hala işvar ama bi bakim dedim

Perişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlarrrrrrrrrrrrrr daraldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyyyy anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu şeyi kıralım totem yapalım halay totemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alıştırma olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne habersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

paaaatlaaaaaaaaaat paaaaaaaaatlaaaaaaaat

ben nisan ayında yapmıştım gerçektende hamilelerin ısıları bir iki artış gösteriyo ve hiç düşmüyo öle 37 ye kadar çıkıyo
yumurtlama gününüde tablodan çok net belirleyebiliyosun

huuuu tatlişkom melodi senin cinsiyet sorunu yanıtlamış gördünmü hadi hayırlı olsun %90 şehzaden geliyormuş benimde %99 şehzade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…