Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

he yaaaa bune topiğin havasııı değişti olsun canım hep bebeiş için mi halay çekicez kendimiz içinnn bi harika anne adayları ve aday adaylarııı için gelsiniiiiiinnnnnn

Ne güzel bir duygu dimi Rabbim kucağına da almayı nasip etsin...

basardımmı acaba yükledim sanırsam

OYYYYY maşallah buna ama şunu söyliyim bu bebek erkek gibi....................

Ah canımseni de kaybettik kaçtın gittin hazirana, hadi doğum günü hediyen olur bebişin.......... Üzülme demiycem sen bunu aştın zaten yumurtalarımız sağolasun...........

Testi negatif çıkan arkadaşım üzülme dur bakalım belki sabah idrarı daha etkilidir......................

huuuu tatlişkom melodi senin cinsiyet sorunu yanıtlamış gördünmü hadi hayırlı olsun %90 şehzaden geliyormuş benimde %99 şehzade

anammm nerdeeee yaa canım yaa ben yazıyomm biryerleree sonra unutuyorumm o topiğii,unutmazsamda bulamıyrumm sinir oluyorummm
Bugün baktımda bulamadımmm bakayım şimdi sayfa kaçtaydı canm hatırlıyon mu???

ben nisan ayında yapmıştım gerçektende hamilelerin ısıları bir iki artış gösteriyo ve hiç düşmüyo öle 37 ye kadar çıkıyo
yumurtlama gününüde tablodan çok net belirleyebiliyosun

ben denicem canımm... tabi bu ay da hamiş olmazsam :13::13::13:

yafrummmmmmmmmmmmmmmm ne yapim bugün başagrım çok bende migren var ya arada bitiriyooooooooo beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olum topik aşüfte dolmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aşüfteeeeeeeeeeeeeee nerdeysin sennnnnnnnnnnnnnnn zilli artık ev kesmiyooooooooo konserlerde mi yiyişiyonnnnnnnnnnnnnnnnn yeni imajlar yenii denemeler diyosunnnnnnnnnnnnnnnn zilli yosmaaaaaaaaa

Enderfts üzülmeeeeeeeeeeeeeeee kocan sagolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmmmmmmmmm takma kafana ne kdar çok takarsan o kadar bebek kaçar bak ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hamınızı tek tek tek ....................... Boşlugu siz doldurun gayrıııııııııııııııııı

VİTAMİNC Erkek %90

haa haaa sağol canımm yaaa..Sende olmasann
Ozamann sen demiştin göndermiştimm.Bende mal gibi hala cevap bekliyorumm

Senin daha kesin amaa şekerimm şehzadenn,bende yanılma payı varmışşş
Annem aradı az önce knstuktaaa

kız diyoo kaç cm dii??Allahım yaa diyo benim zamanımda cm mi vardııı
Birde diyokiii senin kızın olcak genişledin çok şişko oldunnn
olsun onlar daha sevimli oluyooo ...... var ne güzel diyooo dedim töbee töbeeee
Annemde kızz istiyoo yaniiii

Sanırım her ayy içimzden farklı bir cinsiyet geçicek

İDİLGAAAAAAMMM CANIM YAAA HAYRANIM SENİN BU KABULLENİŞİNE AYY MAŞALLAH NAZARDEĞMESİN BENDE BİRAZ ÖLE OLABİLSEMMMM

İDİLGAM SEN HARİKA Bİ ANNE OLUCAKSIN
İNŞ. KAHVE BULUŞMASIIII KAHVE BAHANE SOHBET ŞAHANEEEEE

bende eşimde kızımız olsun istiyoruz ama allahım ne verirse kabulümüz sağlıklı elleri ayakları düzgün akılları yerinde olsunlarda
kardeşimde geçen gün öyle diyor
kız çocukları eğlence oluyor abla peşimden ayrılmıyolar diyo
ama erkeklerin işi gücü araba
hayırlısı olsun bakalım sağlıklı sıhhatli olsun gerisi heyecan sadece

