Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Anneciğinin mis kokulu ellerinden öperim bende bebekimmmmmmmmmmmmmm

Şöyle rahatça evde elimde kahvemle konuşmak isterdim seninle ama olmadıııııı istediğim gibiiiii çok ses vardııı ama artık sesli okuyabiliyorum yazdıklarınııı o cıvıl cıvıl enerji dolu sesin geliyor aklımaaaaaaaaa hiperaktifcanım benimmmmmmmm

Sende Londraya göbüşte bebişle dönceksin bakkkk ayyyyyyyyyyyy

Testlerim geldiiiiiiiiiiiiiiii bişemek istiyorum onlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama kırmızılıyımmmmmmmmmmmmm

Kırmızılım sana yandı canım beyaz ata binerim yanına koşarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşkkkk alırım ben aşk satarımmmmmmmmmmm

DELİ DOLUYUM AMA KAHRAMANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ayyyyyyyyyyyy noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ban

yawrımm süürprüzlerle dolu bi kişiliksinn
canım benimm Allahım gönlüne göre versin inşaallahh
ikiz ikiz üçüz üçüz konsunlar göbüşüne
ayyyyyy anneciinin ellerinden öperiizz
ben de duygulandım bak
yine yağmıır hep yağğmıırr
ağlicaam bak yinee

çat diyeee çatlamaakk üzereyimm
neresinden tutup da düzeleyiimm
ortağğıı olmuşşuumm düzeneğiinn
kendimi öptüressiimm vaaarrr

bu arada annem sizede dua ettikten sonra dediki yaz dönemi hepberaber ayarlayıp hafta sonu ckalede yazlıkta bulusma yapın bız babanla eve geliriz yazlıgı sıze bırakırız bulusunn ohh 2 gun deniz-kum-guneş ttail yapın kocalarınızlaa dıyoooooo :)))))))
bende dedimmm ahh bi araya wgelebilsek 1 kahve içimlik bilem olsa yeticekk :))
ama valla pek içten söyledii ona göre yazın canı sıkılan annemeeee yazlık bosss kocaman denizinde önüü :))

ben senin yerine ovu testine bişerim birazdan canımmmmmmmmm

Pitamiiinmiimm canım benim
sen nerene taşıyon bebişi datlum
kendin daa bebişsiin yawrımm

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
harbiiiden yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben küçükümm dimi aranızdaaaaa olsun maskaralık yaparım sizeee nolcekkkkkkkkk

halvet günlerinizi boşa harcamyın heee..
Bolll bolll ...................................... anladınızzzzzzzzzzzzzzzz

çat diyeee çatlamaakk üzereyimm
neresinden tutup da düzeleyiimm
ortağğıı olmuşşuumm düzeneğiinn
kendimi öptüressiimm vaaarrr

ayyyy kocişiiinn öpsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh seniiiiiii onun öpmesiyle kalmasınnn insallahh spermcanıda yumurtunaaaa tecavüzz etsinn insallahhhhhh yawrummmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyy çatlıcammmmmm haaaaaaaaaa desemmm dogruuu ıgneyii oldukk yaa çatlıyomm şimdii bennnnn :)))))))))))))))
çat diye çatlamakk üzereyimmmmmm

PERİMMMMM ankaraya bi at yarışına geldiğimizde özel size geicezz cnmcmmm kocişimm masanı görünce öyle dediii valla haberin olsunnn:)))))))))

PERİMMM sen beni dinlee bu ay git sende 10. günden itibaeren yumurtunu takip ettirtttttt çatlattttt hoppppppp aşılatttttttt ugrasma tüple müpleeeeeeeeeeeeee
gerçii hiçbişey yapmasandaaa olucakk senınnn çok az kaldıı bunu biliyorum amaa sabırsızzsınnnnnn
yerimm senii ben yaaaa
bu arada seninnnn bebiş abloşun bebişşş sana benzisyoooo :))))) güzell olucakkk haaa maşallahhhhhhhhhhh

biz birbirimizi gördüm yani ben PERİ yi ve Sewwali gördüm 3 ümüzde pekbi güzeliz maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh bu topikkk güzellll hatun güzel anne topiğiii olucak inşallahhhh

mucklssssssssssssssss

canımmmmm çok sevindim aşılama yaptırcana,hayırlısıyla bebişin kaçacak yeri yok bu ay tatlımmm benimm
Rabbim sırayla güldürsün yüzümüzü inşallahhhhhhh,annenin ellerinden öpüyorum senide kocamannnn öpüyorummm dualarım seninle

anaaaaaaaaaaaaaa kızzz ben çokk geldımm sarköyee benim halamöında yazlıgı şarköydee bizimkide lapsekideeeeeee annaaa bi adımızz kıssssssssssssssssss:))))))

oy oyyoyyyy
vallahii heeeee
şarköyün denizi berbattr ama iyidirr havası güzeldirr.Ne bilimm bende ayrı bir önemi vardırr yıllrdır kopamam ordannn...

Sen birde beni gör idilgammm nasıı güzelimmmmmmmmmmmmmm
ama hakkaten bizlerde bu güzellikk kızlarımız olursa birde bizden güzel olurlarsa anammmmm evden çıkartmam vallaaa dışarııı
ben seni ne zorluklarla şettimm uleynnnnn derimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…