Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

senin SAT ne zamandı Işılım??
belki testlerin bozuktur datlum,ağrı,akıntı falan olmuyo muydu sende yımırt döneminde?

senin SAT ne zamandı Işılım??
belki testlerin bozuktur datlum,ağrı,akıntı falan olmuyo muydu sende yımırt döneminde?

16 mayıs sat ım canım,kasık ağrılarım var aslında sabahta biraz akıntı geldi ama testte göremeyince bi kaç gündür telaş yaptım
kendime sinir oluyorummmmmmm

16 mayıs sat ım canım,kasık ağrılarım var aslında sabahta biraz akıntı geldi ama testte göremeyince bi kaç gündür telaş yaptım
kendime sinir oluyorummmmmmm

teste bağlı kalma Işılımmm
bak ağrın var akıntı var
ee daha ne duruuyoonn ??
halvet yapsaanaaaa
halvet yapsannaaaaağğğğ
halvet yapsanaaaa

teste bağlı kalma Işılımmm
bak ağrın var akıntı var
ee daha ne duruuyoonn ??
halvet yapsaanaaaa
halvet yapsannaaaaağğğğ
halvet yapsanaaaa

günaşırı halvete devam ediommm amaaa öfffff hesap kitap sıkıldımmmm
saolasınnn canımmm benimmmmmmm

ışılımmmm ışılımmm o nası söz bitanemmmmmmmmmmmmmm canım bu ilk adetin biraz geç gelecek olabilirmiii ondan mı acabaa? silikte mi yokk ilk yaptığın gibi mi canım? ovulasyon testinin markası nee? illaki yumurtlarsın bitanemmm ama belki bu ay biraz sarkarr sen yapmaya devam ettt hemen adet bitiminde mi yapmaya başladınn? daha erken yumurtlamış olamazsın dimi canım?
çoooooookkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum her gün beraberiz bundan böle inşallahhhh kocaman kocaman öpüyorum :64 :64 :64 :64 :64
halay çekmeye çalıştım inşallah olmuştur

ayyyy yerm seniii hahahahha neyseee pojummmm söylemişşşşş nası yapcanıııı hehehhe taze anne seniii

adet bitiminde başladım canımm yapmaya,galenik ovulasyon testiyle önceden kullandığımla aynı.silik çizgi var ama koyulaştığını pek farkedemedimki.günler geçtikçe kafamda yeni sorun yaratıyorum yumoşlamayacak mıyım diye.eşimi de sıkıyorum hergün yumoş yok diyerek sizi de.kusura bakmayın lütfennnnnn

Bebisim senin bu ay olmasa da bir dahaki ay kesin tutacak No stres yes halvet:)))
Bende cok sıkıldım valla bu ay da soganla tutmazsa bir daha ki ay ara vericem cok stres oldum esime de yansıtıyorum artık biraz uzak kalmalıyım

canım bikaç güne koyulaşır eminim zaten bianda koyulaşıcak hiç kafana takmaaa ben 2 ay önce 11. gün geçen ay 12. gün bu ayda 13. gün yumurtlamışım bu yüzdende adet düzenlerim şaştı değişebiliyor ışılımm yarın bence çıkıcak çizgi çıkmazsa istersen kafanı rahatlatmak için bu ay yumurta takibi yaptır tatlmm

Biz geldikkkkkkkkkkkkkk adoş nerdeydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adoşun libyadan müsafürleri vardı onlarla boguşuyoduuuuuuuuuuuuuuu nefes alacak vakti yoktıuuuuuuuuuu hamişler var galiba tebrik ederim allah saglıkla kucagına alamyı da nasip etsin 19assos03

Herkes zannımca gayet iyi bende yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

canımm olan eşlerimize oluyo zaten,bahsetmeyim diyorum ama tutamıyorum çenemiii
haklısın canımmm kürtajdan sonra değişiyo demekki,bu ay bekleyim diyorum perimmm ama olmazsa diğer ay iğneler haplar kontroller başlasın artıııııkkkkkkkkk
minnak adoşumu yormuşlaaarrrrrr,canım benimm nerden çıktı bu misafirler ya
nası yorulmuşsundur sen şimdi yerimmmm sizi beeeeeennnnnn

iki minik bebecik konumuş göbüşe
dışarda üşümüşler anneciklerinin karnına konmuşlar
sıcacık yuvalarını bulmuşlar
9 ay sonra doğacaklarrrrr
Çifter çifter yavrularrrrrrrrrrrrrrr

Kalbim aklım seninle bugün içimde daha değişik bi mutluluk var seni düşündükçe olucak inanıyorum canımmmmmmmmmmmmm şimdi ne kadar mutlusundurrrrrrrr, eminim çok farklı bir duygudurrrr.....

çatlak gacuuu hoşgelmişiniizzz
merak ettik yawrım seni
uluaslararası takılıyonbizi sallamazsın tabe

ayyy ışılımmm hepimizin yumoşş günlerii şaştı korunmayı bırakmadan önce hiç bilmiodum yaa ben yumoş olaylarınıı :)) smdide unutuyım diorum sürekli aklımda 10 güne kadar yumurtlarım diorum DDDDD:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…