- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.641
Merhaba kızlar ben kendimden bahsedeyim 11 aydır çabalıyorum gebelik için klomen ve gonaphane ile hamiş kalanlar sayfasında yazışıorum bende uzun zamandır.bugün sizide gördüm bi merhaba diyim dedim6 ay klomenden sonra mayısta rahim filmini artık daha ertelemeyim dedim ve çekindim binbir acıyla tabii,tıkalı çıktı malesef bende bu ayın 14ünde adet olcam ve adetten sonra hasta olcam bu ay ilaç içirtmedi doktorum film çekindiğim için ama ben umudumu kaybetmedim 3 gündür süt buharına oturuorum halvettlere devam ediorum,umudum çok allahım büyük ameliyatla açılmazsa tüp bebekle yaparım olur inşallah umudumu kaybetmiyorum bide bu ay süt sayensinde kalıomuşumm düşünün tüpüm kapalı ama ondan bile umudum var canlarım hepinizi öpüyorumm
evet galibaa...
Canımm senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu????
Masum çekirdekkkk ??????
işte dün randevum vardı doktorumun dogumu cıkmış bütün randevular iptal.. Pazartesi gidicem insallah belli olmussa ögrenıcem hayırlısı ile
bende haziranda çektiricektim canım ama makinada önemliymiş galibaaa acıyı en aza indiren makinelerde var daha hassas ama gerçi seninki kapalı olduğu için acımıştır diye düşünüyorumhoşbulduk cnm aslında yeri gelio çok ümitsizliğe kapılıorum ama pes etmedim hiç bi zaman yeri geldi evimde deliler gibi ağladım sonra çıktım arkadaslarımın çocuklarıyla boğuştum oynadım onları sevdim kokladım umudumu hiiiçç yitirmedim inatçıyım her hafta gidiyorum doktora elbet olacak diorum:)
Cnm korkutmak gibi olmasın ama çok acıdı anestezi çookk istedim yapmadı doktor hiç acımıcak falan dedi ama ben bağırdım o denli ama benim ağrı eşiğim düşük ondan olmuş olabilir.evet ikiside kapalı ama doktorum dedi ki labaroskopiyle daha net belli olur dedi çünkü acı sırasında spazm geçirip kapalı gibi görünebiliomuş ama kapalı ben eminim çünkü klomenle her ay en az 3 yumurtam oluo 20-22mm çatlıoda ama olmuo 1 yıldır, kapalı ki olmuo.cnm ağır enfeksiyondan falan oluomuş ama ben idar yolu enfeksiyonu bile geçirmedim doktorada dedim doğuştanda olabilio tam nedeni bilinmeyende oluo dedi bakalım işte bu ay sonunda herşey belli olcak olmazsa ankaraya anatolia tüp bebek merkezine başvurmayı düşünüorum biraz para biriktirip tabiiümit kesilmio rabbimden inşallah seninki kolay gecer ve tıkalı deildir
Çok şükürrr nerelerdesin mesoooşşşşşşşşşşşşşşşşMerhabaaa.... şükür yaz geldiiiii...
işten ayrıldıımm..bütün sabah uyuduummm..az dinlenmek gerek...
canım eve gideceksen nasıl verilecek 5 kilo :))) bende ayarlayabilirsem haftaya gidicemmm...çok özledim herkesii...
Hoşbulduk cnm aslında yeri gelio çok ümitsizliğe kapılıorum ama pes etmedim hiç bi zaman yeri geldi evimde deliler gibi ağladım sonra çıktım arkadaslarımın çocuklarıyla boğuştum oynadım onları sevdim kokladım umudumu hiiiçç yitirmedim inatçıyım her hafta gidiyorum doktora elbet olacak diorum:)
cnm korkutmak gibi olmasın ama çok acıdı anestezi çookk istedim yapmadı doktor hiç acımıcak falan dedi ama ben bağırdım o denli ama benim ağrı eşiğim düşük ondan olmuş olabilir.evet ikiside kapalı ama doktorum dedi ki labaroskopiyle daha net belli olur dedi çünkü acı sırasında spazm geçirip kapalı gibi görünebiliomuş ama kapalı ben eminim çünkü klomenle her ay en az 3 yumurtam oluo 20-22mm çatlıoda ama olmuo 1 yıldır, kapalı ki olmuo.cnm ağır enfeksiyondan falan oluomuş ama ben idar yolu enfeksiyonu bile geçirmedim doktorada dedim doğuştanda olabilio tam nedeni bilinmeyende oluo dedi bakalım işte bu ay sonunda herşey belli olcak olmazsa ankaraya anatolia tüp bebek merkezine başvurmayı düşünüorum biraz para biriktirip tabiiümit kesilmio rabbimden inşallah seninki kolay gecer ve tıkalı deildir
mrb kızlar
Zeytin seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?
