Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayyy canım uzulme sakın ben rahım fılmını adetın ıkıncı gunu cektırmıstım belkı sendende ıster hayırlısı olsun yavrum herseyde vardır bı hayır

ayyy canım uzulme sakın ben rahım fılmını adetın ıkıncı gunu cektırmıstım belkı sendende ıster hayırlısı olsun yavrum herseyde vardır bı hayır

sevoşummmm selam kuzummm aaa adetin 2. gününü hiç duymamıştımmmmmmmmmm adet kanı tüplere gidebilir felan diye duymuştum ben enteresann bişe çıkmadı ama dmiiii bende bu ay çektircem heralde bebiş yoksaaaa :18:

yok canım bısey cıkmadı adetın 2 gunu yazmısım canım adetın 3 gunu cekıldı bıtmıstı tam o gun bıterbıtmez cekılıyor

olum hafzak beni saldıraya zoraki baglatıyosunnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaa kaldırım yosmasıııııııııı seniiiiiiiiiiiii gavurun dölüüüüüüüüüüüüüüüü

adoşuuuumm senin içindeki saldıray heran saldırmaya hazırrsa ben napıyımmm benim ne suçum varr

Kıssslaaaaarrrr ben gidiyoruumm enerjiiim tavan yaptıııı
Hepinizi öpüyoruuumm kendinize iyi bakınn

gecmişi okumaktan ancak varabildim buraya pericim (o beni prenses peri sanıo ) nasılsın canııım

gecmişi okumaktan ancak varabildim buraya pericim (o beni prenses peri sanıo ) nasılsın canııım

zeytoşummmmm Allahım senin o miniğini yerim yaaaaa Maşallhhh Allah nazarlardan saklasınnn onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

İyiyim canm benmmmmmm siz nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar bazen çok canım sıkılıyor bebek istiyorum forumlara bakıyorum araştırıyorum her şeyi her gün bi sürü vitamin içiyorum kan değerim düşmesin diye çay bile içmiyorum hep aklımda anne olmak var ama ben kocamın yüzünü bile göremiyorum.. her şeyi ayarladım biletimi aldım ama belki gidemicem bile.. offfff bazen hayat çok yoruyor mücadele etmeye gücüm kalmıyor

kızlar ben sanırım adet oluyorum... :2: bat yarındı fakat kahverengi gelmeye başladı... benim direk kırmızı gelirdi ama bu sefer sessizce gelmiş kahveler bi gün önceden...

enderim canım sanırım sende adet olmuşsun geçmişe pek bakamadım... üzülme canım... inşallah Rabbim en kısa zamanda bize bize en hayırlı bebişleri göndericek...

idilgam canım bilgili ve candan arkadaşım benim... üzülmüyoruz ve doğum gününde sana Rabbim inşallahhh o beklediğin hediyeyi versinnn..... yeni yaşın sana annelik heyecanınıda getirsin inşallahhh...

perimmmmmm

Son düzenleme:
Bugunnn internettt gittiii selamsiz sabahsiz gitmis gibi oldumm kislarrrr ama nett yoktuuu sonrada carsi islerine gittimmmmm donus yoluuuu hediye fasliii beni cokk yoruyooo ama odul olaraktannnnnnn kendimede cokk guzell biiii ayakkabida aldimmmm haniiii bugunun serefineeee uzulmus olannn bi yerim varsaa kirmizi karttan dolayiii hemen sevindireyimmm dedimmmm veee ayakkabilari kendime hediye ettimmmmmm

aa kizlarr bakk bunua ihmal etmeyinnnn ben hicc beklememm cicek icin falannn kendi kendimeee cicekler alirimmmm hediyelerr alirimmmmmm
mesela sigara birakma yildonumumu 5 yidlrrrr kutluyorum illakii basarimdan dolayi kendime hediyemi alirimmmmmmm afferinnnn kendimee anlamindaaaaa

aslina bakarsaniz buda keninize duydugunuz saygiyla alakaliiii unutmayinnnnn hep aklinizda olsunnn oncee SIZZZ kendnize saygi gostericeksinizkii karsinizdakilerde size saygi gostersinnnnnnnnn
kendinize gosterdiginiz olculde etraftan saygi beklersiniz ve gorursunuzzzz

ayyyyyyyyyy FILOZOFA BAGLADIM YINEEE kusura bakmayin vallaaaaaaaaa :)))

istee bugunkiii SAT hediyemi aldimmmm cigneye cigneyee gezicemmmmmmm cokkk guzellllllllll amaaa:))))

kizlarrr bended durumlar boyleeeeeee allahin izniyle yarin yolculuk 12 haziranda aglaya aglaya donussss :)) hep agliyorumm yaaaaaaa sureklii kaptan bey musaitt bi yerde inicek var modundaa londrayi bulduruyorummmmmm

hayirlisi bakalim ama sizi ozlicegimmm kesinnnnnnnnnnn
ara ara girmeye calisicamm sozzzzzzzzzzzzzz
beniii UNUTMAYINN SAKINNNNNNNNNNNNNNNN

