Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
beni nekadar mutlu ettiğinizi bilemezsiniz duygulandım nedense inşallah öyledir öğleden sonra sonucu alır almaz paylaşıcam inşallah :)

Bu topikte mutluluk garantisi var canımcım :) güzel haberleri verde listemize bi hamiş daha ekleyelimmm, sonra burda nazlan bizedeee ayyy canım şunu çektii ay midem bulandı diyeee, bizim hamişler nazlanır bizeeee kocalarından çok bizeee

evet benimde aklımdaaa inşalah perim ya topiğimizin bi ikizi olucak ne güzeeeeeeelllll

Dualarımız sevvalleee

perim üzülme dicem ama 2,5 sene ne kadar zor anlar gecirdiğimi ben bilirim ama kendine moral ver hakkımızda hayırlısı olsun.ben sana rahim filmi cektir derim.kızlar ist da olupta rahim filmi cektirecek olanlara sıfır acı garantılı bı yer önerebilirim benimde yaptırdıgım ve orda yaptıran herkzin memnun kaldıgı ben rahim filminizi geciktirmeyin derim sorun yoksa dahi o filimden sonra hemen hamile kalanda cok benim de ilk hamileliğim ondan sonra olmustu düşük yaptım ama nasip...ben size bikac ay dan sonra şiddetle öneririm rahim filmini ben demiştimki kendime belki ben bunca ay bosa denedim belkide tüplerimde sorun var degip yaptırmıstım...
VİTAMİNİM dualarım senle seni cokkk seviyoruz hakkında hayırlısı olsun bıtanem kalbım senınle

Siz var yaa manyaksınızzz
ne ağlatıyonuzz beni deli karılarrr
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ağladım okurken geçmişiii hepinize tek tek teşekkr ederimmmmmmmm
dualrınız iyi geldi kızlarr dün kanamam devm ediyrdu bugün geçtiiii
kahverengiye döner bir iki güne kadar
uzanıyorum uyuyorumm-kalkıyorum-yemek yiyorumm-oyun oyunom-size yazıyorumm
moralmennn iyiyim korkuyorum elbet ama napalım artık
korkunun ecele faydası yokkkkkkkkkkkk

perimm üzüldüm cnm ama nekdr güzel yazmışınn tatlımmm inann geç olsunda güç olmasınn,
kızlar nolur böyle düşününn
bakın ben hamiş oldumm sıkıntılara bakınn
oysaki hep oynayıp zıplayıp öyle bir hamişlik geçireyim demiştim...neyse saglıklı olsunda bebeişşş bunada şükürrr

hpinizi öpüyorummm
bende kırmızılara karşıyımm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
defol gitttttttttttttttttttttttttt
zaten ömür boyuuu çekcezzzzzzzzzz seniiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy bir bırakmadıı yakamızııııııııııııııııııııııııı yaaaaaaaa

ne kadar tatlısınız hepinizde rabbim inşallah hayırlısı ile gösterir o günleri dualarınızı bekliyorum :)

ne kadar tatlısınız hepinizde rabbim inşallah hayırlısı ile gösterir o günleri dualarınızı bekliyorum :)

Amin canım inaşlallah Allah sanada kazasız belasız bir hamişlik nasip eder
kucağınada aldığınıda görürsün inşallah bebişini canımcımmmmmmm

çok şükür bebişimm çok şükür

zıplayamaman iyi olmuş yawrım,mazallah titretirdin yeri göğü bu dobişlikle

amin canım inaşlallah allah sanada kazasız belasız bir hamişlik nasip eder

mesaim bitmek üzere şimdi çıkıyorum ama saat 1 de döncem hemen sonra hastaneye giderim zaten öğleden sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi afiyet olsun herkese :)

zetooşummm ben ben ist.dayım önümüzdeki ay rahim filmi çektiricem aradığın kişi beniiiiimmmmmm
reklama karşıyım diyosan özelden yazarmısın tatlım

amin canım inaşlallah allah sanada kazasız belasız bir hamişlik nasip eder

mesaim bitmek üzere şimdi çıkıyorum ama saat 1 de döncem hemen sonra hastaneye giderim zaten öğleden sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi afiyet olsun herkese :)

Canım çok sevindimm yaa sen her ay düzenli böle ağzımızı yüreğimize getirmeye utanmıyon muuu bakimm hıııı
Senin cunyır pitamin çok nazlı annesi sen bi süre devamlı yat ölee kalkma tamam mı

evet ya perim bak gercekten hazırda kırmızıları gördün adetin 3 günü git cektir şu rahim filmini ben 2 yıl hamile kalamadım rahim filmi cektirdiğim ay kimyasalda olsa gebe kaldım.hiç bir sorun dahi olmasa film esnasında kanallar acılıyor verilen ilaçtan ötürü.lütfen hayatım git cektir şu filmini.

yawrııımm çanakkale güzeliiii napiyosunn
anacıının koynundan çıkamıyosunnn heraldee oooh sefaaan olsuunn
neler yaptın,anlat bakalım şekerim
dr.a gittin mi,yımırt takibi yaptırcaktın di mi?
sen bu ay tohumları burda ekicen datlum demedi deme,törkişşş beybiii
havası suyu yeterrrr beeeee

tamam teyzecimm bende annem gibinn nazlı bebekk olcamm galibaaa
ama bende yok yaramazlkk baska biryerdende ben onlarıiçerdenn dövcemmm geçcekkkk

Zeytinimmm sen bu satırları yazarken ben rahim filmi için randevu aldım bileeeee haftaya perşembe günü çektiriyorum bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm o kadar çok hamiş kalan varki bu filmden sonraaa umarım bi sorun çıkmazzzzz çok mutlu oldum randevu alınca umarım bi sorun çıkmaz çünkü yaptırmadığım bi o kaldııııı
çok çok sevindm bitanemmm kalım kendimden çok sendeydiiiii ohhh çok şükürrr riyi jünyır pitoşumuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu kadar duayla ona bişeycik olmazz Allahın izniyle rahat ol bitanemmmmm

randevu aldım bebekmmmmmmm çektiriyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…