Addd kaç gündür yok bişey mi oldu haberiniz var mı?
Mrb kızlar
ADDD kaç gündür yok bişey mi oldu haberiniz var mı?
Mrb kızlar
ADDD kaç gündür yok bişey mi oldu haberiniz var mı?
hoppppppppppppppppppppp de loooooooooooooppppppppppppppp
bennnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmm
cunyırımmmlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
annaaammmmm 4 gündür annemdeyim yaaa kaşlar almış başını gitmiş cımbız yokkkk aynada bir baktımm uvvvvvvvvvvvv
Malum şuan hormonlar bir çalışıyorki sormayınnn kaşları alıyorsun 2-3 gün sonra uuvvvvv pırtlıyorr heryerdenn yinee
Annemde yıllar önce kökten çözüm bulduu için hiç öyle bir sorunu yokkk
akşam kociş gelcek eve götrcek beniiii görünce tanımıcakkk
öle tabii cnm umudumuz var enazından rahmimiz var bunada şükür demi:)MAŞALALAH
HERZAMAN UMUT VARDIR HERZAMAN
TABİ BAZENN KARALIK TAKILIYORUZ AMA OKADAR OLUR CANIMM NAPALIMMM
cnm evet bende öle duydum kapalıysa daha acıomuş film öle aletle çekinmioki cnm yatıosun o bi alet varya rahim açmak için ne diolar spekulum mu nebende haziranda çektiricektim canım ama makinada önemliymiş galibaaa acıyı en aza indiren makinelerde var daha hassas ama gerçi seninki kapalı olduğu için acımıştır diye düşünüyorum
zeytinimmm bi yorum at bakim kapalı diye acımıştır dimiii :44: :44:
Perimmm olsun napakkk bebiş için bismillah diyip yatacaz masayaaa gerçi nerde yapılıyo onuda bilmiyom yaaa yoksa çatalda mııı :18: :18: :18:
Anladım tatlımmm. İlacı tazzikli bir şekilde gönderdikleri için tüpler kapalıysa daha çok acı oluyormuş, ama açıksa rahatça geçiyormuş diye duyduummm. Bak yumoşların turpp gibi maşallah tüp bebişle şıp diye tutarrr, ameliyatta açıladabilirrrrrrrr sonuç olarak yumurtaların sağolsun canımcımmm
bende haziranda çektiricektim canım ama makinada önemliymiş galibaaa acıyı en aza indiren makinelerde var daha hassas ama gerçi seninki kapalı olduğu için acımıştır diye düşünüyorum
zeytinimmm bi yorum at bakim kapalı diye acımıştır dimiii :44: :44:
Perimmm olsun napakkk bebiş için bismillah diyip yatacaz masayaaa gerçi nerde yapılıyo onuda bilmiyom yaaa yoksa çatalda mııı :18: :18: :18:
tabii göbişe bebişi koydun daha koçişle ne işin olur bakım makım hak getireeee seni seniiiii
kızlarrrrrrrrrrr arkadaşlarım geliyor kahveeyeeeeee ben kaçarrrrrrrr öptümmmmmmmuujxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
:) ınanın önemlı olan makıne arkadaslar maddı imkan onemlı bılıorum ama rahım fılmıde coook onemlı mutlaka ii biyerde cektırın benım gıttıgım yerde tüpü kapalı olan da olmayanda sıfır acıydı ınaın ben gecen yaz 330 arkadaslar ama aletler son sıstem ve uzman bı ekıp gıden herke cok memnundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?