Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
rabbim gönlüne göre hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin namaz kılcam şimdi dua edicem senin için tanımıyorum seni ama tanışırız bu vesile ile dualarda buluşmak dileği ile

allah razı olsun canım cok saol allah hepimize nasip etsin

ayyy ben transferden cıktım hemen canım erik istedi

arada yazarım size yatmaya gidiyorum simdi

hepinizden allah razı olsun

oldu canım oldu ınsallah allahın ıznıyle

canım endişelenme vitaminimizde adet günü öncesinde yapmıştı testi ve onunda 37 civarı çıkmıştıı şuan bi sorunu yok çok şükür merak etme tatlım doktorlar öyle konuşur garantileme açısından

SEVOŞUMMMMMMMMMMMMMMM nooolduuuuuuuuuuuuuuuuu transfer oldumuuuu????????????????

oldu canım oldu allahın ıznı ıle

canım endişelenme vitaminimizde adet günü öncesinde yapmıştı testi ve onunda 37 civarı çıkmıştıı şuan bi sorunu yok çok şükür merak etme tatlım doktorlar öyle konuşur garantileme açısından

SEVOŞUMMMMMMMMMMMMMMM nooolduuuuuuuuuuuuuuuuu transfer oldumuuuu???????????????? [/B][/QUOTE]

oldu canım oldu allahın ıznı ıle

Bu topikte bı kız degerini 0.800 ler de öğrenmişti tatlım senin degerler iki günde ikiye katladigina göre sorun yok bakma sen ona biz daha cok biliyoruz hem dımı kızlar

kızlşar misafir yoğunluğundan giremiyorum hepinizi özledim yeni hamişleri tebrik ederim görüşürüz iyi geceler

Bana iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,siiizee bol halvetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ve şimdiden işe gelen arkdaslarım için iyi işlerrrrrrrrrrrr
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

öpüyorumm sizii

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kıslarrrrrrrrrrrrrrr kepenkelrıı kapatmak bana kaldıı sanırsammmm

herkesıı okumaya calıstyım yenı gelen ASOS dak 1 goll 1 seklınde lısteye dırek hamıs gırmısssss TEBRIKSSSSSSSSSS

ya ne guzelllll kankıcanlar lısteye bakarsak hamıslerımız bekleyenlerden daha cokkk yanıııı elele bu topıktee hepımızz hamıs olucaz allahın ıznıyleeeeee

SEWWALIMMMM ınsallahh allahh gonlune gore versın ınsallahhh bebıslerın sana tutunsun hayırlısıylaaa ınsallahhhhhhhh

PERIMMM lısten superrrrrrrrrrrr bu ay denemeye baslarsın merak etmeeeeee hazıran bızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada yarın sabah yıne kontrole gıdıyorum bakalım ayyy sankımmm survıverdan geldım memlekete gıbııı hergun bı bakımdayımmmmm bugun sac kestırdım boya fonnnn hmmm pek guzel olduu :))))) yarın sabah ultrasonla bakılıcak yumurt durumu kac mm veeee ostrojenıme bakılıcakk ne alemde dıeeeeeee
sonrasında catlatma ıcınnnnnnnn bakıcaz bakalımmmmmmm hayırlsıısııııııııııı
ama buraya gelınce kendıme geldımmmmmmmmmmmmmm yaa cok garıp ınsanogluu sankı hıc gıtmemısım gıbı benım beyıncık sildi londrayııııııııııı ay alısıverdım hemencecıkkk burayaa artık donerkenn aglar aglarrrr mahvolurum :)))

herkesıı opuyorummm
ıyı uykularrrrrrrrrrrrrrrr
alllaha emanet olalım ınsallahhhhhh

allahhh enn hayırlı zamanda ennnn hayırlıııı enn guzell enn saglıklıııı enn bahtı acıkkkkkkk bebıslerıı nasıp etsınnn hepımıze ınsallahhhhhhhhhhhhh opuyorummmmmmmm

canım inşallah seninde bebişler güzel gelişecek yumurt da catlayıncaaaaaa onumuzdeki ay sende hamiş olucan allahın izni ile ben c0ok takılamıyorum biraz dolasıp evin içinde yatıyorum hemen optum canım seni cok

günaydınnn yavrukuşlarrrr günaydınn canlarrrr..hepimize musmutlu bigün diliyorummmm..inşallahhh hayırlı haberlerrr alırızzz yinee..allahtan hayırlısı hakkımızda hepimz içinn..

sevvalimmm cancanımmm inşallah bebişlerin sıkıca tutunur sanaaa..dualarım seninleee

önce bir kart hazırladım
isimlerini çoktannnnnnnnn belirlediğimiz bebişlerimizin adlarını yazarakkkkk.............
ve onu lokantada eline tutturdummmmmmmmmm
önce gözlerinden boncuk boncuk yaş döküldü....
sonra gülme krizine girdi
napacağını şaşırdı
ama çokkk sevindiiiiiiiii
inşallah bu sevincimizde yarım kalmaz
düşükten sonra zor toparladık kendimizi kızlar dua ediverinde tamamına ersin inşallahhhhhhh

Eklentiler

• $HPIM0018.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 11
  • $HPIM0015.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 14

canmmmmmmmmm cok güzelllll,inşallahhhh sağsalim bebişini kucagna alırsınnn allahın izniylee..

ayyyyyyy ne hoş bi süprizzzzzzzzzz:ahhhhhhhh minel aşkkkkk.karta ne yazdın canım özeldir ama merak ettim işte. iice pc yaklaşıyorum okuyabilmek için puhahhaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Çok sevindim canım.Darısıda bana inşallah.Ben sanırım pazartesi gidecem ama daha baya var...Hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…