Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

MAŞALALAH
HERZAMAN UMUT VARDIR HERZAMAN
TABİ BAZENN KARALIK TAKILIYORUZ AMA OKADAR OLUR CANIMM NAPALIMMM

evet galibaa...
Canımm senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu????
Masum çekirdekkkk ??????

işte dün randevum vardı doktorumun dogumu cıkmış bütün randevular iptal.. pazartesi gidicem insallah belli olmussa ögrenıcem hayırlısı ile

işte dün randevum vardı doktorumun dogumu cıkmış bütün randevular iptal.. Pazartesi gidicem insallah belli olmussa ögrenıcem hayırlısı ile

belki dün gitsen belli olmayacaktı, herşeyde vardır bi hayırrr.
Inşallahhh zeytin gözlü bi bebişin olur beyaz pamuk gibiiiiiiiiii...

bende haziranda çektiricektim canım ama makinada önemliymiş galibaaa acıyı en aza indiren makinelerde var daha hassas ama gerçi seninki kapalı olduğu için acımıştır diye düşünüyorum
zeytinimmm bi yorum at bakim kapalı diye acımıştır dimiii :44: :44:

Perimmm olsun napakkk bebiş için bismillah diyip yatacaz masayaaa gerçi nerde yapılıyo onuda bilmiyom yaaa yoksa çatalda mııı :18: :18: :18:

Çok şükürrr nerelerdesin mesoooşşşşşşşşşşşşşşşş

Ya evet o da varrrrr annecimin güzel yemeklerinden yemek gerekkkkkkkkkkkk

Anladım tatlımmm. İlacı tazzikli bir şekilde gönderdikleri için tüpler kapalıysa daha çok acı oluyormuş, ama açıksa rahatça geçiyormuş diye duyduummm. Bak yumoşların turpp gibi maşallah tüp bebişle şıp diye tutarrr, ameliyatta açıladabilirrrrrrrr sonuç olarak yumurtaların sağolsun canımcımmm

Mrb kızlar

Zeytin seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?
ADDD kaç gündür yok bişey mi oldu haberiniz var mı?

randevum iptal oldu canım ögrenemedim pazartesiye insallah ama ben sonesintiyi merk ettim o bugun gidicekti sanırım doktora cınsıyetı nekı merak ettım :)

hoppppppppppppppppppppp de loooooooooooooppppppppppppppp
bennnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmm
cunyırımmmlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

annaaammmmm 4 gündür annemdeyim yaaa kaşlar almış başını gitmiş cımbız yokkkk aynada bir baktımm uvvvvvvvvvvvv
malum şuan hormonlar bir çalışıyorki sormayınnn kaşları alıyorsun 2-3 gün sonra uuvvvvv pırtlıyorr heryerdenn yinee

annemde yıllar önce kökten çözüm bulduu için hiç öyle bir sorunu yokkk

akşam kociş gelcek eve götrcek beniiii görünce tanımıcakkk

ben bu yaaaazzz broonnzzllllaaaaaşmmmaaaaaaaaaaaaakkk
kendiiiimmlleee uzzzzlaaaaşşşşşmmaaaakakakk

OLMAAAAKKKKK İİSSSSTİİİİYORRUUUUUUUUMMMM

tabii göbişe bebişi koydun daha koçişle ne işin olur bakım makım hak getireeee seni seniiiii

MAŞALALAH
HERZAMAN UMUT VARDIR HERZAMAN
TABİ BAZENN KARALIK TAKILIYORUZ AMA OKADAR OLUR CANIMM NAPALIMMM
öle tabii cnm umudumuz var enazından rahmimiz var bunada şükür demi:)
cnm evet bende öle duydum kapalıysa daha acıomuş film öle aletle çekinmioki cnm yatıosun o bi alet varya rahim açmak için ne diolar spekulum mu ne onu takıo sonrasında ilaç verio pat pat çekio filmi bilmiorum cnm ben bide çookk kastım kendimi tabii terler bosaldı doktor dedi kapalı bi ilaç daha gönderimmi ama o ilacın ağrısına dayanamadım dedim yok istemiorum çünkü karnım felç oluodu sanki

evet ameliyatla açılma sansı var cnm kapalı olunca daha çok acıomuş ama umudum var belki açılır bi ay sonra kalırım, hsgde de açabilio dedi doktor genelde çekinenler ertesi ay hamile kalıo dedi ondan bu ay birazcık umutlanıorum kendi kendime

:) ınanın önemlı olan makıne arkadaslar maddı imkan onemlı bılıorum ama rahım fılmıde coook onemlı mutlaka ii biyerde cektırın benım gıttıgım yerde tüpü kapalı olan da olmayanda sıfır acıydı ınaın ben gecen yaz 330 arkadaslar ama aletler son sıstem ve uzman bı ekıp gıden herke cok memnundu

tabii göbişe bebişi koydun daha koçişle ne işin olur bakım makım hak getireeee seni seniiiii

tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bana tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızzz okadar kanamam oldu evdev koştur koştur çıktımmm hastaneye snra diret anneme geldimm kaşımı düşünecem o esnada delüüü iki gözüm iki çeşmeee zatennn

oyyyyyyyyyyyy anoyyyyyyyyyyyyyyyy

Kızlarrrr

doktor bana 3 gün üstüste halvet 1 gün ara sonra yine 2 gün üstüste halvet dedi hatta kağıda yazdı verdi yumoşum çatlamış olsada okadar durmazkiii hem 20 mm olmuştu iğneyle hemen çatladı zaten ama ölçerken bişey daha ölçtü 11mm mi 13mm mi ne dedi tam hatırlamıyorum şimdi acaba 2. Yumoşum mu var onun işin mi sonradan 2 gün daha verdi ardarda yoksa niye versin ki 20mm lik yumurta çatlatma iğnesiyle 1 hafta sürmez ki çatlaması :44:

cnm bende medikalde çektirdim ve 350 lira verdim ama çok acıdı yani bilmiorum neyden oldu kendimi çokmu kastım makinemizde yeni dediler ama acıdı işte ama işte kişiden kişiye değişio ben dedim 1000lira verim yeterki acımasın uyutun beni dedim ama kabul etmedi doktor anestezi vermedi manyak adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…