- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.441
perişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kızlarrrrrrrrrrrrrr daraldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyyyy anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu şeyi kıralım totem yapalım halay totemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alıştırma olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne güzel bir duygu dimi Rabbim kucağına da almayı nasip etsin...tatlım dün dr daydık ense ölcümü falan yapıldı gayet ii dedi bide renkli 3 boyutluda gösterdi anlatamam eller ayaklar kıpırdıo hareket edio cinsiyeti 2 hfta sonra ögrenicez ama dr söle bişi dedi yukarı bakıo bebek erkek olabilir kesin değil bakın ama dedi yukarı bakan bebekler erkek oluyomus genelde.kalp sesi de duyduk aglak aglak dolandım :)
basardımmı acaba yükledim sanırsam
Ah canımseni de kaybettik kaçtın gittin hazirana, hadi doğum günü hediyen olur bebişin.......... Üzülme demiycem sen bunu aştın zaten yumurtalarımız sağolasun...........GELDIIIIIIIII kislarrrr KIRMIZIMMMMMMM geldiiii valla tamm aldimmm ovu testini gittim tuvaletede bari onunla yapimmm bi ihtimal dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cisdim silddim kagida hoppppppppp KIRMIZIIIIIIII
uzulmuyoruzzz her isde hayir var diyoruzzzz enn guzelll bebisssssssleri istiyoruzzzzzz daha zamani varmiiss diyoruzzz :)))
POJUMMMMMM yerimm seniiiii burcdasimmmm benimmmmmm bakkkkk turp pojuuu dicezz sanaa tertemiz cikmis herseyin cok sukurr cnmmmmmmmmm hadi bakalimmm hayirlsii insallahhhhhhhhh denemelere halvetlere devammmmmmmm cnmcmm ayy iwiittt yarinn yolculukkk insallahhhhhh
temelli geldigimdee ilkk isimmmmm bu sohbetliii canli yapabilecegimizzz birr kahvee saattii ayarlamakk olucakkkk insallahhhhhhh
bu arada yeni NOBAT 19 HAZIRAN ( 22 haziranda yasgunummmm :))))))))))
huuuu tatlişkom melodi senin cinsiyet sorunu yanıtlamış gördünmü hadi hayırlı olsun %90 şehzaden geliyormuş benimde %99 şehzade
ben nisan ayında yapmıştım gerçektende hamilelerin ısıları bir iki artış gösteriyo ve hiç düşmüyo öle 37 ye kadar çıkıyo
yumurtlama gününüde tablodan çok net belirleyebiliyosun
anammm nerdeeee yaa canım yaa ben yazıyomm biryerleree sonra unutuyorumm o topiğii,unutmazsamda bulamıyrumm sinir oluyorummm
Bugün baktımda bulamadımmmbakayım şimdi sayfa kaçtaydı canm hatırlıyon mu???
adoşummmmmmmm bu giriş sana hiç yakışmadııııııııKaldırım yosmasııııııııııııııı ney o gııızzzz hanımcık mı oldunnnn kendine gelllll patlat bi mesajjjjjj ennn babasındannnnnnnn
GELDIIIIIIIII kislarrrr KIRMIZIMMMMMMM geldiiii valla tamm aldimmm ovu testini gittim tuvaletede bari onunla yapimmm bi ihtimal dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cisdim silddim kagida hoppppppppp KIRMIZIIIIIIII
uzulmuyoruzzz her isde hayir var diyoruzzzz enn guzelll bebisssssssleri istiyoruzzzzzz daha zamani varmiiss diyoruzzz :)))
POJUMMMMMM yerimm seniiiii burcdasimmmm benimmmmmm bakkkkk turp pojuuu dicezz sanaa tertemiz cikmis herseyin cok sukurr cnmmmmmmmmm hadi bakalimmm hayirlsii insallahhhhhhhhh denemelere halvetlere devammmmmmmm cnmcmm ayy iwiittt yarinn yolculukkk insallahhhhhh
temelli geldigimdee ilkk isimmmmm bu sohbetliii canli yapabilecegimizzz birr kahvee saattii ayarlamakk olucakkkk insallahhhhhhh
bu arada yeni NOBAT 19 HAZIRAN ( 22 haziranda yasgunummmm :))))))))))
VİTAMİNC Erkek %90
haa haaa sağol canımm yaaa..Sende olmasann
Ozamann sen demiştin göndermiştimm.Bende mal gibi hala cevap bekliyorumm
Senin daha kesin amaa şekerimm şehzadenn,bende yanılma payı varmışşş
Annem aradı az önce knstuktaaa
kız diyoo kaç cm dii??Allahım yaa diyo benim zamanımda cm mi vardııı
Birde diyokiii senin kızın olcak genişledin çok şişko oldunnn
olsun onlar daha sevimli oluyooo ...... var ne güzel diyooo dedim töbee töbeeee
Annemde kızz istiyoo yaniiii
Sanırım her ayy içimzden farklı bir cinsiyet geçicek
bende eşimde kızımız olsun istiyoruz ama allahım ne verirse kabulümüz sağlıklı elleri ayakları düzgün akılları yerinde olsunlarda
