Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canlarımmmm günaydınnn,hepimizin kandili mübarek tüm dualarımız kabul olsunnn
bu mübarek aylarda ve günde Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi verir inşallahhhhhhh

penderimmm inşallah hamişsindirrr tatlımmm çok ümitliyim sendennn bak gelmemişte kırmızılarrr
perdoğanım canımm bende olduğum ay rüyamda çift çizgiyi görmüştümm,bu ay senden de güzel haberi alıcaz Allahın izniylee
perimmmmmm sende bugün dinlen bi güzelll yarın çalışcaksın yine sanırımm bebiş varsa yorma annesiiii onuuuu

kızlar yaaa size bişi sorcamm.benim bugün 9.günüm yumurtlamam yakın yaniiii,kociş terfi aldı(bu kısım iyi haber ama benim aklım yumoşlarda ),yarın akşam iş çıkışı şehir dışına eğitime gitcek pazar gecesine kadar yok.ben bu gece halvet düşünüyorum ama pazara kadar yumoşlarsam da kaçırırsak diye çok korkuyorummm.napsam nası etsem bilemedimmm

Erdoşummmm Allah seniiiiii daha bebiş yolculukta ne diye dürtüyosun yavruyuuuuu hahahhhah daha kanda bile çıkmaz bebekm rahat ol ama seni çok iyi anlıyorummm inan bende rüyamda gördüm çift çizgi. 2 kez aynı rüyayı gördümmmm sabah test yaptım gölge gibi azcık bişiler çıktı sanki ama benm uyduruk testlerin bana numarası gene. Birazdan çıkıp daha iyi bişe alırım belkiii, aslında beklemekte istiyorum ama şeytan dürtüyooo

günaydınn kızlarrrrr:82::82::82::82::82:
ben test filan yapamadım ayolll.benim bali bey başımı bekledi yatana kadar sabah yapacam yine aynı.pöffffff.onun yanında yapmak istemedim.negatif çıkarsa piskopata bağlar diye korktum.ama testimi getirdim.işyeri sakinleşsin bi fırsat buluppp çıbıkla başbaşa kalma planları yapıyorum.

Allahımmm sen yüzümü kara çıkarma.aminn

bu arada hayırlı kandiller kızlarrr

Işılımmm bebekmmmm benimmmmmmmmmm tatlım 28 günde bir adet görüyorsan kociş dönünce pazar pazartesi salı üst üste çalışırsınnn 14. gün tam salıya geliyor kaçırmazsın bebekom rahat ollll

Kandilimiz mübarek olsun kızlaarrrr hepimizin duaları kabul, göbişleri bebiş dolsun inş.
Bugün hava güzel insanın içi açılıyooo üstelik kandil bir sürü dualar edelim rabbim bugünün hürmetine kabul eder inşallahhhhh
enderrr canım inşallahh gelmez kırmızıların hatta kırmızı bile deme adım anıldı diyip gelmesinleeerrr o şeyler filan deeee inşallah canım seninle sevinicez gibi geliyo bana

ayyyyyyyyyy paybicemmmmmmm hadi inşallahhhhhhhh tut bişiniiiiiiii hadi bi halay patlatalım bugünnnnnnnnn

inşallah canımmm yaa,kürtajdan sonra yumoş günü değişir belki diye korktummm,ne biliyimm o kadar bekledim kaçırmayımm diye telaş yaptım.sağol tatlımmm benimmmmm

aybicemmm günaydınnn,haberini bekliyoruz canımmmm hemen yap şu testiiiiiiiii inşalllaaaaahhhhhh

rüyamda ikiz bebk gördüm daha doğrusu iki yaşlarında filanlar ellerinden tutmuşuum.hayra yorunnnn hatunlarrr

ışılım senn koçişini bulduğun yerde boş bırakma sonuçta 72 saat dayanabiliyor süpermanlar

yarabbi duy duyur sesimi
anlamıyor çocuksuzluğumuuu yarabbi yetişşşşşşş yarabbiiii

pidilgaaaammm haziran 12 mii çok vaaarr amaaaa çookkk güzel haberler getir bizeee doktordanda korkmaaa pidilgam yaa bişey yapmıyoo bakıyo sadeceeeee rahat ol
çok öpüyorum seni kendine çok iyi baaakkk
Hediye işinide tuttummm

canım çok sevindim eşinin terfi işinee ovuluasyon kiti alsana ışılım yumurtlama gününü tam bilirsin en azından stres yapmazsın

Selam kizlar, hayirli kandiller...
Benim bugun kahverengi geldi yine testte yapmistim sabah tabiki negatif, 2 gun sonra kirmizilar yolda yani umudum kirildi baya, hayirlisi((

nedersiniz gııı??????
peri bir gelişme varmıııııııııııııı??????????
bende beklemedeyimmmmmmmm

nedersiniz gııı??????

nedersiniz gııı??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…