- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.241
kızlar ya biliosunuz ben tez canlıyım sabredemiyorumm,bugün adetimin 15.günü ovulasyon testi yapıorum az önce de yaptım hala pozitifi göremedim,daha önce böle olmazdı.adetlerim 28 günde bir olurdu.kusura bakmayın sizi de sıkıyorumm hep bu yumoş konusunda :18::18::18:
senin SAT ne zamandı Işılım??
belki testlerin bozuktur datlum,ağrı,akıntı falan olmuyo muydu sende yımırt döneminde?
Tebrik ederim canım.
16 mayıs sat ım canım,kasık ağrılarım var aslında sabahta biraz akıntı geldi ama testte göremeyince bi kaç gündür telaş yaptım
kendime sinir oluyorummmmmmm
teste bağlı kalma Işılımmm
bak ağrın var akıntı var
ee daha ne duruuyoonn ??
halvet yapsaanaaaa
halvet yapsannaaaaağğğğ
halvet yapsanaaaa
ışılımmmm ışılımmm o nası söz bitanemmmmmmmmmmmmmm canım bu ilk adetin biraz geç gelecek olabilirmiii ondan mı acabaa? silikte mi yokk ilk yaptığın gibi mi canım? ovulasyon testinin markası nee? illaki yumurtlarsın bitanemmm ama belki bu ay biraz sarkarr sen yapmaya devam ettt hemen adet bitiminde mi yapmaya başladınn? daha erken yumurtlamış olamazsın dimi canım?kızlar ya biliosunuz ben tez canlıyım sabredemiyorumm,bugün adetimin 15.günü ovulasyon testi yapıorum az önce de yaptım hala pozitifi göremedim,daha önce böle olmazdı.adetlerim 28 günde bir olurdu.kusura bakmayın sizi de sıkıyorumm hep bu yumoş konusunda :18::18::18:
çoooooookkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum her gün beraberiz bundan böle inşallahhhh kocaman kocaman öpüyorum :64 :64 :64 :64 :64
halay çekmeye çalıştım inşallah olmuştur
bak ağrın var akıntı var
ee daha ne duruuyoonn ??
halvet yapsaanaaaa
halvet yapsannaaaaağğğğ
halvet yapsanaaaa
ışılımmmm ışılımmm o nası söz bitanemmmmmmmmmmmmmm canım bu ilk adetin biraz geç gelecek olabilirmiii ondan mı acabaa? silikte mi yokk ilk yaptığın gibi mi canım? ovulasyon testinin markası nee? illaki yumurtlarsın bitanemmm ama belki bu ay biraz sarkarr sen yapmaya devam ettt hemen adet bitiminde mi yapmaya başladınn? daha erken yumurtlamış olamazsın dimi canım?
ayyyy yerm seniii hahahahha neyseee pojummmm söylemişşşşş nası yapcanıııı hehehhe taze anne seniii
bak ağrın var akıntı var
ee daha ne duruuyoonn ??
halvet yapsaanaaaa
halvet yapsannaaaaağğğğ
halvet yapsanaaaa
adet bitiminde başladım canımm yapmaya,galenik ovulasyon testiyle önceden kullandığımla aynı.silik çizgi var ama koyulaştığını pek farkedemedimki.günler geçtikçe kafamda yeni sorun yaratıyorum yumoşlamayacak mıyım diye.eşimi de sıkıyorum hergün yumoş yok diyerek sizi de.kusura bakmayın lütfennnnnn
adet bitiminde başladım canımm yapmaya,galenik ovulasyon testiyle önceden kullandığımla aynı.silik çizgi var ama koyulaştığını pek farkedemedimki.günler geçtikçe kafamda yeni sorun yaratıyorum yumoşlamayacak mıyım diye.eşimi de sıkıyorum hergün yumoş yok diyerek sizi de.kusura bakmayın lütfennnnnn
canımm olan eşlerimize oluyo zaten,bahsetmeyim diyorum ama tutamıyorum çenemiiiBebisim senin bu ay olmasa da bir dahaki ay kesin tutacak No stres yes halvet:)))
Bende cok sıkıldım valla bu ay da soganla tutmazsa bir daha ki ay ara vericem cok stres oldum esime de yansıtıyorum artık biraz uzak kalmalıyım
haklısın canımmm kürtajdan sonra değişiyo demekki,bu ay bekleyim diyorum perimmm ama olmazsa diğer ay iğneler haplar kontroller başlasın artıııııkkkkkkkkkcanım bikaç güne koyulaşır eminim zaten bianda koyulaşıcak hiç kafana takmaaa ben 2 ay önce 11. gün geçen ay 12. gün bu ayda 13. gün yumurtlamışım bu yüzdende adet düzenlerim şaştı değişebiliyor ışılımm yarın bence çıkıcak çizgi çıkmazsa istersen kafanı rahatlatmak için bu ay yumurta takibi yaptır tatlmm
minnak adoşumu yormuşlaaarrrrrr,canım benimm nerden çıktı bu misafirler yaBiz geldikkkkkkkkkkkkkk adoş nerdeydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adoşun libyadan müsafürleri vardı onlarla boguşuyoduuuuuuuuuuuuuuu nefes alacak vakti yoktıuuuuuuuuuu hamişler var galiba tebrik ederim allah saglıkla kucagına alamyı da nasip etsin 19assos03
Herkes zannımca gayet iyi bende yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Biz geldikkkkkkkkkkkkkk adoş nerdeydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adoşun libyadan müsafürleri vardı onlarla boguşuyoduuuuuuuuuuuuuuu nefes alacak vakti yoktıuuuuuuuuuu hamişler var galiba tebrik ederim allah saglıkla kucagına alamyı da nasip etsin 19assos03
Herkes zannımca gayet iyi bende yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?