- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.481
kızlar hepinize günaydınnnnn..:119::119::119::119::119:
. hayırlı kandiller diliyorum herkese, allah hepinizin dualarını kabul etsin, hepimize hayırlı, güzel ve sağlıklı bebişler versin en hayırlı zamanda...
ben biraz buruk başladım güne. kocişim şehir dışına gitti yine....
rüyamda da test yaptığımı ve iki çizgi görerek hemen kocişin yanına koştuğumu gördüm. ve o gider gitmez, birşey çıkmayacağını bile bile bişedim çıbığa:9
kendimi çok yalnız ve kötü hissettim kociş gidince, belki bebişim varsa birbirimize destek oluruz dedim ama şu anda umuduyla yaşamak bile güzel.
bazen rüyaların tersi çıkarmış, tabii ki tek çizgi çıktı çünkü nobata daha 9 gün var
topiğimize de girince hiç yalnız olmadığımı, burda da kocaman bir ailem olduğunu bir kez daha anladııııımmm.
iyi ki varsınız kızlarrr, hepinizi öpüyorummmm.
buarada pidilim iyi yolculuklar dilerimmm canımmm, seni biz de çok özleyeceğiz. inşallah tatilin çok güzel geçer ve inşallah Türkiye'den bir bebiş götürürsün dönüşünd yanındaaaa....
canlarımmmm günaydınnn,hepimizin kandili mübarek tüm dualarımız kabul olsunnn
bu mübarek aylarda ve günde Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi verir inşallahhhhhhh
penderimmm inşallah hamişsindirrr tatlımmm çok ümitliyim sendennn bak gelmemişte kırmızılarrr
perdoğanım canımm bendeolduğum ay rüyamda çift çizgiyi görmüştümm,bu ay senden de güzel haberi alıcaz Allahın izniylee
perimmmmmm sende bugün dinlen bi güzelll yarın çalışcaksın yine sanırımmbebiş varsa yorma annesiiii onuuuu
kızlar yaaa size bişi sorcamm.benim bugün 9.günüm yumurtlamam yakın yaniiii,kociş terfi aldı(bu kısım iyi haber ama benim aklım yumoşlarda),yarın akşam iş çıkışı şehir dışına eğitime gitcek pazar gecesine kadar yok.ben bu gece halvet düşünüyorum ama pazara kadar yumoşlarsam da kaçırırsak diye çok korkuyorummm.napsam nası etsem bilemedimmm
günaydınn kızlarrrrr:82::82::82::82::82:
ben test filan yapamadım ayolll.benim bali bey başımı bekledi yatana kadar sabah yapacam yine aynı.pöffffff.onun yanında yapmak istemedim.negatif çıkarsa piskopata bağlar diye korktum.ama testimi getirdim.işyeri sakinleşsin bi fırsat buluppp çıbıkla başbaşa kalma planları yapıyorum.
Allahımmm sen yüzümü kara çıkarma.aminn
bu arada hayırlı kandiller kızlarrr
Işılımmm bebekmmmm benimmmmmmmmmmtatlım 28 günde bir adet görüyorsan kociş dönünce pazar pazartesi salı üst üste çalışırsınnn 14. gün tam salıya geliyor kaçırmazsın bebekom rahat ollll
bugunnn internettt gittiii selamsiz sabahsiz gitmis gibi oldumm kislarrrr ama nett yoktuuu sonrada carsi islerine gittimmmmm donus yoluuuu hediye fasliii beni cokk yoruyooo ama odul olaraktannnnnnn kendimede cokk guzell biiii ayakkabida aldimmmm haniiii bugunun serefineeee uzulmus olannn bi yerim varsaa kirmizi karttan dolayiii hemen sevindireyimmm dedimmmm veee ayakkabilari kendime hediye ettimmmmmm
aa kizlarr bakk bunua ihmal etmeyinnnn ben hicc beklememm cicek icin falannn kendi kendimeee cicekler alirimmmm hediyelerr alirimmmmmm
mesela sigara birakma yildonumumu 5 yidlrrrr kutluyorum illakii basarimdan dolayi kendime hediyemi alirimmmmmmm afferinnnn kendimee anlamindaaaaa
aslina bakarsaniz buda keninize duydugunuz saygiyla alakaliiii unutmayinnnnn hep aklinizda olsunnn oncee sızzz kendnize saygi gostericeksinizkii karsinizdakilerde size saygi gostersinnnnnnnnn
kendinize gosterdiginiz olculde etraftan saygi beklersiniz ve gorursunuzzzz
ayyyyyyyyyy fılozofa bagladım yıneee kusura bakmayin vallaaaaaaaaa :)))
istee bugunkiii sat hediyemi aldimmmm cigneye cigneyee gezicemmmmmmm cokkk guzellllllllll amaaa:))))
kizlarrr bended durumlar boyleeeeeee allahin izniyle yarin yolculuk 12 haziranda aglaya aglaya donussss :)) hep agliyorumm yaaaaaaa sureklii kaptan bey musaitt bi yerde inicek var modundaa londrayi bulduruyorummmmmm
hayirlisi bakalim ama sizi ozlicegimmm kesinnnnnnnnnnn
ara ara girmeye calisicamm sozzzzzzzzzzzzzz
beniii unutmayınn sakınnnnnnnnnnnnnnnn
perımmmmmmmm mesaj yolluyorum sanaaaaaaaaa ilk aramayi sen yaparsinnnnn :)))))
optumm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allaha emanet olunnnnnnn
meleklerinizz hep yaninizda olsunnnnn
iyki varsinizzzzz
yumurtalarınızz saglıklıııı spermcanlarinizz supermen gibi olsunnnnnnnnnnnnnnnn ve enn onemlisi canımızz sagolsunn
optummmmmmucksssssssssssssssssssssssssssss
canlarımmmm günaydınnn,hepimizin kandili mübarek tüm dualarımız kabul olsunnn
Bu mübarek aylarda ve günde rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi verir inşallahhhhhhh
penderimmm inşallah hamişsindirrr tatlımmm çok ümitliyim sendennn bak gelmemişte kırmızılarrr
Perdoğanım canımm bendeOlduğum ay rüyamda çift çizgiyi görmüştümm,bu ay senden de güzel haberi alıcaz allahın izniylee
Perimmmmmm sende bugün dinlen bi güzelll yarın çalışcaksın yine sanırımmBebiş varsa yorma annesiiii onuuuu
Kızlar yaaa size bişi sorcamm.benim bugün 9.günüm yumurtlamam yakın yaniiii,kociş terfi aldı(bu kısım iyi haber ama benim aklım yumoşlarda),yarın akşam iş çıkışı şehir dışına eğitime gitcek pazar gecesine kadar yok.ben bu gece halvet düşünüyorum ama pazara kadar yumoşlarsam da kaçırırsak diye çok korkuyorummm.napsam nası etsem bilemedimmm
anoyyyyyyyyyy çok heyacanlıııı
canım çok sevindim eşinin terfi işinee ovuluasyon kiti alsana ışılım yumurtlama gününü tam bilirsin en azından stres yapmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?