Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hadiiiiii bi sayko daa
Işlııım sen ılık sıt ıç,
yimee ıç ıçç

valla öyle canım yaaa,şöyle nobata kadar çıkarabilsek aklımızdan herşey daha kolay olacak ama nerdeeeee

allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhh hepimiz emin adımlarla ilerliyoruzz..sonuc muhtesem olcakkk :)))))))))

Eki Görüntüle 432454

şunun güzelliiğine baak yaaaa
ben de istiyoomm ben deeee
Allahım hepimiizeee ver Yarabbim amiinn

yımırtamıııızz çatt çaaatt çatlasııınn
spermoşş döll dööll döölllesiiinnnnn
meleklerimiizzz göbüşümüüüzee hoopp hooppp hoplllassıııınnnn

BA-YIL-DIM çok güzel olmuş bojoummmm
eve gitme vaktiiiii,öpüyorum kocamannnnnnnn hepiniziiiiii

kızlar eve geldim komşum kadın doğum uzmanı testlerimi ona da gösterdim normalde aile hekimliğinde yaptırmıştım testleri..artış güzel adet görmezsen gününde gel yine yaptıralım dedi o nedemek olma ihtimalimmi var yani bu değerlerle ;( cuma tekrar hastane ye bu sefer onun yanına gidicem dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı ile

inşallah canım yya nerde çalışıyosun sen saat kaç oldu çıkmadımı hala müdürde.. bu arada ben maliyede çalışıyorum yarın görüşürüz ozaman mesai başlar yazışmada başlar benim açık olur gerçi yatana kadar görüşürüz ozaman sana by by bebekli resimleri bilmiyorum böle idare etcez öğrenene kadar

sanaydı bojou

bankada çalııyorum datlum.
haydii ben de çıkttıımmmm

canım benım allah razı olsun gordum bebeciklerimi gecen sefr 8 e bolunuktu bu sefer daha ıyı sayılamayacak kadar cok sayıya bolunmusler

canım benım allah razı olsun gordum bebeciklerimi gecen sefr 8 e bolunuktu bu sefer daha ıyı sayılamayacak kadar cok sayıya bolunmusler

rabbim gönlüne göre hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin namaz kılcam şimdi dua edicem senin için tanımıyorum seni ama tanışırız bu vesile ile dualarda buluşmak dileği ile

bebegim ayın 13unde ogrenicez bakalım nasipse insallah tutare benden dualarını esırgemedın allah razı olsun

allah sanada ıkız nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…