Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar herkese merhaba...

geçmişi okuyamadım ne var ne yok pek bilmiyorum ama ben kırmızıları gördüm bu sabah erkendennn...

çok üzgünüm
perim canım benim yazar mısın bir ara yeni bat 26 Haziran...
offff geçmezz

Slm topigin guzel hatunlari yazamiyorum ama sürekli takipteyim.
Öncelikle yeni hamilelerimizi tbr ediyorum eylemsevcan ve Mehmetderya ya ayrıca yeni katılan 19 Asos03 U Allahım saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.darisi bizim basımıza ins dua etmeyeni yolarim valla:))
Vitosuma gecmis olsunn duamızı okuduk ins birdaha yasamazsın.
İdildama coooookkkkk gözün Aydın kizzz annene kavuşmuşsun güneşli havalarda gez eğlen
Perimmmm erdoganim üzülmeyin tatlislar bir dahaki ay ins kırmızılar olmayacak bizde kavuşacağız bebislere bakın görün
Sevvale ikiz bebekler ins
Tecrübeli hamisler sizde dikkat edin kendinize bebislere birşey olmasın bize de dua lutfen

Bu arada bat 8 Haziran ama ben 10 a kadar bekleyeceğim umarım bu ay muradımıza ereriz kocisle.sogan kuru 11. Gün kimse benimle yapmadı ama olsun ins bende olursa size de umut olur yalnız öyle okuduklarım gibi degisiklikler olmadı bende akıntı falan sadece iki gündür sol kasık ağrısı ve dün araba kullanırken kramp giren bacağım bakalım neler olacak:))

Bu arada bat 8 Haziran ama ben 10 a kadar bekleyeceğim umarım bu ay muradımıza ereriz kocisle.sogan kuru 11. Gün kimse benimle yapmadı ama olsun ins bende olursa size de umut olur yalnız öyle okuduklarım gibi degisiklikler olmadı bende akıntı falan sadece iki gündür sol kasık ağrısı ve dün araba kullanırken kramp giren bacağım bakalım neler olacak:))

dimiiiii ne harika bi grup olurdukk ama olsun sanaldan bağlantı kusakda sevgimiz arkadaşlığımız gerçek ben buna çok içten inanıyorum
üzülme zeytinim benimde bir sürü arkadaşım var ist.da ama 2 yıl oldu hemen hepsine bir kere bile gidemedim onlarda gelemediler hep gönüllerimiz bir olsun diyoruz telden görüşüyoz naplım

Slm kızlar geldim ben 20-25 dk çıkar sonucum dua edin çıksın değerler
hadi canm üwjğl tuçğılğışzş çğmlşdhırj

güzel belirtiler canmmmm hadi bakalmmmm inş iyi sonuççlanırrr

Ayyy vallahi ben bi tuhaf oldum arkadaşlara şimdi böğürtlenli şeker varmı diyodum şakadan arkadaşta şeker yok ama çayı var dedi çok sevindim acayip mutlu oldum mutluluktan ağladım halada ağlıyorum
Allah ne muradı varsa versin ayşemede(ÇAYI VEREN ARKADAŞIM)
Muhasebe müdürümün eşide hamile aynı vakitlerdeyiz aşağı yukarı kızlar onada soruyolar evet bizdede aynısı oluyor diyo bitaraftan gülüyor bi taraftan ağlıyorum deliriyorum galiba

Son düzenleme:
güzel belirtiler canmmmm hadi bakalmmmm inş iyi sonuççlanırrr [/QUOTE]

İnsallah perim eğer bu sogan kuru ise yararsa herkese benden sogan

19
aaaa
sseee see
ooo oooo
seee seee
bu ne yawrım plaka gibisin meeaaşellaahh
müşerref olmadıydık,ben bojuu,bana kısaca pojuu,poncur falan diyebilrsin,hiç alınmam datlum

kızlarrr dualarım kabul oldu 10 dan 31,66 ya çıkmış gebeyim dua edin bu sefer dursun büyüyebilsin içimde geçen seferki gibi terketmesin inşallah annesini.. benide yazın hamişler listesine :)

kızlarrr dualarım kabul oldu 10 dan 31,66 ya çıkmış gebeyim dua edin bu sefer dursun büyüyebilsin içimde geçen seferki gibi terketmesin inşallah annesini.. benide yazın hamişler listesine :)

GÖZÜN AYDIN TATLIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN RABBİM

cankuşlarrrrrrrrrrr reglimin 5.günüüü bikaç günee halvett calısmaları baslıcakkkkkkkkkk haziran ayııı hepimize uğur getirir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..hepimiz birbirimize dua edelimm kızlarrrrrrrr..allah kabul eder inşşallaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…