Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ayyy kızlarrrr nası mutlu oldummmmmmmmm denge laboratuarını aradım ve haftaya perşembe için rahim filmi randevusu aldımmmmmm tabii eşim içinde spermiyogrammmmm artık bu ay inş kafamız rahat halvet olucaaakkk şuan çok mutluyummmm bu aya dair ümitlerim artacak hiçbi sorun çıkmazsaaaaaaaaaa

Film çektiren bebişkolarrr bişe sorcammm adet bittikten 3 gün sonra çekiliyormuş sanırım filmm, ben 9. güne aldım 12. gün yumurtluyorumm film çekildiği ay gebelik şansı yüksek oluyormuş hemen ilişki olabilir değil mi? öyle bi yasak varmı ilk ay yok diye okudum ben amaa??

öpüyorumm senii cnm
anneciğin iyi gelcek sanaaa hamişş olcan bakkk

kızlar ben yatmayaa gidiyorumm
öptümm hepiniziiiiiii
Dualrım sizinle hep sizi düşünüym valllaaa
sıkıntı yapmayınnn kendinize hiçbirsyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

koyverin gitsinnnnnnnnnn
azcık arsızz olsakkk başımıza bukdr sey gelmezz
takmayın hiçbirsyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ozledımmmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrr sızıııııııı
heyoooooOOOOoooOoOOoOoOoOOOOooOoOoOoOoOoOOOooOOOOoo

HAMISLERRR VE HAMIS olucak bızlerr ıcınnnnn halayımızzzzzzzzzzzzzzzz

kıslarrrrrr annemcigimleyıimmmmmmm :)))) dun doktora gıttım bisuru yumurtum olmussssss doktorda arkadasım ne kız boyle bı suru yumurtt dedıı ayy olsunn hepsıı tutsun ikiz-üçüz-dördüz allah ne verdıyseeee :)) aa sasırmıssın sen 1 tane yeter dedıı 1 tane yumurtum buymus ostrojenıme baktı o 87 cıktı onun daha yukselmesı gerekıyomus sanırım yarın sabah yıne gıdıcem ultrasonla yumurta tekrar bakıcak bıde tahlılı tekrarlıycak hersey yolundaysa catlatma ıgnemı yapıcak bakalım ınsallahhhh

ama kızlarrr benım kendıme koydugum teshısım dogruymusssss catlmayan ve buyumeye devam eden yumurt
doktorumla konusurkennnn cok gulduk ee sen herseyı cozmussun bı ultrason alsan londraya gıderken olayı bıtırıceksın deyıp duruyo :)))) doktorsuzluktannnn uzmanlastıkk dedımmm
ıstee durumlar boyleee
iş arkadaslarımla gosrusuyorum onlarlada özlesmısızzzz
bugun ogleden sonrada hazırlık yapmıslar bakalım gıdıcem ogleden sonraaaaa
alaha bın sukur guzel gecıyoooo tatılımmmm
bebısssss ısı yogunlugundan cıktımm aslında buda ıyı geldı :)

SEWWAL ımın bugun transferı varrr allahh yardımcısı olsun ınsallahhhhhhhhh ıkızlerı ona tutunsunnnn saglıklaaa

PERIMMMMMMMMMMMMMMMM durumlar nedır cok merak edıyorummmmmmmmmmmmmm

ıstee boyleeeeee

herkesıı cokkkkkkkkkkkkkkk cokkk opuyorummmmm

:119::119::119:.119::119::119::119::119::119:.119::119::119::119::119::119:.119::119::119::119::119::119:.119::119::119:

vitoşum hoşgeldin canımm çok şükür kanaman durmuş,sabah aybicem yazmıştı dualarımızı yolladık sana.
herşey çok güzel olacakkkkk ,bu halay da cünyır pitamineee

canım pitaminimm,bizim dualarımız da seninle,Allahın izniyle bişiicik olmicak
dombik prensesim benim

tatlım benim giitiğim labaratuarda hiçbi sorun yok demisyti ben de tam yumurtlama gunume 2 gun varken gitmiştim. ama sen sor ttlım labaratuarlara gore degişio

