- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.681
Asoşuuuummmm canım beniiimmm çok sevindiimm
herşey çok güsel olucaaaakkk
hamişlik takvimini oluştur bence
................................................
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: kızllaaaaarrrr canım arkadaşlarım dr um ultrasonla baktı sıkıntı yok rahim duvarın bayağı kalınlaşmış görmek istediğim şey buydu :119: zaten keseyi görmem mümkün değil 1500 2000 olmadan dedi korkulacak bişey yok dedi:118: şok şükür elhamdülillah
hareket etmiş ya pek anlasılmıyo ama teyzeleri yir onu tü tüü tü masallah dielim kızlarrr nazar degmesin
................................................
boyum 4,68 cm 11+3 günlüğüm
hareket etmiş ya pek anlasılmıyo ama teyzeleri yir onu tü tüü tü masallah dielim kızlarrr nazar degmesin
boyum 4,68 cm 11+3 günlüğüm
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: kızllaaaaarrrr canım arkadaşlarım dr um ultrasonla baktı sıkıntı yok rahim duvarın bayağı kalınlaşmış görmek istediğim şey buydu :119: zaten keseyi görmem mümkün değil 1500 2000 olmadan dedi korkulacak bişey yok dedi:118: şok şükür elhamdülillah
nekadarlık bebişin tatlım rabbim nazar lardan korusun sağlıklı birşekilde kucağına almayıda nasip eetsin
MAŞALLAAHHH...sağlıkla gel anneciinin kucağınaaaa.....
gislenbeç oynadıına göre kız olmasın
oynak minnak
yiriiimm onu yiriimmm
kızlar yaaa nazar boncuğu nasıl yapılıyo biri bana göstersin
tatlı teyzelerim sizlere daha güzel poz vermek isterdim ama doktor amca ensemi ölçmeye çalışırken beni zırt pırt dürttüğü için çok gıdıklandım büzüldüm durdum
inşallah birdakine daha güzel bir poz vercem beni özleyinnnn hepinizin ellerinden ve o güzel yanaklarından öpüyorum
geldim canlarım oyyy beni merak eden yürekleriniz nurla dolsun inşallah
şimdi girdim işyerime 11+3 günlük olmuş bebeğim bebişimin ense ölçümü yapıldı çok güzelmiş ikili teste hiç gerek yok dedi 16.haftada direk 3lü test yaparız dedi
Kanamalı bölgemde yokolmuş ama elimde 2 iğne var onları bitirelim dedi 2 hafta daha vuruncam yani
açlık şekerimi üremi kreatininimi ast ve alt testimide yaptı hepsi normal
yeni ilaçta yazmadı folik asit,bebek aspirini ve clexane günde bir 0,4 lük aynen devam
bir sonraki görüşümüz yine 15 gün sonra
Cinsiyetimizi sorduk 14-16 haftada dedi şimdi net olmaz diye söylemedi biraz daha sabır göstercez
resmimizide koyarım az sonra telimin şarjı bitti malesef biraz dolsun yüklerim
ensesini ölçmek için biraz oynattık bebişimi o yüzden yumuk bir resmi var sizde tahmin edin bakalım cinsiyeti bu görüntüye göre
hepinizi kocaman öptükkkkkk tatlı teyzeler darısı tüm arkadaşlarımın başına tez vakitte inşallah
canımm 2.yumoş olabilir sen doktorun dediklerine uy,sabah bende gittim doktora sağdan gelen yumoş 24 mm kist olmuşşş(meftaaa),soldan da gelmiş 13 mm şimdi.yani ben de çalışmaya devam edicemmm
bende öle düşündüm canım doktorun dediğine uyuyoz işteee bakalımmm
canım o kist adetinle geçici bi kist mi ilaç filan vercekmi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?