PERIMMMMMMMM mesaj yolluyorum sanaaaaaaaaa ilk aramayi sen yaparsinnnnn :)))))

optumm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ALLAHA EMANET OLUNNNNNNN
Meleklerinizz hep yaninizda olsunnnnn
iyki varsinizzzzz
YUMURTALARINIZZ SAGLIKLIIII spermcanlarinizz supermen gibi olsunnnnnnnnnnnnnnnn ve enn onemlisi CANIMIZZ SAGOLSUNN

optummmmmmucksssssssssssssssssssssssssssss

BU arada TUMMMMMMMM DUALARIMIZIN KABUL OLACAGIIIIIIIII MUBAREK GUNUMUZ hayirli olsunnnn IYI KANDILLERRRRRRRRR bolll dualiiiiiiiiii huzurlu mutlu guzel bir gun diliyorummmmmmmmmmm
ALLAHA EMANET OLUN
Banada duaa edinnnnnnnn
(bi sirrimi paylasayimmm ben kadin-dogum doktor muayenesindennnnn alttan ultrasondan falann cokkk korkarimmmmm panikk oluyorummm offffffffffffffffff allah yardimcim olsun bana dua edin olurmu nolurrrr optum)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn şekerparelerrrrrrrrrrrrrrr Hayırlı kandillerrrrrrrrrr.....................

İdilgammm yolun açık olsun canımmm hayırlı haberlerle dönn, seni çok özlicemmmmm

kendi adıma konuşayım aaaa duymamış olayım hiçbiryere gitmiyorum kaçsaydım şimdiye kadar oooooo çoktan gitmiştim
tatlım bebeklerimizi hep beraber büyüteceğiz burda bitanem inşallah kırklarımız karışmış gibi bişeyler olcak 2şer 3 er ay arayla pıt pıt doğacak minikler

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr,allahım bu mübarek gün yüzühürmetine dualarımızı kabul etsinn..bnde hala kırmızılarr yok inşallahh hamişimdirr yarabbimm..kızlarr dua edin banada lütfenn..allah hepimzmn yardımcısı olsun inşallahh..

kızlar hepinize günaydınnnnn..:119::119::119::119::119:
. hayırlı kandiller diliyorum herkese, allah hepinizin dualarını kabul etsin, hepimize hayırlı, güzel ve sağlıklı bebişler versin en hayırlı zamanda...
ben biraz buruk başladım güne. kocişim şehir dışına gitti yine. ...
rüyamda da test yaptığımı ve iki çizgi görerek hemen kocişin yanına koştuğumu gördüm. ve o gider gitmez, birşey çıkmayacağını bile bile bişedim çıbığa :9
kendimi çok yalnız ve kötü hissettim kociş gidince, belki bebişim varsa birbirimize destek oluruz dedim ama şu anda umuduyla yaşamak bile güzel.
bazen rüyaların tersi çıkarmış , tabii ki tek çizgi çıktı çünkü nobata daha 9 gün var
topiğimize de girince hiç yalnız olmadığımı, burda da kocaman bir ailem olduğunu bir kez daha anladııııımmm.
iyi ki varsınız kızlarrr, hepinizi öpüyorummmm.
buarada pidilim iyi yolculuklar dilerimmm canımmm, seni biz de çok özleyeceğiz. inşallah tatilin çok güzel geçer ve inşallah Türkiye'den bir bebiş götürürsün dönüşünd yanındaaaa....

innnnnnnnnşallahhhhhhh canımmmm, aminnnnnnnnn

Esoşummmmmmmm güzel annem tatlı dillimmmmmmmmmmmmmmmm

Endoşummmmmm bebekmmmmmm bak yumurta döllendikten sonra 8-10 gün içinde bebiş yerleşiyor yerleştikten sonra hcg hormonu salgılanıyor ama önce kana karışıyor idrarda çıkması zaman alıyorrr çıkmaması normal canım belki bi ihtimal çıkaar diye yaptınnn ama hala şansın çok fazla genelde adet günü geçmeden çıkmıyor çıkadabiliyor yani kırmızılar gelene kadar umut var bebekmmmm o yüzden sakın umudunu kaybetmeee inş gelmiceklerrrrrrrrrrrrr kışkış kırmızılar kışkışşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…