Aminn canımm benimm aminnnnnnnnnn

benimde eşim kız istiyor, çok seviyor kız çocuklarını ama bende tam tersi erkek bebeklerini daha çok severim ama bakalım zaten evde bir kavga o diyo kızım olacak ben diyorum oglum olacak yani işin aslı dogmamış velete don biçip duruyoz hayırlısı bakalımmmmmn nasibimizdeeeeeeeeee ne varsa 16.haftada göreceyik bakalım pipi mi var tutu mu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aman fatih ürek gibim bişey olmasındaaaaaaaaaaaaaa yada bülent abi gibimmmmm pardon abla gibimmmmmmmmmmmmmmmmm

şu boşlukları bi dolduramadım yaaaa

şu boşlukları bi dolduramadım yaaaa

senin boşluk diyen dilleriniiiiiiiiiiiiiii yalarımmmmmmmmm hafzakkkkkkkkkkkkkkk ben sana ögretecem anam o boşukları dolsurtmayıııııııııııııııııı benim minik kelebegim gel adoşa gel ürkme korkma bırak kendini adoşun kollarınaaaaaaaaaaaaaa Soyun sevgılım

Olum hafzak beni saldıraya zoraki baglatıyosunnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaa kaldırım yosmasıııııııııı seniiiiiiiiiiiii gavurun dölüüüüüüüüüüüüüüüü

Hafzoşum canım benimmmmm ben seni umutlarının tükenmek üzere olduğu ama hala ayakta durabildiğin bi zmanda tanıdım, o günden bugüne bize kendini açtın, dertleştik güldük oynadık biçok şey paylaştık ve şimdi ben aylar öncekinden çok daha güçlü ve sağlam bir anne aday adayı görüyorum.

Hayatta öyle güzel şeyler varki tadı çıkarılması gereken, bebeklerimizde bizim bu azmimiz ve gücümüzün mükafatı olucaklar merak etme canımmm, herşeyin çaresi var artıkkk, yeterki sağlıklı ve mutlu olalım. Dediğim gibi sona çok yaklaştık yakında hepimiz bebeklerimizin pokunu sidiğini konuşcaz bak gör canm bennmmmmmmmmmm

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ahahhahhahahh hakkaten mekan değiştirince bebiş geliyomuş haaaaaaaaaaaaaa bilgili yosma seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahhahahhah hkopuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seviyorum seni yalıyorum sıfatınıııııııııı

bende muhabbete katılıyım diyorum ama bebiş yok ki cinsiyetini konuşak
Kızlar biz hamiş kalmadan doğurmayında hamişlik muhabbeti yapalım doğurunca kaçarsınız şimdi siz
Bizdeee burda halaaaaa ovuluasyon yok yumoş günü öleeeeee iştee

Hafzoşum canım benimmmmm ben seni umutlarının tükenmek üzere olduğu ama hala ayakta durabildiğin bi zmanda tanıdım, o günden bugüne bize kendini açtın, dertleştik güldük oynadık biçok şey paylaştık ve şimdi ben aylar öncekinden çok daha güçlü ve sağlam bir anne aday adayı görüyorum.

Hayatta öyle güzel şeyler varki tadı çıkarılması gereken, bebeklerimizde bizim bu azmimiz ve gücümüzün mükafatı olucaklar merak etme canımmm, herşeyin çaresi var artıkkk, yeterki sağlıklı ve mutlu olalım. Dediğim gibi sona çok yaklaştık yakında hepimiz bebeklerimizin pokunu sidiğini konuşcaz bak gör canm bennmmmmmmmmmm

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ahahhahhahahh hakkaten mekan değiştirince bebiş geliyomuş haaaaaaaaaaaaaa bilgili yosma seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahhahahhah hkopuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seviyorum seni yalıyorum sıfatınıııııııııı

hadı bakalım canım hayırlısı benda yarın 12 ye bıletımı aldım yarın 5 te ıst dAyım nasıpse

Halvet günlerinde olanlar olum hep yatak odasında yiyişmeyin lan azcık mekan degiştirin bigün salonda bigün oturma odasında bigün çocuk odasında,banyoda,asansörde de atıştırma yapın ama kaptırmayın bak basılırsınız ona göre (tecrübeyle sabit:) Duruma göre arabada olur yiyişin taktik degiştirin ok perininde dedigi gibi iyi gelir adrenalin iyidir hadi bakim yiyişin yiyişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…