- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.281
rabbim gönlüne göre hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin namaz kılcam şimdi dua edicem senin için tanımıyorum seni ama tanışırız bu vesile ile dualarda buluşmak dileği ile
canım endişelenme vitaminimizde adet günü öncesinde yapmıştı testi ve onunda 37 civarı çıkmıştıı şuan bi sorunu yok çok şükür merak etme tatlım doktorlar öyle konuşur garantileme açısından
SEVOŞUMMMMMMMMMMMMMMM nooolduuuuuuuuuuuuuuuuu transfer oldumuuuu????????????????
kızlar eve geldim komşum kadın doğum uzmanı testlerimi ona da gösterdim normalde aile hekimliğinde yaptırmıştım testleri..artış güzel adet görmezsen gününde gel yine yaptıralım dedio nedemek olma ihtimalimmi var yani bu değerlerle ;( cuma tekrar hastane ye bu sefer onun yanına gidicem dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı ile
canım endişelenme vitaminimizde adet günü öncesinde yapmıştı testi ve onunda 37 civarı çıkmıştıı şuan bi sorunu yok çok şükür merak etme tatlım doktorlar öyle konuşur garantileme açısından
SEVOŞUMMMMMMMMMMMMMMM nooolduuuuuuuuuuuuuuuuu transfer oldumuuuu????????????????
ayyy ben transferden cıktım hemen canım erik istedi
arada yazarım size yatmaya gidiyorum simdi
hepinizden allah razı olsun
kızlar eve geldim komşum kadın doğum uzmanı testlerimi ona da gösterdim normalde aile hekimliğinde yaptırmıştım testleri..artış güzel adet görmezsen gününde gel yine yaptıralım dedio nedemek olma ihtimalimmi var yani bu değerlerle ;( cuma tekrar hastane ye bu sefer onun yanına gidicem dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı ile
kıslarrrrrrrrrrrrrrr kepenkelrıı kapatmak bana kaldıı sanırsammmm
herkesıı okumaya calıstyım yenı gelen ASOS dak 1 goll 1 seklınde lısteye dırek hamıs gırmısssss TEBRIKSSSSSSSSSS
ya ne guzelllll kankıcanlar lısteye bakarsak hamıslerımız bekleyenlerden daha cokkk yanıııı elele bu topıktee hepımızz hamıs olucaz allahın ıznıyleeeeee
SEWWALIMMMM ınsallahh allahh gonlune gore versın ınsallahhh bebıslerın sana tutunsun hayırlısıylaaa ınsallahhhhhhhh
PERIMMM lısten superrrrrrrrrrrr bu ay denemeye baslarsın merak etmeeeeee hazıran bızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada yarın sabah yıne kontrole gıdıyorum bakalım ayyy sankımmm survıverdan geldım memlekete gıbııı hergun bı bakımdayımmmmm bugun sac kestırdım boya fonnnn hmmm pek guzel olduu :))))) yarın sabah ultrasonla bakılıcak yumurt durumu kac mm veeee ostrojenıme bakılıcakk ne alemde dıeeeeeee
sonrasında catlatma ıcınnnnnnnn bakıcaz bakalımmmmmmm hayırlsıısııııııııııı
ama buraya gelınce kendıme geldımmmmmmmmmmmmmm yaa cok garıp ınsanogluu sankı hıc gıtmemısım gıbı benım beyıncık sildi londrayııııııııııı ay alısıverdım hemencecıkkk burayaa artık donerkenn aglar aglarrrr mahvolurum :)))
herkesıı opuyorummm
ıyı uykularrrrrrrrrrrrrrrr
alllaha emanet olalım ınsallahhhhhh
allahhh enn hayırlı zamanda ennnn hayırlıııı enn guzell enn saglıklıııı enn bahtı acıkkkkkkk bebıslerıı nasıp etsınnn hepımıze ınsallahhhhhhhhhhhhh opuyorummmmmmmm
önce bir kart hazırladım
isimlerini çoktannnnnnnnn belirlediğimiz bebişlerimizin adlarını yazarakkkkk.............
ve onu lokantada eline tutturdummmmmmmmmm
önce gözlerinden boncuk boncuk yaş döküldü....
sonra gülme krizine girdi
napacağını şaşırdı
ama çokkk sevindiiiiiiiii
inşallah bu sevincimizde yarım kalmaz
düşükten sonra zor toparladık kendimizi kızlar dua ediverinde tamamına ersin inşallahhhhhhh
önce bir kart hazırladım
isimlerini çoktannnnnnnnn belirlediğimiz bebişlerimizin adlarını yazarakkkkk.............
ve onu lokantada eline tutturdummmmmmmmmm
önce gözlerinden boncuk boncuk yaş döküldü....
sonra gülme krizine girdi
napacağını şaşırdı
ama çokkk sevindiiiiiiiii
inşallah bu sevincimizde yarım kalmaz
düşükten sonra zor toparladık kendimizi kızlar dua ediverinde tamamına ersin inşallahhhhhhh
keseyi gördük çok şükür
şimdide 10 gün sonraya çağırdı
bebişi görmek için bakalım hayırlısı yani şimdilik güzel haberlerle döndüm canlarım
bu arada alttanda bakmadı normal ultrasondan gördü
4+6 olarak normalden gözüktü yani canikolarımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?