- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.461
GELDIIIIIIIII kislarrrr KIRMIZIMMMMMMM geldiiii valla tamm aldimmm ovu testini gittim tuvaletede bari onunla yapimmm bi ihtimal dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cisdim silddim kagida hoppppppppp KIRMIZIIIIIIII
uzulmuyoruzzz her isde hayir var diyoruzzzz enn guzelll bebisssssssleri istiyoruzzzzzz daha zamani varmiiss diyoruzzz :)))
POJUMMMMMM yerimm seniiiii burcdasimmmm benimmmmmm bakkkkk turp pojuuu dicezz sanaa tertemiz cikmis herseyin cok sukurr cnmmmmmmmmm hadi bakalimmm hayirlsii insallahhhhhhhhh denemelere halvetlere devammmmmmmm cnmcmm ayy iwiittt yarinn yolculukkk insallahhhhhh
temelli geldigimdee ilkk isimmmmm bu sohbetliii canli yapabilecegimizzz birr kahvee saattii ayarlamakk olucakkkk insallahhhhhhh
bu arada yeni NOBAT 19 HAZIRAN ( 22 haziranda yasgunummmm :))))))))))
ayyy canım uzulme sakın ben rahım fılmını adetın ıkıncı gunu cektırmıstım belkı sendende ıster hayırlısı olsun yavrum herseyde vardır bı hayır
sevoşummmm selam kuzummm aaa adetin 2. gününü hiç duymamıştımmmmmmmmmm adet kanı tüplere gidebilir felan diye duymuştum ben enteresann bişe çıkmadı ama dmiiii bende bu ay çektircem heralde bebiş yoksaaaa :18:
olum hafzak beni saldıraya zoraki baglatıyosunnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaa kaldırım yosmasıııııııııı seniiiiiiiiiiiii gavurun dölüüüüüüüüüüüüüüüü
anaaaa Perim,Zeytinim,Papilom da burdaymışşş
yawrıllaarrr ben çıkıyaamm hoççakallıınn
aha bu da komiklik şakalar
Eki Görüntüle 426347 Eki Görüntüle 426348
gecmişi okumaktan ancak varabildim buraya pericim (o beni prenses peri sanıo) nasılsın canııım
Bugunnn internettt gittiii selamsiz sabahsiz gitmis gibi oldumm kislarrrr ama nett yoktuuu sonrada carsi islerine gittimmmmm donus yoluuuu hediye fasliii beni cokk yoruyooo ama odul olaraktannnnnnn kendimede cokk guzell biiii ayakkabida aldimmmm haniiii bugunun serefineeee uzulmus olannn bi yerim varsaa kirmizi karttan dolayiii hemen sevindireyimmm dedimmmm veee ayakkabilari kendime hediye ettimmmmmm
aa kizlarr bakk bunua ihmal etmeyinnnn ben hicc beklememm cicek icin falannn kendi kendimeee cicekler alirimmmm hediyelerr alirimmmmmm
mesela sigara birakma yildonumumu 5 yidlrrrr kutluyorum illakii basarimdan dolayi kendime hediyemi alirimmmmmmm afferinnnn kendimee anlamindaaaaa
aslina bakarsaniz buda keninize duydugunuz saygiyla alakaliiii unutmayinnnnn hep aklinizda olsunnn oncee SIZZZ kendnize saygi gostericeksinizkii karsinizdakilerde size saygi gostersinnnnnnnnn
kendinize gosterdiginiz olculde etraftan saygi beklersiniz ve gorursunuzzzz
ayyyyyyyyyy FILOZOFA BAGLADIM YINEEE kusura bakmayin vallaaaaaaaaa :)))
istee bugunkiii SAT hediyemi aldimmmm cigneye cigneyee gezicemmmmmmm cokkk guzellllllllll amaaa:))))
kizlarrr bended durumlar boyleeeeeee allahin izniyle yarin yolculuk 12 haziranda aglaya aglaya donussss :)) hep agliyorumm yaaaaaaa sureklii kaptan bey musaitt bi yerde inicek var modundaa londrayi bulduruyorummmmmm
hayirlisi bakalim ama sizi ozlicegimmm kesinnnnnnnnnnn
ara ara girmeye calisicamm sozzzzzzzzzzzzzz
beniii UNUTMAYINN SAKINNNNNNNNNNNNNNNN
PERIMMMMMMMM mesaj yolluyorum sanaaaaaaaaa ilk aramayi sen yaparsinnnnn :)))))
optumm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ALLAHA EMANET OLUNNNNNNN
Meleklerinizz hep yaninizda olsunnnnn
iyki varsinizzzzz
YUMURTALARINIZZ SAGLIKLIIII spermcanlarinizz supermen gibi olsunnnnnnnnnnnnnnnn ve enn onemlisi CANIMIZZ SAGOLSUNN
optummmmmmucksssssssssssssssssssssssssssss
bende muhabbete katılıyım diyorum ama bebiş yok ki cinsiyetini konuşak
Kızlar biz hamiş kalmadan doğurmayında hamişlik muhabbeti yapalım doğurunca kaçarsınız şimdi siz
Bizdeee burda halaaaaa ovuluasyon yok yumoş günü öleeeeee iştee
günaydınn kızlarrr,allahım bu mübarek gün yüzühürmetine dualarımızı kabul etsinn..bnde hala kırmızılarr yok inşallahh hamişimdirr yarabbimm..kızlarr dua edin banada lütfenn..allah hepimzmn yardımcısı olsun inşallahh..
Esoşummmmmmmm güzel annem tatlı dillimmmmmmmmmmmmmmmmkendi adıma konuşayım aaaa duymamış olayım hiçbiryere gitmiyorum kaçsaydım şimdiye kadar oooooo çoktan gitmiştim
tatlım bebeklerimizi hep beraber büyüteceğiz burda bitanem inşallah kırklarımız karışmış gibi bişeyler olcak 2şer 3 er ay arayla pıt pıt doğacak minikler
günaydınn kızlarrr,allahım bu mübarek gün yüzühürmetine dualarımızı kabul etsinn..bnde hala kırmızılarr yok inşallahh hamişimdirr yarabbimm..kızlarr dua edin banada lütfenn..allah hepimzmn yardımcısı olsun inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?