Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Asoşuuuummmm canım beniiimmm çok sevindiimm
herşey çok güsel olucaaaakkk
hamişlik takvimini oluştur bence

:119: bojoooommmmm çoktan oluşturmuştum zaten :119: ama buda düşük olursa sanırım bi operasyon geçirmem gerekebilirmiş rahimden bakalım rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...

boyum 4,68 cm 11+3 günlüğüm

Eklentiler

• $01062012099.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $01062012104.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

hadi gözün aydın canımm,bak boşuna üzdün kendinii.dikkat et kendine bundan sonra güzel şeyler düşün ki herşey güzel olsun canımmm

tebrik ederiiimmm...inşallah değerin yükselecek..mutlu ve umutlu ol ki bebeğin iice sana tutunsuunnn....
halay yapılmıştır ama buda bendeennnnn....

nekadarlık bebişin tatlım rabbim nazar lardan korusun sağlıklı birşekilde kucağına almayıda nasip eetsin

amin inşallah hep beraber görelim o günlerimizi 11+3 günlük tatlım

MAŞALLAAHHH...sağlıkla gel anneciinin kucağınaaaa.....

aminnnnn bitanem amin seninde göbüşüne inşallah bu ay içinde

gislenbeç oynadıına göre kız olmasın
oynak minnak
yiriiimm onu yiriimmm

sağol tatlım vallahi pojum eylem yere bakarsa kızdır dedi biryerde okumuş nedeyim hayırlısı artık darısı başına bitanem

tatlı teyzelerim sizlere daha güzel poz vermek isterdim ama doktor amca ensemi ölçmeye çalışırken beni zırt pırt dürttüğü için çok gıdıklandım büzüldüm durdum
inşallah birdakine daha güzel bir poz vercem beni özleyinnnn hepinizin ellerinden ve o güzel yanaklarından öpüyorum

çok tatlısın minnak yeğenimm benimmmm öpüyooommmmmm seniiiiiiiii,tabi anneni de öpüyoooooommmmmmm

maşallah canım yaa görürsünüz sağlıklı olsunda birazdaha bekleyin olsunn

aminnnn inşallah hepimize hepimizeee

dur deneyim bakim olacakmı bulamadım kiii neden acaba benim aşağısında konuya ait cvp lar yazıyo

canımm 2.yumoş olabilir sen doktorun dediklerine uy,sabah bende gittim doktora sağdan gelen yumoş 24 mm kist olmuşşş(meftaaa),soldan da gelmiş 13 mm şimdi.yani ben de çalışmaya devam edicemmm

bende öle düşündüm canım doktorun dediğine uyuyoz işteee bakalımmm
canım o kist adetinle geçici bi kist mi ilaç filan vercekmi doktor

bende öle düşündüm canım doktorun dediğine uyuyoz işteee bakalımmm
canım o kist adetinle geçici bi kist mi ilaç filan vercekmi doktor

geçici galiba canımmm çünkü daha geçen hafta cuma hiç bişi yoktu ultrasonda,yumoş büyümüş çatlayamamış garibim kist olmuş,haftaya yine gitcem doktoruma ne dicek bakalımm :18::18::18:

NE YAPIYONUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ LAYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

SONESOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YAVRUM SENİN RAHİMDE PEK Bİ GÜZELMİŞ KOYMUŞUN BURAYA RAHMİNİN FOTOSUNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BÜYÜMÜŞ KIZIN EVLENECEK ÇAGA GELMİŞ MEAŞALLAH degmesin

gızzzzzzzzzz ışıl rahminle ugraşıp durma yok yımırtam çatladımı yok patladımı yok büyüdü bırak sal gitsin sen halvete odaklan aşüfteeeeeeeeee halvete

sende hafzak hanım dr ne diyosa o ,
sanane yımırtan çatlamış mı çatlamamış mı kaç tane olmuş sen halvete bak gerisini salla yosma seni

olum siz rahim sapıgımısın lan sapıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…