CANIMCIM teksan bana adetın 10. gunu dedııııı yanı senın 9 uygundur ılıskıdede sorun yokmusss sansın artar dedııı banada hemen yaparsınız dedıı

ama benn yaptırmıcammm sonra bakalımmmm

ARZUMCUMMMMMMMM sen nasılsınnnnn cnmmmmmm herseyy yolunda dımııııııııı ayyy azzz kaldıı kıslarr hepımızzz annecıklerr olucazz ennnn guzelındenn enn kokosundan bısuruu annecıkk

VITAMINIMMMMMMMM canımmmannemcım kardesımıı aynıı senın gıbı dogurdu olsunn emeklı dahada bı tatlı oluyo merak etmee benden 10 sene sonra olabıldı ancakk kardescımm 9 ay kadın ogretmen bıdee ama bacaklar dıkılı yattıııı ayaklar yukarda altına ayakların az yastık da koyyyyy
oyleee geldıı canımın ıcı kardescımmmmmmmm
senınkıde nazlı gelıcekkkkk ama gelıcekk allahın ıznıyle cnmm benımm

HAFZAK cımmm benımmmmm sende bu yumuurta takıbını 10. gunden ıtıbaren yaptırtsannn oyle bı denesen ama ınanıyorum cok az kaldık hamıslık bekleyen topıgımızdee veee cokkkkkk az kaldı hepımızee allahın ıznıyleeeeeeee ayy yerım ben sızıı yaaa mucksssss kelebeklerr

herkesııı cokk opuyorummm

sızı sevıyorummmmmm
ıykıı VARIZZZZZZZZZZZZZZ

perim bende ocak ayında cektirmiştim bu ay korun demişti doktorum.eh üzüle üzülede olsa ben korundum güyaaaa ama o kadar inanmıştımki oh be spermlerde sorun yok kanallarda acıldı bu iş tamam dedim.aaa bir baktım kırmızılar yok beta hcg 80 lerde ardından 160 atdından 400 küsurlara kadar cıktı ve sonrada düştü...ama ben bennnn şu görmüş olduğun saftirik bir haftalık hamilelikte gidip 8 adet bol tuniklerden aldım nasıl bir hamilelik modundayım anlatamam.ama olsun o mutluluğu bir haftada olsa tatdım.ama şunu gördümkü acaip şımarık bir hamile olucam ben.

keske hhepimiz aynı sehirde olsakk haftanın bı gunu belirlesek bulussak gezsek tozsak yemek yesek,dondurma yesek,dertlessek sakalassak hatta altın günleri falan yapsak birbirimizin dogumlarında ihtiyac oldugu anlarda yanlarında olsak evet burda da öyleyiz ama KESKE sarılabılsek bırbırımızın omuzlarında aglayıp gulebilsek birine bişi olsa diğerleri öbürünü arayıp hemen acil durum toplantısı yapsak :) hayal ediorum...benim burda inanın 1 tane dahi arkadasım komsum yok komsuluk yok bu semtte hergün cin gibiyim evde ...kızlar sızı özlüorum

idilgam canım benim çok iyiyim ben bildiğin gibi tek bir yumurta gelişmişti 22mm olunca catlatma iğnemi oldum.ovulasyon takibinide yaptım doktorum yumurtan catlamış dedi şimdi bu cuma serum progesteron diye bir test varmış onu istedi benden bakalım bekliyoruz işte fakat sağ kasığımda sürekli bir batma var.anlayacağın ruhum bu ay hamile kaldı o moddayım yani

ayyy herkesıı cokk ozlemısımmmmmmmm
ZEYTINIMM bebısınn cekırdegınnn buyumuss masallahh yaaaaaaa Vıtommmmmmmmm hıc bıseyy olmıcak merak etmeee bız hepımızz cok dualıyızz allahın ıznıyleee herseyy yolunda olucakkkkkkkkk
POJUMMMMMM yerımmm senıı bennnnnnnn calısmaya devamm edıyoruzz elelee :))))))
İSİLİMM kutlu halvet haftandasınnn hadıı bakalımmmmmmmm bolll duaaa pozıtıff dusunceeeeee bolbol calısmaaaa guzel yemeklerrrr ayyyyy canımm benımmmmmm suslen puslenn bu hafta hepp hıcbısey dusunmeeeeeee
bu haftaaa TIKTIKKK sarkısııı sana gelsınnnnnnnnnnn yarından sonrada banaaaaaaaaa

