Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlarrr dualarım kabul oldu 10 dan 31,66 ya çıkmış gebeyim dua edin bu sefer dursun büyüyebilsin içimde geçen seferki gibi terketmesin inşallah annesini.. benide yazın hamişler listesine :)

anoooy tebriikk ederim asoşuummm,
bebişin sıkı sıkı tutunsun annişine inşaallah canımm
tam da sana bişiler yazmıştım,hamiş haberini aldık wwauuweeee
o halde neden halay çekmiyoruz
hadeeeeee

üzülme canımm adet bitip kocişine kavuştunmu atlatırsın üzme kendini çok çünkü o andan itibaren ümitler yeniden yeşeriyor. Yeniden için kıpır kıpır oluyoo

perdosumm üzülmekk yokkk bakkk beraber beklicezzzz :)) bir hafta snra yine ümitler baslıcak ben smdi halvet calısmaları ıcınn hazırlıklar yapıorumm,üzülme ama lütfennn

yime benii yimmeee
Ayyy sabahınan ağlak ağlaktım, şimdi bi sevinç pörtlemesi yaşıyam
hamiş de diilim onlar gibi dengesiz olayım
bkz.sonesooşş

doğru söze ne denir valla öyleyim
müdürüme niye ağladığımı söyleyince gülüyor
sonrada beşiktaşamı ağlıyorsunuz esin hanım diyo yoooo dedim böyle böyle ama durun onada ağlayım dedim gülmekten ölcekti herkes

canımm Perdoganıımm
üzülme datlum lütfeeenn
yımırtalarımız bitmedi ya çok şükür
benden 1 hafta sonra da senin hamişlik haberini alıcaz inşaallahhhh :)

kızlarrr dualarım kabul oldu 10 dan 31,66 ya çıkmış gebeyim dua edin bu sefer dursun büyüyebilsin içimde geçen seferki gibi terketmesin inşallah annesini.. Benide yazın hamişler listesine :)

inş. Canım rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin sanaaa

yirimm seniii haaaa pojuuuuuuuuuuu

:) hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum bu arada adım su :) asos da eşimle isim ve soy isimlerimizin baş harfleri :) rabbim tüm bebiş isteyenlere hayırlı vakit de hayırlı vede sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah :)

canım benim,biz seni böyle de seviyoz
bi gün biz de hamiş olalım yeter ki,
alınganlık yapalım,börtü böcüüe ağlayalım,dengesiz bi kişilik olalım di mi bebişim
yiriiimmm seni tatlı esintiimmm

canım benim,biz seni böyle de seviyoz
bi gün biz de hamiş olalım yeter ki,
alınganlık yapalım,börtü böcüüe ağlayalım,dengesiz bi kişilik olalım di mi bebişim
yiriiimmm seni tatlı esintiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…