- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.181
keske hhepimiz aynı sehirde olsakk haftanın bı gunu belirlesek bulussak gezsek tozsak yemek yesek,dondurma yesek,dertlessek sakalassak hatta altın günleri falan yapsak birbirimizin dogumlarında ihtiyac oldugu anlarda yanlarında olsak evet burda da öyleyiz ama keske sarılabılsek bırbırımızın omuzlarında aglayıp gulebilsek birine bişi olsa diğerleri öbürünü arayıp hemen acil durum toplantısı yapsak :) hayal ediorum...benim burda inanın 1 tane dahi arkadasım komsum yok komsuluk yok bu semtte hergün cin gibiyim evde ...kızlar sızı özlüorum
Slm kızlar geldim ben 20-25 dk çıkar sonucum dua edin çıksın değerler
hadi bakalım inşallah tatlım herşey çok güzel olcak allahın izniyle
Slm kızlar geldim ben 20-25 dk çıkar sonucum dua edin çıksın değerler
hadi canm üwjğl tuçğılğışzş çğmlşdhırjSlm kızlar geldim ben 20-25 dk çıkar sonucum dua edin çıksın değerler
Bu arada bat 8 Haziran ama ben 10 a kadar bekleyeceğim umarım bu ay muradımıza ereriz kocisle.sogan kuru 11. Gün kimse benimle yapmadı ama olsun ins bende olursa size de umut olur yalnız öyle okuduklarım gibi degisiklikler olmadı bende akıntı falan sadece iki gündür sol kasık ağrısı ve dün araba kullanırken kramp giren bacağım bakalım neler olacak:))
Yaa bu çatlat hatun nerdeeeeeee :44: :44:
kızlarrr dualarım kabul oldu 10 dan 31,66 ya çıkmış gebeyim dua edin bu sefer dursun büyüyebilsin içimde geçen seferki gibi terketmesin inşallah annesini.. benide yazın hamişler listesine :)
kızlarrr dualarım kabul oldu 10 dan 31,66 ya çıkmış gebeyim dua edin bu sefer dursun büyüyebilsin içimde geçen seferki gibi terketmesin inşallah annesini.. benide yazın hamişler listesine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?