kardeşimde geçen gün öyle diyor
kız çocukları eğlence oluyor abla peşimden ayrılmıyolar diyo
ama erkeklerin işi gücü araba
hayırlısı olsun bakalım sağlıklı sıhhatli olsun gerisi heyecan sadece
bende eşimde kızımız olsun istiyoruz ama allahım ne verirse kabulümüz sağlıklı elleri ayakları düzgün akılları yerinde olsunlarda
Kardeşimde geçen gün öyle diyor
Hayırlısı olsun bakalım sağlıklı sıhhatli olsun gerisi heyecan sadece
yafrummmmmmmmmmmmmmmm ne yapim bugün başagrım çok bende migren var ya arada bitiriyooooooooo beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olum topik aşüfte dolmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aşüfteeeeeeeeeeeeeee nerdeysin sennnnnnnnnnnnnnnn zilli artık ev kesmiyooooooooo konserlerde mi yiyişiyonnnnnnnnnnnnnnnnn yeni imajlar yenii denemeler diyosunnnnnnnnnnnnnnnnzilli yosmaaaaaaaaa
Enderfts üzülmeeeeeeeeeeeeeeee kocan sagolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmmmmmmmmm takma kafana ne kdar çok takarsan o kadar bebek kaçar bak ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hamınızı tek tek tek ....................... Boşlugu siz doldurun gayrıııııııııııııııııı
şu boşlukları bi dolduramadım yaaaa
Hafzoşum canım benimmmmm ben seni umutlarının tükenmek üzere olduğu ama hala ayakta durabildiğin bi zmanda tanıdım, o günden bugüne bize kendini açtın, dertleştik güldük oynadık biçok şey paylaştık ve şimdi ben aylar öncekinden çok daha güçlü ve sağlam bir anne aday adayı görüyorum.periiiiimm nerelerdesin yaaa çok özledim senii bi eksiklik hissettimçok mu yorulduun yaa ayaklarını kaldır öle yat dinlen bir anda yoğun bi kaçgün geçirdin yorulursun tabiii
bende olumsuz düşüncelerin geldiği günlerdeyim peroşuumm ama kızlar çok destek oldular bana sağolsunlar hepsini ayrı ayrı çok seviyoruummmm
Işlerden başımı kaldırıpta gelemedim yaa hala işvar ama bi bakim dedim
yafrummmmmmmmmmmmmmmm ne yapim bugün başagrım çok bende migren var ya arada bitiriyooooooooo beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olum topik aşüfte dolmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aşüfteeeeeeeeeeeeeee nerdeysin sennnnnnnnnnnnnnnn zilli artık ev kesmiyooooooooo konserlerde mi yiyişiyonnnnnnnnnnnnnnnnn yeni imajlar yenii denemeler diyosunnnnnnnnnnnnnnnnzilli yosmaaaaaaaaa
Enderfts üzülmeeeeeeeeeeeeeeee kocan sagolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmmmmmmmmm takma kafana ne kdar çok takarsan o kadar bebek kaçar bak ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hamınızı tek tek tek ....................... Boşlugu siz doldurun gayrıııııııııııııııııı
Kardeşimde geçen gün öyle diyor
Hayırlısı olsun bakalım sağlıklı sıhhatli olsun gerisi heyecan sadece
Hafzoşum canım benimmmmm ben seni umutlarının tükenmek üzere olduğu ama hala ayakta durabildiğin bi zmanda tanıdım, o günden bugüne bize kendini açtın, dertleştik güldük oynadık biçok şey paylaştık ve şimdi ben aylar öncekinden çok daha güçlü ve sağlam bir anne aday adayı görüyorum.periiiiimm nerelerdesin yaaa çok özledim senii bi eksiklik hissettimçok mu yorulduun yaa ayaklarını kaldır öle yat dinlen bir anda yoğun bi kaçgün geçirdin yorulursun tabiii
bende olumsuz düşüncelerin geldiği günlerdeyim peroşuumm ama kızlar çok destek oldular bana sağolsunlar hepsini ayrı ayrı çok seviyoruummmm
Işlerden başımı kaldırıpta gelemedim yaa hala işvar ama bi bakim dedim
tamamm sifre islemleri falan yaptim tekrardan ogrendimmm baska bsayardan girersemmmmmm girebilirim artikkkkkkkk :))))))))
ayy illakiii girerimm sizi ozlerimm ben cunkummmmm
PERIMMMMMMMM yarinn akgoz karagozz cikicukk bakalimmmmm ama benimm NOBAT yarinnnn listede bugun gibiii ama 24 uuu cnmcin iciiiiiiiiiiii
ne cikarsaaaa kabulumdurrrrrr yeterki hayirlisii olsunnnnnnnn
hepimizzee hayirliiiiiiiii kaderlerr insallahhhhhhhh
SEWWAL imm benim persembe 4 30 doktor randvmm cuma kardesimle olucam insallahhh ctesiide ckaleye donusssss ayy biletimi falannn hallettik ayyy cokk heycann yapiyorummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?