- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.261
canımm olan eşlerimize oluyo zaten,bahsetmeyim diyorum ama tutamıyorum çenemiii
haklısın canımmm kürtajdan sonra değişiyo demekki,bu ay bekleyim diyorum perimmm ama olmazsa diğer ay iğneler haplar kontroller başlasın artıııııkkkkkkkkk
minnak adoşumu yormuşlaaarrrrrr,canım benimm nerden çıktı bu misafirler ya
nası yorulmuşsundur sen şimdi yerimmmm sizi beeeeeennnnnn
ayyy ışılımmm hepimizin yumoşş günlerii şaştı korunmayı bırakmadan önce hiç bilmiodum yaa ben yumoş olaylarınıı :)) smdide unutuyım diorum sürekli aklımda 10 güne kadar yumurtlarım diorumDDDDD :
hadiiiiii bi sayko daa
Işlııım sen ılık sıt ıç,
yimee ıç ıçç
hadiiiiii bi sayko daa
Işlııım sen ılık sıt ıç,
yimee ıç ıçç
Eki Görüntüle 432454
şunun güzelliiğine baak yaaaa
ben de istiyoomm ben deeee
Allahım hepimiizeee ver Yarabbim amiinn
yımırtamıııızz çatt çaaatt çatlasııınn
spermoşş döll dööll döölllesiiinnnnn
meleklerimiizzz göbüşümüüüzee hoopp hooppp hoplllassıııınnnn
bojou kaldık ikimiz
inşallah canım yya nerde çalışıyosun sen saat kaç oldu çıkmadımı hala müdürde.. bu arada ben maliyede çalışıyorum yarın görüşürüz ozaman mesai başlar yazışmada başlar benim açık olur gerçi yatana kadar görüşürüz ozaman sana by by bebekli resimleri bilmiyorum böle idare etcez öğrenene kadar
inşallah canım yya nerde çalışıyosun sen saat kaç oldu çıkmadımı hala müdürde.. bu arada ben maliyede çalışıyorum yarın görüşürüz ozaman mesai başlar yazışmada başlar benim açık olur gerçi yatana kadar görüşürüz ozaman sana by by bebekli resimleri bilmiyorum böle idare etcez öğrenene kadar
Kızlarrr bildiğimiz gibi bugün sevvalimize çift embryo nakli yapılıyor, ona burdan dualarımızı ve iyi dileklerimizi gönderelimm, bebişler sımsıkı tutunsun anneyee, ay çok heyecanlı yaaa. Çok çok mutlu oluyorum
canım benım allah razı olsun gordum bebeciklerimi gecen sefr 8 e bolunuktu bu sefer daha ıyı sayılamayacak kadar cok sayıya bolunmusler
iki minik bebecik konumuş göbüşe
dışarda üşümüşler anneciklerinin karnına konmuşlar
sıcacık yuvalarını bulmuşlar
9 ay sonra doğacaklarrrrr
Çifter çifter yavrularrrrrrrrrrrrrrr
Kalbim aklım seninle bugün içimde daha değişik bi mutluluk var seni düşündükçe olucak inanıyorum canımmmmmmmmmmmmm şimdi ne kadar mutlusundurrrrrrrr, eminim çok farklı bir duygudurrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?