PERIMMM heycanlıı prensesımm benımmmmmmmm panııgım atagımmmmmmm herseyy yolunda cıkıcakkk bakk demıstı dıceksınnnnn :)))))) ve hemenn hoppp hamıslıkk gelıcekkkkkkkkkkkkkkk
sonraa hep beraberrr bebıslerımızlee bulusucazz ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

HERKESII OPTIUMMMMMMMMMMM
kactımm

muckssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Bebebekimmmmmmmmmmmmm senin koca yumurtunu çatlatma iğresiyle çatlatıppp omlet yaparımmm bennnnnnnn oooyyyyyyyyy bu ayyy ümit varrr varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrr çok sevindm canmcımmm hadi sen çatla ben patliym bu ay hepimiz hamiş kalalımm inşşşşşşşşşşşşşş çok özledikkkkk londona dönde burda kal artıkkk çok bencilim napymmmmm annelere slmlarrrrrmujjjjxxxxxxxxxxxxxx
teksan dediyseeeeee tamamdııırrrrrrrrrrrrrrrr

canmmmm genelde ilk ayyy çok yüksek oluyomuş şanssss korunmuyormuş çoğu ama bakalm bizimki ne dicekkkkkkkkkkkkkkk ayyy çok heyecanlıyım sanki tüp bebek yaptırıyorummmmmm

arkadaşlar birde aranızda bilen yada yaptıran varmı şu serum progesteron denen testi .adetime 6 gün kala yapılacak ne işe yarıyoki bu.

RUHUNA saglıkk o zamannnn ınsallahhhh bedenındeee ruhunu desteklesınnnnnnnnnnnnnnnn cnmm benımmmmmmmmm ayy ınsallahh hayırlı haberlerrr ayyyy olucakk ınsallahhh olucakk cnmmmmmmmmmm

PERIMMMMMMMMMMM benım doktor hemen deneme dedıııı bılıyosun femarada kullan dedı bu ayy onu ıc 10. gun rahım fılmı cektırr yumurta takıbını yaptır 18-20 olunca catlatma ıgnenı ol ve 12. ve 36. saattde deneme yapın sonrada 1 gun arayla devam edın dedıııı

anlıyacagın fılmın arkası deneme hemennnnnnn gulummmmmmmmmmmmmmmm fılmı anestezı yaptırtda cektırt cnmcmmmmmmmmmm ayy ozledımmmmmmmmmmmmm

muckssssssssssssssssssssssssss

zeytınımmmmmm ınsallahh ben geleyımmm hepıcıgınızı bı merkez bulup bulusturucammmmmmmmmm :))) bı merkez buluruzzz kızz kocıslıı bebıslıı bıle bulusabılırızzzzzzzz :)))))))))
bakalımmm hayırlısııı yeterkı ısteyelımmmmmmmmmmm hepsıı olurrrrrrrrrrrrrrr ınsallahhhhhhhhhhhhhh

MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

evet kızlar ya yapalım bunu bulusalım :)

canımm aynene bende senin gibiyimmmm ne güzel yazmışsınnn inş bunu da yapabilirizzzz

ben filmden 4 gün sonra yumurtlicammmmm belki korunmam gerekebilirr bakalm hayırlısı olsun yavrukuşummmcummmmmmmmmmmm sende dönmeden çektirsemiydin yaaa kafan rahat olurdu şansın artardııııı hazır burdayken halletsen heryi yavrucanım

Bu ay bebiş için yapılacaklar :

Önce bol bol dua

Bugünden itibaren bal tarçın çörekotu.

Perşembe günü rahim filmi

Gurklayana kadar adaçayı

Preseed kullanılacak (az önce sipariş edildi)

Bol bol halvettttt

Bu ayda olmazsaaaaaaaaaaaa bknz: Perisoko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…